38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sen ara bulursun,biz bodoslama dalarız:roflol:
hic sormayin bu hafta tam bir sinir harbindeydim esimde izinliydi yanlarindaydi iannin 3 adam ecz.de ve ben 3 unude ayri yonlendirmek zorunda kaldimkafamçokkarıştı tel elimde surekli talimat verdim durdumneyse minnosum iyi olsunda herseye raziyim:CüvCüv:

dilaremcim berayimin en son resimlerinden gondermissin ya (yerim ben onu ayrica)bir tane yuzukoyun yatmis desenlikulotlu corabi var cokda masum bakmis..o sirada cok agrim vardi lekelenmem zaten hep var ama kendimi motive etmeye calisiyordum sonra o resme bakip benimde boyle tatli bir kizim olacaksa herseye deger diye dusundum hayal ettim cok mutlu oldum inan:)))bahti guzel olsun mutlu bir kiz olsun insallah:)

heparin konusunda sen aklima geldin. senin doktorun kanaman oldug halde baslatalim dedigi icin ben de almaya karar verdim.
evet roniyam gercektende kanama ile ilgisi yok dedi ve bak tup bebekteki kullandigim dozu sordu dusunebilyormusun?ve bana tupte aspirin bile vermedi doktor gerek yok dedicok iyi yapmissin heparin almakla..rahim ic dokusunun iyi kanlanmasini bebegin tutunmasini arttiriyormus insallah sende hamile kalir sende gobegini morartirsin benim gibi:))

dfenecim dhea konusunda kararsiz kaldim. alsammi bilmiyorum.
olurmu neden kararsiz kaldinki?senin tupte yumurta durumun nasil?sorunun olmuyorsa bilmiyorum ama ben keske tupten once baslasaymisim..bence al derim ..bak gecen gun bir prof tv de diyorduku sadece anne adaylari degil baba adayalrida son 3 ay beslenmesine dikkat edip vitamin almali cunku olusan dollenen yumurtanin saglikli olmasini sagliyormus..sonra anne adaylari d vit olcturmeli ve hamile kalmadan once d vit almali :)

canim biliyorsun ben baktirmistim ve dhea seviyem hayet iyi cikmisti. sonucta bu bir erkeklik hormonu fazlasi yarar yerine zarar verirmi diye dusunuyorum ama haklisin galiba ben baslayayim. 13 gundur almiyordum hic. bu arada benim ilkinde 5 ikincisinde de 4 yumurtam olusmustu. insallah bu defa daha cok olur da dondurmaya da kalir diye umut ediyorum. bu son denemem cunku.

ya bana burdaki ilk denemem de aspirinbile verilmedi. o zaman bos gebelik yasadim ve 7. haftada sonlandirildi. ikincisini yani turkiyede yaptirdigimda gebelik testi pozitif cikinca heparin baslandi kor topal ilerledi gebeligim en azindan kalp atislarini gorebilmistik. esimle dusunup heparin almaya karar verdik. allah korusun yine olmazsa acaba heparin alsaymiydik diye pisman olmayalim diye. hem ben burdaki doktoruma dun sordum dusuk riskini artitimi heparin diye, hayir dedi. biz de almaya karar verdik. dun de hemen aspirine basladim. ne ilginc demi ilkinde hic aspirin bile vermedi simdi ise 1 ay oncesinden baslatiyor. neye inanacagimi sasirdim valla. simdi dhes ictim. d vit de aliyorum :)) kendi kendimizin doktoru olduk valla :))

ama mecbur oyle olmak zorundayiz:)hem saglikciyiz hemde cok arastirdik...ben 2 hafta once tam 8 uzman doktora mail yazip igneyi sordum sadece 2 si mutlaka dedi..digerleri aspirin yeter dediler..en son gittigim riskli gebelikler doktorunada son anda karar verdim oda lekelenmeler icin net birsey soyler belki diye..ve bu doktor daha once benden daha ileri bir arkadasima kesinlikle igne gereksiz demisti benim tahlillerimi okurokumaz direk heparin dedi inan ben soktaydim cunku coktan aklimdan atmistim birde kanama olunca korktum zaten oysa tam tersi dedi doktor..ve simdi iyiki gitmisim diyorum...bak d vit bize bahseden kimse olmadi ama iyiki almisisz hamile kaldigindada bebegin direk beynini gelistirici ozelligi varmis dusuk d vit olan annelerde bu eskiklik yasaniyormus ama hamileyken alamiyorsun...hadi insallah bu seefr guzel olacak bak ben hep derim mayiz bahar vucudumuzun mutlu oldugu mevsimler bunlar bence kistan daha pozitif:)

canim bir sey sorucam sen hastalarindan biliyorsundur. dhea yi ivf ilaclariyla birlikte alan var mi. yoksa o donemde kesmekmi gerekiyor. ben bu ay alicam ama gelecek ay ne yapayim. burdaki doktoruma sormam cunku o dhea konusunda tecrubesi olmadigini itiraf etti bana.

bence ignelere basladiginda (zaten 7-8 gun kulklaniliyor)almayi birak..neolur ne olmaz ikiside hormon..zaten o igneler son derece agir ama ozamana kadar birakma sakin

Amin canımın içi,amin güzel gebeeeedelikafadulden
Lekelenmelerin de geçer ağrıların da,sana kalan küçücük bi yürek olur seninle beraber atan:asigim:

Roniyamcım,bu sefer olacak,inan buna,sen anne olmak için ne kadar uğraşıyorsan,bebişin de o kadar uğraşır sana kavuşmak için:CüvCüv:
Hayırlı olsun,yeni bir sayfa var önünde,eski sayfaları aklından sil,tedavini olumsuzlaştıran insanlardan ve çevrelerden uzak dur,bebişin yolunu bulur,gelir yuvasına kurulur inşallahhh:Saruboceq:

insallah sagol canim temennilerin icin. benim de beray gibi tatli bir kizim olsun istiyorum. gonlumden hep kiz gecmistir oldum olasi. Beray cok tatli. Allah bagislasin. Seni cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Bu kadar anne olmak icin can atan yanip tutusan hatta umutlari tukenmek uzere olan bir suru insanin oldugu bir gruba kizinin resmini koyuyorsun. Ya nazarimiz degerse diye hic korkmuyorsun. Canim benim her gordugumde masallah diyorum ve Allah bagislasin, bahti da sansi da en az yuzu kadar guzel olsun diye dua ediyorum beraycigima. Onu kocaman op benim icin lutfen.
Cocuklari o kadar cok seviyorum ki anlatamam. Umarim yuce Allahim bana da en tez zamanda saglikli, nur topu gibi bir cocuk nasip eyler. (bu arada nurtopu nasil olur onu da hic bilmiyorum cunku hic gormedim)
sadece bana degil burdaki herkese isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder insallah

Kızlar canlarım,
Annemlerdeydim. Kaç gündür yazamadım size. Ama aklım sizdeydi. Ben iyiyim şimdilik çok şükür. perşembe günü kontrole gitmiştim. Doktor "Herşey gayet güzel gidiyor" dedi. Darısı diğer arkadaşlarımın baına inşallah. Zaten sağolsun Diloşum fıstığım aradı hemen. Hepinizi çok seviyorummm.

canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, inşallah bundan sonra da herşey yolunda ve iyi gidecek... :)

cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina. insallah 9 ay sonra saglikli bebeklerine kavusursun

Nazar değeceğine inanmıyorum,çünkü elem tere fiş kem gözlere şiş:roflol:
Şaka bir yana bunu bana söyleyenler çok oldu ama bebek için uğraşan hiç kimse kötü gözle bakabilir mi bebişime sence:sm_confused:.İyi gözle bakılırsa da nazar olur diyorlar ya ben ona inanmıyorum,güzellikten kötülük doğmaz:1no2:.
Ne yani şimdi burda bebişi olan fotosunu koymayacak mı:dilcikar:
Alır başımı giderim vallaaaa:1closedeyes:
Ay hadi yine de

Bu arada aaaaamin inşallah tez zamanda nurrrrtopu gibi bir kızın, tosunnnn gibi bir oğlun olur:teselli:
Nur topu da nasıl oluyor biliyon mu,modacı Nur Yerlitaş var ya,aynı top gibi şişko,işte onun gibi oluyor galibaaaasırnaşık şey

O fıstık yisin seni de bebişlerini dekaydirigubbakcemile5,bakalım ikiz mi bekliyoooozkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…