hosbuldum canim, ben burdaki yazilanlardan anladim ki daha yola baslamamisim bile :)
ben gec evlendim kariyer yapayim, gezeyim tozayim derken, baktimki yas oldu 36, eee dedim iyi güzelde bir eksik
var hayatimda, yani ben hemen cocuga karar verdigim gibi olacak zannettim, 1,5 senedir ugrasiyoruz, burda (Almanya'da)
doktorlar 1 sene gecmeden kilini bile kipirdatmiyor, yani ancak daha yeni (gecen ay) laparoskopi yaptirdim. Ancak bugün
gidip sonuclarima bakacak doktor (doktorumdan pekte memnun degilim aslinda, adam zirt pirt haftalarca konferanslara falan katiliyor,
hastalarini baska yere yönlendiriyor). Galiba ben vakit kaybediyorum.
Acaba diyorum Tüp bebek türkiye'de mi denesem, Türkiye bu konuda cok ilerlemis.
Siz ne önerirsiniz canlarim.
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, allahimmmm insallahhhh dualarimizi kabul eder, bebislerimize kavusuruz
DENIZBULUT.... Batu nasıl? Hala yemek secıyor mu? ... Maaşallah boyu posu yerınde .Bence uzulme artık
QUOTE]
yok üzülmüyorum. büyüyünce 1 kuzuyu bitirecek tek başına. onu bekliyorum
selam
Manolyax sanırım yurtdışındasın canım burayı İstanbulu tavsiye ederim,
Ben memorıalda ilk tedavide sonuç aldım Hamdolsun. bu günde tüm isteyenleri Allahım bebeklerine kavuştursun, yüzlerini güldürsün.
Bu arada herkese hayırlı kandiller
Deniz Bulut senin bakıcı Altınyunusunkine 1 gol atmış :) o durumda seni düşündüm ve hakkaten bende çıldırırdım telefonu yerdim o an galiba :)
Burası çok soğuk canım ya camın kenarından dün akşam biraz kartopuyla oynattık şaşırdı
kim tedavide, hangi aşamada kafam karıştı
Şu güzel günde duam herkesin mutlu olması...Bebişlerine kavuşması...
baharnaz sen hangi şehirdeydin? dışarı çıkar biraz çocuğu yaaaa. bak iyi giydirirsen gerçekten hastalanmaz. az hava alsın. batu ya maşallah şu ana kadar bişi olmadı. mama koruyor herhaldeben yazki klimadan korkuyorum
altınyunus vallahi çok güldüm senin bakıcıya demek bide azarladı seni kadının başına fotoğraf çıkartmışsın. :))
denizbulut seninkinin ki de maceraları bitmiyo valla ama batu da anladığım kadarıyla suyla götürüp susuz getiren cinsten hey maşallah büyüyünce neler yapcak bakalım hepinizi ayakta uyutcak belli.
umutla batuyu hapurhupur yiyin benim için
burada yazmamıştım sanırım. 1 aydan fazla oluyor. tuvalette bakıcıyla benim (bakıcı yukarıda tuvalete gidip giyinip soyunduğundan daha çok benim) pek gizli saklım kalmadı. yine de duşa girerken kapıyı kilitledim. batu açmaya çalıştı sinirlendi ağladı. tam çıktım bornozlayım baktım kapının arkasında bir anahtar düştü. açtım kapıyı batu koridor kapısının anahtarını almış onunla açmaya çalışıyor. işimiz var yani bu beyefendiylegeçmiş olsun sana da. mert e geçmeden geçsin
aman onlara surat yapılmaz. daha büyük bir surat ile karşılık geliyor. çocuğu da bırakıyorsun. hiçbirşey söylenmiyor.sorma alabama sevimsiz kadın.akşam eve bi karış suratla gittim,tavırlı davrandım şaşırdı.anlatın şu dışarıda kalma maceranızı dedim başladı anlatmaya.kapıyı sanırım yeğenim kapamış.kimin kapadığı önemli değil.başmıza fotoğraf çıkarttın diye söylenmesi beni deli etti.
sıcak izmir mi? dün gördük karlarıhaklısın cans, insan endişelenir aynı şeyleri yaşar mıyım diye.ama en azından doğal hamile kaldın,mucizen seni yakaladı, devamı da gelecek diye düşün.
sıcak İzmir'den soğuk Ankara'ya sevgiler hemşom.cans daha önceki düşüklerinin de hep normal olduğunu söylemişti. inşallah bu sefer çözümü bulunup sonuna kadar gidecek.
hosbuldum canim, ben burdaki yazilanlardan anladim ki daha yola baslamamisim bile :)
ben gec evlendim kariyer yapayim, gezeyim tozayim derken, baktimki yas oldu 36, eee dedim iyi güzelde bir eksik
var hayatimda, yani ben hemen cocuga karar verdigim gibi olacak zannettim, 1,5 senedir ugrasiyoruz, burda (Almanya'da)
doktorlar 1 sene gecmeden kilini bile kipirdatmiyor, yani ancak daha yeni (gecen ay) laparoskopi yaptirdim. Ancak bugün
gidip sonuclarima bakacak doktor (doktorumdan pekte memnun degilim aslinda, adam zirt pirt haftalarca konferanslara falan katiliyor,
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, allahimmmm insallahhhh dualarimizi kabul eder, bebislerimize kavusuruz
alabama gecmis olsun canim..
mai cigim nehaber canim iyimisin..kar durdumu orda...
cans bugun dr uma gidip troit ve kansizligimi ve tansiyonumu olcturcem..dr um erken dedi ama ben onlemimi alicam bakalim..
amin canım amin. inşallah kucağınada sağlıkla alacaksın. ben gönülden inanıyorum. burda bebek isteyen herkesin kucağına alacağından eminim yeter ki isteyin inanın neden olmasın diyin ve pozitif olalım.Canım çok teşekkurler .. İnşallah boyle devam eder .... Aslına bakarsan daha kımseye soylemedık .. Hatta kızımıza bıle ... Allah'ın bıze gonderdıgı suprız bır bebek oldugu için daha bız bıle şaşkınlıgı uzerımızden atamadık .. Hayırlısıyla dunyaya gelmesı ıcın bol bol dua edıyoruz ..
Geçmişte yasadıgım 3 kayıp benı endışendırmıyor degıl .. Ama elımızden gelenı yapmaktan ve Allah'a dua etmekten başka caremız yok ... Hep soyledıgım gıbı Allah ısteyen herkese evladını versın .... Sevgıyle kal..
valla denizbulutun dediği gibi yapcak bişi yok çocuklarımızı bırakıyoruz tamam pardon bi daha başına ekstra iş çıkartmam aman aman diyip yutkunuyoruz işte. benim oğlan bi üç yaşına hayırlısıyla gelsin de bak ben nasıl tak sepeti koluna herkes kendi yolun diyorum dermişimmm.sorma alabama sevimsiz kadın.akşam eve bi karış suratla gittim,tavırlı davrandım şaşırdı.anlatın şu dışarıda kalma maceranızı dedim başladı anlatmaya.kapıyı sanırım yeğenim kapamış.kimin kapadığı önemli değil.başmıza fotoğraf çıkarttın diye söylenmesi beni deli etti.
saol canım hamişim. git tabi git. bu çok kıymetli bir bebek erken merken yok de.alabama gecmis olsun canim..
mai cigim nehaber canim iyimisin..kar durdumu orda...
cans bugun dr uma gidip troit ve kansizligimi ve tansiyonumu olcturcem..dr um erken dedi ama ben onlemimi alicam bakalim..
bende hep doktorların tüpe yönlendirmemesinden vakit kaybettim eşimi ikna edemedim vs vs. ama işte herşeyin bi zamanı var öne çekemiyoruz hayırlısıyla gelsin de şimdi gelsin şimdiden biraz sonra gelsin allah çok aratmasın. bu denemelerin neden olmadığı hakkında fikir beyan ettiler mi peki. araştırıyorlar mı ne diyorlar?manolyacım bende öyle geç evlendim ama evlendiğimde sorunum yoktu eşimdeydi sorun,ona ameliyat önerdiler ameliyat sonuçlarını bekledik 2 yılımızı bu şekilde yediler,eşimde bir iileşme olmadı bu arada doğal yoldan hamileliğim oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum.tüp denemeye karar verdiğimizde benim rezervlerim azalmış.6 denememiz var,sonuç negatif,ama azimle çalışıyoruzzzzz.geri dönüp baktığımda keşke benim yaşımıda dikkate alıp tüp deselermiş diyorumzaman kaybetmemeni öneririm.türkiye bu konuda iyi diyorlar,ALLAH yardımcımız olsun,dualarında bizleride unutma olurmu?
Merhaba kizlarrr Su mubarek gunde hepinize duaciyim Rabbim hepimizee kalbimizdekini versin yarabbimm ,ben kalbi benim kadar temiz olan herkesin dilegini versin yarabbimm diyerek dua ediyorum.Rabbim once aglatir sonra guldurur ama kalbini temizlemeyenin her zaman cezasinida verir mukafatinida bunu hic unutmamak lazimmm.Bu gecee hepiniz icin duaa edecegimm hayirli kandillerrr
günaydın herkese
bugün biraz grip gibiyim burnum akıyo ve çok üşüyorum.
kandiliniz mübarek olsun allah hepinizin dualarını kabul etsin.
karamelito sana bişi dicem. o merkezi değiştirmesen bile değiştircekmiş imajı yarat bence çünkü onlar senin bebeğin olmasını istiyolarmış gibi davranıyorlar ama aslında sen şu an garanti müşterisin onlar için. üç beş defa daha seni sağıp sonra sana bebek vercekler bak söyledi dersin. o zaman başarı daha büyük olcak 7 8 9. denemede bebek sahibi olmakla varya 15 kez denemiş negatif görmüş sonunda bebeğini kucağına almış arasında büyük bir fark var. kimse o 15 denemeyi de nerde yaptığını ya da orda mı negatifleri alıp almadığını sorgulamaz ama 15.incide karamelin nerde bebeğini kucağına aldığı zafer konusu olur. bunu unutma. her ekip hastasının pozitifine sevinir negatifine üzülür anacım öyle olsada olmasa da öyle davranır. bence sen çokkk iyi niyetlisin ve kayıtsız şartsız bağlılık sergileyip onları rahatlatıyorsun. bunları geç gerçekçi ol. parayı veren sen psikolojiyi yaşayan sen iğneleri zart zart yiyen sen. hormonları alan sen. bedavadan ne verdiler sana sen onu bana diyiver ki ben onların iyi niyetine inanayım. sadede gelelim bence sen artık başka tedavi merkezlerini aramaya başla öyle olmasa da onlara bunu çıtlat. bu işi uzatmasınlar. ayrıca sana bişi diyim mi biraz kendi doktorun olcaksın bunu herkese söylüyorum. ona alıştım buna alıştım demeyin. sorun soruşturun gerginlik yaratın niye olmuyo diyin. yok yaş yok rezerv yok bilmemne diyip ukalalık yapan doktoru bozun başka doktora gidin. sizin bi dediğinizi başka bi doktorun dediği tutmuyo önce siz kendi sektörünüzde aynı konu aynı hasta üzerinde ortak bir teşhise varmayı öğrenin sonra konuşun diye bozun gerekirse. bir sürü örnek var. kimlerin çocuğu oluyo ya niye sizin olmayacakmış. atla deve diil kardeşim bu iş oluyo işte oluuuuuuuuuuyyoooooooo. bunlar önce insanı olmuyo olmayacak olmayabilir diye hazırlayıp ondan sonra aynı prosesleri uygulayıp duruyorlar. al işte toana orda 5 deneme yaptı geldi burda bir şans tanıdı kendine aldı yavrusunu gitti evine. iddiaya varım onun potansiyel birkaç tur atabileceğini bilselerdi bi denemede oldurtmak için uğraşmalardı. bu merkezler var ya çok uyanık harbiden. biliyolar ki bu tip hastalar ne kadar yurt dışında konuşursa o kadar insan türkiye ye bu dava için kendilerine gelir. biraz uyanık olun kızlar.
sizde yurt dışından geliyormuş gibi davranın gerekirse hatta bir kere denicem oldu oldu yoksa gidicem başka şansım yok diyin. ben bu bizim merkezlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum onların dini imanı para. bilmem anlatabildim mi?
manolyax, ben de yurtdisindayim. Bir kere burada denedim. Adam test bile yapmadan, yasimi duyunca 'tupe gerek yok, donasyon sart' dedi. Aptal adam, moralim ne bozulmustu! Hafif bir protokol yaptilar, resmen bastan savma. Kesinlikle hic zaman kaybetmeden Turkiye'ye git. Istanbul bence. Tabi nerede kalman sana rahat olursa. Benim ailem Istanbul'da, bir kere Ankara'ya git-gel yaptim, coook yorucu oldu.hosbuldum canim, ben burdaki yazilanlardan anladim ki daha yola baslamamisim bile :)
alabama cok hossun yaa. Bu dedigin bana uymadi, ben 3 kere denedim Turkiye'de, hala tik yok... Fakat kesinlikle cook daha iyi ilgileniyorlar orada. Yurtdisindan gelince galiba daha enteresanmi geliyor nedir, hastayi iyi hatirliyorlar falan.manolyax canım hoşgeldin
bence kesinlikle kalk gel Türkiye ye, senin burda şansın bence %100 çünkü türkiyede ki merkezler sizin gibi hastaları hemen memnun edip ellerinden geleni yapıyorlar. ve bir denemede neredeyse dışardan gelenler yavrularını alıp gidiyorlar. böylece reklamlarını yapmış oluyorlar anlıyo musun. orda hiç vakit kaybetme anacım. bu benim komplo teorim ama biraz düşününce hepiniz bana hak vereceksiniz. hatta burdaki arkadaşlarım sizde aynısını yapın hiç bilmedik bi yere gidin bunu oynayın. yeni bir merkeze yani.
arkadaşlar bu hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara ,umuda ıhtıyacı olan herkese hayırlar getırmesı dileğiyle hepınızın mevlid kandılını kutluyorum ....
Kalplerdekı butun dılekler gercekleşsın inşallah....
ALTINYUNUS ... maaşallah Umut'a cok tatlı olmuş .. Saçlar ,yanaklar .. Tam ısırmalık
RIUSE ... tedavın başlamış .. İnşallah hayırlısıyla her sey cok guzel gelısecek .... Ben de ızmırlıyım Aruh bey İzmır'in cok eskı drlandır .. Annemın de doktoruydu .. Herhalde bır cok dr un gormedıgı kadar rahım ve bebek gormustur... Tecrubesı cok fazla.Kent hastanesı de İzmır'ın en donanımlı hastanesı .. İnşallah her sey cok guzel olucak
HAYATKAVUNİÇİ.... Tedavın hayırlı olsun .. Canım sana daha oncede yazmıştım .. Senın dr un Hulusı bey mı?
ZARPDENIZ...Clarıssa şu dişlerı cıkarsa da kurtulsa yavrucak ... Ateşi yoktur umarım .. Tekrar gecmış olsun.
DENIZGELDI... Bocek ne yapıyo ? Yenı maceraları yok mu? .. Kocaman opuyorum ..
DENIZBULUT.... Batu nasıl? Hala yemek secıyor mu? ... Maaşallah boyu posu yerınde .Bence uzulme artık
ALABAMA .. Kılolardan kurtulma harekatı başlamış ... Kolay gelsın ..
EVIMCIM ..Nasılsın?.. Hamılelık nasıl gıdıyor?.. Hcg y tekrarladın mı?..
TOANA .... Bel agrıların bıraz hafıflemıs ...Ne guzel .. İnşallah ayın 10 unda guzel haberlerle doneceksın..
BAHARNAZ ... Enes'i opuyorum ...
MERYE ....umarım ıyısındır .. Senı çok merak edıyorum..
NKURT ... Cok uzuldum ama bence denemekten vazgecme ... Dualarımdasım...
TUM ARKADAŞLAR VE TOPIGIMIZE YENI KATILAN ARKADAŞLAR herkese cok selam ... Hayırlı kandıller....
Merhaba knihal. Ben ozel mesajlara yanit veremiyorum. Forum'da yeni oldugum icin herhalde. Sana buradan yanit vermek zorundayim.
Cok gecmis olsun, cok uzuldum. Ama cabuk toparlaman super. Kendimizi yipratinca hic bir sey gecmiyor elimize zaten. Ben aslinda yurtdisindayim, bir kere yurtdisinda, bir kere Ankara'da, iki kere de Istanbul'da tup tedavisi oldum. Ankara'da Gen-Art'a gitmistim, Dr. Sertac Bey cok iyiydi. Ben Gen-Art'i soyle bulmustum: Prof. Kutluk Oktay Amerika'da bizim yas grubumuz icin tedaviler gelistiriyor, ayni zamanda mesela kanser sebebiyle fertilitesini kaybeden genc kadinlar icin. Dunyada bu konuda onde gelen bir isim. Kok hucre tedavisi yapiyor. Ben de ona email yazdim (Amerika'ya), beni Gen-Art'a yonlendirdi. Hem kendisi takip etti, Sertac Bey'le beraber degerlendirdi vs... Yani guvenmese orayla calismazdi herhalde. Ben cok memnun kaldim. Ama negatif oldu. Ailemin evi Istanbul'da, oradan gidip geldim, bu yuzden bana coook zor oldu. Ankara'da olsam herhalde yine orada devam ederdim. Bir arastir istersen. HRS'i bilmiyorum, genelde Ankara'da baska bir yer bilmiyorum yani.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?