- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
altınyunus geçmiş olsun. senin bakıcı iyiymiş en azından çocukla dışarıda kalmış. benimki tamirciler gidince kapı önünü silerken batu kapı arkasındaymı konuşuyorlarmış batu kapıyı itmiş kadın dışarıda kalmış. beni aradığında halimi düşün. batu içeride kadın dışarıda. allahtan ne olur ne olmaz diye evin dışındaki bir kutuya cep ve iş telefonumu yazıp bırakmıştım. anahtarı unutursun dışarıda kalırsın beni ara diye. tabii ben batu ile dışarıda kalacağını düşünmüştüm. bu kadarını akıl edememiştim
ay çok güldüm deniz, seninki de çok komikmiş.....
oof ya sağlıklı bi annem olsaydı da o baksaydı.ya da ben çalışmak zorunda olmasam gönlümce büyütebilseydim oğlumu.
denizimmm cokk mersii kocaman sevgilerrrrrrr insallah tedaviye gerek kalmadann gelicek bebisimmara ara nerede kaldığımı bulamadım.yani zor buldum...
evim için.....tebrik ederim..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin .amin
alkan..... girmemiş epeyidir...umarım herşey yolunda..tatil keyifli geçiyor...
zarphocam.....güzel dilklere teşekkürler...clarisa dan haberler nasıl?aranız nasıl?.öptüm onu...
toanacım.....taze hamiş.....şımart kendini.canın ne istiyorsa ye götür indir mideye...yarasın ..ağrını sızını çok fazla dinleme.hepsi hamileliğinin belirtilerini.hadi şu ultrasyon günün gelsin de anlat bize yanıp sönen ışığı....toana minik ama çok önemli bir uyarı!!sakın adaçayı içme... adet söktürücü özelliğ olduğunu bazı gebeliklerde erken düşüğe sebep olabileceğini biliyorum.ehil kişilerden duydum..
cans hocam.... ağrılarınız olmuş.benim bir yakınımın hamileyken sürekli kasık ağrısı varfdı.çok canı yanıyordu.sürekli giiyordu dr a... bazı hamilelerde olabiliyormuş.şimdi bir oğlu var.2 yaşını geçti sanırım...darısı size olsun.aminnnn.
reis.....tedaviye başlamışsın...allah allah ben bir daha ki aya diye biliyordum...geriden yazıyorum ya.karıştırmadım umarım....bebekli olsun tedavin...aman lütfen kan pıhtılaşması iğnelerine önceden başla...ben memorialde tedavime devam edebilseydim öyle olacaktı.hatta bana bu iğneleri doğumdan sonra bile emzirme süresinde de kullanmam gerektiğini söylemiişlerdi.ilaca başladıktan sonra hergün saf nar suyu iç,bol dua et,kendini şımart.ben bir anne adayıyım de.ve hamile kalana kadar gezebildiğin kadar gez.ne yapmak istiyorsan yap.sonrasında pek vaktin olmayacak...inşallah....
akide..... sende tedaviye start veriyormuşsun... haydin hayırlısı olsun....tedavidekiler....taze hamişler....kırklarınız karışsın inşallah.amin.
lenova.... inşallah sıradasınız...allahım kimseyi boş koymasın...amin....sizler de çocuk peşinden koşturun inşallah.
deniz.....abartma....boyun da var...fazla bir kilon yok... yapın iri...
bakıcı işin de pek masraflıymış.Allah yardımcın olsun.
hayatkavuniçi..... selam....başkentte işin rast gitsin
nckurt...... canın sağolsun....kapanan her kapının ardında mutlaka aralık kalmış bir kapı vardır...
herkese sevgiler.tatlı uykularda olun.bunlarda sabah çiçekleriniz....çabukkk alın....karda kalıp bozulacaklar...
herkese günaaaaydıııınnnnn
Arkadaslar Merhaba,
Siz de kar-kis var bizde de kum firtinasi var! Dun geceden beri durum cok vahim...Halen de devam ediyor, evin yeryeri acaip kum oldu, bir fasil temizledik ama aksama kadar yine kumlar bizi gelir bulur diye dusunuyoruz. Kari-kisi acaip ozledim, lutefn benim yerime de kartopu oynayip, kardan adam yapin.
Nckurt, gecmis olsun arkadasim. Defalarca olumsuz sonuc almis biri olarak su an neler hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum. Kendine biraz zaman tani ve ondan sonra bir sonraki tedavin icin neler yapilabileceginin bir listesini cikar derim. Doktorunla kesinlikle gidip bir sonuc konusmasi mutlaka yap, sorun ne olabilirdi? Bundan sonraki icin ne yapabilirizi mutlaka konus derim. Umarim bir sonraki tedavinde bebegine kavusursun.
Deniz Bulut, bakici sorunlarin umarim cozuluyor gibidir.
Denizgeldi, yazmaya vakit yaratabildigine sevindim.Clarissa bu aralar huzursuz, dis etleri acaip kasiniyor. Onun disinda surekli oynamak ve kucakta gezmek istiyor, yanliz kalamyi cogu zaman istemiyor.
Cans, Allah dualarini geri cevirmesin canim. Ikinci bebegin saglikla gelsin.
Baharnaz, cikip karda dolasin biraz, yagarken cok sguk olmaz nede olsa... Ben bu hafta itibariyle 4 kilo vermis oldum, halen devam ediyorum. Leslie Sansone'nin videolari gayet faydali, ben de senin gibi bir CD'ye filan ceksem daha iyi olur sanirim, iyi fikir.
Hurre, tekrar tesekkur ederim.
Toana, cok heyecan yapma, bebeklerin seninleler, dua et bol bol.
Alabama, projelerin gayet iyi gorunuyor, hadi bakalim arkadasim.
Akideciknane, sana da bol sanslar diliyorum, bu sefer seytanin bacagini kiracagina inaniyorum.
Maiumut, abinin cocuklar buyukmus ben de kucukler zannetmistim nedense...Dedigin gibi kucuk buyuk her sekilde cok uzucu, annelerini kaybettiler. Allah onlara sabrini versin.
Altinyunus, Umut Pasa'nin bu fotosuna bayildim, kivir kivir saclar superrrr!!!Benim kizim halen kel, ne zaman saci uzayacak bilemiyorum...
Tayf hadi ikizlerin fotosunu bekliyoruz canim, gerci simdi senin bircok seye vaktin kalmiyordur, umarim uykulari duzenli ve uzundur.
Rieuse, ignelere alisabildin mi canim?
Tedavi dusunen ve tedavi asamasinda bir cok arkadasimiz var, 2012 cokkk ugurlu gelsin hepinize diyorum, hadi gebelik haberlerinizi umutla bekliyoruz.
selam arkadaslar, yasim 38, artik yolun basindamiyim sonundamiyim diye sorup dururken kendi kendime, burayi gösterdi arkadaslar
tek degilmisim, hep beraber paylasmak umutlanmak insanin moralini düzeltiyor, bana su siralar en lazim olan moral
Insan ailesinden bile destek alamiyor bazen bu konuda, esim bile destek olamiyor
ıyı akşamlar arkadaşlar ...
Herkese uzun uzun yazmak ısterdım ama agrılarım rahat bırakmıyor ...
Bugun dr kontrolumuz vardı . 7+3 gunluk olduk .. Maaşallal kalp atımları gayet ıyıydı . İnşallah boyle devam eder .... Agrılar ıcın progestron fıtıl verdı ...
Allah'ın bu guzel duyguyu herkese tattırması için tum kalbımle dua edıyorum ınanın... Sevgıyle kalın...
canımm hoşgeldin,derdimiz ortak ancak biz anlayabiliriz birbirimizi,eşlerimiz bile zor anlar çünkü erkekler(kadın değiller),eşlerimiz ancak anlayamasada sadece destek oluyorlar yanımızda oluyorlar,biz 38 lik çıtırlar olarak birbirimizi destekleyerek anne olma yolunda ilerleyeceğiz,hikayeni bekliyoruz,öptüm.
canım kalpatışını almışsınız çok sevindim allah kucağına da sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin. ağrıların devam ediyormuş dinlen kendini yorma. toroman kendine yer açıyo annesi o yüzdendir. evde heyecan durumları ahalinin hazırlıkları nasıl biraz onlardan bahset beya napıyolar ne diyolar.arkadaşlar bu hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara ,umuda ıhtıyacı olan herkese hayırlar getırmesı dileğiyle hepınızın mevlid kandılını kutluyorum ....
Kalplerdekı butun dılekler gercekleşsın inşallah....
ALTINYUNUS ... maaşallah Umut'a cok tatlı olmuş .. Saçlar ,yanaklar .. Tam ısırmalık
RIUSE ... tedavın başlamış .. İnşallah hayırlısıyla her sey cok guzel gelısecek .... Ben de ızmırlıyım Aruh bey İzmır'in cok eskı drlandır .. Annemın de doktoruydu .. Herhalde bır cok dr un gormedıgı kadar rahım ve bebek gormustur... Tecrubesı cok fazla.Kent hastanesı de İzmır'ın en donanımlı hastanesı .. İnşallah her sey cok guzel olucak
HAYATKAVUNİÇİ.... Tedavın hayırlı olsun .. Canım sana daha oncede yazmıştım .. Senın dr un Hulusı bey mı?
ZARPDENIZ...Clarıssa şu dişlerı cıkarsa da kurtulsa yavrucak ... Ateşi yoktur umarım .. Tekrar gecmış olsun.
DENIZGELDI... Bocek ne yapıyo ? Yenı maceraları yok mu? .. Kocaman opuyorum ..
DENIZBULUT.... Batu nasıl? Hala yemek secıyor mu? ... Maaşallah boyu posu yerınde .Bence uzulme artık
ALABAMA .. Kılolardan kurtulma harekatı başlamış ... Kolay gelsın ..
EVIMCIM ..Nasılsın?.. Hamılelık nasıl gıdıyor?.. Hcg y tekrarladın mı?..
TOANA .... Bel agrıların bıraz hafıflemıs ...Ne guzel .. İnşallah ayın 10 unda guzel haberlerle doneceksın..
BAHARNAZ ... Enes'i opuyorum ...
MERYE ....umarım ıyısındır .. Senı çok merak edıyorum..
NKURT ... Cok uzuldum ama bence denemekten vazgecme ... Dualarımdasım...
TUM ARKADAŞLAR VE TOPIGIMIZE YENI KATILAN ARKADAŞLAR herkese cok selam ... Hayırlı kandıller....
canım kalpatışını almışsınız çok sevindim allah kucağına da sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin. ağrıların devam ediyormuş dinlen kendini yorma. toroman kendine yer açıyo annesi o yüzdendir. evde heyecan durumları ahalinin hazırlıkları nasıl biraz onlardan bahset beya napıyolar ne diyolar.
altınyunus vallahi çok güldüm senin bakıcıya demek bide azarladı seni kadının başına fotoğraf çıkartmışsın. :))
denizbulut seninkinin ki de maceraları bitmiyo valla ama batu da anladığım kadarıyla suyla götürüp susuz getiren cinsten hey maşallah büyüyünce neler yapcak bakalım hepinizi ayakta uyutcak belli.
umutla batuyu hapurhupur yiyin benim için
Canım çok teşekkurler .. İnşallah boyle devam eder .... Aslına bakarsan daha kımseye soylemedık .. Hatta kızımıza bıle ... Allah'ın bıze gonderdıgı suprız bır bebek oldugu için daha bız bıle şaşkınlıgı uzerımızden atamadık .. Hayırlısıyla dunyaya gelmesı ıcın bol bol dua edıyoruz ..
Geçmişte yasadıgım 3 kayıp benı endışendırmıyor degıl .. Ama elımızden gelenı yapmaktan ve Allah'a dua etmekten başka caremız yok ... Hep soyledıgım gıbı Allah ısteyen herkese evladını versın .... Sevgıyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?