38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin arkadaşım.İstisnasız Türkiye ve İstanbul ikilisi derim ben.hiç düşünme.senin gibi o kadar çok örnek var ki bildiğim.bir tanesi bu forumdan Zarpdeniz arkadaşım.
Merkez olarak da bahçeci ekibi veya Memorial derim ben.ben 7.denememde bahçecinin ekibi Umut tüp bebekte Umuduma kavuştum.

kizlar hepinize merabalar..hayirli cumalar hayirli kandiller olsun ..rabbim herkesin gonlundeki muradini muradimizi versin insallahh..
bugun burayada kar yagiyor..

cans ..herseyin yolunda olduguna sevindim..darisida bana bende gorim insallah kalp atisini hayirlisiyla..

alabama gecmis olsun canim..

mai cigim nehaber canim iyimisin..kar durdumu orda...

cans bugun dr uma gidip troit ve kansizligimi ve tansiyonumu olcturcem..dr um erken dedi ama ben onlemimi alicam bakalim..

merhaba hayırlı kandiller. ben herkese dediğim gibi hiç zaman kaybetmemenizi ve gelip direkt memorial a gitmenizi öneririm. orada başarıyı yakalayan çok arkadaşımız var. herada-baharnaz-zarpdeniz-badenur vs vs

cans bugun dr uma gidip troit ve kansizligimi ve tansiyonumu olcturcem..dr um erken dedi ama ben onlemimi alicam bakalim..

merhaba canım. onlar ilk ultrasondan sonra genel kan testi yaptırıyorlar zaten. tiroite de kana demire de bakılıyor diye hatırlıyorum.

manolyacım bende öyle geç evlendim ama evlendiğimde sorunum yoktu eşimdeydi sorun,ona ameliyat önerdiler ameliyat sonuçlarını bekledik 2 yılımızı bu şekilde yediler,eşimde bir iileşme olmadı bu arada doğal yoldan hamileliğim oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum.tüp denemeye karar verdiğimizde benim rezervlerim azalmış.6 denememiz var,sonuç negatif,ama azimle çalışıyoruzzzzz.geri dönüp baktığımda keşke benim yaşımıda dikkate alıp tüp deselermiş diyorumzaman kaybetmemeni öneririm.türkiye bu konuda iyi diyorlar,ALLAH yardımcımız olsun,dualarında bizleride unutma olurmu?

Merhaba kizlarrr Su mubarek gunde hepinize duaciyim Rabbim hepimizee kalbimizdekini versin yarabbimm ,ben kalbi benim kadar temiz olan herkesin dilegini versin yarabbimm diyerek dua ediyorum.Rabbim once aglatir sonra guldurur ama kalbini temizlemeyenin her zaman cezasinida verir mukafatinida bunu hic unutmamak lazimmm.Bu gecee hepiniz icin duaa edecegimm hayirli kandillerrr

amin canım amin. inşallah kucağınada sağlıkla alacaksın. ben gönülden inanıyorum. burda bebek isteyen herkesin kucağına alacağından eminim yeter ki isteyin inanın neden olmasın diyin ve pozitif olalım.

valla denizbulutun dediği gibi yapcak bişi yok çocuklarımızı bırakıyoruz tamam pardon bi daha başına ekstra iş çıkartmam aman aman diyip yutkunuyoruz işte. benim oğlan bi üç yaşına hayırlısıyla gelsin de bak ben nasıl tak sepeti koluna herkes kendi yolun diyorum dermişimmm.

saol canım hamişim. git tabi git. bu çok kıymetli bir bebek erken merken yok de.

bende hep doktorların tüpe yönlendirmemesinden vakit kaybettim eşimi ikna edemedim vs vs. ama işte herşeyin bi zamanı var öne çekemiyoruz hayırlısıyla gelsin de şimdi gelsin şimdiden biraz sonra gelsin allah çok aratmasın. bu denemelerin neden olmadığı hakkında fikir beyan ettiler mi peki. araştırıyorlar mı ne diyorlar?

amin canım kalbini temizlemeyenin dedikodu yapanın bilmeden etmeden insanların günahını alanı allah affetsin boşver. allah herkesin gönlüne göre versin de geç. sen bence doğal yoldan alcan kuzunu kucağına inşallah.

geçmiş olsun canım,merkezlere ticari demişsin sonuna kadar katılıyorum,benim izmirde bir denemem olmuştu 7 folikül gelişti 5 sağlıklı yumurta dediler,döllenme bilgisi bekliyorum,yumurtalarınız kalitesiz işleme tabi tutulmadı dediler,günlerce ağladım.bu olaydan sonra istanbula gittim 2 folikül gelişti 2 side kaliteli çıktı 1 tanesi döllendi transfer oldu sonuç negatif ama 7 folikülde sonuç transfer bile olmadı neden?ben onlara bebeğim olana kadar deneyeceğim peşini bırakmayacağım demiştimve bu merkezde bir sürüde deneme yapmıştım,alabamayla aynı fikirdeyim akıllı davranmak gerekli.

bende hep doktorların tüpe yönlendirmemesinden vakit kaybettim eşimi ikna edemedim vs vs. ama işte herşeyin bi zamanı var öne çekemiyoruz hayırlısıyla gelsin de şimdi gelsin şimdiden biraz sonra gelsin allah çok aratmasın. bu denemelerin neden olmadığı hakkında fikir beyan ettiler mi peki. araştırıyorlar mı ne diyorlar?[

amin canım,RABBİM bütün isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebekleriyle doldursun inşallah.3 ayrı merkezde denedim 6 denemeden 2 si transfere kadar gelebildi.doktorlar ne diyebilirki,bizim bir kabahatimiz yok yumurta kalitesi kötü biz ne yapalım diyorlar.en kolayı karşı tarafı suçlamak

herkesin kandili mübarek olsun,RABBİM bu güzel günde ve diğer zamanlarda ettiğimiz dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin,dualarınızda beni unutmayın sizlerde benim dualarımdasınız.

Alabamaa evet canimm cokk haklisinn dedikodu yapan isine gelince dost olup isine gelmeyince sesi cikmayan hep olumsuzluk dusunup senide olumsuzluga iten,senden cok sey ogrenme isteyip kendii birsey soylemeyen,istedigi olunca yalanci dostluk gostermeleri yapanlarada rabbim elbet gosterir.bosverrr takma kafanaaaaa bura cokda iyi insanlar gercek dostlar ve kaliteli arkadaslar varr.Bu gun bizde kalbimizi bozmayip sadece amacimiza dua edelim.Ben inaniyorummm biliyorumm Alabamam ben ugrasmadan gelicekk ve seninde canimm bak ben muneccim degilim ama inan kendimden baska kime dua etsem tuttu,sanadaaaa cok dua edecegimm opuyorumm

cok tesekkür ederim canlarim, okudum cevaplarinizi ve kesinlikle türkiye'de yaptirmak istiyorum,
ama tabiki bende esimde calisiyoruz, 3 - 4 haftalik bir izinimiz var, sigarmi ki bu zamana tüp bebek,
bende ve esimde hic bir sorun yok

biliyorum bende cok sorular soruyorum belki caninizi SIKIYORuM ama hic bilgim yok bu konuda

Bu gece hepimiz icin dua edicem, nedense bugün cok pozitif düsünüyorum kiizlar, olacakkkkkkkkkkk olacakkkkkkkkk
icime öyle bir his dogdu

manolyax, ben de yurtdisindayim. Bir kere burada denedim. Adam test bile yapmadan, yasimi duyunca 'tupe gerek yok, donasyon sart' dedi. Aptal adam, moralim ne bozulmustu! Hafif bir protokol yaptilar, resmen bastan savma. Kesinlikle hic zaman kaybetmeden Turkiye'ye git. Istanbul bence. Tabi nerede kalman sana rahat olursa. Benim ailem Istanbul'da, bir kere Ankara'ya git-gel yaptim, coook yorucu oldu.

alabama cok hossun yaa. Bu dedigin bana uymadi, ben 3 kere denedim Turkiye'de, hala tik yok... Fakat kesinlikle cook daha iyi ilgileniyorlar orada. Yurtdisindan gelince galiba daha enteresanmi geliyor nedir, hastayi iyi hatirliyorlar falan.

Merhaba knihal. Ben ozel mesajlara yanit veremiyorum. Forum'da yeni oldugum icin herhalde. Sana buradan yanit vermek zorundayim.
Cok gecmis olsun, cok uzuldum. Ama cabuk toparlaman super. Kendimizi yipratinca hic bir sey gecmiyor elimize zaten. Ben aslinda yurtdisindayim, bir kere yurtdisinda, bir kere Ankara'da, iki kere de Istanbul'da tup tedavisi oldum. Ankara'da Gen-Art'a gitmistim, Dr. Sertac Bey cok iyiydi. Ben Gen-Art'i soyle bulmustum: Prof. Kutluk Oktay Amerika'da bizim yas grubumuz icin tedaviler gelistiriyor, ayni zamanda mesela kanser sebebiyle fertilitesini kaybeden genc kadinlar icin. Dunyada bu konuda onde gelen bir isim. Kok hucre tedavisi yapiyor. Ben de ona email yazdim (Amerika'ya), beni Gen-Art'a yonlendirdi. Hem kendisi takip etti, Sertac Bey'le beraber degerlendirdi vs... Yani guvenmese orayla calismazdi herhalde. Ben cok memnun kaldim. Ama negatif oldu. Ailemin evi Istanbul'da, oradan gidip geldim, bu yuzden bana coook zor oldu. Ankara'da olsam herhalde yine orada devam ederdim. Bir arastir istersen. HRS'i bilmiyorum, genelde Ankara'da baska bir yer bilmiyorum yani.
Sevgiler.

Sordugun icin cok saol. Sanirim simdilik iyi gidiyor. Hcg degerleri iyi artmis ama keseyi gormek icin bugun erken dedi doktor. Pazartesi belki dedi. 4,5 haftalik dedi. Biraz tedirginim ama doktorla rahatladim baya. Cok cok cok dua ediyorum. Hepimize.

Teşekkürler kampa.Galiba arada Türkiyeye geliyor.Tedavin sırasında orda olması senin için şansmış.Peki kök hücre tedavisi ne aşamada biliyormusun?Genelde kim olursa olsun yapılan işlemler üç aşağı beş yukarı genelde aynı.Şansın varsa tutuyor yoksa birdahaki sefere kalıyor.Bana 5. gün embriyosu konmuştu.Demekki kaderde bu tedavide yokmuş.Birkaç ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum bakalım.İlaçların etkisi birkaç ay devam ediyormuş.
Bugün kandil.Herkesin kandilini kutluyorum.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…