38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar selam ben ignelere devamm bakalim ne olacak hurrecim sana sperm kalitesi arttirici vitaminin ismni vereyimm proxeed turkiyede var 100 tl civarii opuldunuzzzzzzz
Akidecik çok iyi yoldasın.Ben sana inanıyorum.İnşallah güzel haberlerini en yakın zamanda kutlarız.

Kardelen,sen bize göre biraz daha şanslısın.Neden dersen Allah bağışlasın oğlunu,onun varlığı seni bu ikinci arayışta biraz daha stresten uzak tutuyor olacak ve az stres başarıyı getirecektir.İnşallah oğluna bir kardeş gelir.Bol şanslr dilerim.Yolun açık olsun inşallah...

Korkuyu morkuyu bir kenara bırak ve uğraş derim ben.Henüz 40 olmamışsın.Daha deneme yapmak için ayların ve yılların var.Allah yardımcın olsun.

O kıvırcığa Allah uzun ve güzel bir ömür versin inşallah...Arı sütü bal poleni yaklaşık 3 ay sürekli yedim.Şimdi 1 kavonoz dolapta duruyor.Ara sıra gözgöze geliyoruz ki ben genelde bakışmamaya çalışıyorum vijdan yapmamak için.Ama aslında başlamam lazım biliyorum...

Alabama,şu sigara konusunu açmasaydın keşke canım yaa((İçimiyorum hiççç:)))

Kampa,bence sen de gel Toana gibi bi başla şu işe.Ayrıca yazdıklarına tümüyle katılıyorum.Ben bu ay 43 mü bitirdim.Bunu telde birine söylesem ya da yazsam ohoooo ahı gitmiş vahı kalmış diye düşünülür.Çünkü eskiden benim de fikrim öyleydi ama eskilerin kadınları da hiç çıtır mıtır değillerdi.Şimdi 30 lar 20lik,40 lar 30 luk gibi.Kendi adıma söyliim ben henüz 30luk bile değilim.Öyle olsaydım,öyle hissetseydim ve gösterseydim 42 yaşımda kalkıp kocaya bile gitmezdim:)))Doğa henüz direniyor ama dediğin gibi bir gün şu doğurganlık işi kesin 50 lere yükselecek.Aminnnn:)))
Toana canım,hani o ameliyatı olduğun gün varya işte o günden bugüne ne kadar az bir zaman geçti ama sen ne kadar çok yol katettin...Helal olsun sana canım ya...Allah ikizlerini sağ salim sana ve eşine bağışlasın.Biz de teyzeleri olarak gün gün, hafta hafta, ay ay onlara kavuşmanızı sayıp dualarımızı edicez.Senin adına herkes gibi ben de çoook mutluyum inan bana.Sevgiyle öpüyorum seni...
Yakını,uzağı kimseyi takma sallaaaa....Eğer kendin ve eşin için istiyorsan uğraş,üzül,yorul bizim gibi.Gerisi tırı vırı.Gerçi anneler ister neden istemesin.Benim anacığım evlenmedim diye üzülüp dururdu.E evlendik işte Al sana koç gibi dağmat sevin.Olur mu hiç sevinmek...İllede bebek olsun.Artık tıp ilerledi.Herkesin oluyor diyor başka bir şey demiyor.Allahım kendim için vazgeçtim annemm için istiyorumm duy sesimi(kocayı da onun için istemiştim vermişti.Taktik yani:))

Badenur a bende çok sevindim.Allah onun ve bebeklerinin yardımcısı olsun inşallah...Clarissayı en iyi ben anlayabilirim.Nasıl bir burunsa bendeki abi bi tıkandı sanki duvar.Yanlışlıkla ağzım kapalı kalacak açamıycam nefes alamıycam ölüp gidicem diye ödüm koptu valla ya...Eşime yatarken aman kolla beni diyip öyle uyudum.İyileştim canım. inşallah dünya güzeli taşbebek kızın da iyileşmiştir.Kıyamam hiç.Biz hastalanalım çocuklar hastalanmasın.Çiçek gibi bir günde soluyorlar öğrencilerimden biliyorum.Yanaklar elma elma kızarıyor,gözler çukurlara kaçıyor.Önümüzdeki aylar çocuklar için daha da tehlikeli.Mevsim dönüşleri onları mahvediyor.Ama senin kızın küçük .Okul çocukları biraz daha fazla etkileniyor.Öpüyorum clarissa yı minik yumuk küçük ellerinden...

Akidecik o çok yüksek olan ilaçlar benim yumoşlarımı da mahvetti.Eminim hem de yüzde yüz.İnşallah bu tedavi son olur,Bu aşılama bebek olur canım ya...Aminnn...

Hadi inşallah senden de güzel haberler alır seviniriz.Ama ben sana yazmıştım şimdi hatırladım.Yakında hayat toz pembe,uçuk mavi olacak.İnşallahhhh Aminnnn..
Evet şekerler şimdi de kendimden yazayım biraz.Geçen haftayı sürüne sürüne geçirdim çok hastaydım.Hafta sonuna doğru acık iyileşmiş gibiydim.2 teyzem yaklaşık 2o 25 günden beri tekirdağ'a çocuklarının yanlarına gelmişlerdi.uzun yıllardan beri de hiç gelmemişlerdi.Benim evimi filan da görmedikleri için davet etmem gerekiyordu.Kızlar bizim 2 teyze bi de annem,buradaki onların akranları,halamlar filan derken en genci 76 yaşında bi dünya misafirim vardı hafta sonu.Cumartesi gününü yemek yapmakla geçirdim.Eşim uğraşma onların dişleri yoktur yiyemezler diip çok güldürdü beni.Ama çok yanılıyor hepsinde ciilop gibi takma dişler afiyetle yediler yaptıklarımı...Öğlen namazlarını kılıp geldiler akşam uyumak için evlerine gittiler.Annem kaldı şu anda içerde şekerleme yapıyor çünkü okadar çok konuştular(kulaklar duymadığı için bağıra bağıra)güldüler ve yediler ki kesin hepsi bu gün annem gibi perperişan.Anlayacağınız bu hafta sonu üstümden sülalemin yaşlıları geçti.Ama iyi ki varlar.Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Yaşlılarımız geçmişimiz bizim.Onlara baktığım zaman ne olduğumu kim olduğumu daha iyi anlıyorum.Çok bağırmasalar emekli olunca bi huzur evi açmayı düşünürdüm ama bir ömür çocuklarla uğraş sonra da yaşlılar... Zor gibi...Hepinize kucak kucak sevgiler.
Not:Bire bir adını yazmadığım alıntı yapmadığım arkadaşlar sakın gücenmesinler affetsinler emi...

denizgeldi..canim benim denizine gecmis olsun..gecer annesi benim yiyenimde de ayni problem vardi igne felnda yedi massaallah simdi iyiymis..insallahh denizinde iyilesicek..cani sagolsun ..hep bole cabuk kapiyolar iste..op yerime annesii..tekrar gcmis olsun..

cans..canim sanada gecmis olsun diyelim insallah rabbim korktugumuz hicbirseye ugratmasin ..inan bana bebeyin siki iki sarilmis sana inan hic bir guc onu o tutundugu yerden alamaz,,rabbim verdi rabbimde esirgiycek sen bolca dua et ..dualarimdasin..icini ferah tut..

alkan..canim guzel dileklerin icin sagol ..sanada vericek bu duyguyu allahim inaniyorum..bende senin gununu haftani ve ayini sayicam..rabbbim buyuk ..senin guzel kalbine gore versin insallahh arkadasim ..allah buyuk bu defa yuzun gulucek insallahh..dua aldinmi maiumuttan demistim ya..bak oku ltf en onun faydasini gorucen er yada gec..allahim gorur insallahh...

Ayyyy gebişler online görünüyorsunuz kendinize iyi bakın fıstık anneler...

Merhaba canımm ..Geçmiş olsun hastaymışsın ... Teyzelerıne bayıldım eger sen onlara cekmışsen evde kesın şenlık olmuştur.. Huzurevı degıl de kreş acmayı hiç dusundun mu? Benım hep aklımda olan bır projeydı ama sana super olur....Çocukların dılınden anlayan super bır mudure....

Canım benım...... Cok sevındım hayırlısı olsun .. Cumartesı gunu inşallah cok guzel haberler alacaksın.. Dualarımdasın..

Zarpdenız Clarıssa ıyılesmış maaşallah...

Denızgeldı.... Canım denız ıyılesecek ınşallah.. Astım bıraz meşakatlı bır hastalık inşallah ıyıleşecek annesı .... Babası da sen de mukemmel ebeveynlersınız sen hiç merak etme...

Herkese cok selammmmm

[B]Yakını,uzağı kimseyi takma sallaaaa....Eğer kendin ve eşin için istiyorsan uğraş,üzül,yorul bizim gibi.Gerisi tırı vırı.Gerçi anneler ister neden istemesin.Benim anacığım evlenmedim diye üzülüp dururdu.E evlendik işte Al sana koç gibi dağmat sevin.Olur mu hiç sevinmek...İllede bebek olsun.Artık tıp ilerledi.Herkesin oluyor diyor başka bir şey demiyor.Allahım kendim için vazgeçtim annemm için istiyorumm duy sesimi(kocayı da onun için istemiştim vermişti.Taktik yani:))
[/B]

Haklısın bizimki de aman evlenmedin falanca sordu evlenmiyor mu kızın filanca böyle dedi.
Bir saatten sonra utanç duyulacak bir olay gibi görmeye başlıyor insan.
Helede birinin kızı evlendiyse gerile gerile gelir yanıma evlenmiyormusun, emekliliğini mi bekliyorsun diye dalga geçer.
Sonunda herkesin muradı yüzü suyu hürmetine evlendik:) şimdide çocuğu yok mu geç evlendi zaten neden yaptırmıyorlar aşılama falan yapılıyormuş galiba bi baktırsalar yaşları geçiyo....

Sanki biz bütün bunları bilmiyoruz haberdar değiliz hiçbişeyden aşılamayı bırak tüp denemesi yaptırdık kimsenin haberi yok. En son bir komşu söylemiş anneme son yazdıklarımı neden çocuk yapmıyorlar diye. Bunu diyen insanın görümcesi, erkek kardeşi, benden büyük daha evlenmemişler diğer görümcesi ve kızı eşlerinden boşanmış k.validesi iki evlilik yapmış beni sorguluyorlar (kimsenin yanlış anlamasını istemem, ben yargılamam kimsenin hayatını çünkü, ben insanlara artık yaşını bile sormuyorum)

Hiçbirşeyi bahane edemeyen de "maddi durumun iyi ya Allah o yüzden sınıyordur belki diyen bile var. Bende ozaman neden zenginlerin çocuğu oluyor diyorum"

Aynen al sana damat daha ne istersin ama olmaaaaz e bitane bari olsun sevicek kadar rabbim versin der şimdide annem
Dediğin gibi annem için istiyorum bende:)))
Olunca bakalım insanoğlu ne soracak bana

emir 34.....toana...canlı selam

ikizlerin annesi
ne haber?nasıl gidiyor

alkan....sizin yaşlılara bayıldım canım... senin anlatımın da bir başka...hep bu saatlerde güldürüyorsun beni.Allah ta seni güldürecek ,nşallah...sen yeter ki ipi bırakma...
dişleri yok yiyemezler ha!götürmüşler ne varsa.afiyet olsun bal şeker olsun onlara.

benim de menoposlu teyzelerim var.çok sevdiklerim.denizimin hastalandığını duyunca dökülüverdiler bana...annemle konuşmuştum kız hasta diye ağlayarak.. ertesi gün sağlık ocağına iğneye götürürken biriyle yolda karşılaştım.diğeri de evin önündeki parkta oturmuş beni bekliyorduen büyük teyzem...en büyük menoposlu:))(o da hasta yazık zor gelmiş tansiyon şeker hastası.düşük tansiyonla gelmiş.elinde market poşeti.)bir diğeri de yoldaymış.sonra annem geldi.
teyzemin biri de öğlenliği almış. annem desen denizin sevdiklerini...ağlattılar beni gizli gizli..
canım onlar yaaa.

diyeceğim;iyi ki varlar.kocaman öptüm onları

herkese sevgiler
kar başladı....çatılar tuttu.

(((( üzülme Emir üzülme

Teşekkürederim hürre teşekkürederim baharnaz. Bu yazdıklarınızı dikkate alıcam. Zaten memorial listemde Aynur Hanım olarak da aklımda. Zaten bizim gitmemiz baharı bulur sanırım.
Rabbim ne olur kimselere aratma, kimseleri evlatla sınama, hayırlısı ile hepimize cennetindeki meleklerinden ver. Emeklerimizi boşa çıkarma Allah ım

Göbüşümüze böbüşler kondur Rabbim

(((( üzülme Emir üzülme

Haklısın hurre üzülünce oluyor mu sanki ya da üzülüp yolunda mı götürücez pek çok şeyi hayatımızda ama elde değil işte. Zaten takmayan bir insan olsaydım tirodlerim yerinde duruyor olurdu. (Bazen onun da etkisi va rmı diye düşünmüyor değilim, konu bile açtım tiroid ameliyatı olup çocuğu olan var mı diye )

amin canım,bende memoriale gitmeyi düşünüyorum bu denememde,inşallah RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın,hayırlı sağlıklı bebekler nasipetsin en kısa zamanda.

emir 34....
evinin dışındakilerini evinin dışında bırak.bırak söyledikleri de orada kalsın...moral çok önemli...sadece seni bu konuda motive edebilecek kimselerle muhatap ol.

bana da zamanında gelinin fabrikası çalışmıyor mu demediler...ne bekliyorsun diyeçıkışmalar mı yapmadıla.sanki hadleriymiş gibi.bir tanesine o zamanların gençliğin verdiği öfkeyle OTOBÜS! deyip hızla kapıyı çarpmışlığım var.anlamazlar..anlamazlar...sen seni anlayanla paylaş....

Güzel Allahım...İnşallah sizleri de güldürecek...inşallah sizlerin de tatlı şikayetlerinizi paylaşacağız buradan.Allahım bu saatte sesimizi duysun..AMİN

Sana da selamlar en canlısından deniz geldi. Şu teknolojinin gözünü seveyim eşler de xxx pireler uçuşurken burada hiç tanımadığımız lakin aynı kaderi aynı derdi paylaştığımız arkadaşlarımızla sohbet etmek ne büyük mutluluk.

Burda da akşam üstü kar başladı tutmuş bayağı, olsun toprak ana için o da gerekli. Her kar yağdığında burdaki soğuklarda ayyy diye içim titrerken amaaaann iyi ki çalışmıyorum bu soğukta işe mi gidilirmiş tesellisi yapıyorum kendime bir keresin de (tabi o zamanlar çok zayıftım) uçmuştum Ataşehir caddesinde otobüs beklerken patronuma söyledim oda gülerek ceplerine yarın taş doldur gel işe dedi:))

aslında bizim durumumuzda stres en kötüsü,ama bunu dikkate almıyorlarki,biz zaten sıkılıyoruz,üzerine limon sıkıyorlardua edelim canım RABBİM ol dedikten sonra imkansız denilenler olur.RABBİM bizede verecek inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler.

Ben bekarken tiroid kanseri nedeniyle papiler ca idi tüm tiroid bezim alındı..Çok tedaviler gördüm bu konuda...1996 senesiydi ameliyat olduğumda..Aradan çok uzun yıllar geçti evlendim..Eşimin sperm durumu yüzünden tedaviyle hamile kaldım..Hamileliğim süresince 3 haftada 1,bazan ayda 1 tiroid tahliliyle ilaç dozunu ayarladık..Şu an 1,5 yaşındalar...Darısı başınıza..Tiroid kanseri bile çok dramatize edilecek bir şey değil..Çünkü kematoropiye gerek kalmadan atlatılabilecek bir durum..Tefor veya levatiron da her eczanade kolayca bulunabilecek ucuz ilaçlar..Ben iyot 131 tedavisi de görmüştüm...Keşke her kanser çeşidi tiroid kanseri kadar kolay atlatılabilir olsa...

Ben de tiroid bezim olmadığı için hipotiroidiyim yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooooo burası pek bi kalabalık bu gece.Denizbulut ve topiğimizdeki yeni arkadaşlar sizlere canlı canlı selamlar.Biz bu gece bütün yorgunluğuma rağmen sinemaya gittik.Fetih 1453 ü izledik.Çok beğendim . oturmaktan dizlerim ağrıdı ama değdi.Gitmediyseniz tavsiye ederim.Biraz konuşmalar zayıf kalmış ama savaş sahneleri çok iyi.Genel olarak iyi aslında.En önemlisi de sahip olduğumuz şeyşerin ne zor elde edildiğini bir kere daha hatırlıyorsun.Ahhhh İstanbul ahhh..Çok güç alınmış çok kan akmış,çok şehit verilmiş ama kıymeti bilinmemiş.Olsun iyiki bizim.Gemilerin yağlı kızaklarla haliçe indirilişi çok etkiledi beni.Urganlara asılmış insanlar koca koca gemileri çekiyor.Halatlar kan revan.Ayrıca bizim İffetin sevgilisi olmuş Ulubatlı Hasan.Çok hoşşşş.Neyse eğer biraz daha yazarsam filmin sonunu da söylerim:)))Çıkayım ben.Herkese tatlı uykular....

çocuğunu Allah bağışlasın deniz bulut hamile kalmadan önce buğday çimi dışında neler yaptın dhea kullandınmı canımm...bende başladımda buğday çimiine...

hayat tohumu kullandım. e2 yüksek diye 1 ay calcium d glucarate kullandım. vitamin içtim. beslenmeme dikkat ettim. kafeini kestim. süt ürünlerini ve tavuğu yememeye çalıştım. başka şeyler de içtim dönem dönem ama tam hatırlamıyorum. dhea yı içmedim. onu 6 ay önce yazın kullanmıştım. etkisinden emin değilim diye tekrarlamadım

kafayı takıyorsan bu yeditepedeki doktora götürebilirsin de size oldukça uzak beşiktaş. hele bir kızın düzelsin bir de şu havalar düzelsin. bakasınız. kitap haftaya gelmiş olur.

canscım kalp atım hızı normalin az üstü sanırım. doktorun ne diyor? endişelenecek birşey yok diyorsa takma. zaten taksan da takmasan da olacağına varıyor. rahimdeki o kanamalar da bebeği etkilemiyor endişelenme. canını sıkma önce sen iyi ol ki bebeğin de olsun.

hayırlı olsun. inşallah cumartesiye güzel haberi verirsin.

nasıl giydiriyorsunuz deniz i? ben size geldiğimdeki evin ısısı da deniz in üstündekiler de normaldi. daha fazla giydirip pişirmeyin kızı. bence hastalığı bünyeden. zaten astım üşütmeyle de ilgili değil. inşallah büyüdükçe güçlenecek daha az hastalanacak.

ayrıca ilk çocuğun çevresi dolu olur falan diye de takma. olan var olmayan var. o zaten genelde gençken ve aileler de gençken oluyor. üstüne kalabalık aile değilsen sen de yaşlıysan haliyle anneanneler dedeler teyzeler halalar da yaşlıysa pek koşturacak kimse olmuyor. bak bende koca da yok. gerçekten kalabalık aileler çok iyi, okuduğum kitapta yazan ve hep nurturia da da geçen eski afrika atasözü doğru diyor: bir çocuğu büyütmeye bir köy gerekir. ama olmayınca netcen. boşver sen ve eşin yetersiniz.

Denizbulut,denizgeldi online sınız size canlı canlı selam.Toanadan güzel haberler gelmiş çok sevindim ama şu son 3 günü okuyamadım.Okuyayım önce bir bakalım neler var...
yahu bazen evden açıyorum ama bakamadan batu birşey yapıyor öyle kalıyor. bazen işten açıyorum. okuyamadan iş geliyor öyle kalıyor. görmüyorum.

aman istanbul deme. ben çocukluğumun istanbul unda geçen filmleri izlerken bile ağlıyorum bazen. güzelim şehrin içine ettik resmen. 1960 ların 1970 lerin ve tabii daha öncesinin istanbul u çok çok güzeldi. ben anadolu yakasında bağdat caddesinde güzelim güller çiçekler içindeki bahçeli villaların tek tek yıkılıp çirkin birer apartmana dönüştüğü döneme yetiştim. şu anki meşhur her ünlü nün cenazesinin kalktığı teşvikiye camisine dedemle gezmeye gittiğimizde minik havuzu su doluydu. balıkları falan seyrederdik. kuşlara yem atardık. şimdi 30-35 senedir havuz bomboş neredeyse çöplük. etrafı çöp atılmasın diye çevrili. duvarda köpek gezdirmeyin kuşları beslemeyin gibi yazılar var. gayri müslimlerin kiliselerine bak pırıl pırıl. gel de sinirlenme. için acımasın. o zamanlar istanbul da insanlar da farklıydı. şimdi tamamen modern köy ((

Son düzenleme:
selam

Zarpdeniz geçmiş olsun diş çıkarma ihtimali olduğu için burun tıkanıklığı yaşıyor olabilir canım geçmiş olsun fıstığa öpüyorum minik ellerinden.
Enes dediğin gibi olabilir birden ayağa kalkabilir emkeleme hareketi yapıyor ama daha çok ayağının üstüne basma çabası içinde bazen bana, kanepeye, kapıya vs tutunup kalkıyorda yürüm ek için acele ediyor.
Bugünlerde çok fazla emzirmemi istiyor napıcam bilmyorum
kabızlığı ile baş edemeyince demir ilacını şimdilik bıraktım ve suya bardaklada olsa hala alıştıramadım Annem çok küçükken su vermeye başlamadığım için şimdide alışmıyor diyor.

Denizgeldi süslün nasıl şimdi ? Acaba astım bronşit değilde alerjik bir durum olabilirmi?

Cans Zarpdenizin dediği gibi İnşallah sağlıkla 3 ayı bitirip sağlıkla yoluna devam edersin, dualarımdasın.

Alkan film öyle demek canım ya bizde sadece gitmek istemekle kalıyoruz :)
haftasonu misafirlerin varmış tamda aklıma Denizgeldinin menoposlu teyzelerigelmiştiki o da yazmış zaten. Beni güldürdün Allahta seni güldürsün.

Hurre 2-3 gün önce sana özelden msj atmıştım aldınmı acaba?

emir34 İnşallah duan gerçekleşir.

Narnik sağlıkla büyüt evlatlarını.

Akideciknane İnşallah bu ay bebeğine kavuşursun.

Herada ve Merye uzun zamandır uğramıyor

Deniz Bulut, Alabama sevgiler.

badenur 25. haftaya girmiş. kendi kalbi iyiymiş. ama kasılmalar devam edip korkutuyormuş. doktoru 28. haftadan önce doğurmak yok diyormuş. inşallah 30-35 olur diyelim. bir şu kasılmaları durdursalar da rahatlasak.

çıkıyordum okudum yazayım dedim. belki dişleri nedeniyle yiyemiyorsa acıkıyor daha fazla süt istiyordur. ne bardakla su vermesi yaaa. batu daha sulukdan bile içmiyordu 10 aylıkken. biberondan içiyordu. kitaplar filan 12-15 ay civarı bırakın yazıyor. daha çok erken. fincanla vs ufak alıştırma yap. batu şu anda bardaktan içtiğinde yarısını döküyor. ben zorlamıyorum. canı istemiyorsa da içmiyor ağzına alıp üflüyor oyun oynuyor. az daha büyüsün acelesi yok. suluk veriyorum. arada bardak. sen de suluğa geç. meyve suyunu az az fincanla dene. ince bardak verme allah korusun ısırır koparır. bardağı da diş kaşıma aracı olarak kullanıyorlar. içerken boğazlarına da kaçıyor öksürüyorlar

denizgeldiciyim ..meraba tatlim gece slm vermissin demek ben cikmisim..ikizlerim iyi teyzesi dikkat ediyorum iste rabbim esirger insallahh..deniz nasil oldu annesi iyimi biraz daha..

emir..canim katiliyorum sana bende olgun yasta evlendim..duyardim herkesten birseyler sanki suc islemisiz evlenmemekle..nekadar sacma kader diyen yok deyilmi..evlendim neyse akrabalardan duyardim nezaman cocugun olucak dr hic gittinmi..ama bilmiyolarki biz neler cektik ben rahmetli anneme bile dememistim canim anacigim uzulur diye..ama tr de denicemi yengemlere be abimlere soylemek zorunda kaldim aman tr yeye geldi gezmeye demesinler diye ilk defa paylasmak zorunda kaldim..noldu sagolsun yengem herkese yaymis benim tup bebek yaptigimi..napim hic birsey demedim oysa kimseye demeyin demistim napalim..insallahh sanada ve hurre yede vreicek rabbim yeterki dua edin emi rabbim duyar insallahh..evet aynur hanima git derim sana iyi dr rabbim rast getirsin..

alkan..iyi etmissin valla stres atmak icin sinema iyi oluyor evet o filme burda da giden cok..esimde gidelim diyor ama hamileliyimin ilk aylari biryere cikmak istemiyorum korkuyorum valla..sesten felan cok etkilenirim ben..neyse sen biraz anlatmis oldun zaten sagolasin..

zarpdeniz..valla canim kizinin ismi zor biliyormusun bazen yazmakta zorlaniyorum simdi nasil annesi iyidir biraz daha insallahh..esimde bazen bana diyor hem avrupa hemde tr ye uysun bebislerimizin ismi diyor bakalim arastircam ama daha erken diye dusunyoruz..hayirlisi..hele bir belli olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…