38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller
karlı bir kış sabahından herkese merhaba

uykulu gözle bir günaydın diyiiim dedim.tek göz daha açılmadı.....okumak hayallllll...

ah...uğraşanlar...ah....bekleyenler....dua mı edeyim beddua .mı....benim uykusuzluğum sizin olsun.sizin bütün enerjileriniz benim olsun...sıpalarınızın peşinde koşarken kızını büyütmüş keyif kahvesini içen ben olayım..yok yok..çayını
innnnnnnnnşallahhhhhh.amin...
şimdi kızımın yanına cup yatağa....amann ne tarif edilmez bir şey yaaa...hem kızarsın seni uyutmadı yedirmedi içirmedi diye.. sonra da sonra da tatlım balım diye uyurken sıkı sıkı sararsın...annelik akıl karı değil...

ben kaçtım...umut sizin olsun...bitmeyen umut..

lenovacım ne diyeceğimi bilemiyorum bu anlar çok zor anlar umudun bitmesin güzelim ya.aslında kan tahlilleriyle de yumurtanın dolu olup olmadığını anlıyorlar.şayet bundan sonra denersen en azından tahlille önceden anlarsın.sabır diliyorum canım.

çok üzgünüm....gerçekten....ne diyeceğimi bilmiyorum.....
allah sabır versin canım...ama allahtan ümit kesilmez....lütfen kendini koyverme....allah sana ve sevdiklerine sağlık versin canım..

Mai
saol canım ya Alt 2 diş 1,5 aydır var şimdi yanlar çıkıcak sanırım ama zor çıkıcak gibi.

meraba kizlar hepinize..

lenova gecmis olsun napican canim elden gelen birsey yok nediycemi bilemiyorum canin sagolsun arkadasim..

baharcim ..gecmis olsun oglusuna inci inci disleri ciksin insallah zor olucak ama annesi cikacak bir sekilde..

lenova çok üzgünüm ...ne desek boş.teselli sözleri hep havada kalacak.Rabbim hepimizi hayallerimize kavuştursun...

mücadeleye başladığımda 33 şimi ise 37 yim :)(
yavaş yavaş topiğinize dogru ilerliyorum ve her geçen gün durumu kabullenmeye başlıyorum

bana kim ne derse desin agzımı açıp cvp bile verecek güçte değilim...sanırım bu yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmeye başladım vardır bir sebebi birşeylerin bedelidir diyorum((

denizgeldi..canim dualarina amin diyorum ama yinede bukadar cektik insallah rabbim akilli uslu evlatlar verir..esela ben uyudugumda oda uyusun beni uykumdan etmesin gibi..saka birtarafa bazen derim analarimizin emeklerini odeyemeyiz bosa mi yipranmislar bizim icin uykusuz kalmislar cile cekmisler ..yani ana olmak guc istiyor herhalde..yetrki rabbim saglik sihat versin evlatlarimizi buyutecek omur versin hepimize ins ALLLAAHH..bende sumbull aga oldum bugun kele..

arkadaslar mrb. bende yenı katıldım aranıza.yazdıklarınızı okudum soyle bır.Hepımız bır savas verıyoruz.Sonu hayır olur ınsallah.Lenova senın adına uzuldum.Ama umutlarımızı herzaman canlı tutmalıyız.Yaradanın takdırı bu...Bızler burada umudunu kaybetmeyerek bu savası kazanacagız hep bırlıkte...

evdeki kaka ve mama fabrikalarından başımı kaldırıp iki satır yazamıyorum bir türlü...yukarıdaki başlık spartaküs ve crixus için bestesi babasına,güftesi bana ait eserimiz...yahu nasıl bu kadar çok acıkıp mıçabiliyolar bunlar böyle inanılır gibi diil...ama çok tatlılaaaar...darısı başınıza olsun inşallahhh...iş,kariyer vb. herbişeyin anlamsızlığını bana keşfettiren bu danalara çok ama çok teşekkür ediyorum,iyiki varlar ve iyiki yanımdalar,hayatın anlamı değişti,bi güzelleşti ki sormayın gitsin...

şöyle doya doya yazmak istiyorum ama malum hiç zaman kalmıyor...zazu cans toana evimicin bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah...yeni katılan arkadaşlar inanın bebklerinizi kucağınıza aldığınızda iyi ki mücadeleden vazgeçmemişim diyeceksiniz..lenova senin bebişinde gelecek canım merak etme lütfen ve üzme kendini,kısmetin bakalım ne zamanda gizli,öpüyorum çok..denizgeldi,denizbulut,alabama,baharnaz,zarpdeniz,merye,altınyunus,herada,mai,alkan ve isimlerini sayamadığım tatlı kızlar herbirinizi ve sohbetlerinizi özledim çok...yine gelicem...

Verdiginiz destek için TSK ederim hepinize.. Karmaşık duygular içindeyim cok üzgünüm ama elden gelen bir şey yok kaderimize razı olmalıyız sanırım tayf ikizleri op benim için Canim ben ikiz annesi yakın bir arkadasımdan biliyorum.ikizler aynı anda acıkır aynı anda micaar ve aynı anda uyanır:) Allah yardım etsin. Benim artık ümidim yok her türlü kuru denedim dhea ictim ameliyat oldum 4 tüp bebek tedavisinde 2yumurtadan fazla görmedim bunların sadece 1tanesi dollenip trasfer olmuştu oda negatif oldu doktorum bugün gerçekçi olmalıyız dedi sen 2yumurtadan fazla vermezsin 1-2denemek istediğim protokol daha var ama onlarda da olmazsa bu sayfayı kapatmalıyım o yüzden şansım yok denecek kadar az maalesef...

Lenovamm inan cok uzuldumm seni en iyi anlayacaklardan biride benimm inan o yuzden hicc uzulme her bitis yeni bir baslangicdir sana yapmacik olup ah vah yapip sonra kendi havama donenlerden degilimm seni senden birde senin gibi olandan baska kimse anlayamazz ama bitmedi dahaaa tmm mi yilmak yok rabbim bazen once sasirtir arkadanda sevindirir seni kocaman opuyorumm

Uzulmeeee!!! Bak ben de 4 kere denedim, olmadi ama olur olacak. Kaderimizde varsa olur sekerim. Sen uzulme, kendine iyi bak. Dur bakalim neler gorecegiz daha. Yasamaya devaaam... Hayat en umulmadik anda yuzumuze gulecek, 'arkani don, sen bakarken soyunamiyorum' der gibi. Bak uzulme fazla, bunu kontrol edeblirsin. Opucukler gonderiyorum sana.

günaydın güller

lenova....aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyebilrim ki.....seni çok iyi anlıyorum...seni sımsıkı sarıyorum.üzüntünde inana sonuna kadar haklısın....üzüntünü yaşa .ama bitir...seni sarıyorum...
AĞLATIRSA MEVLA Y,NE GÜLDÜRÜR....

herkeseselam

canım üzüldüm demekten başka birşey gelmiyor elden. ben alabamanın da bu konuda bir yerlerini yırttığı şeyi tekrar söyleyeceğim. neden aynı merkez aynı doktor? hangi şehirdeydin? başka bir merkeze gitsen? bak mesela herada nın 1 kere bahçecide sonra 2 kere başka doktorda denediğinde önce negatif sonra döllenecek yumurtası olmadı. son deneme diye memorial a gitti kızını kucağına aldı. ekipi geçtim labaratuarı çok iyi. bedenur da daha önceki denemelerimde daha çok yumurta vardı ama kaliteli değillerdi 3. güne ancak 2-3 tanesi gelebiliyordu memorial daki denemede yaş ilerlemişti daha az yumurta vardı ama dondurulacak aşamaya kadar geldiler demişti. bir de bu merkezi denese? başka şehirdeysen bile şehir değiştirmeyi denesen imkanların elverirse. tabii bu arada 4 kere memorial da denedim olmadı diyene de başka merkeze bir şans ver derim yine. yani kısaca memorial olmasa da bir kerelik başka merkeze başka doktora bir şans versen?

güzelim çok güzel anlatmışsın yaaa. erkekseniz teker teker gelin uleeen diye. allah kolaylık versin büyüdükçe kolaylaşacak ama şimdi işiniz oldukça zor. allah danalarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

deniz canlı canlı günaydın hala buradaysan

canım Istanbul'dayım.. Daah oncekı doktorum Engın Oral'dı. Memorıal'da yapıyordun ıslemlerını ama hıc memnun kalmadım sonra Mustafa Bahcecıye gıttım. Benı mahfettı kovmaktan beter ettı 40 yasına gelmıssın senın neyıne Anne olmak demeye getirdi. Aynen soyle dedı hemde hıc muayene etmeden senın cocugun falan olmaz bosuna ugrasma nereye gıdersen gıt anne olamazsın.. Uzun sure kendıme gelemedım. sonra şimdiki doktoruma tavsıye uzerıne gıttım cok tecrubelı cok candan bır kadın. Halden anlayan Amerıkan hastanesının doktoru aynı zamanda Şifaya zıyaretcı doktor olarak gelıyor Bana Şifa'da bakıyor.. Onunla tek embrıyo elde ettık ama hamıle kalamadım. sonra mıyom ve polıp amelıyatı oldum hersey duzeltı tamam dedım ve basladık ama sonuc yıne husran. Dün doktorum senı hastam gıbı gormuyorum senden daha cok ıstıyorum senı anne yapabılmeyı 3-eger ıstersen 2-3 deneme daha var kafamda dedı onlarlada olmazsa donasyonu dusunmelısın dedı.. Ben sımdı cok kararsızım acaba bu defterı toptan mı kapatsam yoksa denesem mı bır daha ama 2 yıldır 5-6 tedavıye basladım 2 yumurtadan fazla olmadıgı gıbı hepsıde kalıtesız cıktı. Sadece 1 tane oldu o da negatıf sonuclandı. Yanı bılemıyorum ne yapacagımı vakıt gecıyor ve ben cok umıtsızım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…