Ben de 37 yasindayim.FSH olcturmedim ama doktorum bana 2-3 ayda menapoza girmezzsin korkkma dedi ama dogal yolla yada asilama ile vakit kaybetme luksun yok dedi. ona katiliyorum. Maddi gucum yettikce tup tedavisine devam etmeyi dusunuyorum. Bir senedir hertarafimi saran enfeksiyorndan kurtulmakla ugrastim. Enson laparoskopi bile oldum karin bosliguna bile cikmis enfeksiyon. Bir de her tup tedavisi arasi 2-3 ay beklemeyi tavsiye ediyorlar diye ancak 2 kere tup tedavisi oldum. Gelecek ay baslicam 3. sune.
Maslak acibademdeki bulent tras cok iyi dediler bana. İyi referanslarla gidicem oraya o yuzden benimle cok iyi ilgilenirler diye dusunuyorum. Ama buradan okudugum memorial tavsiyeleri de kafami karistirdi. Bahcecide hissettigim gibi kendimi tavuk fabrikasinda hissetmek istemiyorum. Transferden sonra hemsire gelip 23 nisan siiri okur gibi bana yapmam gerekenleri okudu. Oysa benim rahim duvarim inceymis meger simdi ogreniyorum. Bu durumda bana farkli yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum. Ama doktorum nasilsa 2 mm ile tutan da var diye dusundu herhalde. Olacagi varsa oluyor. Ama yine de farkli yaklasmasi gerekirdi fikrinde israrliyim.
Dun rahim 7 mm olculdu. 22 . gun. Gunde 3 kere estrofem kullandigim halde. Doktor sinirda dedi. 10 civari olsa cok iyi olurdu dedi. Cuma adetin 25. gunu ama ben kan testimi yapicam.
Bu sabah doktora gıttım maalesef 2 yumurtam tek yumurtaya dusmusama tek yumurtam 18,7mm olmuş guzel gozukuyor dedı doktorum.
Carsamba alacaklar ınsallah mucızem olacak o tek yumosum.. Pozıtıf dusunup stress olmamaya calısıyorum. Tabı ne kadar becerebılırsem.
zor bır hafta olacak benım ıcın dualarınızı eksık etmeyın benden..
sevgıler
bu arada doktorum 69 dogumlu bır hastasından dun 15 tane yumurta toplamıs ve 10 tanesı dollenmıs:) Kurban oldugum Allahım ısteyen herkese bu bollukta yumurta versın...
Merhaba arkadaşım
Bende bu akşam yine eşimle tüp bebek durumumuzu konuştum. Kime yaptırıcaz hangisi daha iyidir falan diye burada bahçeci kliniğini öyle övmüşlerki bende eşime anlattım birde kadıköy UMUT ta Süleyman bey varmış onu söyledim Memorial Ataşaehir aklıma gelmemişti.
Bülent Bey konusunda sana sadece şunu söylemek istiyorum yanıltmış olmayayım seni ama.
Ankara Anatolia da idi kendisi Orada tüp bebek denemesi yaptık. Tüplerde tıkanma olduğu için sıvı birikmesi vardı onu çektik dediler, bunu da düşük yaşadıktan sonra söylediler.
Aslında oranında sizin anlattığınız bahçeçi den pek bir farkı yoktu. Yumurta toplama işlemi ayrı tedirgin geçti toplamadan sonra direk kendime gelemedim başım dönüyor diyorum ordaki temizlikçi kadın bana Kalkın hanımefendi kocanız bekliyo gidin diyor. Kalakabilsem zaten bişi demicem. Baş dönmesinden eşimi zor buldum. Yumurta toplanacağı zaman da ordaki çocuk açın bacaklarınızı diye öyle bağırdı ki ağladım... açamıyorum beyefendi daha fazla diyorum tuttu bi ayırdı bacaklarımı.
Düşük yaşadım Bülent beyin şu anda da yanında bulunan hemşiresi bana 24 saat boyunca arayabilirsiniz demişti lakin ben düşük yaşadığımda bir allahın kulunu bulamadım ortalıkta sonra da dalga geçer gibi bana diyor ki o önemsiz kanamadır. Düşük yaşadım bunun başka izahı nedir. Bülent bey de bana 15 gün sonra döndü telefonla
Yanındaki hemşireye varana kadar nerden biliyorsunuz diye sorarsanız.
İstanbul a gittiğimizde yine bebek için hastane araştırırken acıbademi düşündük eşimle bi arayalım dedi eşim. Hemşire tanıdı eşimi sesinden. Konuştular sonra.
Kapatınca da kesinlikle gitmem oraya dedim
Seni yanıltmış olmayayım ama bende halen karar veremedim merkez konusunda çünkü, Sadece bilgin olsun istedim.
Sanırım bu tür yerler hep aynı mı diye düşünmeden edemiyor insan.
Canımı acıtmayan tek yer de Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcıydı. Orada da bebek sonucu negatifti.
Allah hepimize kolaylık versin
Bu sabah doktora gıttım maalesef 2 yumurtam tek yumurtaya dusmusama tek yumurtam 18,7mm olmuş guzel gozukuyor dedı doktorum.
Carsamba alacaklar ınsallah mucızem olacak o tek yumosum.. Pozıtıf dusunup stress olmamaya calısıyorum. Tabı ne kadar becerebılırsem.
zor bır hafta olacak benım ıcın dualarınızı eksık etmeyın benden..
sevgıler
bu arada doktorum 69 dogumlu bır hastasından dun 15 tane yumurta toplamıs ve 10 tanesı dollenmıs:) Kurban oldugum Allahım ısteyen herkese bu bollukta yumurta versın...
günaydın 38 in gülleri
okumaya çalışayım :))
Kizlarr ben geldimm yeni bir protokole imza attik asilama sanirim GONAL F kullanacagim tek ilac bakalim ne olacak bu yasda asilama sansi dusuk ama bakalim hayirlisi bu arada adetimi beklicemm hayirlisi olsunn asilama nasil bisey yahuu dr un asistani anlatti spermler iceri verilecek sonra ne olacak ben bisey anlamadim bu isden gene catlatma ignesi olucam ama igneler az kullanicammm ayy rabbim ugrastirma beni daha fazla keske kendiliginden gelmis olsaa bende bu ignelerii ihtiyaci olanlara dagitsamm;
Yasasiin... Insallah iyi gecer, iyi sanslar!Slm kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah o altın yumosu alacaklar ama acaba hala benlemidir yumosum düşünmeden edemiyorum dua edin benim için canlarım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?