Allah nazarlardan korusun canım, burada kimsenin nazarı değeceğine inanmıyorum ama yine deNazar değeceğine inanmıyorum,çünkü elem tere fiş kem gözlere şiş:roflol:
Şaka bir yana bunu bana söyleyenler çok oldu ama bebek için uğraşan hiç kimse kötü gözle bakabilir mi bebişime sence:sm_confused:.İyi gözle bakılırsa da nazar olur diyorlar ya ben ona inanmıyorum,güzellikten kötülük doğmaz:1no2:.
Ne yani şimdi burda bebişi olan fotosunu koymayacak mı:dilcikar:
Alır başımı giderim vallaaaa:1closedeyes:
Ay hadi yine de
şimdilik yolunda gözüküyor canım, bugün kan tahlillerimi yaptırdım, sonuçlar iyi çıktı yani bir sorun yok çok şükür :) inşallah hep böyle devam eder, doktorum ayın17'sinde tekrar çağırdı, herşey yolunda giderse kalp atışlarını duyacağız inşallah :)Sağolasın rüzgarcığım
inşallah senin de herşey yolundadır.a.s.
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)sagol canim. ben 33'um ama infertilite infertilitedir :) 29'unda tup bebek transferim yapildi. persembe (doktoru ikna edebilirsem carsamba) sonucu alacagim canim. sen ne durumdasin?
amiiiiiiiin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün :)herkese merhabaaaa
bu ilk merhabamla beraber çocuk özlemi çeken tüm arkadaşlara en yakın zamanda muradına ermelerini diliyorum. Sağlıklı bir bebek allah hepimize nasip etsin. Burdan hamileyim müjdesi veren herkes dokuz ayını sağlıkla doldursun. Hepimizin yüzü gülsün...
ben Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği soğan suyu kürü ve incir suyu kürü yaptım, eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım, bizde işe yaradı canım, denemeni tavsiye ederim :)arkadaşlar ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Olmadı.... tüp bebek tedavimin sonucunu iki gün önce aldım. Çabucak toparlandım. O bir talihsizlikti dedim veee bir dahaki tedavi için vücudumu, psikolojimi sağlamlaştırmaya karar verdim. Sizinde desteğinizle 2. tüp tedavisinde müjdeli habere hep birlikte sevinicez inşallah.
Benim sorunum ne bende bilmiyorum. Sadece myomlarım var ve son birkaç aydırda adet düzensizliğim oluştu. Yani Aşılama yapıldıktan sonra adet düzensizliğim başladı ve geçmedi. Ardından Hemen tüp bebek denendi olmadı. Zaten 5 yumurtam çıktı, sadece 1 tanesi kullanılabildi.
Onun için yumurta rezervimide artırmam şart. Her türlü önerinize ihtiyacım var.... Tecrübeler bazen doktor önerilerinden bile daha işe yarıyor çünkü....
hayırlısıyla inşallah olacak canım, lütfen olumlu düşün, pozitif ol :) dualarım hepinizle :)ah dilaremcim insallah:))hani benim bebekte bir dogsa hep beraber oh diyecegiz:))
Hoşgeldin canıma.s.arkadaşlar ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Olmadı.... tüp bebek tedavimin sonucunu iki gün önce aldım. Çabucak toparlandım. O bir talihsizlikti dedim veee bir dahaki tedavi için vücudumu, psikolojimi sağlamlaştırmaya karar verdim. Sizinde desteğinizle 2. tüp tedavisinde müjdeli habere hep birlikte sevinicez inşallah.
Benim sorunum ne bende bilmiyorum. Sadece myomlarım var ve son birkaç aydırda adet düzensizliğim oluştu. Yani Aşılama yapıldıktan sonra adet düzensizliğim başladı ve geçmedi. Ardından Hemen tüp bebek denendi olmadı. Zaten 5 yumurtam çıktı, sadece 1 tanesi kullanılabildi.
Onun için yumurta rezervimide artırmam şart. Her türlü önerinize ihtiyacım var.... Tecrübeler bazen doktor önerilerinden bile daha işe yarıyor çünkü....
Hoşgeldin canıma.s.
Sormak istediklerini elimizden geldiğince cevaplarız,ama psikolojin çok iyi,bu da bir artıdır tedavidea.s
Umarım bir sonraki tedavinde minik bir ya da iki istersen de üçyerimseniben kalp atmaya başlar seninle:teselli:
amiiiiiiiin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün :)
ben Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği soğan suyu kürü ve incir suyu kürü yaptım, eşime de keçiboynuzu kürünü uyguladım, bizde işe yaradı canım, denemeni tavsiye ederim :)
hayırlısıyla inşallah olacak canım, lütfen olumlu düşün, pozitif ol :) dualarım hepinizle :)
arkadaşlar ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim. Olmadı.... tüp bebek tedavimin sonucunu iki gün önce aldım. Çabucak toparlandım. O bir talihsizlikti dedim veee bir dahaki tedavi için vücudumu, psikolojimi sağlamlaştırmaya karar verdim. Sizinde desteğinizle 2. tüp tedavisinde müjdeli habere hep birlikte sevinicez inşallah.
herkese merhabaaaa
bu ilk merhabamla beraber çocuk özlemi çeken tüm arkadaşlara en yakın zamanda muradına ermelerini diliyorum. Sağlıklı bir bebek allah hepimize nasip etsin. Burdan hamileyim müjdesi veren herkes dokuz ayını sağlıkla doldursun. Hepimizin yüzü gülsün...
Canım inşallah bu sefer muradına erersin. Moralini bozmaman çok güzel. Buradaki arkadaşların hepsi pozitif zaten. Yaşın kaçtı.
Yumurta rezervini artırma konusunda benim pek bir bilgim yok. Ama sanıyorum Roniyam arkadaşımız doktor. O belki bu konda sana bilgi verebilir.
ya bana burdaki ilk denemem de aspirinbile verilmedi. o zaman bos gebelik yasadim ve 7. haftada sonlandirildi. ikincisini yani turkiyede yaptirdigimda gebelik testi pozitif cikinca heparin baslandi kor topal ilerledi gebeligim en azindan kalp atislarini gorebilmistik. esimle dusunup heparin almaya karar verdik. allah korusun yine olmazsa acaba heparin alsaymiydik diye pisman olmayalim diye. hem ben burdaki doktoruma dun sordum dusuk riskini artitimi heparin diye, hayir dedi. biz de almaya karar verdik. dun de hemen aspirine basladim. ne ilginc demi ilkinde hic aspirin bile vermedi simdi ise 1 ay oncesinden baslatiyor. neye inanacagimi sasirdim valla. simdi dhes ictim. d vit de aliyorum :)) kendi kendimizin doktoru olduk valla :))
a.s.:1hug:arkadaşlar heparin, aspirin, d vit. konusunda benide aydınlatır mısınız? ben bir kez aşılama + bir kez tüp bebek tedavisi yaşadım. olmadı... :1no2: yumurta rezervim çok düşük... son aylarda adet düzensizliğimde var, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle yumurta rezervi konusunda yardıma ihtiyacım var ... fisfisfis
Canım bu konuda bilgi veremeyeceğim sana.Çünkü Allaha şükür ilk seferde yaşadım hamileliğimi.Ama arkadaşlarımdan biliyorum,çoğunluk ağrılı ve yoğun bir adet dönemi geçiriyor:1no2:çok teşekkürler.... herkesin duaları kabul olsun... kimse anne olma duygusundan yoksun kalmasın... arkadaşlar ben daha testimi bile yapamadan 11. gün adet kanaması başladı. ama yinede testimi yaptırdım. sonuç negatif. şu an üç gündür çok şiddetli kanamam var. çok şiddetli olması beni korkutuyor. henüz doktora gitmedim. sizinde ilk adetiniz böyle şiddetli mi oldu????
kizlar biz tatile cikiyoruz. 4 gun olmayacagim. hepinizi cok opuyorum ve ozleyecegim. donunce gorusuruz.
a.s.:1hug:
canım adet düzensizliği bendede var benim yaş 40 benimde 1 aşılama var ama tüp bebek yaptırmadım ben yaptıramadım malesef yumurta rezervi için adetin 3. günü başlanacak bir kür var tarif edeyim sende yap ben denedim bakalım ne olacak canım 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı keten tohumu 30 adet karanfil bunları hepsini havanda ezip toz haline getireceksin sonrada balla karıştırıp macun haline getircek balda yaklaşı 4 5 kaşık falan oluyor sonrada bunu adetin 3.günü hergün kahvaltıdan 20 dk önce 1 tatlı kaşığı yiyeceksin bitesiye kadar bu yumurtaları çok iyi çalıştırıp kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyormuş canım inşallah sanada iyi gelir seninde bebeğin olur canım senin sorunun ndir?canım
hiç merak etme, ne zaman istersen giderim oraya :) Cunda'nın da keyfine doyum olmuyor :) gelirsen mutlaka görüşelim canım :)Sağol canım,rüzgarım denizimŞeniz.Benim için havalar biraz daha ısınınca git şeytan sofrasına otur bi çay iç o muhteşem manzaraya karşı :içelim:
Çok özledim körfezi,bu sene yazın gelicem artık,hasretlik yaktı beni:a015:
amiiiin canım amin, inşallah sen de en kısa zamanda anne olacaksın :) lütfen negatif sonuçlar yıldırmasın seni arkadaşım :)çok teşekkürler.... herkesin duaları kabul olsun... kimse anne olma duygusundan yoksun kalmasın... arkadaşlar ben daha testimi bile yapamadan 11. gün adet kanaması başladı. ama yinede testimi yaptırdım. sonuç negatif. şu an üç gündür çok şiddetli kanamam var. çok şiddetli olması beni korkutuyor. henüz doktora gitmedim. sizinde ilk adetiniz böyle şiddetli mi oldu????
bu konuda bir bilgim yok canım, sanırım 3 ay beklemek gerekiyor, kulaktan dolma bir bilgi bu, doktoruna danış istersen canım :)çok sağol... incir kürünü deneyeceğim... soğan kürüne söz veremem...
arkadaşım birde yeni bir tüp bebek tedavisine başlamak için ne kadar zaman geçmeli ???
moral bozmak yok arkadaşım, herşey yolunda gidecek ve sen de bebeğine kavuşacaksın inşallah :)çok sağol... moralimi bozmak için daha erken diyorum... üstelik moralimi bozarsam daha kötüye gideceğimi biliyorum... benimde mucizem bir gün gerçekleşecek... :ecrin_bebek: ben 36 yaşındayım, 3 yıllık evliyim... şimdilik bir aşılama + bir tüp bebek denedim... Haziranda yeniden deneyeceğim...
şimdi bir sorum var: yeniden tüp bebek tedavisine başlamak için 2 ay ara vermek yeterlimi? yoksa 3 ay mı olmalı? bilen var mııı? fisfisfis :uhm:
en kısa zamanda görüşmek üzere canım :) güle güle git, güle güle dön canım, iyi yolculuklar :) çabuk gel :)kizlar biz tatile cikiyoruz. 4 gun olmayacagim. hepinizi cok opuyorum ve ozleyecegim. donunce gorusuruz.
CANIMSINNNNN SENNN
hemen yazdım defterime verdigin tarifi. yarın adetimin 4. günü ama yinede başlamak isterim. Var ya iyi gelirse gelirim seni bulurum, sonra dile benden ne dilersen... Bak bende internette çok araştırdım. Arı sütü ve polen doğurganlığı artırıyormuş. O nedenle bugün gittim Arısütü+Polen+bal karışımı aldım. sabah akşam aç karnına bir kaşık yenecekmiş. Hem onu yerim, hemde senin karışımı uygularım. bir zararı olmaz sanırım. En fazla kilo aldırır. Çok teşekkürler ... sen ne zamandır uyguluyorsun bu karışımı ?? hadi inşallahh şifa olsun... gelişmeleri paylaşalım... sevgiler a.s. a.s. a.s.
canım ya inşallah iyi gelirde sebep oluruz birbirimize ikisinide yapabilirsin canım bende arı sütü+polen+bal karışımını bende yapayım nerden aldın canım onu bide ne zman başlanacak canım bende alayım nereden aldın aktarlardanmı?yoksa marketlerdenmi? canım allah hepimizin dualarını kabul ederde bebklerimize bir anönce kavuşturur canım ben zaten duyduklarımı yapıyorum bu arada kiloda alıyorum incir kürünü yaptım ondan 1 kilo aldim bundanda alayım yetrki olsun sonra veririz değilmi canım tamam canım sana gelişmelerden haberdar :1hug:öpüyorum seni
edeceğim
çok sağol... moralimi bozmak için daha erken diyorum... üstelik moralimi bozarsam daha kötüye gideceğimi biliyorum... benimde mucizem bir gün gerçekleşecek... :ecrin_bebek: ben 36 yaşındayım, 3 yıllık evliyim... şimdilik bir aşılama + bir tüp bebek denedim... Haziranda yeniden deneyeceğim...
şimdi bir sorum var: yeniden tüp bebek tedavisine başlamak için 2 ay ara vermek yeterlimi? yoksa 3 ay mı olmalı? bilen var mııı? fisfisfis :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?