38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

monicimmmmmm dilaremcimmmmm tatli arkadaslarim nasilsiniz?hava harika 1 nisan bahar geldi :)inanin evde kapali olsamda icim bir hos oluyor bahari coook severim...berayi yanimda olsa kucagimdan birakmam herhalde:)dilaremcim farkindamisin o formumuzun tek bebegi :)otekiler daha iceride annelerini delirtmekle mesgul:)ve coook tatli allah size bagislasin:)

deniz karayurt hamileliğini kutlarım inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim. defne5 senin de hamileliğini buradan takip ediyorum umarim senin de kanamaların biter ve rahat rahat hamileliğini geçirip bir an önce bebişine kavuşursun.
kızlar birşey sormak istiyorum burada 38 değil de 40 yaş üstü mesela 41 42 43 gibi hamile kalmış birileri var mı aranızda? kendime moral olsun diye soruyorum ?:smiley-cool:

aynen canim ben varim:)))41 yasindayim:)sen kac yasindasin?canim takib ettiysen okumussundur ben negatif bir tupten sonra spontan hamile kaldim..doktorum bunda tupte kullanilan ilaclarin etkisi olabilir dedi yada dhea diye bir ilaca basladik ama onun etkisi 3 ayda ancak goruluyormus tavsiye ederim basla..ama ben daha once 1 sene ve 6 ay oncede dogaldan hamile kalmistim tupe yasim sebebi ile basvurmustum ...yumurta problemim oldu ugrasa ugrasa 2 tane oldu dollendi ama tutmadi malesefinsallah canim en kisa surede yuzun guler umudunu hic kaybetme sakin:)

Ennnn güzel göbeği seeen atarsınnnn,aaa aaaa aaaaasositososito:teytey::dance:

AAAAmin canımın içi,topiğimizin nazar boncuğu benim kızım,hiçbirinizin bebişi nazara gelmeyecek,merak etmeyin,sırayla çatıııırrrr çatırrrr doğuracaksınız inşallah gulüüüüm:dance:
Bu arada berayı benden iki saatliğine al da ay ben doğurmasam demezsen bana da Diloş demesinleeeerdelikafadulden

ben 42 oluyorum bu sene :1no2:39 yaşımda şak diye hamile kalmıştım eşimle evli değildik daha doğru dürüst tanımıyorum diye aldırdım. geçen sene hamile kaldım boş gebelik kürtaj oldum. olsun olmasın derken bugüne geldik. moralimi yüksek tutan hormon değerlerim iyi halen her ay 1 yumurta gelişiyor. ama tabii döllenme için biz yaşlarda kalitesi düşüyormuş. hoş dr um halen senin normal yolla çocuğun olabilir diyor. ben de haftaya tüp bebeğe başlayacağım. martta başlayacaktım dr ile konuştum iğneleri aldım ilk gün oldum sonra eşimle tartıştık o çok yoğunmuş diye ben de bıraktım. dr a gittim bu durumda kist falan birşey olur mu diye o da olmaz olsa da hallederiz hem ilk günkü iğne nedeniyle 2 yumurta birden gelişiyor doğal yoldan hamile kalma şansın artar dedi :1rolleyes:biz de buna yönelik çalıştık :dance: umarım dediği çıkmıştır da bir mucize olur da tüple uğraşıp onun gerginliğini yaşamam. artık kısmet. olmadı haftaya adet olacagım (1 gün de olsa hormon aldığım için tam gününü bilemiyorum) o zaman deneyeceğiz canım. belki buradaki en yaşlı hamile ben olurum yerimseniben

Son düzenleme:

Defne'ciğim sağolasın.
Hakikaten ilk 3 ay hepimiz için zor geçecek ama ne yapalım. Mümkün olduğunca moralimiz yüksek tutup kendimizi yormamaktan başka. Evet dediğin gibi darısı diğer arkadaşlarımızn başına. Amin, amin amin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada hayırdır o eczanedekiler niye sinirlendirdi seni. Valla Moni ile Diloş'u da yanıma alır üç silahşörler gibi yolarız onları. Kim bizim arkadaşımız üzüzyor bakiim. Hem zaten Moni ve Diloş zaten eli sopalı. Hadi benden bi mok olmaz da. klava:

Deniz'ciğim adaşım,
Çok teşekkür ediyorum. Ben 40 yaşındayım. Bildiğim kadarıyla Rüzgar da 40'ın üzerinde ve hamile. (42 filan diye biliyorum onu) Hiç moralini bozma. Tabi ki hamile kalabilirsin. Bak bizi görmüyor musun.

Olur mu canım,
Niye en yaşlı hamile sen olasın ki. Ayrıca da ufak yaşlarda 1-2 yaş çok önemli oluyor. Ama bizim yaşımızda ha 39, ha 40, ha 42 çok fark etmez bence. Hepimiz aynı yaştayız bence. Dert etme yani. :dance:

Defne'ciğim,
Seni mutlu görünce o kadar mutlu oluyorum ki. Tabi eminim diğer arkadaşlar da öyledir. Çok sıkıntıslısın ama buna rağmen şu yukarıda yazdığın şeyler cıvıl cıvıl içimi ısıttı. (Bu arada mail yolladım sana da)
a.s.

Bizimle konuşmazsın artık sen ünlü olmuşun:dilcikar:

Sen ara bulursun,biz bodoslama dalarız:roflol:

çok sağol yaaa inşallah allah hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmayacak ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağız :CüvCüv:

QUOTE=dilarem;6052050]Sen ara bulursun,biz bodoslama dalarız:roflol:[/QUOTE]

:roflol: Tamam dostum.Ben bulurum, siz de yolarsınız eczanedekileri.

Bu arada Dilarem,
Sen buraya girdiğinde ben Mahsun Kırmızıgül'ün "Göçmen Kızız" videosunu izliyordum. Bu arada Cem Karaca filan derken dalmış gitmişim.

Normaldir nete sürekli gelememen canım, ben bütün gün açıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor işte, eğer arada okuyabilirsem okuyorum, genelde akşama bırakıyorum yazma işini :) Çok güzel dileklerde bulunmuşsun hayatım, evet ben bugün 6. haftaya adım attım, daha doğrusu doktor hesabı 5+0... Henüz gitmedim doktora canım, her gebeliğimde koştura koştura doktora giderdim ve her hafta bir heyecan ve endişe yaşardım. Bu sefer 7 haftada gitmek istiyorum doktora, hem keseyi hem de kalp atışlarını görmeyi garantilemek için. Tabii bunun garantisi yok ama ben bu sıkıntıyı 4 kere yaşadım geçmişte, bu sefer daha esnek davranıyorum. Ağrın var mı diye sormuşsun canım, göğüslerimde acı çok arttı, özellikle göğüs uçlarıma el süremiyorum. Kasıklarımda da zaman zaman adet sancısına benzer hafif sancılar giriyor, karnımda da herhalde rahim büyüdüğü için karıncalanma var zaman zaman. Gaz olduğu için karnımda şişti :1shok: böyle oldum. Bulantılarım veya aşerme / tiksinme falan yok ama kokulara karşı çok hassaslaştım. İşte böyle bendeki gelişmeler. Doktora haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim. O zaman durum daha net anlaşılacak zaten. İnşallah bu sefer gelişimi normaldir bebeğimin, hep buna dua ediyorum. Canım madem kanaman var hiç ayaklanma. Mutlaka doktorun bildiği bir şey vardır bu ilacı verdiğine göre diyorum. Dilerim sağlıkla dünyaya getirirsin ve kucağına alırsın bebeğini arkadaşım, o zaman bu zor günleri unutacaksın zaten. Dualarım seninle canım :) Sen de benim için sev bebişini :)
Hiç moralini bozma Deniz Bulut, ben iki ay sonra 42.5 olacağım. Hamileyim :) İnşallah en kısa zamanda sen de bu güzel duyguyu yaşarsın :)
Aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım
Bu kadar umutsuz olma canımcım :)
Evet çok haklısın :)
çok sağol yaaa inşallah allah hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmayacak ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağız :CüvCüv:
İnşallah canım, darısı senin de başına inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…