38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Donuyoruuuuz. Burasi -15 derece fakat butun kizlar mini etekli. Orta Avrupa'nin kizlari soguk moguk dinlemiyor. Tatile gidiyorum 3 gun, inanin sizleri ozleyecegim. Insallah dondugumde guzel haberler okurum.

Kizlarrrrr simdi yaticam ama aklima dusda bir sey geldi sizle paylasayim kizim olursa icmden bir ses isim soyledi DUA kizim olursa adini dua koyacagimm cunku o benim duam olmus olacakk hepinizi opuyorum.

herkese mutlu hafta sonları 38 in gülleri

dün gece duamdaydınız...Allah kabul etsin...

akide......dua....çok hoş....inşallah duan saracak seni.... çok bekletmeden...inşallah....

Son düzenleme:
selam

Deniz Bulut ben Başakşehirdeyim İstanbuldayım yani.
bugün hava güzel çıkarayım.
Batu ya Maşallah, alışamadımı canım ek gıdalara?

Akideciknane Dua çok güzel bir isim İnşallah bu ay Dua' n gelir.

Denizgeldi saol canım.

Kampa güzel bir 3 gün dilerim.

merabalar kizlar umarim hpiniz iyisiniz..bende iyi olmaya calisiyorum bel agrilarim bir gidiyo bir geliyo..midemde bulanicak sanki..bakalim hayirlisi hakkimiza..

ALLAH'ın izniyle olur tabi,12 günlük bekleme süresi var onuda burda geçirsen bile yeter.ama ön hazırlık süresi olmadan tedavi için gereken süre bu,önce merkeze karar verip ön görüşmeni yapmalısın bence.duaların içinde ALLAH razı olsun canım.

Tesekkür ederim canim, artik bakicam, bende biraz arastirayim irtibata geceyim hastanlelerle, belki bazi testleri
burdan da yapip götürebilirim, zaman kaybetmemek icin
yaz tatilini iple cekicem simdi, ama daha cok var 5 ay daha nasil gecicek, insallah ozamana kadar istegimi ve umudumu da
kaybetmem

manolax..canim meraba sende benim gibi gurbettesin yani almanyanin neresindesin sen..ben hollanda dayim..canim arkadaslarinda dediyi gibi burda bosa zaman kaybetme..ben hollanda da 3 defa almanyada iki defa denedim olmadi kismetten otesine gidemiyorsun iste..sonra burdaki arkadaslardanda razi olun beni cok yonlendirdiler bilgi verdiler ve ben gecen sene kasim ayinda gittim tr ye ye film felan derken arlikta da esim geldi 6 denememde bebisim tutundu bana darisida sana insallahh...sana memoriyali tavsiye ediyorum hic bekleme burdada zaman kaybetme ya allah deyip yola cikin rabbim yardim eder..insallah hersey gonlunce olsun canim benim..

gördüm gördüm tv de....burada kar bitti.siz keyfini çıkarın halen varsa...umut büyümüş...kara oğlan:))öptüm kıvırcığı

karınız hayırlı olsun!tadını çıkarın..burda da sular kesikti kar yağdığı sürece...(
ay...teşekkür ederim...şımardımdaha sık gel.daha çok tanışırız reis
tedavini takip edeceğim....yani inşallah....benim zilliden giremiyorum da...
koraspin ya da antikoagulan kullanıyormusun?eğer alıyorsan.tüp öncesi sonrası ya da normal hayatta ben hiç dikkat etmezdim.grip ilaçlarını kullanırken bile lütfen prospektüsündeki ilaç etkileşimlerine bir bak olur mu.ben yeni yeni farkına varıyorum.kan sulandırıcı kullananlar için kullanılmamalıdır diyor .belki biliyordundur.ben yine bir hatırlatayım dedim de....

götür toana götür...afiyet olsun..yarasın kızımadikkati de elden bırakma...yeşillikler iyi yıkanmış olsun keleeee....

aman deniz....git paşa paşa işine...çalış... :126:emeklini ol güzel güzel...ben evdeyim arada ben de sizin gibi çalışsam ya da başka bir meşguliyete zamanım olsa diyorum.nerdeeeee:26:

hocam...kalp atışı netmiş.çok sevindim.maşallah maşallah...inşallah hep böyle gidecek...böcek iyi maşallah..o iyi de ben yorgunluktan biitabım..37:macera olmaz olurmu.çoooook.. ben onu uyutuktan sonra hep öpüyorum...ilk zamanlar daha çok öpüyordum.şimdi uyanmasın diye daha temkinliyim!şimdi.daldı uyuyo dii mi.onu sıkı sıkı sarıyordum.uyanırsa uyansındı.karnını bacağını yüzünü işte dudağım nereye giderse öpüyordum.o tabiii gözleri kapalı.
aradan zaman geçti.bir ayşesi var.oyuncağı.örme...teyzem kendi yaptı.uyut annem ayşeyi uykusu gelmiş diyoruz uyutuyo...eeeee eee e.diyo.sallıyo sallıyo ama nasıl.zavallı ayşenin değil uyumak canı çıkıyor.neyse...diyeceğim o ki,ayşesini uyuttu.aynı benim ona yağtığımı yaptı ya....Allahım şaşırdım...o da ayşenin karnını öptü.mmmmmmm mah.diye.kocamla gözgöze geldik .anladık ki o uykuya dalsa da onu öptüğümü biliyor.

bu aralar onun sevgisinden şikayet eder oldum.Allah bana bir eşek arısı yollasın!sürekli dibimde....hep beni istiyor.telefonla bile konuşturmuyor zilli.dudağımdan öpüyor konuşmıyayım diye.hep onunla ilgileneyim diye...gidiyor kapıları açıyor kapıyor açıyoooor kapıyor.tekrar ediyor.yani ı ıııı deyipyapmamasını öğretmeye çalıştığım herşeyi özellikle yapıyor.
vakit oldukça yazarım

merabalar kizlar umarim hpiniz iyisiniz..bende iyi olmaya calisiyorum bel agrilarim bir gidiyo bir geliyo..midemde bulanicak sanki..bakalim hayirlisi hakkimiza..

bulansın bulansın...bulantının olması hamileliğinin yolunda gittiği işareti olduğunu söylemişti bir zaman dr lardan biri...

zarphocam....selam.daha öncede yazmıştım.clarısanın dişetlerine herhangibirşey sürüyormusunuz.ben sprey kullandım..jel olanları da var.dr unuz verdiyse.umarım size de iyi gelir.benim sümüklü hasta olacak diye karla da haşır neşir olamadım.size biraz serinlik üflüyorum...

manolya....taitax hoşgeldin
manolyax....buradan örneklerimiz var.zarpdeniz hocam ve toana...yurt dılından geldiler.ikisi de Memorial de denediler.zarphocamın bir kızı var.toana da 5 gün sonra iik ultrasonunu çekilecek.bize bebeğini ya da bebeklerini gördüğünün müjdesini verecek.hayırlısı ile...

deniz....altınyunus.....bakıcı işleriniz de pek hoşmuş!evet..şaka gibi...geçmiş olsun....

alabama....geçmiş olsun.bol meyve ve istirahat....tavuk çorbasını hatırlatırım.birebir.

deniz....batuya da pes yani...banyo macerası!

kampa....senin o dr müsveddesine sinir oldum.sadece yaşa bakarak.hiçbir bulguyu görmeden direkt donasyon demesi....Allahım....kimlre emanetiz?

evimiçin....tekrar tebrikler....umarım sağlıkla ilerliyor hamileliğin.

kampa....iyi tatiller

bahar...nisa....çok uykum geldi.aklıma gelmeyen diğer güller... herkese sevgiler.

cans hocam....yatmadan çocuk gelişi ile ilgili siteye göz gezdiriyordum ki aklıma geldi yazayım dedim...ben denize şarkı söylüyorum .ona sen de söyle annecim diyorum.aynen şöyle söylüyor.

şaaaarkıııı

DENIZGELDI... İnan şu satırları dudagımda bır tebessum gozlerımde yaşlarla okudum.... Allah sevgınızı arttırsın .. Çok guzel bır ıletısımınız var maaşallah....Harıkasın ama Denız senden de harıka..... eee ne de olsa annesıne çekmiş...

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar...

denizgeldi ne tatlisin kele..yiyiyom bacim aci eksi canim istiyor arada bakalim insallah hersey yolun da gider bundan sonrada..senin cimcime napiyo op tatlisini yerime..rabbim bagislasin sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…