Maiumut, lee26 ,kampa ,alarahan tum dilekleriniz ve iyi niyetleriniz icin cok cok teşekkür ederim nasıl güç verdiniz bana allahım dualarınızı kabul etsin inşallah....
Alarahan transferin hayırlı olsun simdi bekleme zamani
Zaman geçmiyor ... Heyecanlı ,korku dolu, umutlu değişik bı bekleyiş süreci.....Bu topigin uğuruna inanıyorumİnşallah hepimizi kavuşacağız yavrularimizaaa
selam 38in gülleri
toana ...canlı selam hollandanın gülü...iki tomurcuklu gülü....nasılız ...nasıl gidiyor...
nisa da açık ama burada değil...sana da selam....
okumaya çalışıyorum ama maalesef önceden olduğu gibi yazma fırsatını bulamıyorum...ama inanın her mutlu oluşumda...her Allaha yaklaştığımda herkes dualarımda...dua isteyen herkes...
38 devir daim olmuş.gülümsedim okurken..sevindim..sıra sizlere geliyor kızlar...yola devam...
taze hamiş alkandan ses çıkmamış...inşallah herşey yolunda...
herkese sevgilerimi yolluyorum...sağlıkla kalın....sevdiğinizle...sevdiklerinizle......iyi geceler....tatlı uykularda olun...olun.olun daa.... sonra arayın bu günleriniziiiii....
Kızlar merhaba. İstanbul'a geldim şimdi. Oh havası bile yeter yurdumun, özlemişim. Trafik berbattı, ama ne yapalım. Annem dolabı yemek doldurmuş ben geliyorum diye, ama benim gözüm zeytinlerde. Çay ve simit yemem lazım acele, boğazda bir kahvede, denize karşı, oooh....
Yarın sabah histeroskopiye gireceğim. Bir de kan tahlillerim 1.000 ytl tutarmış Memorial'da, bence çok pahalı, başka bir lab bulmam lazım. Memorial tarafında bildiğiniz bir yer varmı?
İstanbul'un enerjisi beni uçurdu valla.
Hepinizi öpüyorummm.
Kızlar merhaba. İstanbul'a geldim şimdi. Oh havası bile yeter yurdumun, özlemişim. Trafik berbattı, ama ne yapalım. Annem dolabı yemek doldurmuş ben geliyorum diye, ama benim gözüm zeytinlerde. Çay ve simit yemem lazım acele, boğazda bir kahvede, denize karşı, oooh....
Yarın sabah histeroskopiye gireceğim. Bir de kan tahlillerim 1.000 ytl tutarmış Memorial'da, bence çok pahalı, başka bir lab bulmam lazım. Memorial tarafında bildiğiniz bir yer varmı?
Hepinizi öpüyorummm.
Hepinizi öpüyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?