canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, inşallah bundan sonra da herşey yolunda ve iyi gidecek... :)
Amin Roni'ciğimcok sevindim canim herseyin yolunda olmasina. insallah 9 ay sonra saglikli bebeklerine kavusursun
Nazar değeceğine inanmıyorum,çünkü elem tere fiş kem gözlere şiş:roflol:
Şaka bir yana bunu bana söyleyenler çok oldu ama bebek için uğraşan hiç kimse kötü gözle bakabilir mi bebişime sence:sm_confused:.İyi gözle bakılırsa da nazar olur diyorlar ya ben ona inanmıyorum,güzellikten kötülük doğmaz:1no2:.
Ne yani şimdi burda bebişi olan fotosunu koymayacak mı:dilcikar:
Alır başımı giderim vallaaaa:1closedeyes:
Ay hadi yine de
O fıstık yisin seni de bebişlerini dekaydirigubbakcemile5,bakalım ikiz mi bekliyoooozkaydirigubbakcemile3
kalbi temiz olan insana, baskasinin kotulugunu istemeyene nazar filan degmez. gule oynaya buyut bebegini dilarem! darisi bizim basimiza insallah!
Amin canımın içi,Allah en kısa zamanda güldürsün senin de yüzünükaydirigubbakcemile3.Sen yenisin galibaaaa:jeyyar:kalbi temiz olan insana, baskasinin kotulugunu istemeyene nazar filan degmez. gule oynaya buyut bebegini dilarem! darisi bizim basimiza insallah!
Deniz beni yakalayamaaaaz:dance:Diloşşş kız cadı nereye kaçtın gene
Hakılsın mambacığım bencede. Diloşumun kalbi çok temizdir gerçekten.
Bu arada sen de topicimize hoş geldin
O senin kalbinin temizliği canommmm:asigim:Hakılsın mambacığım bencede. Diloşumun kalbi çok temizdir gerçekten.
Bu arada sen de topicimize hoş geldin
sagol canim. ben 33'um ama infertilite infertilitedir :) 29'unda tup bebek transferim yapildi. persembe (doktoru ikna edebilirsem carsamba) sonucu alacagim canim. sen ne durumdasin?
Benimki 17 günlük. Hamileyim yani
Darısı senin de başına inşallah. Bizizm infertilite sorunu yok. Sadece ileri yaş nedeniyle tüp oldu.
O senin kalbinin temizliği canommmm:asigim:
a.s. hayirli olsun canim senin de bebegin! insallah saglikli ve mutlu bir 9 ay gecirirsin!
ah dilaremcim insallah:))hani benim bebekte bir dogsa hep beraber oh diyecegiz:))Amin canımın içi,amin güzel gebeeeedelikafadulden
Lekelenmelerin de geçer ağrıların da,sana kalan küçücük bi yürek olur seninle beraber atan:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?