38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba canım .... hayırlısı ıle transferın olmus.. ınşallah guzel bır bebek olarak sana donecek bır tane olmasına uzulme butun dogal gebelıkler tek bır yumurtadan olmuyor mu ? ınşallah senınkı de olacak ... canım ben su an 25 haftalık hamıleyım dogal yoldan surprız bır sekılde oluverdı .. işin ilgıncı tıroıdlerımı tamamen aldıracakken yanı tam amelıyat olacagım gun tesadufen ogrendık ... Hayırlısıyla kucagıma alsam baska bır sey ıstemıyorum ... Basından berı maalesef sorunlarla bogusuyoruz ama ınşalah benım savaşcı oglum aşacak bu zor gunlerı ... canım gorusmek uzere kendıne cok ıyı bakkk

Denızgeldı ...canım benım duaların ıcın cok tesekkurler ..bocüğü öp benım ıcın..

Alabama hosgeldın .. ozleyttın kendını ... her seyın yolunda olamasına sevındım .. Mert nasıl ? konusuyor mu ? Benım hamılelıgım bıraz sorunlu maalesef .. sevındırıcı noktası plesentadakı kanama durdu ama suyumuz normalın altında .. ınşallah daha da azalmaz .. dr lar 28 . haftayı tamamlasaydık rahat bır nefes alırdık dıyorlar . Hayırlısı inşallah duzelecek ... işe baslıyacakmışsın artık sık sık beklerız ..

Toana.. Tıroıd ılacını ıhmal etme canım .. ben ılacım oncesınde ve sonrasında duzenlı alıyorum .. bebege zararı yok merak etme ... senın kızlar nasıl ? hareketlerı arttı mı? benım oğluşum degışken sadece tekme atıyor henuz donmelerını ve kaymalarını hıssedemıyorum belkı de suyu az oldugu ıcındır ...

Alkan her sey cok guzel gelısecek ınşalah ... saglıcakla alacaksın bebegını kucagına ...

Denızbulut .... Nerelerdesın canım? merak edıyoruz senı .. Batucuk nasıl ?

Zarpdenız,Bahar ve tum arkadaşlar hepınıze cok selammmmm

meraba kizlar..tedavide olan arkadaslarima yeni gelen arkadaslarima kizlar bu topik cok ugurlu ..umutsuzluga kapilmayin ve yolunuza devam inanin bana sizlerde yakaliycaksiniz meleklerinizi..sizleri tanimasamda dualarimdasiniz rabbim hic birinizin kucagini bos gozunu yolda koymasin..annelik ve babalik duygusundan kimseyi mahrum etmesin insallahh..
ALKAN..canim benim tekrar gozun aydin insallah annesi supriz yumurtanin kendinide kalp atisinida duyarsin gorursun..yeterki dikkat et kendine dinlen ltfen herseyi birtarafa birak..olgun yasta daha dikkat ediyoruz malum ben hala dikkat halindeyim valla..rabbim kendi verdi kendi esirger meleklerini hepimizin yavrusunu insallahh..opuyorum..

CANS..canim sagol benim kizlar hareketli maasallah ...ilaclarimi aliyorum sabahlari..bazen hap aldiktan sonra bebeklerim yavasliyo gibi olunca canim sikiliyo birseymi oluyor diye..ama icim rahatliyo siz boyle moral verdikce ..cunki ben cok husnu kuruntulu biriyim herseyi dert edenim..insallah birde kucagimiza alalimda sag selim..onu diliyorum rabbimden hepimizin adina inan bana..senin oglusun savasci ve dogup gelicek annesi kucagina insallah..rabbim senide benide hamile olan butun arkadaslarimida ..zorda darda koymadan versin yavrularimizi kucagimiza ..amiiin..sende kendini yorma canim dinlen bol bol bundan onemli birsey yok dunyada zor kazaniyoruz bebeklerimizi rabbim esirgesin insallahh sevgiyle kal ..

Alkan arkadasim coook coook tebrik ederim, seni tanimiyorum ama yinede o kadar cok sevindim ki anlatamam
umudunu yitirmis olan arkadaslara cok büyük bir umut isigi oldun.
Bende yas itibariyla bu topigi cok takip ediyorum, ve bundan bir kac ay öncesine kadarda Tüp Bebek düsünmüyor
degildim, ama dogal yollardan hamile kaldim, ve 2,5 aylik hamileyim, yüce Rabbim o kadar büyük ki ol dedimi oluyor.
Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin.

Ne zamandir yoksun.... Nasil gidiyor?

Cans, yaşlarımızdan dolayı hamileliklerimiz de sıkıntılı oluyor. Seninle buluşmamızdan sonra Maya'daki tedavi sonrası kendiliğimden hamile kaldım ama öncekiler gibi 7. haftada sonlandı. Benim sanırım kan sulandırıcı da kullanmam gerekiyor. İnşallah tek emriyom tutunur ve sorunsuz bir hamilelik geçiririm. Önceki deneyimlerimden dolayı, çok endişeliyim. Kendiliğinden hamile kalman çok güzel olmuş, inşallah zamanında gelir oğluşun. Doktorun kim? İsim vermek yasaksa, özelden yazar mısın? Bir de endokrincin kim?

iyi geceler 38in gülleri.....tatlı uykularda olun....herkse çoook selam olsun.

tedaviye başlayacak olanlar ,arefesinde olanlar.tedavidekiler...tüm isteyenler..Allah hepinizin muradını versin inşallah.kızımla çokkk mutluyum şükür...her mutluluğumda bu tattan mahrum olanlar için hep diliyorum.Allahım sizi de duysun görsün inşallah.AMİNNNN.

alabama hoşgelmişin ....mertin yeni fotosuuuu....

hamişler....toana...cans hocam...unuttuğum varsa affola.hayırla kucağınıza alın emi...

koci dikildi başıma hadi yat hadi yat.istirahat etdiyo.haklı.

hoşçakalın.sevgiyle kalın...

zarphocam.bahar.denizbulut...az uğrayın....

Son düzenleme:

hayırlı olsun :)inşallah altın yumurtan sana altın bir bebek olarak geri döner canım..

Merhabalar arkadaslar,

Bayadir yazamadim ama zaman zamanda sizleri takip ettim, yenice de Alkan'in o guzel haberini okudum..OLEY Alkancim!!!:)). Bu ne guzel bir haber, seni ve kocani tebrik ediyorum, insallah hamileligin iyi gecer. Rabbimin mucizesi...ama ben biliyordum olacagini cunku sen herseye cok pozitif bakiyordun ve pilates'e felan baslamistin...onlarinda etkisi cok... Allahim seni yormadan verdi buda super bir sey...darisi hep bu yolda ugrasan hepimize....

Gerci benim hic umidim kalmadi ama ...sanki kabullendim gibi, tekrar bir deneme felan yapmak istemiyorum, benim kaderimde anne olmak yokmus diye dusunuyorum.... esim yapariz diyor ama benim vucudum yoruldu artik....cok yiprandim
Genetik testlerimizi yinede yaptirdik sonuclarimizi bekliyoruz......Hakkimizda ne hayirliysa artik .....

Mai'cim sen naptin? basladinmi tedavine?
KAmpa sen en son Turkiye'ye hafta sonu gelip HSG yaptiracaktin....ne oldu?

Toana, canim cogu gitti azi kaldi, gecmis olsun tyroid sorunlarin varmis, canim ilaclarini ihmal etme, onemli ve korkma bebislere zarari olmaz, asil almazsan o sikinti yapar sana.

Berna, Lee, lenova ve butun arkadaslar sizler nasilsiniz?

Butun tedavide olan arkadaslara bol sanslar diliyorum

Kendinize iyi bakin

Sevgi ile ve saglikla kalin

Ne zamandir yoksun.... Nasil gidiyor?

canım ben sızlerı fırsat buldukca takıp edıyorum.Sevınclerınızle mutlu oluyor uzuntulerınızle kederlenıyorum. ama yazacak bır seyım yok yanı guzel bır gelısme yok bırsey de yapmak ıcımden gelmıyor neredeyse 2 aydır regl olmuyorum ve hamıle falan da degılım sanırım menepoza dogru gıdıyorum..
neyse Allah ne derse o zorlamanın anlamı yok artık... kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın:)
sevgıler

günaydın lenova nasılsın canımsanırım sen enson acı bademe gitmiştin dimi?inan bende öyleyim ilk seferlerde eve güle oynaya geliyordum iğne yapmak için ama şimdi artık canım yanıyor iğneden.kendimi zorluyorum.zaten yaşım ileri yapılması gerekeni yapmam gerek diye zorluyorum.yinede rabbim en doğrusunu bilir.hepimizin hakkında hayırlısı.

gülbaharcım hoş geldin canım biz elimiden geleni yapalım takdir Allahın.ben bir kez tedavi gördüm üç embriyo dondurdum.o zamn okumuşmudun.şimdi tekrar düşünüyorum inşaAllah bakalım neler olacak paylaşacam inşaAllah.

gulbahar..meraba canim cok sagol ..evet az kaldi diye dusunuyorum 6.ayimin sonundayim haftaya 7 ye giricem allah izin verirse bakalim hayirlisiyla birde dunya yuzune getirirsem ..allahtan baska birsey istemiyorum..hayirlisiyla..canim darisi sana ltfen umudunu yitirme evet yipraniyor insan..bende oyle diyordum yiprandim bittim diye diye dusundum ve ummadigim anda geldi yavrularim COK SUKUR RABBIME.. dilerim rabbimden seninde gobeciyin dolsun arkadasim ..pes etme biliyorum cok zor ama ltfen devam et yakalarsin allahina sigin yoluna devem et..allah yardim ediyor inan bana..sevgiyle kal rabbim yuzunu guldursun insallahh..

Lenova hosgeldin canim. Cok uzun zaman oldu, cok merak ettim seni. Kendine iyi bak.

Gulbahar, sen de kesme umudunu, bak Alkan'imiza, surpriz yapti. Bir bakarsin sen de yaparsin, ben de.
HSG yaptirdim ben, tupler kapali cikti, reaksiyon olarak kasilma olabilirmis. Simdi Histeroskopi yaptiracagim, Cuma gunu olacak. Bakalim neler olacaaak.

Kizlar hepinize sevgiler gonderiyorum. Hersey cok guzel olacak insallah.

KAMPA..buldum canim ALLAH izin verirse ECRIN ve BERFIN koyucam..bakalim hayirlisiyla dogsunlarda ..darisi sanada olur insallah sende yavrularinin ismini yaz burdan insallahh..

Alkan biraz geç yazıyorum ama inan senin aına çok sevindim.Ve okurken çokta duygulandım.inşallah bundan sonraki süreçte sorunsuz olurda bebeğini hayırısıyla kucağına alırsın.sevgiyle kal

38in muhteşem genç kızları merhabaaaa)) nasılsınız? gününüz aydın olsun .... bebişlerinin doğması için gün sayan güzel anneler inşaallah sağsalim kucağınıza alırsınız kuzularınızı..) bizlerde en kısa zamanda inşaallah anne olarak aranıza katılırız.)
gülbahar canım, umutsuzluk bizden uzak olsun.umudumuzu yitirmeyelim inşaallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalıp bebişimizi kucağımıza alırız.) yalnız değilsin bak bizlerde zaman zaman olmaz diyoruz sonra bir gayret tekrar toparlanıp bebeğimiz için mücadeleye başlıyoruz.evet çok stresli bir süreç. inşaallah mucizeler bizide bulur canım)
ben ankarada tedaviye karar vermiştim.merkez dr.u benden bazı testler istemişti onları yaptırdım.ve bu ayın 11 inde randevum var.inşaallah olumsuzluk yaşanmaz ve tedaviye başlarım.
şuan bol bol duaya ihtiyacım var kızlar.dualarınıza benide katın)
herşey gönlünüzce olsun))

Dün bir tanecik embriyom transfer edildi. Test gününe kadar yıllık izin aldım evde dinleneceğim. Eşim çok ümitli, onu öyle gördükçe hem hoşuma gidiyor hem de sonuç olumsuz olursa ne kadar hayal kırıklığı yaşayacak/yaşayacağız, garip duygular içindeyim.

Alarahan..hayirli olsun transferin insallah birtane emriyon sana ve esine spriz olur ve tutunur sana annesi..umutsuz dusunme hersey gonlunce olsun insallahh..

Transferden sonra kan sulandırıcı kullanan oldu mu? MTHFR 677 ve PAI-1 5G/5G mutasyonum var, son düşükten sonra gittiğim bir dr. gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı kullanmamı söylemişti ama tutunma için de gerekir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…