38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alkan cok tatlisinn ...umutsun hepimize...saglikla kavuşman icin dua ediyorum...

Maiumut cepte 5 embriyo varsa inşallah ikiz olur

Burada bende transferin 11. Gunu sanırim z regl oldum...

Alkan ne güzel yazmıştın gerekirse kicimizdaki donu satıp tekrar deniycez diye...ağlarken aklıma geldi kahkaha attım İnan...
Vaktinden once Gül acar mı? Acsada koku verir mı? Herseyin zamanı var...

Son düzenleme:

Allahim insallah bu emeklerin karsiligini ver maiye. Yine sen en hayirlisini bilirsin ama yuzunu guldur onun en yakin zamanda. Amiin.

mai..iyi aksamlar canim ..insallah o biriktirdiyin emek verdiyin yumoslarin sana ikiser ucer evlat olsunlar..umut ediyorum cokk..sen hakkedensin..dilerim Allahimdan hersey gonlunce olsun ve isin rast gitsin yuzun gulsun baciimm..AMIIN

mai..iyi aksamlar canim ..insallah o biriktirdiyin emek verdiyin yumoslarin sana ikiser ucer evlat olsunlar..umut ediyorum cokk..sen hakkedensin..dilerim Allahimdan hersey gonlunce olsun ve isin rast gitsin yuzun gulsun baciimm..AMIIN

sağol toana.rabbim senide sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşaAllah.

Meraba kizlar hayirli cumalar olsun hepinize..

Bugun yani bundan 1 sat once dr kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyiler ..yanliz bende hamilelik sekeri cikti canim sikildi..diyetisyene yonlerdirdi beni drum diyet yapicam artik..normalmis ama korkuttu beni bilgilerinizi bekliyorum kizlar..bu hamilelik sekeri gidebilirmis dogumdan sonra tabi gitmeyede bilir ..off moralim bozuldu valla..
TAYF sen naptin gittimi senin seker ltfen bilgi ver bana..

kizlar.. kizlarim buyumusler dr simdilik hersey yolunda diyor ama ikizlerde belli olmuyormus erkende gelebilirlermis..hayirlisi artik ..ama benim canim cok sikildi su sekere..anacim olgun yasta evlenip birde hamilelik olunca boyle oluyor iste..ben oyle dusunuyorum en azindan..neyse sevgiyle kalin ..

Oooouuu kimler gelmis ben yokken.

Akidecik, Lenova hosgeldiniz, cok merak etmistim nasil oldugunuzu. Moralleri toparlayip tekrar deneme karariniza cok sevindim.
Akidecik, ben de Alkan ve Deniz Geldi ile ayni fikirdeyim: Memorial Semra Hanim diyorum. Ben de pek cok yer denedim, fakat kimse Semra Hanim kadar guven vermedi bana. Beni hazirlamadan tupe baslamiyorlar, her turu ihtimali arastiriyorlar. Iyi ki bu forumu okuyup dogru yeri bulmusum, tavsiye eden arkadaslarima cok tesekkurler...
Lenova ben de Agustos basinda baslayacagim tedaviye. Bu 5. olacak. Allah isterse kendiliginden bile oluyor, bizim de olur...

Alkan cok tatlisin, cok begendim 'Okul çıkışı sevgiliyle buluştuk gittik doktora' demeni :) Saglikla problemsiz bir hamilelik gecirirsin insallah. Hala inanamiyorum, ne guzel oldu, ben de yapicaaam.

Mai'cim yumurtanin sayisi kalitesi her ay farkli oabilir, dert etme yaa. Planin nedir senin, kac ay toplayip, hangi ay baslayacaksin?

Blonde cook tesekkurler. Bu sefer kullanamadim verdigin adresleri ama mutlaka isime yarar.

Benden haberler: Histeroskopi'nin tekrarlanma ihtimalini konustum doktorumla, 'olmaz oyle sey, senin durumun agir bir durum degil, tekrarlamaz' dedi. Simdi hormon ilaclarimi aliyorum, rahmin toparlamasi icin. Alkan'in hikayesi, bir de Bade'yi tekrar okudum; bana bomba gibi bir moral verdi. Agustos basinda Istanbul'a gelip, baslayacagim. O sirada, 'denize karsi cay simit' toplantisi yapalim. Zaten operasyon sonrasi 'yemisim diyetini' deyip, super kahvaltilar yaptim, son 3 haftada verdigim 4 kilonun 2'sini, 4 gunde geri aldim. Simdi diyete geri donuyorum. Agustos'a kadar 6-8 kilo vermeliyim. Hepinize sevgiler.

ALKANNNNN .... Bebişinle buluşmuşsun ... Allah nazarlardan saklasın o kucucuk kalbı her zaman sevgıyle atsın .. İnan cok ama cok sevınıyorum .. Allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ... Her sey cok guzel gelısecek ınşallah .. Bır bakmışsın 3 , 6 , 9 aylık oluvermissın .... Sevgıyle kal ....

MAİ... gecmış olsun canım .. Bence her şey cok guzel gelısıyor ..İnşallah bbebegın en kısa zmanda annesının kollarına gelecek ...

ALARAHAN..... İ nşallah her şey guzel glısecek ... dualarım senınle ...

Tedavıde oaln tedavıye başlıyacak olan tum arkadaşlara bol şanslar dılıyorummm

Herkese kucak dolusu sevgıler....

Merhabalar…………….
Uzun zamandır sizleri okuyorum. Ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Tedaviye başlayacak olanlara, tedavide olanlara, hamile olanlara Allah gönlünüze göre versin kucağınız bebeklerle dolsun diyorum.
Benim hikayeme gelince 37 yaşında evlendim evlendiğimin ikinci ayı kendiliğinden hamile kaldım fakat boş gebelikti kürtaj oldum. Ondan sonra başladı maceramız. Rahimde miyomlarım vardı temizlenmesi gerekiyordu, İlk önce Ankara’da bir doktora gittik muayene bile etmedi miyomlarla hamile kalan var sen de hamile kalabilirsin dedi ve bizi evimize yolladı. Tabi bizler tecrübesiz ne olduğunu bilmeden evimize geri döndük 7 ay bekledik ama yok olmuyordu. Bu arada Şehrimizde tüp bebek merkezi yok bizler büyük şehirlere gidiyoruz bu işler için. İstanbul’da bir tanıdığın aracılığı ile bir prof. gittik bizi güzel karşıladı miyomların alınması gerektiğini rahim temizlendikten sonra direk tüp bebeğe yönlenmemiz gerektiğini söyledi (bu arada eşimin spermlerinde sorun çıktı) ve ben ilkönce bir rahim ameliyatı oldum. 2009 Aralık ayında hem histeroskopi ameliyatı hem de rahim dışındaki miyomları almak için açık ameliyat olacaktı. Rahmin dışındaki miyomu temizledi ama adetim ameliyat günü de az geldiği için histeroskopi yapılmadı. Bu nedenle 2010 mart ayında Histeroskopi ameliyatı oldum. 2010 Haziran ayında da ilk tüp bebek denememizi yaptık, maalesef negatifti. Benim için tam bir şoktu çünkü etrafımdan hep tüp bebek hikayeleri duyuyordum ve sanki tüp deneyeceğiz hemen hamile kalacağımı zannediyordum. 2010 Ağustos sonunda tekrar histeroskopi oldum kasım ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu. Oda negatif ile sonuçlandı. Bu sefer anladım ki hamile kalmak bir mucize işi idi. Ama yine yolumuza devam kararı aldık yine aynı dr ile Şubat 2011 yılında tekrar bir histeroskopi arkasından Mayıs ayında 3. Tüp bebeğe başladım. Yine aynı sonuç kocaman bir negatif. O yazı dinlenerek geçireceğim dedim . Ekim ayı geldiğinde tekrar başladık bir histeroskopi daha oldum Bu histeroskopilerin amacı rahim içindeki miyomu sadece tıraşlama işlemi idi tamamen alamıyorlardı çünkü. 2011 yılının Aralık ayında 4.tüp bebeğe başladım. 4.Tüp bebek denememizde negatif ile sonuçlandı. Negatif sonucu aldığımız gün dr ne zaman gelelim 5.deme için diyordum. Şubat ayında tekrar İstanbul yollarında idik tekrar histeroskopi olduktan sonra Nisan ayında dondurulmuşlarla 5.denememizi yaptık ve kocaman bir negatif… İki yılda tam 5 kere tüp bebek, 5 kerede histeroskopi olmuştum. Son üç histereskopiden bir gün öncede ofis histeroskopisi oluyordum. Ofis histeroskopisinde biraz acı duyabiliyorsun ama masadan kalktıktan sonra yine devam yine devam diyorsun acıları unutup. Her şey bebek sahibi olmak içindi ama bunun yanında çocuğu olup ta sokağa bırakılanları duyup görünce neden Allahım neden diyordum sonra kendime geliyordum isyankar olma her şeyin bir zamanı var belki benim için hayırlısı bu Allahımın bir bildiği var diyorum. Bazen de acaba ben bir suçmu işledim onun cezasını mı çekiyorum diyorum. Sonra yine dur diyorum bekle sabret her şeyin zamanı var diyorum…
Geçenlerde burada bir arkadaşın 44 yaşında kendiliğinden bebeği olduğunu okuyunca kendimin olmuş kadar sevindim gözlerim doldu arkadaşlarımdan gözyaşlarımı sakladım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Küçük bir şehirde yaşadığımız için tedavimi de gizliden gizliye yapıyor kimselere bir şey anlatamıyorum tabi bu arada hadi ne zaman olacak bebek var mı laflarından da bıktım. Tabi yaş ilerleyince bu soru çok soruluyor. Eş dostun çocuklarını bile sevmekten korkar oldum sanki ben onların çocuklarına zarar verecekmiş gibi hissettiklerini zannediyorum. Çocuklu bir yere gitmek istemiyorum. Biraz uzun yazdım kusara bakmayın belki bir birikimin boşalması. Ben artık ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tamam devam etmek istiyorum Allahım bize maddi ve manevi güç versin ben devam ederim ama şimdi ne yapacağım, aynı doktorla 5 kez denedik tekrar ona gitmeyi istemiyorum. Ben başka bir şehirden geldiğimi için konaklama sorunlarım oluyor git gel kontroller oluyor iş yerimden sorun çıkıyor bu arada onlarla uğraşmak zorunda kalıyorum.
Bizim dertlerimizi ancak bizim gibi çekenler bilir diye sizlere anlattım. Şimdi yeni bir doktor ve merkezde başlamak istiyorum sonbaharda. Ama henüz bir araştırma yapmadım. Sizlerin acaba bana önerileriniz var mı. Şimdiden teşekkür ederim.

MERABA kotyo..ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ama hosgeldin tam yerine geldin bak bu topige gelmen iyi oldu ugurludur burasi hayirlidir senin icinde ugurlu olsun insallahh..ben sunu anlamadim herdefasinda neden histereskopi yapiyo drun onu anlamadim..ben 5 defa olumsuz tup bebek denemelerimden sonra istanbul memoriyalde 6 .cida ikizlerim e hamile kaldim..umut kesme ustelik benimde miyomlarim var once iki tane olan miyomum simdi 4 tane..hemde en buyugu 10 cm olmus bile ama bebklerden ve rahmimden uzak oldugunu herdefasinda soyluyor dr um ama bana zarari var tabi..herneyse bebegimiz olsun diye cok caba gosterdik ama rabbim mukafatini veriyor inan bana yetrki DUANI ET ALLAHINA SIGIN UNUTMA ALLAH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZZZ..insallah sende kalmiycan seni cok iyi anliyorum arkadasim.. yas olgun olunca herkesin agzi torba degil buzesin sikilirdim cocuklu yerlere gitmek istemezdim..hemen beni gorseler cocuk dusunmuyormusun artik yalan soylemekten sikilirdim cok zordu yaa..ondan herzaman duam Allahim diyorum bu yolda emek verenlerin yuzunu guldur ve surundurmeden ver yarabbim diyorum herzaman duam bu..cunki damadan dusenin halinden damadan dusen anlarmis..uzulme iyi bir merkez ve iyi bir dr karsina coksin ,yavrun gelsin yuzun gulsun arkadasim ..ALLAH kimsenin kucagini bos gozunu yolda koymasin DOSTA DUSMANA KARSI insalllahhh..AMMIINN

Cans, pek umudum yok canım ya! Hiç bir belirti yok, iki kere evde test yaptım negatif. daha önceki hamileliklerimde transferin 7. tutunma kanamalarım olmuştu, o da yok. Çok mutsuzum. Bu haşimato minik embriyolarımı yabancı görüp atıyor sanırım.

Yasadiklarini aynen harfi harfine yasadim. Benim kabusum bir sene surdu gerci ama o bir seneye 2 tup 2 asilama 2 histeroskopi 1 laparoskopi sigdi. Ben de bu forumda dolasirken bu topikten birinin yazdiklarini aynen yasadigim icin baglandim buraya. Toananin dedigi gibi var burada bir ugur.
Ben de her tup oncesinde histeroskopi olmana sasirdim. Bu yolda durust doktorlari mumla ariyoruz maalesef. Ben gitmedim ama buradaki arkadaslar memorialden cok memnunlar.
Inancini kaybetme derim ben. Olacak baska yolu yok ama ne zaman onu Allah bilir.
Bir de tup denemelerine ara verince asilama dene yada bitki kurleri ile destek yap derim ben. Ipin ucunu birakmayinca oluyor bir sekilde. En son alkanimizdan bahsetmissin kendi hamile kaldi diye, geriye git biraz bak bu yolda azim ve pozitiflik nadil oluyor diye. Icinde eminim firtinalar koparken hic yilmadan devam etti ve basardi. Allahin izniyle guzel haberlerini almaya devam edicez.

Uzmeee kendiniii. Diyetle kotrol altina alinir o da olmazsa insuin igneleri. Ne kadar yuksek cikti ki? Hemen insulin yerine diyetle basladigina gore korkulacak birsey yok. Diyetine harfiyen uyarsan problem olmaz. Bana da yukleme yaptilar supheli cikti ikinci yukleme normal cikti. Ama doktor endiselenme diyetle kontrol altina alinir bebege de zarari yok sana zor olur biraz demisti.

Evimicin..sagol canim benim dr yabanci oldugundan dogru dilini de anlayamiyorum cok zor oluyor esim sagolsun ama yinede kendi konusmam gibi olurmu ..nekadar oldugunuda bilmiyorum ..hem tr kiye gibi deyil bunlarin tansiyonlarida bircesit sekerleride rakaml;ari farkli oluyor yani..persembe gidicem diyetisyene..bakalim insallah cok yuksek deyildir ve onune gecilebilir insallahh..

ben ilk tüp bebek denememi yaptım..5. gün..bekliyorum umutla..hikayeni okudum..ben ankarada yaşıyorum ve sağlıkçıyım..sana yardım etmek istiyorum..hayırlısı olsun..selamlar

kampacım canım benim düşüncem şu bir daha yumurta toplatıp genetik analizden geçirip transfer yapmak.

kotyo canım hoş geldin inşaAllahhhhh burada hoş görürsün.çok zor zamnlar geçirmişsin.dilerim rabbimden son denemede bebeğin gelir.zaten insan bu formu okuduğunda bakıyor aaa yaşnmışlıklar aynı ve katılıyor buraya bende de aynı oldu.iyiki geldin canım eminim burda kendini rahat hisedeceksin.

günaydın arkadaşlar.

ne zamn günaydın arkadaşlar desem ilkokula gittim zamanı hatırlıyorum:)

ya benim iki gündür alt karnım ağrıyor,sizde de oldumu opudan sonra.birde benim beş gün oldu yeni ağrıyor.endişeleniyorum

Her tup öncesınde hıstereskopı yapmasının sebebını dr soyle acıklıyordu oradakı mıyomu kesıp tamamen alamıyoruz cunku rahım duvarının ıcınden buyuyo tamamen alırsak rahıme zarar verırız traslama yapıyordu kı rahım duzgun olsun eger bebek tutursa rahatlıkla buyusun dıye bılmıyorum onlar uzman dıye onlara guvenıyoruz her dedıklerı yapıyoruz ama bır turlu olmadı Allahıma sıgındım O cok buyuk en sonunda olacak ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…