38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bugün sitede bayağa sorun vardı,,,,,,,saldırı olmuş,,,,falan,,,,,hepinizi öptüüümmmmmmkaydirigubbakcemile3

Kızlaaaarklava:
Kızıyorum heeeeee:tomato:
Zorla mı doğurtçem sizi
Bi daha uğramiycem,olacağı oooo:mymeka:

kaç kere geldim, kimse yok, neredesiniz kızlar? ben bugün doktora gittim ve doktor keseyi gördü, gayet umutlu konuştu, bu sefer olacak gibi geliyor bana dedi...kan tahlilleri verdi pazartesi yaptırmam için, ayrıca kullandığım bir iğne vardı hergün yapılması gereken, ona başla hemen dedi, pazartesi rapor çıkartalım toptan alın iğneleri dedi, henüz 5 haftayı yeni geçmiş dedi ayrıca. progestan verdi günde 3 defa 2'şer tane içmemi söyledi, peklik çektiğimi söyledim, bir şurup verdi akşamları bir kaşık içeğim, coraspin'e başlattı tekrar, folic plus'ı kesti, elevit'le devam edin dedi, değerimin çok iyi olduğunu da söyledi... yorulmak yok dedi (okulda iken nasıl olacaksa) saç boyamak, kahve ve sigara içmek yok dedi, zaten hepsini çoktan bırakmıştım... inşallah bu sefer olacak kızlar :)

insallah olacak canim hic dert etme

kizlar bugun doktora gittim. adet oldum bu arada. p.tesi dogum kontrol hapina basliyorum ve mayista da ivf. bugunden itibaren aspirin baslayacagim.yumurta toplama isleminden sonra da heparin igensine baslayalim dedi. aslinda heparin konusunda kararsizdi ve size birakiyorum dedi. ama almakla bir zarar olmaz dedi. biz de o zaman alalim dedik.

hadi bakalım start veriyorsun yani:dance:,,,,,,bu sefer hamilelik olsun inş:Saruboceq:,,,,

allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inş,,,,,,sevgiler

insallah olacak canim hic dert etme
inşallah güzelim, inşallah :)
hayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda sen de anne olacaksın, senden güzel haberler alacağız inşallah, içime öyle doğdu birden :)
allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inş,,,,,,sevgiler
amin canım sağolasın :)

hadi bakalım start veriyorsun yani:dance:,,,,,,bu sefer hamilelik olsun inş:Saruboceq:,,,,

canim monetam sagol. gecen ikisinde de hamilelik olusmustu ama birini 7 digerini 8 haftada kaybetmistim. insallah bu defa 9 ayin sonunda saglikli nur topu gibi bir bebegim ya da iki bebegim olur insallah..
hepimizin olur insallah...:CüvCüv:

Günaydın monim hihoyyyt
Seni gördüm iyi oldumkaydirigubbakcemile5
Seni çooook öperimkaydirigubbakcemile3
Hemi de çooook severimmmm:asigim:

Günaydın monim hihoyyyt
Seni gördüm iyi oldumkaydirigubbakcemile5
Seni çooook öperimkaydirigubbakcemile3
Hemi de çooook severimmmm:asigim:

kız bende seni severimbende seni öpüyoruma.s,,,,,,ya dilarem sayfamız artık cılızlaştı,,yeni giren yok,eskilerde vefasız,,,,,,valla benimde canım sıkılıyor senin gibi,,,,,,bu ne yaa'....demi ama

Roniyam hadi bakalim,sana booolll sans diliyorum,bu sefer dilegin gerceklesir umarim!!!

roniyamcim hadi hayirlisi olsun:)insallah hersey guzel gider..dhea yi kesme sakin yani bana kalirsa:)birsuru yumurtan olsun insallah :)guzel haberlerini duyalim:)

canim dualarim seninle:)insallah bu formda hamile olmayan kalmayacak:)bak biliyorsun bu bebisler hic ummadigimiz bir anda geliyorlar:0bak gor seninkide oyle olacak ben eminim..gonlunu ferah tut o gelecegi zamani biliyordur yaramaz:)yazin hamile olacaksin o sicaklarda miden bulanacak bak gor:)

denizcim sana ancak mail gonderdim canim kusurabakma bu hafta pek nete giremedim evde yatmakla mesguldum(umarim hepimiz coook mutlu oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…