bende hıc bırsey yapmadan ıs yerınde ruh gıbı dolanıp duruyorum.moral sıfır ama sızlerın ve sızlerın azımlı hallerınızı okuyunca kendıme gelmıyor degılım.. vazgectım bılıyorsunuz hıc bırsey yapmıyorum .herseyı bıraktım. 2-3 gundur spora gıdıyorum ama sonrasında delı gıbı yemek yıyorum
10-15 mart arası reglı olucam ama aynı doktorumla devam etsem baska doktoramı gıtsem bılemedım aslında yenı bır doktora hıkayemı anlatacak ne gücüm ne de onlardan sansın yok gıbı demelerını duyacak moralim var.. Anlayacagınız karmakarısık bır durumdayım..
sevgıler
Canım ilaç dozun ayarlandıktan sonra kilo sorunu falan olmuyor..Endişe etme ve tahlilleri de ihmal etme tatlım..Bende kilo sorunu yok.. Hiç doğum yapmamış gibi görünüyorum şu an.Sağol Narmik cim bunun konusunu da açmıştım oraya da cvp yazmışsın teşekkürederim, ilaç oldu bana yazdıkların en azından artık bu durumu kafamdan atarım.
Çoğunluk ona da bağlıyordum hızlı çalışması iyiymiydi acaba neden ameliyat oldum hay allah deyip içimi kemiren düşünceler vardı.
Ameliyatım çok zor geçen bir ameliyattı 2005 yılında olmuştum.
Bir öbürtaraf yapıp gelmişim zaten, sonrasında başhekim kontrole gelmişti.
Hastalığımı ilk öğrendiğim zamanlar bir de tahlil için ya Okmeydanı ya bakırköy e falan gönderiyorlardı Göztepe deki aletler çoğunlukla bozuk oluyordu. Çok şükür ki şimdi her yer de baktırılıabiliyor. Bir de işten her defasında izin alıp gitmem zor oluyordu hep kızıyorlardı ters davranıyorlardı, sonunda usandım en iyisi ameliyat olup kurtulayım diye, doktorlar özellerine çağırıp para istiyorlardı ne yapmam gerektiğini çoğu zaman bilemeden de davrandım.
2 saat sürer dedikleri ameliyat 6 saati geçmiş zaten. Eşimle o zamanlar sevgiliydik gözümü açtığımda karşımdaydı (minnettarım ona) ailem yoktu gece yanımda o yüzden tedirgin olup hiç uyumadan girmiştim ameliyata zaten masa da kalabilirsin demişlerdi. Ben de abdest alayım bari derken doktorlar giriverdi içeri.
Konu uzadı bayağı özür dilerim
Şimdi levotiron kullanıyorum bende ama kiloya engel olunamıyor yalnız, olsun sağlıklı olalım da
sevgiler
burada okudum benım fsh 20.74 yanı oralara gıdıp kusura bakmayın sızı programa alamayız sız anne olamazsınız laflarını duymak ıstemıyorum bu yuzden cekınıyorum. ama kafamda cok karısık acaba vazmı gecsem herseyden dıyorum bazen bazende hayır yola devam dıyorum dun bagdat cad aktardan hayır tohumu keten tohumu corek otu karanfıl tarcın ve bal aldım ayrıca propolıs aldım bır kavanoz yanı dun yola devam dıyordum ama bugun yıne modum dusuk aynı seylerı bır daha yasamak benı korkutuyor ve bu tedavılerden once 63 kıloyduum sımdı 75 kıloyum. bu da moralımı cok bozuyor ufff bılemıyorum kızlar allah sonumuzu hayır eylesın
sevgıler
Lenovacım hangi doktor senin ki. Belki doktorunu değiştirmen de hayırlı olabilir. Sakın bırakma kendini boş vermek azme çözüm değil.
Rıuse .... Canım bence de katlaması fena degıl... Ama eger sonuç olumsuz bıle olsa lutfen denemekten vazgecme.. Rahım hamıle kalmAya yatkın gozukuyor elbet tutacaktır .... Sevgıyle kal...
Sevgılı Narmık hoşgeldın senı cok ıyı hatırlıyorum cektıgın acıları verdıgın mucadelelerı...Allah sana sabrının meyvelerını gonderdı ... Evlatlarına saglık ve esenlıkler dılıyorum ....Sevgıyle kal..
Alabama .. Nerdesın? Özledık senı
Denızbulut...Sagol canım... Dr um 12. haftaya takmış durumda henuz bazı şeyler ıcın erken dıyor ona gore şu an yapılabılecek bır sey yok ....
Herkese cok selammm
Canım ya doktor ne yapacak kı sonucta yumurta gelısmıyor bende 1 yada 2 tane o da kalıtesız
doktorumu degıstırmeyı dusundum ama sıfa da 2 kez denedıgım ıcın ındırım yapıyorlar bayagı maddı olarak cok zorladık kendımızı sımdı gıdecegım yer benı tanımıyor bunyemı tanımıyor sansın az deyıp moralımı bozacak ustune bır de 5-6 mılyar bayılacam.
gecen gun Numan Bayazıt ıle yazıstım. Sansı olan hastaları tedavıye alıyorum dedı ama sansının cok az oldugunu bılerek denemek ıstersenız gelın Almanda yapıyorum 3250 euro dedı fıyat ıcın +ılaclar
yanı sans az para cok durumu.. Bir de Emre karatekelioğlu ısmını duydum IVI tup bebek ama bılemıyorum canım kıme gıdıp kıme guvenecegımı ...
Canım ya doktor ne yapacak kı sonucta yumurta gelısmıyor bende 1 yada 2 tane o da kalıtesız
doktorumu degıstırmeyı dusundum ama sıfa da 2 kez denedıgım ıcın ındırım yapıyorlar bayagı maddı olarak cok zorladık kendımızı sımdı gıdecegım yer benı tanımıyor bunyemı tanımıyor sansın az deyıp moralımı bozacak ustune bır de 5-6 mılyar bayılacam.
gecen gun Numan Bayazıt ıle yazıstım. Sansı olan hastaları tedavıye alıyorum dedı ama sansının cok az oldugunu bılerek denemek ıstersenız gelın Almanda yapıyorum 3250 euro dedı fıyat ıcın +ılaclar
yanı sans az para cok durumu.. Bir de Emre karatekelioğlu ısmını duydum IVI tup bebek ama bılemıyorum canım kıme gıdıp kıme guvenecegımı ...
canım bana fayda etmedı sanırım tedavıden once 2 ay ıcmıstım kalıtesız tek yumurta ve bu ay sıfır yumurtabiesteron dha yumurtaları güzel geliştiriyormuş...
canım bana fayda etmedı sanırım tedavıden once 2 ay ıcmıstım kalıtesız tek yumurta ve bu ay sıfır yumurtabiesteron dha yumurtaları güzel geliştiriyormuş...
Merhaba Arkadaslar,
Deniz Bulut, allerji mama bilgisi icin cok tesekkurler canim, bilgileri arkadasima aktardim. Onlara da doktorlari neogate'miydi onu vermis.
Yasasin! Bir gebemiz daha oldu! Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin, cok tebrik ediyorum.
Bana da ozelden yazar misin yada burada paylasir misin lutfen?
Rieuse hayirli tedaviler olsun canim, sira sizde simdi. Spermiogramin normal cikmasi sevindirici en azindan dusunulmesi gerekli seylerden birini elmis durumdasiniz. Gonal F cok basarili, bana da ikisi birden verilmisti. Aynen oyle koca torbayla tedaviye basliyorsun canim, heparini yaparak alisirsiz, yapmadan once yapacagin bolgeyi iki parmaginla biraz tut ondan sonra igneyi batir ve ondan once de derin bir nefes al, hic stress olma lutfen. Icindeki rahatlik sonu guzel sonuclarla hepimizi sevindirsin, en cok da seni... Normal yasantidaki zararli seyleri zaten biliyorsun, onlara cissss...Protein agirlikli beslenmen, bol bol simdiden su icmeni oneririm. Sabahlari taze portakal yada havuc suyu icmen gribe filan tedavi esnasinda yakalanmandan korur canim.
Olsun 2 yumurta 2 bebek demek...Kaliteli olsunlar da iki tane olsunlar, ihtiyacimiz zaten bir tane, dularimiz tedavideki arkadaslarimizla...
Cans, bunlar normal canim, umarim iyice tutunuyorlardir sana. Dr. randevun harika gecsin.
Alabama, ben 3 hafta once diyete basladim, anca 3 kilo verdim, esim de ayni zamanda basladi O 5 kg.verdi. Farkimiz ben hic spor yapamiyorum O asansor kullanmayi birakti! Benim de en az 10kg.daha vermem lazim, bu 3 kg. Noelde aldigim cikolotalarin sucu kilolar! Anca gitti, simdi dogum kilolarini vermeye geldi sira... Hadi hepberaber...
Baharnaz, hadi canim diyetteyiz, herkes bildiimde bulunsun sonra. Suyumu olcuyorum yoksa ne kadar ictigimi cikaramiyorum, en iyisi olcmek. Sabahlari bir limonu suya koyup gune oyle basliyorum, yesil cay da iciyorum ama daha cokkk vermem lazim cokkkkkk.
Denizgeldi, Deniz ile kiymetli zamanlar harika geciyor, Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.
Toana, kontrolun yakin degil mi?
Mai, iyi misin? Abinin cocuklara kim bakiyor simdi canim?
Nkurt'un sonucu ne zamandi? Guzel paylasimlar olsun.
Lenova , siz Antalyadaydiniz degil mi? Bir dr. ismi onerecegim.
Hayatkavunici, hayatpembe haberlerinizi almayi yakinda bekliyoruz.
Sevgiler herkese, 2012'in uguru tum tedavidekileri yakalasin...
selam canım bende varım ..........ben de kırkıma gırmeye iki ayım var..... hayırlısı benım tedavıyle bı oğlum var bi aşılama üç mıkro denemem var son deneme yapmayı düşünüyorum..........hayırlısı senın ilk bebiş mi inş rabbım verır cumle isteyenler.. benım herşeyım çok iyi dedi doktorum ama kırkıda geçirme dedi bakalım.........
Herkese merhaba,sorularım arada kaynadı herhalde.Dhea ve hayıt tohumuna ne zaman başlamam gerekiyor bunun bir zamanı var mı,cevap yazarsanız sevinirim.
Zarpdeniz cevabın için sağol canım,ben sorduğumda co-cültür yaptık dediler ama benden öyle bir parça alındığını sanmıyorum,ben mi yanlış anladım acaba.
Riouse,senin adına sevindim hemen umutsuzluğa kapılma,inşallah en güzel sonucu alırsın,hakkında hayırlısı.
Lenovacığım canım benim beni de biliyorsun umut çok az ve kullandığım her ilaç sağlığımı tehdit ediyor,omurilik sıvısı yine yükselmiş benim.Daha önce paylaşmıştım,hormon ilaçları ben de yan etki yapıp omurilik sıvısını yükseltiyor.Bu sıvıyı belden iğneyle çekiyorlar.Bu durumda bile,eşimin kesinlikle denemeyeceğiz demesine ,sürekli yükselen fsh'a ve ikiden fazla çıkmayan yumurtalara rağmen bir kez daha deneyeceğim.Martın sonunda kontrole gideceğim.Ben de aynı merkezde deneyeceğim,hem beni tanıyorlar hem de üçüncü denemem olacağı için bayağı bir indirim yapıyorlar.Geçen sefer dondurma işlemi için de ücret almamışlardı.Kısacası vazgeçmek yok,neyin ne zaman olacağı belli olmaz.Rabbim ol deyince her şekilde oluyor.Kendine iyi bak.
Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?