38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Beroş zaten bizim topicin nazar boncuğu. Ama yine de ben de nazarlık koyayım. Allah kem gözlerden korusun

kalbi temiz olan insana, baskasinin kotulugunu istemeyene nazar filan degmez. gule oynaya buyut bebegini dilarem! darisi bizim basimiza insallah!

kalbi temiz olan insana, baskasinin kotulugunu istemeyene nazar filan degmez. gule oynaya buyut bebegini dilarem! darisi bizim basimiza insallah!
Amin canımın içi,Allah en kısa zamanda güldürsün senin de yüzünükaydirigubbakcemile3.Sen yenisin galibaaaa:jeyyar:

QUOTE=dilarem;6141772]Amin canımın içi,Allah en kısa zamanda güldürsün senin de yüzünükaydirigubbakcemile3.Sen yenisin galibaaaa:jeyyar:[/QUOTE]

:roflol:[

sagol canim. ben 33'um ama infertilite infertilitedir :) 29'unda tup bebek transferim yapildi. persembe (doktoru ikna edebilirsem carsamba) sonucu alacagim canim. sen ne durumdasin?

Benimki 17 günlük. Hamileyim yani
Darısı senin de başına inşallah. Bizizm infertilite sorunu yok. Sadece ileri yaş nedeniyle tüp oldu.

herkese merhabaaaa
bu ilk merhabamla beraber çocuk özlemi çeken tüm arkadaşlara en yakın zamanda muradına ermelerini diliyorum. Sağlıklı bir bebek allah hepimize nasip etsin. Burdan hamileyim müjdesi veren herkes dokuz ayını sağlıkla doldursun. Hepimizin yüzü gülsün...

arkadaşlar ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Olmadı.... tüp bebek tedavimin sonucunu iki gün önce aldım. Çabucak toparlandım. O bir talihsizlikti dedim veee bir dahaki tedavi için vücudumu, psikolojimi sağlamlaştırmaya karar verdim. Sizinde desteğinizle 2. tüp tedavisinde müjdeli habere hep birlikte sevinicez inşallah.
Benim sorunum ne bende bilmiyorum. Sadece myomlarım var ve son birkaç aydırda adet düzensizliğim oluştu. Yani Aşılama yapıldıktan sonra adet düzensizliğim başladı ve geçmedi. Ardından Hemen tüp bebek denendi olmadı. Zaten 5 yumurtam çıktı, sadece 1 tanesi kullanılabildi.
Onun için yumurta rezervimide artırmam şart. Her türlü önerinize ihtiyacım var.... Tecrübeler bazen doktor önerilerinden bile daha işe yarıyor çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…