merhaba işallah allah emeklerimizin karşılığını versin canım benimde yaş 41 ama bende yumurta rezerv azlığı var 1 tüp bebek denemem oldu malesef negatif 1 ay önce şimdi ikini işallah deneycez..femara ilacını duydum yumurta kalitesini artıyormuş senin fsh kaç çıkmıştı canım benim 12 lerde. ne güzell işallah doğal yoldan hamile kalırsın allah yar ve yardımcın olsun...
Merhabalar,
Sabah foruma girdim, yacacaktim Clarissa uyandi. Simdi yine bir gozatayim dedim.
Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz! Forumun uguru size de bulassin, ilerleyen sayfalarda sizin de bebeklerinizi konusalim.
Badenur'a ve ikizlerine acil sifa diliyorum, onlara dua okudum. Bu asamaya kadar geldiler, Allah onlari birbirine bagislasin.
Buyuyor cok sukur Maicim. Darisi sizlere insallah.
Altinyunus, Umut'un bu kibircik fotosuna bayiliyorum. Hani hatirlar misin kacinciydi bilmiyorum, bir seferinde sana marula embriyolar transfer edilmisti, baska bir zamanda bana...Sonra sakalasmistik marullar, kivirciklar tutsun diye...Iste bu da senin marul-kivircigin, operim ben onu...
Deniz Bulut, Batu cok hareketli bir cocuk, umarim masayi da kaldirmak zorunda kalmazsiniz canim.
Kizim uyandi, sonra yine okumaya calisacagim, sevgiler herkese...
altin yunus..masallah oglusuna severim kivircik saclari neguzelmis ..allah bagislasin insallahh..
hayatkavunici..canim tedavin hayirli olsun ..o dollenen yumoslarin sana evlat olsunlar..gobisin dolsun insallahh..cok uzanma ani hareketlerden kacin ve kabiz olma allah rast getirsin bolcada kabak cekirdegi yemeyi ihmal etme..gerci tutcagi varsa hersey bahenedir..rabbim kimsenin emegini bos etmesin insallahh..
hayatkavuniçi daha ne olsun.çok şükür emriyolar anneleriyle buluşmaya hazırlanıyor.dua edecem sana çok güzel 12 gün geçirirsin inşaAllah sonuçta pozitif olsunnn.
arkadaşlar hepinize merhaba..
bebeğini büyütenler, hamilelerimiz ve anne adayları....hepinize sevgiler...
cumartesi opum yapıldı...6 yumurta toplandı, 5i döllenmiş,hücre bölünmesi de olmuş.
embriyolog hepsinin durumu iyi dedi....kalanları da dondururuz dedi....yarın transferim var inşallah...
benden şimdilik bu kadar....
hepinizi çok öpüyorum...
Eki Görüntüle 350975 Eki Görüntüle 350976
Eki Görüntüle 350974
Altinyunus, Umut'un bu kibircik fotosuna bayiliyorum. Hani hatirlar misin kacinciydi bilmiyorum, bir seferinde sana marula embriyolar transfer edilmisti, baska bir zamanda bana...Sonra sakalasmistik marullar, kivirciklar tutsun diye...Iste bu da senin marul-kivircigin, operim ben onu...
BENİM 3. DENEMEMDİ ZARPDENİZ CİM.YOLUN YARISIYMIŞ MEĞER.VALLA BAYILIYORUM BEN ONUN SAÇLARINA.EŞİMİN AİLESİ KESTİRİN DİYE TUTTURDU AMA ÖYLE GÜZEL UZADILAR Kİ LÜLE LÜLE RESMEN KIYAMIYORUM KESMEYE.YENİ FOTO KOYAYIM DUR.HA BU ARADA BİZ 1 AYDIR GÖZLÜK TAKIYORUZ.KIRMIZI ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLERİMİZ DE VAR ARTIK TEYZELERİ
nzlynl..ismin biraz karisik insallah dogru yazmisimdir..canim kader arkadasim diyim sana ozaman..bizim sorunda ayniydi..esin tese amaliyati oldumu hic..benim esim iki defa amalyat olmustu burda 5 defa deneme yaptik olmamisti..kiz valla sizede ugurlu gelir insallah gittigimiz hastane..ve orda bir mucize oldu esimden cikis olunca amaliyat olmadi rabbim sizinde isinizi rast getirsin..gercekten dua edicem sana cunki bizim sorunumuz bizi yipratti hep..acaba cikicakmi amacaba birsey olucakmi..amaliyati dusunmekten hasta oluyordum rabbim mucizesini yaratti sanada yaratsin..benim esimden sperm cikisi olunca
dr umuz..esime sperm guclendirici ilac verdi dollenmeden once esim o ilacida kullandi..sizinde yuzunuz guler insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?