MERABA kotyo..ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ama hosgeldin tam yerine geldin bak bu topige gelmen iyi oldu ugurludur burasi hayirlidir senin icinde ugurlu olsun insallahh..ben sunu anlamadim herdefasinda neden histereskopi yapiyo drun onu anlamadim..ben 5 defa olumsuz tup bebek denemelerimden sonra istanbul memoriyalde 6 .cida ikizlerim e hamile kaldim..umut kesme ustelik benimde miyomlarim var once iki tane olan miyomum simdi 4 tane..hemde en buyugu 10 cm olmus bile ama bebklerden ve rahmimden uzak oldugunu herdefasinda soyluyor dr um ama bana zarari var tabi..herneyse bebegimiz olsun diye cok caba gosterdik ama rabbim mukafatini veriyor inan bana yetrki DUANI ET ALLAHINA SIGIN UNUTMA ALLAH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZZZ..insallah sende kalmiycan seni cok iyi anliyorum arkadasim.. yas olgun olunca herkesin agzi torba degil buzesin sikilirdim cocuklu yerlere gitmek istemezdim..hemen beni gorseler cocuk dusunmuyormusun artik yalan soylemekten sikilirdim cok zordu yaa..ondan herzaman duam Allahim diyorum bu yolda emek verenlerin yuzunu guldur ve surundurmeden ver yarabbim diyorum herzaman duam bu..cunki damadan dusenin halinden damadan dusen anlarmis..uzulme iyi bir merkez ve iyi bir dr karsina coksin ,yavrun gelsin yuzun gulsun arkadasim ..ALLAH kimsenin kucagini bos gozunu yolda koymasin DOSTA DUSMANA KARSI insalllahhh..AMMIINN
kotyo canım hoş geldin inşaAllahhhhh burada hoş görürsün.çok zor zamnlar geçirmişsin.dilerim rabbimden son denemede bebeğin gelir.zaten insan bu formu okuduğunda bakıyor aaa yaşnmışlıklar aynı ve katılıyor buraya bende de aynı oldu.iyiki geldin canım eminim burda kendini rahat hisedeceksin.
ben ilk tüp bebek denememi yaptım..5. gün..bekliyorum umutla..hikayeni okudum..ben ankarada yaşıyorum ve sağlıkçıyım..sana yardım etmek istiyorum..hayırlısı olsun..selamlar
Benim tedavim olumsuz sonuçlandı. Artık hiç bir ümidim kalmadı.(
Benim tedavim olumsuz sonuçlandı. Artık hiç bir ümidim kalmadı.(
Alarahan cok üzgünüm....
Benim durumumda test gunu gelmeden belli oldu malum....teste bile gerek kalmadı...
Su fırtınali günler çabuk geçse , nefes alamıyorum...
Alkan cok tatlisinn hocam...buarada meslektaşız . Su yazması zor nick branşımdan olsa gerek :)
Tum mücadele eden yürekli kadinlar dualarimdasiniz....
Günaydın herkese....... İyi haftalar diliyorum. Yen bir gün, yeni bir hafta yeni umutlar.
Alkan, her ne kadar umudumu kaybettim desemde menapoza kadar sanırım umud edeceğim. 3 yıl önceki tedavimden sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine aspirin ve folik'e devam etmiştim ve ilk kez kendiliğimden gebe kalabilmiştim ama onu da kaybettim. Ben hamile kalsam bile sürdüremiyorum. haşimato troidimden midir yoksa pıhtılaşma sorunumdan mıdır anlayamadım. Sen gerçekten umud oldun hepimize, allah sağlıcakla kavuştursun bebişini.
Maiumut, zarpandit'i başka bir siteden tanıyorum. O başardı darısı bizlere. Benimde 10. tedavimdi.
Wannacım, kader arkadaşım. İnşallah hamilelik haberini beraber veririz, hem de kendiliğinden gelsin.:)
Alarahan cok üzgünüm....
Benim durumumda test gunu gelmeden belli oldu malum....teste bile gerek kalmadı...
Su fırtınali günler çabuk geçse , nefes alamıyorum...
Alkan cok tatlisinn hocam...buarada meslektaşız . Su yazması zor nick branşımdan olsa gerek :)
Tum mücadele eden yürekli kadinlar dualarimdasiniz....
kırmızılar geldi yine 2gün önceden hemde.bu ayda olmadı.
Alarahan ... cok uzgunum ... Ama lutfen pes etme ınan hayatın ınsana nerede ne zaman ne getırecegı hıc bellı olmuyor...eger bu topıgı bastan sona okursan hıc beklenmedık zamanlarda ne mucızelerın gerceklrstıgını gorursun... Inşallah bu guzel mucızeler senı de bulucak ... sevgıyle kalllll...
cans, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen de zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah. Gebelik takibini ve troid takiplerini yapan doktorların ismi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?