38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benim kadın da öyle diyor. onlarda hep anneanne babaanne veya işte aileden biri bakarmış çocuğa. siz kadın tutıyorsunuz diyor. eee tabii onlar 20 yaşında anne 40 yaşında anneanne oluyor genelde. benimki oğluna kızıyor geç evlendi (30) ben 54 yaşında babaanne olodum diye. ilavaten aileler de maşallah. dolu yenge dayı hala teyze vs. biz ne yapalım. zengin bir kocam da yok ki ben oturup bakayım

Selam Kızlar,

Bende yaş 40 , 1 tüp bebek denemem var fakat 9+5 haftalıkken kalbi durdu onun için kürtajla aldılar.2.ci denemeye hazırlanırken
tsh değerimin yüksek çıkması sonucunda bi takım tahliller yapıldı sonuç haşimato troidi teşhisi kondu ve hamile kalamıyışımın % 99
olarak nedeni bu gösterildi.Şu anda ilaçla tedavi olmaktayım.Tsh değerlerim 2 nin altına düştüğü zamanki durumuma göre bakılacak
nasıl bir yol izleyeceğimiz netleşecek.Ben derimki arkadaşlar lütfen tedavi başlamadan önce mutlaka trioid lerinize baktırınız bazı fakülte
hastaneleri bakıyor ama özel tüp bebek merkezleri daha ticari amaçlı düşündüğü için es geçebiliyor.Bu zor yold Allah hepimizin yardımcısı olsun

ıyı akşamlar arkadaşlar ...

Herkese uzun uzun yazmak ısterdım ama agrılarım rahat bırakmıyor ...

Bugun dr kontrolumuz vardı . 7+3 gunluk olduk .. Maaşallal kalp atımları gayet ıyıydı . İnşallah boyle devam eder .... Agrılar ıcın progestron fıtıl verdı ...

Allah'ın bu guzel duyguyu herkese tattırması için tum kalbımle dua edıyorum ınanın... Sevgıyle kalın...

denizimmm cokk mersii kocaman sevgilerrrrrrr insallah tedaviye gerek kalmadann gelicek bebisimm

Seytanin bacaginiii bukdummm canimm simdi kiricammm insallah dualarinizlaaaa coook tesekkur ederim can dostlarimm

canımm hoşgeldin,derdimiz ortak ancak biz anlayabiliriz birbirimizi,eşlerimiz bile zor anlar çünkü erkekler(kadın değiller),eşlerimiz ancak anlayamasada sadece destek oluyorlar yanımızda oluyorlar,biz 38 lik çıtırlar olarak birbirimizi destekleyerek anne olma yolunda ilerleyeceğiz,hikayeni bekliyoruz,öptüm.

cans herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. inşallah hep böyle devam etsin ve sağlıkla kucağına al

hosbuldum canim, ben burdaki yazilanlardan anladim ki daha yola baslamamisim bile :)
ben gec evlendim kariyer yapayim, gezeyim tozayim derken, baktimki yas oldu 36, eee dedim iyi güzelde bir eksik
var hayatimda, yani ben hemen cocuga karar verdigim gibi olacak zannettim, 1,5 senedir ugrasiyoruz, burda (Almanya'da)
doktorlar 1 sene gecmeden kilini bile kipirdatmiyor, yani ancak daha yeni (gecen ay) laparoskopi yaptirdim. Ancak bugün
gidip sonuclarima bakacak doktor (doktorumdan pekte memnun degilim aslinda, adam zirt pirt haftalarca konferanslara falan katiliyor,
hastalarini baska yere yönlendiriyor). Galiba ben vakit kaybediyorum.

Acaba diyorum Tüp bebek türkiye'de mi denesem, Türkiye bu konuda cok ilerlemis.

Siz ne önerirsiniz canlarim.

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, allahimmmm insallahhhh dualarimizi kabul eder, bebislerimize kavusuruz

günaydın herkese
bugün biraz grip gibiyim burnum akıyo ve çok üşüyorum.

kandiliniz mübarek olsun allah hepinizin dualarını kabul etsin.

karamelito sana bişi dicem. o merkezi değiştirmesen bile değiştircekmiş imajı yarat bence çünkü onlar senin bebeğin olmasını istiyolarmış gibi davranıyorlar ama aslında sen şu an garanti müşterisin onlar için. üç beş defa daha seni sağıp sonra sana bebek vercekler bak söyledi dersin. o zaman başarı daha büyük olcak 7 8 9. denemede bebek sahibi olmakla varya 15 kez denemiş negatif görmüş sonunda bebeğini kucağına almış arasında büyük bir fark var. kimse o 15 denemeyi de nerde yaptığını ya da orda mı negatifleri alıp almadığını sorgulamaz ama 15.incide karamelin nerde bebeğini kucağına aldığı zafer konusu olur. bunu unutma. her ekip hastasının pozitifine sevinir negatifine üzülür anacım öyle olsada olmasa da öyle davranır. bence sen çokkk iyi niyetlisin ve kayıtsız şartsız bağlılık sergileyip onları rahatlatıyorsun. bunları geç gerçekçi ol. parayı veren sen psikolojiyi yaşayan sen iğneleri zart zart yiyen sen. hormonları alan sen. bedavadan ne verdiler sana sen onu bana diyiver ki ben onların iyi niyetine inanayım. sadede gelelim bence sen artık başka tedavi merkezlerini aramaya başla öyle olmasa da onlara bunu çıtlat. bu işi uzatmasınlar. ayrıca sana bişi diyim mi biraz kendi doktorun olcaksın bunu herkese söylüyorum. ona alıştım buna alıştım demeyin. sorun soruşturun gerginlik yaratın niye olmuyo diyin. yok yaş yok rezerv yok bilmemne diyip ukalalık yapan doktoru bozun başka doktora gidin. sizin bi dediğinizi başka bi doktorun dediği tutmuyo önce siz kendi sektörünüzde aynı konu aynı hasta üzerinde ortak bir teşhise varmayı öğrenin sonra konuşun diye bozun gerekirse. bir sürü örnek var. kimlerin çocuğu oluyo ya niye sizin olmayacakmış. atla deve diil kardeşim bu iş oluyo işte oluuuuuuuuuuyyoooooooo. bunlar önce insanı olmuyo olmayacak olmayabilir diye hazırlayıp ondan sonra aynı prosesleri uygulayıp duruyorlar. al işte toana orda 5 deneme yaptı geldi burda bir şans tanıdı kendine aldı yavrusunu gitti evine. iddiaya varım onun potansiyel birkaç tur atabileceğini bilselerdi bi denemede oldurtmak için uğraşmalardı. bu merkezler var ya çok uyanık harbiden. biliyolar ki bu tip hastalar ne kadar yurt dışında konuşursa o kadar insan türkiye ye bu dava için kendilerine gelir. biraz uyanık olun kızlar.

sizde yurt dışından geliyormuş gibi davranın gerekirse hatta bir kere denicem oldu oldu yoksa gidicem başka şansım yok diyin. ben bu bizim merkezlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum onların dini imanı para. bilmem anlatabildim mi?

ya benim kalbim çok temiz var ya bu kadar olmaz.
manolyax yazmış aynı anda bende neler yazmışım.
bazıları anlamıyorlar benim ne kadar temiz kalpli olduğumu ama onların bu kötü niyeti bana hep artı olarak dönüyor haberleri olsun.

arkadaşlar bu hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara ,umuda ıhtıyacı olan herkese hayırlar getırmesı dileğiyle hepınızın mevlid kandılını kutluyorum ....
Kalplerdekı butun dılekler gercekleşsın inşallah....

ALTINYUNUS ... maaşallah Umut'a cok tatlı olmuş .. Saçlar ,yanaklar .. Tam ısırmalık

RIUSE ... tedavın başlamış .. İnşallah hayırlısıyla her sey cok guzel gelısecek .... Ben de ızmırlıyım Aruh bey İzmır'in cok eskı drlandır .. Annemın de doktoruydu .. Herhalde bır cok dr un gormedıgı kadar rahım ve bebek gormustur... Tecrubesı cok fazla.Kent hastanesı de İzmır'ın en donanımlı hastanesı .. İnşallah her sey cok guzel olucak

HAYATKAVUNİÇİ.... Tedavın hayırlı olsun .. Canım sana daha oncede yazmıştım .. Senın dr un Hulusı bey mı?

ZARPDENIZ...Clarıssa şu dişlerı cıkarsa da kurtulsa yavrucak ... Ateşi yoktur umarım .. Tekrar gecmış olsun.

DENIZGELDI... Bocek ne yapıyo ? Yenı maceraları yok mu? .. Kocaman opuyorum ..

DENIZBULUT.... Batu nasıl? Hala yemek secıyor mu? ... Maaşallah boyu posu yerınde .Bence uzulme artık

ALABAMA .. Kılolardan kurtulma harekatı başlamış ... Kolay gelsın ..

EVIMCIM ..Nasılsın?.. Hamılelık nasıl gıdıyor?.. Hcg y tekrarladın mı?..

TOANA .... Bel agrıların bıraz hafıflemıs ...Ne guzel .. İnşallah ayın 10 unda guzel haberlerle doneceksın..

BAHARNAZ ... Enes'i opuyorum ...

MERYE ....umarım ıyısındır .. Senı çok merak edıyorum..

NKURT ... Cok uzuldum ama bence denemekten vazgecme ... Dualarımdasım...
TUM ARKADAŞLAR VE TOPIGIMIZE YENI KATILAN ARKADAŞLAR herkese cok selam ... Hayırlı kandıller....

manolyax canım hoşgeldin
bence kesinlikle kalk gel Türkiye ye, senin burda şansın bence %100 çünkü türkiyede ki merkezler sizin gibi hastaları hemen memnun edip ellerinden geleni yapıyorlar. ve bir denemede neredeyse dışardan gelenler yavrularını alıp gidiyorlar. böylece reklamlarını yapmış oluyorlar anlıyo musun. orda hiç vakit kaybetme anacım. bu benim komplo teorim ama biraz düşününce hepiniz bana hak vereceksiniz. hatta burdaki arkadaşlarım sizde aynısını yapın hiç bilmedik bi yere gidin bunu oynayın. yeni bir merkeze yani.

canım kalpatışını almışsınız çok sevindim allah kucağına da sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin. ağrıların devam ediyormuş dinlen kendini yorma. toroman kendine yer açıyo annesi o yüzdendir. evde heyecan durumları ahalinin hazırlıkları nasıl biraz onlardan bahset beya napıyolar ne diyolar.

Canım çok teşekkurler .. İnşallah boyle devam eder .... Aslına bakarsan daha kımseye soylemedık .. Hatta kızımıza bıle ... Allah'ın bıze gonderdıgı suprız bır bebek oldugu için daha bız bıle şaşkınlıgı uzerımızden atamadık .. Hayırlısıyla dunyaya gelmesı ıcın bol bol dua edıyoruz ..

Geçmişte yasadıgım 3 kayıp benı endışendırmıyor degıl .. Ama elımızden gelenı yapmaktan ve Allah'a dua etmekten başka caremız yok ... Hep soyledıgım gıbı Allah ısteyen herkese evladını versın .... Sevgıyle kal..

selam

Manolyax sanırım yurtdışındasın canım burayı İstanbulu tavsiye ederim,
Ben memorıalda ilk tedavide sonuç aldım Hamdolsun. bu günde tüm isteyenleri Allahım bebeklerine kavuştursun, yüzlerini güldürsün.

Bu arada herkese hayırlı kandiller

Cans İnşallah sağlıkla gelecek bebeğin, progestan jel ben uzunca bir müddet kullandım 3.aymıydı neydi bıraktım sonra 4.ayın sonunda 5.ay gibi tekrar ağızdan bir müddet hapını kullandım kasık ağrılarım artınca.

Deniz Bulut senin bakıcı Altınyunusunkine 1 gol atmış :) o durumda seni düşündüm ve hakkaten bende çıldırırdım telefonu yerdim o an galiba :)
Burası çok soğuk canım ya camın kenarından dün akşam biraz kartopuyla oynattık şaşırdı

Akideciknane İnşallah bu ay bebeğin seni çok bekletmeden gelir.

Zarpdeniz Clarissa Ela' nın diş durumları nasıl ek gıdalara alıştımı?

Denizgeldi

Mai

Alabama geçmiş olsun

Riuse nasıl gidiyor

hayatkavuniçi tarifi aldım bu akşama hazırlarım ama soğuk içmek sıkıntıle benim için
ben kendimi bildim bileli kiloluyum ama şimdi abartılı bir durumdayım 70-75 benim için iyi :))

kim tedavide, hangi aşamada kafam karıştı
Şu güzel günde duam herkesin mutlu olması...Bebişlerine kavuşması...

altınyunus vallahi çok güldüm senin bakıcıya demek bide azarladı seni kadının başına fotoğraf çıkartmışsın. :))
denizbulut seninkinin ki de maceraları bitmiyo valla ama batu da anladığım kadarıyla suyla götürüp susuz getiren cinsten hey maşallah büyüyünce neler yapcak bakalım hepinizi ayakta uyutcak belli.

umutla batuyu hapurhupur yiyin benim için

sorma alabama sevimsiz kadın.akşam eve bi karış suratla gittim,tavırlı davrandım şaşırdı.anlatın şu dışarıda kalma maceranızı dedim başladı anlatmaya.kapıyı sanırım yeğenim kapamış.kimin kapadığı önemli değil.başmıza fotoğraf çıkarttın diye söylenmesi beni deli etti.

haklısın cans, insan endişelenir aynı şeyleri yaşar mıyım diye.ama en azından doğal hamile kaldın,mucizen seni yakaladı, devamı da gelecek diye düşün.
sıcak İzmir'den soğuk Ankara'ya sevgiler hemşom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…