kumda zor olur ya.allah kolaylık versin zarpdeniz'cim.
Umut'un saçları uzadı kıvır kıvır.kestirmeyi düşünmüyorum.o kadar sevimli oldu ki görmeniz lazım.kocaman saçlar küçücük bi yüz pamuk gibi tam ısırmalık kırmızı elma yanaklar.
uzar saçları kzıının merak etme.Umutunda 8-9 aydan sonra çoğaldı saçları.
kizlar gunaydin hepinize..
nckurt..canim gecmis olsun yikilmak ve pes etmek yok oldumu arkadasim zor koay degil sonucta ben 5 defa negatif sonuc almis biri olarak..seni iyi anliyorum ve allahtan umit kesilmezmis bak 6 cida tuttu tabi bundan sonrada insallah iyi gitsin diy dua ediyorum rabbime,rabbim verdi mucizesini rabbim esirge diye dua ediyorum..uzuluyordum agliyordum herdefasinda ama allahim sabir veriyordu benim yuzumu gulduren rabbim seninde cumle isteyen arkadaslariminda yuzunu guldursun..pes etme kendini toparla yola devamm ok..inan bana seni bekliyor bebeyin insallahh..
denizgeldi..yiyiyorum valla aci eksinin bir zarari olmaz demi..ben esim bu konularda titiz biraz pek yedirmiyor birsey olur diye ama ben yiyim kele napim canim istiyor..dun dolma yapti arkadasim sagolsun sarma felan goturdum..valla canim cayda felan icmiyorum sut iciyorum meyve suyu onun disinda pek birsey icmiyorum bakalim rabbim esirger insallahh..bende merak ediyorum ayin 10 bakalim nediycek dr hemen yazarim baciim...
zarpdenizcim..sagol canim tavsiyen icin elimde deyil iste..goruncekmi acaba..
altin yunus..alabama..deniz bulut..herada..maicigim..hayatkavunici..hepinize slmlar kizlarr..
kizlar gunaydin hepinize..
nckurt..canim gecmis olsun yikilmak ve pes etmek yok oldumu arkadasim zor koay degil sonucta ben 5 defa negatif sonuc almis biri olarak..seni iyi anliyorum ve allahtan umit kesilmezmis bak 6 cida tuttu tabi bundan sonrada insallah iyi gitsin diy dua ediyorum rabbime,rabbim verdi mucizesini rabbim esirge diye dua ediyorum..uzuluyordum agliyordum herdefasinda ama allahim sabir veriyordu benim yuzumu gulduren rabbim seninde cumle isteyen arkadaslariminda yuzunu guldursun..pes etme kendini toparla yola devamm ok..inan bana seni bekliyor bebeyin insallahh..
denizgeldi..yiyiyorum valla aci eksinin bir zarari olmaz demi..ben esim bu konularda titiz biraz pek yedirmiyor birsey olur diye ama ben yiyim kele napim canim istiyor..dun dolma yapti arkadasim sagolsun sarma felan goturdum..valla canim cayda felan icmiyorum sut iciyorum meyve suyu onun disinda pek birsey icmiyorum bakalim rabbim esirger insallahh..bende merak ediyorum ayin 10 bakalim nediycek dr hemen yazarim baciim...
zarpdenizcim..sagol canim tavsiyen icin elimde deyil iste..goruncekmi acaba..
altin yunus..alabama..deniz bulut..herada..maicigim..hayatkavunici..hepinize slmlar kizlarr..
selam arkadaslar, yasim 38, artik yolun basindamiyim sonundamiyim diye sorup dururken kendi kendime, burayi gösterdi arkadaslar
tek degilmisim, hep beraber paylasmak umutlanmak insanin moralini düzeltiyor, bana su siralar en lazim olan moral
ınsan ailesinden bile destek alamiyor bazen bu konuda, esim bile destek olamiyor
hoşgeldin manolya...burda çok güzel öyküler bulabilirsin...hatta taaaa en baştan okumaya başla derim.....kitap gibi.....
selam
Zarpdeniz Enesi bu karda dışarı çıkarmaya korkuyorum dersem yalan olmaz( üşütür diye), Leslie nin kendi sitesinden bir arkadaş benim için indirmişti yakında başlıycam haftada 4 kez filan yapıyordum en az 45 dklık olandan bazen 55 tende çok faydasını görürsün tamda kilo vermeye başlamışken hızlanır bu süreç. Ben hala aynıyımbu troitlik bir durummu acaba doğumdan sonra troit hapımı bırakmıştım tekrar dra gitmeye üşeniyorum neyse biraz daha bekleyeyim bu kilo vermeişini.
Alabamanın çözdüğü gibi bende çözdüm hareketsizlik banada yaramıyor
Allah bağışlasın Umut'unu,sağlıklı,huzurlu,güzel bir ömür versin rabbim,size de hayırlı bir evlat olsun,resimdeki o galiba,çok tatlı maşallah...
nasıl yani....size mi kızdı bakıcı da...alemler değil mi,ben de bizim bakıcıdan arada bir azar işitirim,yaşı benden büyük olduğu için...
geçmiş olsun gerçekten şaka gibiymiş.....
arkadaşlar
cehaletimi bağışlayın lütfen.....ama bir sorum var.....
bugün dr kontrolüm vardı yine, progestan,tsh ve homosist tahlileri için..bir de ultrasonda yumurtalara bakıldı....
şimdi geçen hafta 11.gün ultrason kontrolünde dr yumurtalar gözüküyo, erken demek ki senin siklus dedi,evet dedim ben de.......
bugün 18.gün ve ultrsnda dr sol tarafta 5 yumurtan var dedi......
şimdi 11.günden 18.güne kadar yumurtlar oluşmuş, ve çatlamadan hala duruyorlar mı...benim bildiğim 6 gün içinde olgunlaşır ve çatlar....
dr yumurta gördüğüne göre,çatlamış demediğine göre bu ay bir şansım olabilir mi????.........11.gün den sonra bir kaç kez denem yapmıştık...hala şansımız var mı....
çok basit çok cahilce gelebilir bu soru ama, doktorumun hiç vakti yoktu ve akşam test sonucu için ara konuşuruz dedi....yoksa ona soracaktım....yardımcı olabilecek varsa cevaplarınızı bekliyorum......
evet benimki de benden büyük ama benim frenlere basmam gerekiyor.eşimin dediği gibi tepeme çıktı.
hoşgeldin. inan doğru yerdesinselam arkadaslar, yasim 38, artik yolun basindamiyim sonundamiyim diye sorup dururken kendi kendime, burayi gösterdi arkadaslar
tek degilmisim, hep beraber paylasmak umutlanmak insanin moralini düzeltiyor, bana su siralar en lazim olan moral
Insan ailesinden bile destek alamiyor bazen bu konuda, esim bile destek olamiyor
batu hep çıkıyor canım. iyice giydirip çıkar. azıcık dolaşsın. puset ile çıkarıp yağmurluk ve ayak örtüsü takabilirsin.selam
Zarpdeniz Enesi bu karda dışarı çıkarmaya korkuyorum dersem yalan olmaz( üşütür diye), Leslie nin kendi sitesinden bir arkadaş benim için indirmişti yakında başlıycam haftada 4 kez filan yapıyordum en az 45 dklık olandan bazen 55 tende çok faydasını görürsün tamda kilo vermeye başlamışken hızlanır bu süreç. Ben hala aynıyımbu troitlik bir durummu acaba doğumdan sonra troit hapımı bırakmıştım tekrar dra gitmeye üşeniyorum neyse biraz daha bekleyeyim bu kilo vermeişini.
Alabamanın çözdüğü gibi bende çözdüm hareketsizlik banada yaramıyor
arkadaşlar
cehaletimi bağışlayın lütfen.....ama bir sorum var.....
bugün dr kontrolüm vardı yine, progestan,tsh ve homosist tahlileri için..bir de ultrasonda yumurtalara bakıldı....
şimdi geçen hafta 11.gün ultrason kontrolünde dr yumurtalar gözüküyo, erken demek ki senin siklus dedi,evet dedim ben de.......
bugün 18.gün ve ultrsnda dr sol tarafta 5 yumurtan var dedi......
şimdi 11.günden 18.güne kadar yumurtlar oluşmuş, ve çatlamadan hala duruyorlar mı...benim bildiğim 6 gün içinde olgunlaşır ve çatlar....
dr yumurta gördüğüne göre,çatlamış demediğine göre bu ay bir şansım olabilir mi????.........11.gün den sonra bir kaç kez denem yapmıştık...hala şansımız var mı....
çok basit çok cahilce gelebilir bu soru ama, doktorumun hiç vakti yoktu ve akşam test sonucu için ara konuşuruz dedi....yoksa ona soracaktım....yardımcı olabilecek varsa cevaplarınızı bekliyorum......
nckurt geçmiş olsun. üzüldüm. inşalah sen de üzüntünü biran önce atlatıp gelecek ile ilgili plan yapmaya başlarsın.
hoşgeldin. inan doğru yerdesin
batu hep çıkıyor canım. iyice giydirip çıkar. azıcık dolaşsın. puset ile çıkarıp yağmurluk ve ayak örtüsü takabilirsin.
canım benim anladığım doktor bir sonraki gelecek ayın yumurtalarına bakıyor. siklüsün ortalarında ya da daha önce bir sonraki ayın yumurtaları gözükmeye başlıyor. kısaca bir sonraki ay tedavi olacaksan stokta kaç yumurta var onu söylemiş. yani gelecek ay tedavinde en azından 5 yumurtan var demektir büyütmek için.
altınyunus geçmiş olsun. senin bakıcı iyiymiş en azından çocukla dışarıda kalmış. benimki tamirciler gidince kapı önünü silerken batu kapı arkasındaymı konuşuyorlarmış batu kapıyı itmiş kadın dışarıda kalmış. beni aradığında halimi düşün. batu içeride kadın dışarıda. allahtan ne olur ne olmaz diye evin dışındaki bir kutuya cep ve iş telefonumu yazıp bırakmıştım. anahtarı unutursun dışarıda kalırsın beni ara diye. tabii ben batu ile dışarıda kalacağını düşünmüştüm. bu kadarını akıl edememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?