38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defnecim benim yumurtlamam bu ay gecen ay kadar siddetli olmadi. kasik agrisi falan cekmedim ama ovulasyon kiti ile baktigimda 13 ve 14. gunler pozitifdi. o kadar ders sikintisi arasinda yapmaya calistik bakalim. ben gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay pek umutlu degilim. cumartesi hastalanmam lazim. ben cuma sabahi test yapip bakacagim. zaten cuma doktorumla randevum var bakalim ne diyecek. galiba bu ay dogum kontrol hapi baslatir. burda rutin boyle 35 gun hap kullandirtiyorlar. once iyice baskiliyorlar yani. canim bana dua et lutfen. biliyorsun hamilelerin duasi kabul olur.

Roniyam her zaman yumurtlama olurken sancı olmuyor, sakın umutsuzluğa kapılma canım, hakkında hayırlısı olsun :)

merhaba canim. biz seninle pek yazisamadik. benim ders calistigim donemdi galiba. sen spontan mi yoksa tup bebeklemi hamile kaldin

Tüp ebebeğe karar vermiştik Haziran için ama hamile kalmışım... İnşallah bu sefer sağlıklıdır da tekrar aynı üzüntüleri yaşamam canım. Bundan önce 4 kere hamile kaldım ama hepsini de kaybettim. Dilerim bu sefer yaşamam aynı şeyleri.

Roni,
Ankara'da artık tam bahar havası var gerçekten. Ağaçlar çiçek açtı. Ama insan bahar sarhoşu oluyor. Sen nasılsın canım

ay canim hatirladim senin hikayeni okumustum ben. canim insallah olacak bu defa icini rahat tut. Allah bize de gulecek hep keder verecek degil ya. canim benim dua edicem senin icin

iyiyim sen nasilsin canim hamile arkadasim. cok mutluyum senin adina. hcg degerin kac cikti bu arada

Valla hiç bilmiyorum Roni. Yarın tekrar hastaneye gideceğim belki söylerler. Bu arada sen de hastaneye gidecekmişsin. İnşallah çok kısa zamanda seni de mutlu görürüz canım.:1hug:

ay canim hatirladim senin hikayeni okumustum ben. canim insallah olacak bu defa icini rahat tut. Allah bize de gulecek hep keder verecek degil ya. canim benim dua edicem senin icin

İnşallah canım, gece gündüz dua ediyorum ve tabii sizlerin de dualarına ihtiyacım var. Bu arada sen de benim dualarımdasın canım, inşallah en kısa zamanda sen de anne olacaksın :)

iyiyim canim. burda henuz cok iyi degil havalar ruzgarli biraz. ama artik guzel olsun ve ben biraz bahcemle ilgileneyim istiyorum

Ay ne güzel. Orada da bahçe filan şansı var ne güzel. benim İngiltere'de arkadaşım var. Onların da evi bahçeli. Doğa, bahçe insana moral verir gerçekten. Küçüçük bir yeşillik bile görmek nasıl mutlu eder insanı. Hele de sen ekmişsen onu. Gerçi biz alırken ben hep dubleks bahçeli istiyordum. Son anda yalnız kalınca korkarım diye vaz geçtim.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
dilarem, denizkarayurt+, roniyam, RuzgarDeniz, serpilinha
Kıslaaaaar merhabalaaaar:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…