cok tesekkür ederim canlarim, okudum cevaplarinizi ve kesinlikle türkiye'de yaptirmak istiyorum,
ama tabiki bende esimde calisiyoruz, 3 - 4 haftalik bir izinimiz var, sigarmi ki bu zamana tüp bebek,
bende ve esimde hic bir sorun yok
biliyorum bende cok sorular soruyorum belki caninizi SIKIYORuM ama hic bilgim yok bu konuda
Bu gece hepimiz icin dua edicem, nedense bugün cok pozitif düsünüyorum kiizlar, olacakkkkkkkkkkk olacakkkkkkkkk
icime öyle bir his dogdu
ALLAH'ın izniyle olur tabi,12 günlük bekleme süresi var onuda burda geçirsen bile yeter.ama ön hazırlık süresi olmadan tedavi için gereken süre bu,önce merkeze karar verip ön görüşmeni yapmalısın bence.duaların içinde ALLAH razı olsun canım.
merabalar kizlar umarim hpiniz iyisiniz..bende iyi olmaya calisiyorum bel agrilarim bir gidiyo bir geliyo..midemde bulanicak sanki..bakalim hayirlisi hakkimiza..
Kizlarrrrr simdi yaticam ama aklima dusda bir sey geldi sizle paylasayim kizim olursa icmden bir ses isim soyledi DUA kizim olursa adini dua koyacagimm cunku o benim duam olmus olacakk hepinizi opuyorum.
herkese günaydın
karlı bir İzmir'den herkese merhaba.bütün çalışanlar görmemiş olduğumuz için camda karın yağışını seyrediyoruz.galiba tutacak.herkes dua ediyor.
ne komik değil mi?
herkese sevgiler.........
Merhaba kızlar,
İzmir'e kar yağıyor müthiş bir görüntü var görmemişler gibi herkes sokakta :) Bizim de suyumuz donduğu için anneme geldik ! Şaka gibi :)
hurrecim ben İzmir'de Kent hastanesinde tedavi oluyorum.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Denizgeldi çok seviyorum seni ya tanımayı o kadar çok isterdim ki! reis kaldı adım valla.gribim yüzünden tedavim ertelenir diye vesveselenmiştim ama iyileşince ertelemek istemedim hemen başladık.İğnelere gelince doktorum heterozigot mutasyonu önemsemediği için iğne vermiyor ama ben transferden sonra onu dinlemeyip yine de kullanacağım söyledim ona da.İnşallah o günlere gelirsem zaten mutlaka iğneye devam etmeyi düşünüyorum.Bakalım altınyunusun da tavsiye edeceği bir doktor varmış.Denizimi öp kokla benim için.
zarpdenizcim sen dubaide miydin? ben pek takip edememişim nerede yaşadığını.İğneleri yaparken çok korkuyorum eşim bana güç veriyordu düne kadar.Toplantısı çıktı ben de bir poliklinikte vurdururum diye düşündüm ama reçetemi unuttuğum için vurmadılar iş başa düştü anlayacağın.Ellerim titriyor yaparken her defasında bir ağlama faslı naz yapıyorum çevremdekilere anlayacağın :)Clarisssayı kocaman öptüm...
canscım bugün kontrolün vardı sanırım inşallah güzel haberlerini bekliyorum hadi güp güpler daha da bir gürültülü olsun inşallah !
akidecik tedavin uğurlu olsun canım.En kısa zamanda emeklerinin karşılığını bulursun inşallah.
evimiçin,toana taze anne adayları hamileliğiniz nasıl geçiyor bizler için dua etmeyi unutmayın :)
Sevgiyle kalın hepinizi kocaman öptüm
kizlar gunaydin hepinize..
nckurt..canim gecmis olsun yikilmak ve pes etmek yok oldumu arkadasim zor koay degil sonucta ben 5 defa negatif sonuc almis biri olarak..seni iyi anliyorum ve allahtan umit kesilmezmis bak 6 cida tuttu tabi bundan sonrada insallah iyi gitsin diy dua ediyorum rabbime,rabbim verdi mucizesini rabbim esirge diye dua ediyorum..uzuluyordum agliyordum herdefasinda ama allahim sabir veriyordu benim yuzumu gulduren rabbim seninde cumle isteyen arkadaslariminda yuzunu guldursun..pes etme kendini toparla yola devamm ok..inan bana seni bekliyor bebeyin insallahh..
denizgeldi..yiyiyorum valla aci eksinin bir zarari olmaz demi..ben esim bu konularda titiz biraz pek yedirmiyor birsey olur diye ama ben yiyim kele napim canim istiyor..dun dolma yapti arkadasim sagolsun sarma felan goturdum..valla canim cayda felan icmiyorum sut iciyorum meyve suyu onun disinda pek birs ey icmiyorum bakalim rabbim esirger insallahh..bende merak ediyorum ayin 10 bakalim nediycek dr hemen yazarim baciim...
zarpdenizcim..sagol canim tavsiyen icin elimde deyil iste..goruncekmi acaba..
altin yunus..alabama..deniz bulut..herada..maicigim..hayatkavunici..hepinize slmlar kizlarr..
benim kadın da öyle diyor. onlarda hep anneanne babaanne veya işte aileden biri bakarmış çocuğa. siz kadın tutıyorsunuz diyor. eee tabii onlar 20 yaşında anne 40 yaşında anneanne oluyor genelde. benimki oğluna kızıyor geç evlendi (30) ben 54 yaşında babaanne olodum diye. ilavaten aileler de maşallah. dolu yenge dayı hala teyze vs. biz ne yapalım. zengin bir kocam da yok ki ben oturup bakayım
arkadaşlar bu hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara ,umuda ıhtıyacı olan herkese hayırlar getırmesı dileğiyle hepınızın mevlid kandılını kutluyorum ....
Kalplerdekı butun dılekler gercekleşsın inşallah....
ALTINYUNUS ... maaşallah Umut'a cok tatlı olmuş .. Saçlar ,yanaklar .. Tam ısırmalık
RIUSE ... tedavın başlamış .. İnşallah hayırlısıyla her sey cok guzel gelısecek .... Ben de ızmırlıyım Aruh bey İzmır'in cok eskı drlandır .. Annemın de doktoruydu .. Herhalde bır cok dr un gormedıgı kadar rahım ve bebek gormustur... Tecrubesı cok fazla.Kent hastanesı de İzmır'ın en donanımlı hastanesı .. İnşallah her sey cok guzel olucak
HAYATKAVUNİÇİ.... Tedavın hayırlı olsun .. Canım sana daha oncede yazmıştım .. Senın dr un Hulusı bey mı?
ZARPDENIZ...Clarıssa şu dişlerı cıkarsa da kurtulsa yavrucak ... Ateşi yoktur umarım .. Tekrar gecmış olsun.
DENIZGELDI... Bocek ne yapıyo ? Yenı maceraları yok mu? .. Kocaman opuyorum ..
DENIZBULUT.... Batu nasıl? Hala yemek secıyor mu? ... Maaşallah boyu posu yerınde .Bence uzulme artık
ALABAMA .. Kılolardan kurtulma harekatı başlamış ... Kolay gelsın ..
EVIMCIM ..Nasılsın?.. Hamılelık nasıl gıdıyor?.. Hcg y tekrarladın mı?..
TOANA .... Bel agrıların bıraz hafıflemıs ...Ne guzel .. İnşallah ayın 10 unda guzel haberlerle doneceksın..
BAHARNAZ ... Enes'i opuyorum ...
MERYE ....umarım ıyısındır .. Senı çok merak edıyorum..
NKURT ... Cok uzuldum ama bence denemekten vazgecme ... Dualarımdasım...
TUM ARKADAŞLAR VE TOPIGIMIZE YENI KATILAN ARKADAŞLAR herkese cok selam ... Hayırlı kandıller....
merabalar kizlar umarim hpiniz iyisiniz..bende iyi olmaya calisiyorum bel agrilarim bir gidiyo bir geliyo..midemde bulanicak sanki..bakalim hayirlisi hakkimiza..
cans hocam....yatmadan çocuk gelişi ile ilgili siteye göz gezdiriyordum ki aklıma geldi yazayım dedim...ben denize şarkı söylüyorum .ona sen de söyle annecim diyorum.aynen şöyle söylüyor.
şaaaarkıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?