- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Simidi odaya aldılar Dr geldi vemalesef yumosun ici boş((( üzgünüm ve artık umudsuzum...
Simidi odaya aldılar Dr geldi vemalesef yumosun ici boş((( üzgünüm ve artık umudsuzum...
canım üzüldüm demekten başka birşey gelmiyor elden. ben alabamanın da bu konuda bir yerlerini yırttığı şeyi tekrar söyleyeceğim. neden aynı merkez aynı doktor? hangi şehirdeydin? başka bir merkeze gitsen? bak mesela herada nın 1 kere bahçecide sonra 2 kere başka doktorda denediğinde önce negatif sonra döllenecek yumurtası olmadı. son deneme diye memorial a gitti kızını kucağına aldı. ekipi geçtim labaratuarı çok iyi. bedenur da daha önceki denemelerimde daha çok yumurta vardı ama kaliteli değillerdi 3. güne ancak 2-3 tanesi gelebiliyordu memorial daki denemede yaş ilerlemişti daha az yumurta vardı ama dondurulacak aşamaya kadar geldiler demişti. bir de bu merkezi denese? başka şehirdeysen bile şehir değiştirmeyi denesen imkanların elverirse. tabii bu arada 4 kere memorial da denedim olmadı diyene de başka merkeze bir şans ver derim yine. yani kısaca memorial olmasa da bir kerelik başka merkeze başka doktora bir şans versen?Verdiginiz destek için TSK ederim hepinize.. Karmaşık duygular içindeyim cok üzgünüm ama elden gelen bir şey yok kaderimize razı olmalıyız sanırım tayf ikizleri op benim için Canim ben ikiz annesi yakın bir arkadasımdan biliyorum.ikizler aynı anda acıkır aynı anda micaar ve aynı anda uyanır:) Allah yardım etsin. Benim artık ümidim yok her türlü kuru denedim dhea ictim ameliyat oldum 4 tüp bebek tedavisinde 2yumurtadan fazla görmedim bunların sadece 1tanesi dollenip trasfer olmuştu oda negatif oldu doktorum bugün gerçekçi olmalıyız dedi sen 2yumurtadan fazla vermezsin 1-2denemek istediğim protokol daha var ama onlarda da olmazsa bu sayfayı kapatmalıyım o yüzden şansım yok denecek kadar az maalesef...
evdeki kaka ve mama fabrikalarından başımı kaldırıp iki satır yazamıyorum bir türlü...yukarıdaki başlık spartaküs ve crixus için bestesi babasına,güftesi bana ait eserimiz...yahu nasıl bu kadar çok acıkıp mıçabiliyolar bunlar böyle inanılır gibi diil...ama çok tatlılaaaar...darısı başınıza olsun inşallahhh...iş,kariyer vb. herbişeyin anlamsızlığını bana keşfettiren bu danalara çok ama çok teşekkür ediyorum,iyiki varlar ve iyiki yanımdalar,hayatın anlamı değişti,bi güzelleşti ki sormayın gitsin...
şöyle doya doya yazmak istiyorum ama malum hiç zaman kalmıyor...zazu cans toana evimicin bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah...yeni katılan arkadaşlar inanın bebklerinizi kucağınıza aldığınızda iyi ki mücadeleden vazgeçmemişim diyeceksiniz..lenova senin bebişinde gelecek canım merak etme lütfen ve üzme kendini,kısmetin bakalım ne zamanda gizli,öpüyorum çok..denizgeldi,denizbulut,alabama,baharnaz,zarpdeniz,merye,altınyunus,herada,mai,alkan ve isimlerini sayamadığım tatlı kızlar herbirinizi ve sohbetlerinizi özledim çok...yine gelicem...
canım üzüldüm demekten başka birşey gelmiyor elden. ben alabamanın da bu konuda bir yerlerini yırttığı şeyi tekrar söyleyeceğim. neden aynı merkez aynı doktor? hangi şehirdeydin? başka bir merkeze gitsen? bak mesela herada nın 1 kere bahçecide sonra 2 kere başka doktorda denediğinde önce negatif sonra döllenecek yumurtası olmadı. son deneme diye memorial a gitti kızını kucağına aldı. ekipi geçtim labaratuarı çok iyi. bedenur da daha önceki denemelerimde daha çok yumurta vardı ama kaliteli değillerdi 3. güne ancak 2-3 tanesi gelebiliyordu memorial daki denemede yaş ilerlemişti daha az yumurta vardı ama dondurulacak aşamaya kadar geldiler demişti. bir de bu merkezi denese? başka şehirdeysen bile şehir değiştirmeyi denesen imkanların elverirse. tabii bu arada 4 kere memorial da denedim olmadı diyene de başka merkeze bir şans ver derim yine. yani kısaca memorial olmasa da bir kerelik başka merkeze başka doktora bir şans versen?
güzelim çok güzel anlatmışsın yaaa. erkekseniz teker teker gelin uleeen diye.allah kolaylık versin büyüdükçe kolaylaşacak ama şimdi işiniz oldukça zor. allah danalarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
deniz canlı canlı günaydın hala buradaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?