Kizlarrr selammm ben dr dan geldimm ve gercekden buyuk bir ameliyat gecirmisim ben yahu yumurtaliklarimi ters cevirip tikali yerleri cikarip baglamiss velhasill hersey normal ancak yumurtllama bozukugum var simdi normal de hamile kalabilirim ama bizz yeni bir tedaviye basladi az ilac ve ilaclari degistirdi GONAL F menopur sadece baskilayici igne yokk decapetyl yok az ilacla once asilamaya baslicak ama bakalim hasta olucammi hayirlisi durum bundan ibarett sayett bu tedavim yada normal gebeligim olssun elimde birsuru ilaclar var ihtiyaci olan birine hepsini vericem sevabina.nckurt sana yazdim uzulmeeeee hepinizi opuyorumm
merhaba canım heyecanla test sonucunu bekliyordum.üzüldüm.neler hissettiğini anlayabiliyorum.ocağın 12 sinde bende negatif sonuç aldım.ilk öğrendiğimde üzüldüm ama ben ve eşim sağlıklıyız çok şükür umudumuzu kaybedecek birşey yok diye düşündük bu sefer olmadı ama bizlerinde hayırlı sağlıklı bebekleri olacak inşallah.sağlıklı bebeklerimizin olabilmesi için sağlıklı anne babaya ihtiyaçları var çok üzülüp kendini yıpratma ki en kısa zamanda bebeğin doldursun kucağını derim.öpüyorum seni.
ne diyeceğimi bilemiyorum.dilerim çabuk atlatırsın.
nckurt canım işten gelir gelmez sana baktım ikinci mesajını nefesimi tutrak okudum henüz sonucu almamıştın ama sonucu bildiren mesajını okuyunca inan ben almış gibi oldum.çok üzüldüm söylicek bişey yok.sadece hayatın olumlu yönlerini düşünmeye çalış.bu duygu çok zor biliyorum.gerçekten ne yapacağını şaşırır insan.sabır diliyorum.inşaAllah en kısa zamnda en kolay yoldan geleir bebeğin,rabbim mucizesini sana yaşatır.
toana güzelmiş.inşaAllah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
lenova teşekkür ederim canım.
ZarpDeniz,teşekkür ederim desteğin için,dün clinikten aradılar üç kez,bir birbuçuk ay sonra tekrar çağırdılar görüşme ve kontrol için.Ben bu tedaviyi son olarak düşünmüştüm,yaş 42.Bu yüzden tedavilere devam eder miyim yoksa kaderime razı olur yaşamıma devam mı ederim bilemiyorum.Hakkımızda hayırlısı,herkesin rabbim gönlüne göre versin,sevgiler...
Arkadaşlar hepinize desteğiniz için,cevaplarınız için çok teşekkür ederim,umarım güzel paylaşımlarla yolumuza devam ederiz,sevgiler...
Merhaba kızlar,
İzmir'e kar yağıyor müthiş bir görüntü var görmemişler gibi herkes sokakta :) Bizim de suyumuz donduğu için anneme geldik ! Şaka gibi :)
hurrecim ben İzmir'de Kent hastanesinde tedavi oluyorum.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Denizgeldi çok seviyorum seni ya tanımayı o kadar çok isterdim ki! reis kaldı adım valla.gribim yüzünden tedavim ertelenir diye vesveselenmiştim ama iyileşince ertelemek istemedim hemen başladık.İğnelere gelince doktorum heterozigot mutasyonu önemsemediği için iğne vermiyor ama ben transferden sonra onu dinlemeyip yine de kullanacağım söyledim ona da.İnşallah o günlere gelirsem zaten mutlaka iğneye devam etmeyi düşünüyorum.Bakalım altınyunusun da tavsiye edeceği bir doktor varmış.Denizimi öp kokla benim için.
zarpdenizcim sen dubaide miydin? ben pek takip edememişim nerede yaşadığını.İğneleri yaparken çok korkuyorum eşim bana güç veriyordu düne kadar.Toplantısı çıktı ben de bir poliklinikte vurdururum diye düşündüm ama reçetemi unuttuğum için vurmadılar iş başa düştü anlayacağın.Ellerim titriyor yaparken her defasında bir ağlama faslı naz yapıyorum çevremdekilere anlayacağın :)Clarisssayı kocaman öptüm...
canscım bugün kontrolün vardı sanırım inşallah güzel haberlerini bekliyorum hadi güp güpler daha da bir gürültülü olsun inşallah !
akidecik tedavin uğurlu olsun canım.En kısa zamanda emeklerinin karşılığını bulursun inşallah.
evimiçin,toana taze anne adayları hamileliğiniz nasıl geçiyor bizler için dua etmeyi unutmayın :)
Sevgiyle kalın hepinizi kocaman öptüm
Arkadaslar Merhaba,
Siz de kar-kis var bizde de kum firtinasi var! Dun geceden beri durum cok vahim...Halen de devam ediyor, evin yeryeri acaip kum oldu, bir fasil temizledik ama aksama kadar yine kumlar bizi gelir bulur diye dusunuyoruz. Kari-kisi acaip ozledim, lutefn benim yerime de kartopu oynayip, kardan adam yapin.
Nckurt, gecmis olsun arkadasim. Defalarca olumsuz sonuc almis biri olarak su an neler hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum. Kendine biraz zaman tani ve ondan sonra bir sonraki tedavin icin neler yapilabileceginin bir listesini cikar derim. Doktorunla kesinlikle gidip bir sonuc konusmasi mutlaka yap, sorun ne olabilirdi? Bundan sonraki icin ne yapabilirizi mutlaka konus derim. Umarim bir sonraki tedavinde bebegine kavusursun.
Deniz Bulut, bakici sorunlarin umarim cozuluyor gibidir.
Denizgeldi, yazmaya vakit yaratabildigine sevindim.Clarissa bu aralar huzursuz, dis etleri acaip kasiniyor. Onun disinda surekli oynamak ve kucakta gezmek istiyor, yanliz kalamyi cogu zaman istemiyor.
Cans, Allah dualarini geri cevirmesin canim. Ikinci bebegin saglikla gelsin.
Baharnaz, cikip karda dolasin biraz, yagarken cok sguk olmaz nede olsa... Ben bu hafta itibariyle 4 kilo vermis oldum, halen devam ediyorum. Leslie Sansone'nin videolari gayet faydali, ben de senin gibi bir CD'ye filan ceksem daha iyi olur sanirim, iyi fikir.
Hurre, tekrar tesekkur ederim.
Toana, cok heyecan yapma, bebeklerin seninleler, dua et bol bol.
Alabama, projelerin gayet iyi gorunuyor, hadi bakalim arkadasim.
Akideciknane, sana da bol sanslar diliyorum, bu sefer seytanin bacagini kiracagina inaniyorum.
Maiumut, abinin cocuklar buyukmus ben de kucukler zannetmistim nedense...Dedigin gibi kucuk buyuk her sekilde cok uzucu, annelerini kaybettiler. Allah onlara sabrini versin.
Altinyunus, Umut Pasa'nin bu fotosuna bayildim, kivir kivir saclar superrrr!!!Benim kizim halen kel, ne zaman saci uzayacak bilemiyorum...
Tayf hadi ikizlerin fotosunu bekliyoruz canim, gerci simdi senin bircok seye vaktin kalmiyordur, umarim uykulari duzenli ve uzundur.
Rieuse, ignelere alisabildin mi canim?
Tedavi dusunen ve tedavi asamasinda bir cok arkadasimiz var, 2012 cokkk ugurlu gelsin hepinize diyorum, hadi gebelik haberlerinizi umutla bekliyoruz.
ben de sonucunuzu merak edip girmiştim .Çok üzüldüm gerçekten ama lütfen güçlü olun söylemesi kolay biliyorum.ben de 2 defa bebeklerimi kaybettim her defasında anne olma duygusu,isteği beni ayakta tuttu ve ayağa kalktım.Siz de biraz dinlenin,vücudunuzu dinlendirin ve kendinizi sevin lütfen kendinize acımayın.Her şey gönlünüzce olsun zaman her şeyin ilacı !
ben o iğnelerden defalarca vuruldum .hamile kalıncada her akşam kan sulandırıcı.son zamanlarda ağlıyordum artık.oğlum sesimi duydu ki 7 aylık doğuverdi.
sakın ihmal etme kan sulandırıcını sakın ha.....
evet aynen herkes sokaklarda elinde makine resim çekiyor.konak meydanını görmeniz lazım.....
bende akıllı bakıcımı aradım.Umut'u giydir, kapı önünde bahçede kameraya ve fotoraf makinesine resimlerini çek diye.akıllı anahtarı almadan kapıyı kapamış.sokakta kaldılar.eve çilingir çağırdılar bi de ben de işyerinde sinir harbi yaşadım.şaka gibi ya.....ben ona kızacağıma o bana "fotoğraf çıkardın başıma" diyor.zor işmiş bu bakıcı işi ya zorrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?