38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşım
Bende bu akşam yine eşimle tüp bebek durumumuzu konuştum. Kime yaptırıcaz hangisi daha iyidir falan diye burada bahçeci kliniğini öyle övmüşlerki bende eşime anlattım birde kadıköy UMUT ta Süleyman bey varmış onu söyledim Memorial Ataşaehir aklıma gelmemişti.
Bülent Bey konusunda sana sadece şunu söylemek istiyorum yanıltmış olmayayım seni ama.

Ankara Anatolia da idi kendisi Orada tüp bebek denemesi yaptık. Tüplerde tıkanma olduğu için sıvı birikmesi vardı onu çektik dediler, bunu da düşük yaşadıktan sonra söylediler.
Aslında oranında sizin anlattığınız bahçeçi den pek bir farkı yoktu. Yumurta toplama işlemi ayrı tedirgin geçti toplamadan sonra direk kendime gelemedim başım dönüyor diyorum ordaki temizlikçi kadın bana Kalkın hanımefendi kocanız bekliyo gidin diyor. Kalakabilsem zaten bişi demicem. Baş dönmesinden eşimi zor buldum. Yumurta toplanacağı zaman da ordaki çocuk açın bacaklarınızı diye öyle bağırdı ki ağladım... açamıyorum beyefendi daha fazla diyorum tuttu bi ayırdı bacaklarımı.

Düşük yaşadım Bülent beyin şu anda da yanında bulunan hemşiresi bana 24 saat boyunca arayabilirsiniz demişti lakin ben düşük yaşadığımda bir allahın kulunu bulamadım ortalıkta sonra da dalga geçer gibi bana diyor ki o önemsiz kanamadır. Düşük yaşadım bunun başka izahı nedir. Bülent bey de bana 15 gün sonra döndü telefonla
Yanındaki hemşireye varana kadar nerden biliyorsunuz diye sorarsanız.
İstanbul a gittiğimizde yine bebek için hastane araştırırken acıbademi düşündük eşimle bi arayalım dedi eşim. Hemşire tanıdı eşimi sesinden. Konuştular sonra.
Kapatınca da kesinlikle gitmem oraya dedim

Seni yanıltmış olmayayım ama bende halen karar veremedim merkez konusunda çünkü, Sadece bilgin olsun istedim.
Sanırım bu tür yerler hep aynı mı diye düşünmeden edemiyor insan.
Canımı acıtmayan tek yer de Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcıydı. Orada da bebek sonucu negatifti.
Allah hepimize kolaylık versin

Canım İnşallah ama inşallah güzel olur birtanesi bile olsa. Bu arada incir ye bol bol olur mu. Birde çörekotu, bal, tarçın, karıştırıp hergün ye tedavin süresince. Arı sütü de iç hergün 20 likleri satılıyor onlardan al hergün 1 şişe aç karnına iç. Zaten şişesi ufacık
Bir de inanç meselesi elbette ama yapın bence bir zararı olmaz
Meryem suresini 41 tane küp şekere 41 kez okuyup hergün çayınızla falan tüketmeye çalışın
Kendiniz bilmiyorsanız başkasına da okutabilirsiniz zira uzun ve zor bir sure.
Ben Latince okunuşunu buldum net ten
arapçasını da açar açmaz okumaya başlıyor internet zaten.
En kötü ihtimal öyle açın hem kendiniz okuyun diğer taraftan da arapçasını net okurken takip edin.
Rabbim kimsenin dualarını boşa çıkarmasın

Cok saol yorumun icin. Yaptigim son asilama tuttu allaha sukur. Ama tutmasaydi simdi ben de bulent beyin hastasi olacaktim. Kararim o da olmazsa memoriala gitmekti.

lenovacım, o bir yumoşun çok güzel olacak, sana bebiş olacak inşallah...bir yumurta, bir sperm inşallah allah kısmet edecek canım.....

hepinize günaydın arkadaşlar.....
çok sık giremiyorum, merak ettim hepinizi.....bakalım neler olmuş...
hepiniz iyisinizdir umarım.....
ankara bugün de karlı, bi ince, bi kalın....ve çookkkk rüzgarlı...
bir bakayım neler olmuş....

pardon kaçırmışım heralde, ya da yazdım sanıyordum,
evet canım hulusi beye gidiyorum...çokkk yoğun ama, hastalarıyla kendisi ilgileniyor...
hayırlısıyla 2-3 gün sonra regl tarihim....2.günü gel dedi....

yeni gelenler olmuş.tek tek yazamıyorum.kızım bacağıma dolanıyor.Allah hepinizin yolunu açık etsin.çok fazla yorulmadan yavrularınıza kavuşun inşallah.sizelr de buraya yazamayın inşallah.
lenova o tek yumurtan altın yumurtan olsun..herkes sevgiler

Herkese merhabaa. Ben dondum tatildeen, cok soguktu, denizde buz kutleleri yuzuyordu. fakat cok tatli gezdim 3 gun. Turist yok, sadece bizim gibi deliler...Eve dondum, burasi da -13 derece, kar altinda.

@Alkan59, hosgeldin. Cok merak ediyorum izlenimlerini, kesin evimin yanindan bile gecmissindir :) Ben sonradan okudum gidecegin sehirleri, yoksa bir kahve icerdik. Dogu Avrupa cok enteresandir, mimarisi, kulturu, insani.

@Lenovaa hayirli olsun, insallah olacak, neticede sadece bir yumurtaya ihtiyacin var.

@kardelen, Sinem35 hosgeldiniiiz
kardelen, 45 falan demeden doguruyor insanlar, hepimizin yasi biraz yuksek tabi. insallah senin icin de guzel seyler olacak.
Sinem aslinda kilolarini vermeye calissan, yumurta kalitesini cok etkiliyor. Galiba bu esinden olan hamileligi sona erdirmen aklina takiliyor, ama gecmise sunger cekiyoruz. Ben de benzer seylere cok takildim, aylarca yillarca uzuldum, niye boyle yaptim diye falan. Bosver, baska seyler yasaman gerekiyor demekki.

@nckurt, nasilsin toparladinmi biraz?

selam

kaçgündür gelemiyorum Enes Can' ın diş sıkıntısı biraz zorluycak galiba .

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,

Alkan tatil izlenimlerini okumak için heyecanla bekliyorum.

Kampa seninde tatil bitmiş.

Manolyax olsun bu 5 ayda kendine sağlığına çok dikkat edersin fazla kilon varsa onu atmaya çalışırsın canım. Kendini bebeğine hazırlarsın elinden geleni yaparsın. Senin için ve diğer arkadaşlar için dua ederiz.

DenizGeldi şaarkı :) bayıldım senin süslüye Deniz de seni eğlendiriyor...

Kizlarr ben geldimm yeni bir protokole imza attik asilama sanirim GONAL F kullanacagim tek ilac bakalim ne olacak bu yasda asilama sansi dusuk ama bakalim hayirlisi bu arada adetimi beklicemm hayirlisi olsunn asilama nasil bisey yahuu dr un asistani anlatti spermler iceri verilecek sonra ne olacak ben bisey anlamadim bu isden gene catlatma ignesi olucam ama igneler az kullanicammm ayy rabbim ugrastirma beni daha fazla keske kendiliginden gelmis olsaa bende bu ignelerii ihtiyaci olanlara dagitsamm;

Hayirli olsunuun. En iyi kalite spermler iceri verilecek, dogru zamanda catlatma ignesi yapilacak ve dogal dollenme beklenecek. Bazen vucut az igne ile daha dogru tepki verebliyor. Insallah olacak canim.

Kampammm coookk tesekkur ederimm dilerim olucakk bu seferrrr cokk ihtiyacimm varr bana iyi yonde destekleriniz icin cok tesekkur ederimm simdi hastalanmami bekliyecegiz ama hic bir seyyy yok gelen gidenn

haa bu arada evet dr umda oyle soyledi bu kadar iyi hormon sonuclari sorunsuz rahimm neden az yumurta ona gore bazen ilaclar ters tepki yaparmis sanirim benimde oyle olmuss

Slm kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah o altın yumosu alacaklar ama acaba hala benlemidir yumosum düşünmeden edemiyorum dua edin benim için canlarım iyi akşamlar

Lenovammm bu gece dualarim seninleeeeeee o yumurtan bebisin olucakk rabbim insallah senden yanaaaaaa Allaha emanettt kocaman optumm

lenova inşaAllah altın yumurtandır canım bebek olarak gelir sana rabbim yar ve yardımcın olsun.

kampa ohh gezdin geldin sefan olsun canım.bazen herkesin yapmadığını yapmak insana iyi gelir.

akidecim aşılama tüp doğal gelsinde hangi yolla geliyorsa keyfi bilir sıpanın.bollll şanslar diliyorum arkadaşım.

bahar maşaAllah enese diş çıkarıyor ha.inşaAllah rahatlıkla atlatır yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…