38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Allah bağışlasın Umut'unu,sağlıklı,huzurlu,güzel bir ömür versin rabbim,size de hayırlı bir evlat olsun,resimdeki o galiba,çok tatlı maşallah...

kizlar gunaydin hepinize..

nckurt..canim gecmis olsun yikilmak ve pes etmek yok oldumu arkadasim zor koay degil sonucta ben 5 defa negatif sonuc almis biri olarak..seni iyi anliyorum ve allahtan umit kesilmezmis bak 6 cida tuttu tabi bundan sonrada insallah iyi gitsin diy dua ediyorum rabbime,rabbim verdi mucizesini rabbim esirge diye dua ediyorum..uzuluyordum agliyordum herdefasinda ama allahim sabir veriyordu benim yuzumu gulduren rabbim seninde cumle isteyen arkadaslariminda yuzunu guldursun..pes etme kendini toparla yola devamm ok..inan bana seni bekliyor bebeyin insallahh..

denizgeldi..yiyiyorum valla aci eksinin bir zarari olmaz demi..ben esim bu konularda titiz biraz pek yedirmiyor birsey olur diye ama ben yiyim kele napim canim istiyor..dun dolma yapti arkadasim sagolsun sarma felan goturdum..valla canim cayda felan icmiyorum sut iciyorum meyve suyu onun disinda pek birsey icmiyorum bakalim rabbim esirger insallahh..bende merak ediyorum ayin 10 bakalim nediycek dr hemen yazarim baciim...

zarpdenizcim..sagol canim tavsiyen icin elimde deyil iste..goruncekmi acaba..

altin yunus..alabama..deniz bulut..herada..maicigim..hayatkavunici..hepinize slmlar kizlarr..

Sağol arkadaşım,rabbim bebişlerini sana bağışlasın,hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Demek altıncı da tuttu,ne güzel bu benim dördüncü denemem.İkisi hiç transfer aşamasına gelmedi,son ikisi de negatif işte.Bilmiyorum bir daha dener miyim.Pek gücüm yok gibi.Ama kısmet,biraz zaman geçsin bakalım,sevgiler

SELAM CANIM....NASILSINIZ BEBEKLERİN VE SEN

selam arkadaslar, yasim 38, artik yolun basindamiyim sonundamiyim diye sorup dururken kendi kendime, burayi gösterdi arkadaslar
tek degilmisim, hep beraber paylasmak umutlanmak insanin moralini düzeltiyor, bana su siralar en lazim olan moral

Insan ailesinden bile destek alamiyor bazen bu konuda, esim bile destek olamiyor

hoşgeldin manolya...burda çok güzel öyküler bulabilirsin...hatta taaaa en baştan okumaya başla derim.....kitap gibi.....

selam

Zarpdeniz Enesi bu karda dışarı çıkarmaya korkuyorum dersem yalan olmaz( üşütür diye), Leslie nin kendi sitesinden bir arkadaş benim için indirmişti yakında başlıycam haftada 4 kez filan yapıyordum en az 45 dklık olandan bazen 55 tende çok faydasını görürsün tamda kilo vermeye başlamışken hızlanır bu süreç. Ben hala aynıyım bu troitlik bir durummu acaba doğumdan sonra troit hapımı bırakmıştım tekrar dra gitmeye üşeniyorum neyse biraz daha bekleyeyim bu kilo vermeişini.
Alabamanın çözdüğü gibi bende çözdüm hareketsizlik banada yaramıyor

manolyax hoşgeldin

Başında yada sonunda olup olmadığını sorgulamamalısın.
Umudun, düşüncelerin, duyguların neresindesin?
umud ediyorsan bir başlangıç istiyor ve başlamak için adım atıyorsan o zaman başındasındır.

arkadaşlar
cehaletimi bağışlayın lütfen.....ama bir sorum var.....
bugün dr kontrolüm vardı yine, progestan,tsh ve homosist tahlileri için..bir de ultrasonda yumurtalara bakıldı....
şimdi geçen hafta 11.gün ultrason kontrolünde dr yumurtalar gözüküyo, erken demek ki senin siklus dedi,evet dedim ben de.......
bugün 18.gün ve ultrsnda dr sol tarafta 5 yumurtan var dedi......

şimdi 11.günden 18.güne kadar yumurtlar oluşmuş, ve çatlamadan hala duruyorlar mı...benim bildiğim 6 gün içinde olgunlaşır ve çatlar....
dr yumurta gördüğüne göre,çatlamış demediğine göre bu ay bir şansım olabilir mi????.........11.gün den sonra bir kaç kez denem yapmıştık...hala şansımız var mı....
çok basit çok cahilce gelebilir bu soru ama, doktorumun hiç vakti yoktu ve akşam test sonucu için ara konuşuruz dedi....yoksa ona soracaktım....yardımcı olabilecek varsa cevaplarınızı bekliyorum......

Son düzenleme:

baharnazcım,hareketsiliğin yaramadığının bir örneği de benim....hayatım boyunca kilo sorunu yaşamadım...gençkızlığımdan beri sağolsun annem uğraşır dururdu kilo alayım diye...45 in üstüne çıkmadım hiç....sonra sonra biraz aldım kilo 50 oldum....doğumdan sonra da 50 kiloydum çookk uzun süre....
işyerine hergün yürüyerek gidiyordum...iş çıkışı kızı al falan,hergün günde bir saat yürüyüşüm vardı....
taaki 5 ay önce işyerim uzağa taşınıp işe arabyla gidip gelmeye başladığımdan beri....tam 7 kilo aldım.....şmdi vücuduma göre gayet yağlı bir göbeğim var...herkes hamilemisin diyor...değiliiiimmmm diyorum.....şimdi hiç hareketim yok....hele kış bi de kar kıyamet....
hareketin günde bir saatlik yavaş tempo yürüyüşün bile hikmeti var yani...ben bunu anlamış oldum....bütn gün bilgisayar başında, dolaşım bozukluğu,iş stresi,bunların hepsi kilo olarak dönüyor......
eşim geçen gün bir diyet içeği tarifi bulmuş, yapması da kolay...onu bulup burda yazacağım....inşallah faydasını görürüz....

Normalde adet bekledigin tarihten 14 gun once catlar . Amadoktor catlatma ignesi vermeyecek mi zaten?

Son düzenleme:
7-8 bardak su..bir fincan yeşil çay...önceden demlenip hazırlanmış..bir orta boy salatalık....yıkanmış,ince dilimlenmiş, vey a bir çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil..bir limon,kabuklu,ince dilimli,1 küçük elma kabuklu dilimlenmiş,5-6 sap taze nane ve ya bir tutam kuru nane,tarçın sevenler1-2 kabuk tarçın...tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi bir gğünde bitiryorsunuz......

hayırlı olsun....

nckurt geçmiş olsun. üzüldüm. inşalah sen de üzüntünü biran önce atlatıp gelecek ile ilgili plan yapmaya başlarsın.

hoşgeldin. inan doğru yerdesin

batu hep çıkıyor canım. iyice giydirip çıkar. azıcık dolaşsın. puset ile çıkarıp yağmurluk ve ayak örtüsü takabilirsin.

canım benim anladığım doktor bir sonraki gelecek ayın yumurtalarına bakıyor. siklüsün ortalarında ya da daha önce bir sonraki ayın yumurtaları gözükmeye başlıyor. kısaca bir sonraki ay tedavi olacaksan stokta kaç yumurta var onu söylemiş. yani gelecek ay tedavinde en azından 5 yumurtan var demektir büyütmek için.

altınyunus geçmiş olsun. senin bakıcı iyiymiş en azından çocukla dışarıda kalmış. benimki tamirciler gidince kapı önünü silerken batu kapı arkasındaymı konuşuyorlarmış batu kapıyı itmiş kadın dışarıda kalmış. beni aradığında halimi düşün. batu içeride kadın dışarıda. allahtan ne olur ne olmaz diye evin dışındaki bir kutuya cep ve iş telefonumu yazıp bırakmıştım. anahtarı unutursun dışarıda kalırsın beni ara diye. tabii ben batu ile dışarıda kalacağını düşünmüştüm. bu kadarını akıl edememiştim

Son düzenleme:

teşekkür ederim deniz bulutçum.....

altınyunus geçmiş olsun. senin bakıcı iyiymiş en azından çocukla dışarıda kalmış. benimki tamirciler gidince kapı önünü silerken batu kapı arkasındaymı konuşuyorlarmış batu kapıyı itmiş kadın dışarıda kalmış. beni aradığında halimi düşün. batu içeride kadın dışarıda. allahtan ne olur ne olmaz diye evin dışındaki bir kutuya cep ve iş telefonumu yazıp bırakmıştım. anahtarı unutursun dışarıda kalırsın beni ara diye. tabii ben batu ile dışarıda kalacağını düşünmüştüm. bu kadarını akıl edememiştim

ay çok güldüm deniz, seninki de çok komikmiş.....
oof ya sağlıklı bi annem olsaydı da o baksaydı.ya da ben çalışmak zorunda olmasam gönlümce büyütebilseydim oğlumu.

Son düzenleme:

ay çok güldüm deniz, seninki de çok komikmiş.....
oof ya sağlıklı bi annem olsaydı da o baksaydı.ya da ben çalışmak zorunda olmasam gönlümce büyütebilseydim oğlumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…