Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
dilarem, denizkarayurt+, roniyam, RuzgarDeniz, serpilinha
Kıslaaaaar merhabalaaaar:dance:
AĞZIMDAN ALDIN:sm_confused:Bugün Moni hiç yok ortada niye ki.
kizlar selam nasilsiniz
merhaba Deniz kardes,
Taze haberlere bakiyordum.Senin adina cooook sevindim.hayirli olsun hamileligin!!!
Sağolasın Serpil'ciğim.
Çok teşekkürler. Senin nasıl gidiyor.Umarım herşey yolundadır.
selam Roniyam,
haberlerini takip ediyorum sinav icin uzuldum umarim sonuc beklentinin aksine olur..ve artik seni gebeler kervaninda gormek istiyoruz.dualarim seninle!! Allah senin icin hayirli olani versin!
sagol canim cuma gunu doktora gidiyorum bakalim kismet. sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Bugün Moni hiç yok ortada niye ki.
Barry whıte aşşşk şarkılarının romantük sesüüüü,ben de onu sevyom ama eve getirmeeeem,çooook çirkin beeeeelülülülülülükızım ben sizin gibi boş hatun muyum:1closedeyes:,,,,,,,
orda burda sörf teyimsengözlerimebaksanab,,,,,,,temizlik falan var malum BAHAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR:dance:,,,,,,,,,,,ama çok yoruldumkafamçokkarıştı,,,,,,,bende orson welles, dinledim bugün bolbol,,,,aşığım ben bu herifedelikafadulden,,karar verdim bizimkisini anasına yollayıp bu adamı getircem evedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Roniyam,iyi geceler canım,bu gece senin için edicem bildiğim tüm duaları:Saruboceq:
Saol canım,senden de Beraylar çıkacak,bir tane kesmez bizi,bi daha da kardeşe uğraşmazsın:içelim:sagol canim. ya berayin bu resmi de cok seker ya tam isirmalik. yerim onu ben yerim
Barry whıte aşşşk şarkılarının romantük sesüüüü,ben de onu sevyom ama eve getirmeeeem,çooook çirkin beeeeelülülülülülü
Gölge oyunu yaniiiii:roflol::roflol::roflol:perde arkasına koycam zaten:roflol:,,,,,,,,,,sadece sesini duyim,,,kendi kendime aşk yaşarım napim:çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?