ALTINYUNUS, seninle burada karşılaşmak çok güzel. Oğluşun büyümüş, ben de yeniden tedaviye başladım. Yarın yumurta toplamam var, bakalım dolu mu boş mu çıkacak. Doktorumu çok umutlu görmedim ama herşey kısmet.
CANS, hatırlamaz mıyım.:) Bir kez buluştuk, bir daha görüşemedik. 2 yıl oldu sanırm. Tebrik ederim, başarmışsın. Çok sevindim, geçmişe bakamadım ama tedavi ile mi oldu, öyleyse nerede yapıldı? Troidin nasıl? Biraz anlatsana.:)
Oh yaaaaa biri daha kurtulduçok ağlattın beni pis alkan...Allahım sana şükürler olsun...çokkkkkk sevindim.mübarek cuma saati...şimdi abset alıcam.dua edicem.kendime böceğime sana herkeseherkese...cans hocammm.aklımdaydınız size de....nisa...sen de...kızlar...sizlere de....uut etmekten vazgeçmey,n olyurmu.
çok acele yazdım.afola.
alakn.msj kutun doluymuş.
hemen Alkana yazdım kusura bakmayın. bu arada herkese selam tanıdık tanımadık tüm topiğin hanımlarına. tanıdıklara bi de öpücükgelemiyorum arada girip okuyodum son günlerde tatile falan çıktık hiç okuyamadım. umarım herşey yolundadır. hamiş arkadaşların hamilelikleri iyi geçiyodur inşallah. inşallah kötü haber yoktur. cans seni ayrı merak ettim inşallah sorunlar azalmış daha rahat geçiriyorsundur hamileliğini. biz iyiyiz pazartesi iş başı yapcam arada girebilirsem hem okuyacağım hem yazmaya çalışağım. herkese kolay gelsin kızlar.
ALKANCIM senın adına cok ama cok sevındım.. Demek kı Allah yazdımı bu iş oluyormuş allah tamamına erdırıp kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
Herkes kendı kaderını yasıyor ve senın kaderınde bu bebiş var ben emınım.. Umarım benımde bır mucızem olur ama ben cok umıtsızım.. herseyın hayırlısı ..sans senınle olsun canım..
Bugün saat 10 30 da 3.gun 6 hucreli tek embriyom transfer edildi...insallahhh bize evlat olur.
Orda pek yatamadım simdi evde dinleniyorum...alarahan inşallah o tek embriyo bebeğin olur...
Alkan Dualarimdasin mutluluğunun İnan mutluluğum ...
Ne zamandir yoksun.... Nasil gidiyor?
canım ben sızlerı fırsat buldukca takıp edıyorum.Sevınclerınızle mutlu oluyor uzuntulerınızle kederlenıyorum. ama yazacak bır seyım yok yanı guzel bır gelısme yok bırsey de yapmak ıcımden gelmıyor neredeyse 2 aydır regl olmuyorum ve hamıle falan da degılım sanırım menepoza dogru gıdıyorum..
neyse Allah ne derse o zorlamanın anlamı yok artık... kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın:)
sevgıler
Merhabalar arkadaslar,
Bayadir yazamadim ama zaman zamanda sizleri takip ettim, yenice de Alkan'in o guzel haberini okudum..OLEY Alkancim!!!:)). Bu ne guzel bir haber, seni ve kocani tebrik ediyorum, insallah hamileligin iyi gecer. Rabbimin mucizesi...ama ben biliyordum olacagini cunku sen herseye cok pozitif bakiyordun ve pilates'e felan baslamistin...onlarinda etkisi cok... Allahim seni yormadan verdi buda super bir sey...darisi hep bu yolda ugrasan hepimize....
Gerci benim hic umidim kalmadi ama ...sanki kabullendim gibi, tekrar bir deneme felan yapmak istemiyorum, benim kaderimde anne olmak yokmus diye dusunuyorum.... esim yapariz diyor ama benim vucudum yoruldu artik....cok yiprandim
Genetik testlerimizi yinede yaptirdik sonuclarimizi bekliyoruz......Hakkimizda ne hayirliysa artik .....
Mai'cim sen naptin? basladinmi tedavine?
KAmpa sen en son Turkiye'ye hafta sonu gelip HSG yaptiracaktin....ne oldu?
Toana, canim cogu gitti azi kaldi, gecmis olsun tyroid sorunlarin varmis, canim ilaclarini ihmal etme, onemli ve korkma bebislere zarari olmaz, asil almazsan o sikinti yapar sana.
Berna, Lee, lenova ve butun arkadaslar sizler nasilsiniz?
Butun tedavide olan arkadaslara bol sanslar diliyorum
Kendinize iyi bakin
Sevgi ile ve saglikla kalin
Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?