38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Cok tesekkur ederım. ınsallah olacak Allahıma her gun dua edıyorum Insallah Bır gun benımde kucagım dolacak. Dedıgın gıbı DOSTA DUSMANA KARSI. Hıstereskopıyı yapıyordu cuku soyle acıklıyordu oradakı mıyomu kesıp tamamen alamıyoruz cunku rahım duvarının ıcınden buyuyo tamamen alırsak rahıme zarar verırız traslama yapıyordu kı rahım duzgun olsun eger bebek tutursa rahatlıkla buyusun dıye.

Hos bulduk ınsallah dıger arkadasların dedıkler gıbı banada ugurlu gelır burası.......

GUNAYDIN kizlar hepinize iyi hafta sonlari..

MIRAC KANDILINIZ KUTLU OLSUN..rabbim hepimizin hepinizin gonlundeki muratlarinizi versin.. insallahh dualriniz kabul olsun..

Benim tedavim olumsuz sonuçlandı. Artık hiç bir ümidim kalmadı. (

alarahan canım ya üzgünüm bu durumda pek bişey demenin faydası yok.tek ilaç zamn.ümidim kalmadı deme canım ya rabbimin ne zamn göndereceğini bilmiyoruz.bak toana 6.da hamile kaldı.se kaç kez denedin hatırlayamadım kusura bakma.daha önce bir arkadaşımız daha vardı şimdi pek uğramıyor.zarpdeniz eğer geçmişi okuysan biliyorsundur,yurt dışında tan 10 kez denemiş son kez türkiyede denemek istediler ve çok şükür tutu kızını kucağına aldı darısı hepimize.çok zorrr biliyorum manevi ve maddi olarak insan yıkılıyor.bende artık kartlara yüklenmeye başladım ama ne yapalım yeterki gelsin bir bebek.inşaAllah çabuk toparlarsın.

Benim tedavim olumsuz sonuçlandı. Artık hiç bir ümidim kalmadı. (

üzügünüm arkadaşım,ne umutlar besliyor insan.sonuç hüsran olunca yıkımda oluyor tabi.ama ümidini kaybetme lütfen mevlam ne mucizelere sahip senide sevindirecek eminim birgün.

Herkese iyi hafta sonları öncelikle...Gerçi çalışmayanlara her gün hafta sonu ve her gün tatil bence...Artık her gün tatil olmasını ben de çok özledim.Biliyorsunuz biz öğretmenlerin tatili çocukların karne almasınla hemen başlamıyor.1 temmuzu bekleriz biz.Üstüne üstlük bir de hemen hemen her hafta sonu çeşitli sınavlar var ve onlarda da görevlerimiz oluyor.Dün üniversite sınavında görev vardı.2 saat boyunca sapsarı mum gibi suratlarıyla nasıl ter döktü yurdumun gençleri görmeliydiniz.Hatta görmemeniz çok daha iyi çünkü yüreğiniz eziliyor.Benim yeğenim ve eşimin kardeşi de o sınavdaydılar dün.Bu gün sabah 2.si ve önümüzdeki hafta sonu da diğer etapları yapılacak.Allah bütün sınavda ter döken gençlerin yardımcısı olsun Aminnnn...
Akidecik güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Aslında seninle birlikle herkese ama herkese çok teşekkür ederim.Öyle güzel bir enerji gönderiyorsunuz ki bana anlatamam.Umutsuz,yorgun,bitkin küskün olmamızdan daha doğal hiç birşey yok.Bu uğurda verilen savaş öyle böyle değil ki.Maddi,manevi,psikolojik ve hatta sosyal bir savaş bu.Herşeyle ayrı ayrı uğraşmak gerekiyor.Negatiflerde ise diyorsun ki tamam benden bi cacık olmaz boşuna tırmalamanın anlamı yok.Alayım başımı çekip gideyim bu diyarlardan kimselerle görüşmeyeyim konuşmamayım hatta mümkün olsa da beyni mi de söküp çıkarsam yerinden şu çocuk işini hiç düşünmeyeyim.İşte böyle fırtınalar esiyor yüreğimizde.Ama gerçek olan şu,içimizdeki istek ve ümit hep canlı hep taptaze.Olmaz olmaz diyorsun,dönüyorsun ya olursa ahhhh keşke olsalarla yaşıyorsun.Oluyor arkadaşlarım.Allah çoook isteyene ve çoook uğraşanlara veriyor.Ben bunu bu topikteki arkadaşlarla yaşadım gördüm.Buraya ilk gelişim bir aşılama ve çok ümitle başladığım 1.tüp denememden sonra oldu.Daha o ilk denemeden sonra ben kendi ipimi çekmiştim.Buranın eski sahipleri bana kızım sen daha ne uğraştın da hemen pes ettin,biz neler yaşadık ne tedavilerden elimiz boş döndük,ne göz yaşları döktük,ne emekler harcadık ta kavuştuk yavrularımıza mesajlarını verdiler.Boşdurma çalış Alkannnn dediler.Gittim 2.sini yaptırdım fossss.Olsun napalım önündeki maçlara bak dediler.Ağlayıp zırlamakla olmuyor.İste daha çok iste ve uğraş.Peki dedik bir daha.Olmadı yine emekler hoooop çöpe.Bu iş böyle arkadaşlar.Bu sözlerim alarahan ve tedavisi yeni negatifle sonuçlanan arkadaşlara.Ağlama üzülme demekle olmuyor.Bu uğraşın bir parçası da hüzün,hayal kırıklığı ve gözyaşı.Ama sakın aklınızdan çıkarmayın uğraşan her kadının çocuğu oluyormuş(benim doktorum söylemişti inanmamıştım)gördük.Tabi bu benim için ne kadar geçerli olacak bilmiyorum çünkü daha çok yolun başındayım.Ama uğraşıp didinip çocuklarını kucağına alan arkadaşlar burada canlı örnekler bize.Yumurta olduğu sürece umutlu olmamamız için sebep yok.Son yumurtaya kadar devam tüp kardeşlerim.ALARAHAN yeni tedaviden çıktığın için çok dikkatli ol e mi.Günlerini ve vücudunu takip et.folibolü kullanmaya devam et.Yumurtlamadan sonraki günlerde dokunmuyorsa coraspirin kullan.İlk bir iki ay olur ya belki süpriz olur kendiliğinden gelir bebiş Amiiiiin...
Kızlar herkese tek tek yazamıyorum çok özür ama benim yazım zaten herkese hepinize.Kendinize iyi bakın,sakın umudunuzu yitirmeyin,beni gözünüzün önüne alın.44 yaşında o be, yuhhhh yani deyin.Onun olduysa bizim hayda hayda olur deyin.Hem kendiniz için hem de benim için bol bol dua edin Amiiin...
görüşmek üzere kocaman sevgiler....

BERNA..canim gecmis olsun diyicek birsey bulamiyorum seni anliyorum inanki..bu tedavi biraz gayret emek ve sabir istiyor..tabi maddiyat gerekiyor insallah diyorum bundan sonra olumlu bir cvp alirsin hersey gonlunce olur biraz gayret ve pes etmeden yoluna devam inan bana sonunda gelicek evladin insallahh..uzulme olurmu..

Alarahan cok üzgünüm....

Benim durumumda test gunu gelmeden belli oldu malum....teste bile gerek kalmadı...

Su fırtınali günler çabuk geçse , nefes alamıyorum...

Alkan cok tatlisinn hocam...buarada meslektaşız . Su yazması zor nick branşımdan olsa gerek :)

Tum mücadele eden yürekli kadinlar dualarimdasiniz....

Son düzenleme:

Wanna deme ya
Neden öyle dedin..
Reglinmi geldi..
Ben hep girip bakıyorum senin içinn..

Alkan, her ne kadar umudumu kaybettim desemde menapoza kadar sanırım umud edeceğim. 3 yıl önceki tedavimden sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine aspirin ve folik'e devam etmiştim ve ilk kez kendiliğimden gebe kalabilmiştim ama onu da kaybettim. Ben hamile kalsam bile sürdüremiyorum. haşimato troidimden midir yoksa pıhtılaşma sorunumdan mıdır anlayamadım. Sen gerçekten umud oldun hepimize, allah sağlıcakla kavuştursun bebişini.

Maiumut, zarpandit'i başka bir siteden tanıyorum. O başardı darısı bizlere. Benimde 10. tedavimdi.

Wannacım, kader arkadaşım. İnşallah hamilelik haberini beraber veririz, hem de kendiliğinden gelsin.:)

Son düzenleme:

Alarahan ... cok uzgunum ... Ama lutfen pes etme ınan hayatın ınsana nerede ne zaman ne getırecegı hıc bellı olmuyor...eger bu topıgı bastan sona okursan hıc beklenmedık zamanlarda ne mucızelerın gerceklrstıgını gorursun... Inşallah bu guzel mucızeler senı de bulucak ... sevgıyle kalllll...

kırmızılar geldi yine 2gün önceden hemde.bu ayda olmadı.

Cok uzuldum arkadaşlar.... ınşallah bebegınızı kucagınıza alacagınız gunler yakındır ..

cans, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen de zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah. Gebelik takibini ve troid takiplerini yapan doktorların ismi nedir?

Kizlarrr canikolarim selammmmmm ben bugun takibe gittimm iki yumrtam olms biri 15 biri 12 tek doz igeyle sag yumurtaligim bir yildir bir sey vermiyodu simdi anacim ne olduysa sag calisiyorr soldan bisey yokk bakalaim ne olacak olur olmaz umitsiz olmayacagim beim umut kaynagim ALKAN onu soyledikleri terapi gibii bakalim rabbim ne gosterecek.Bende memeoriali dusunuyorum bakalim bir sansimda orda var ama biraz dinlencemm bu sefer olmazsa.egatif olan arkadaslarimm uzulmeyin desemde uzulursunuz bilirimm bende ck yasadim ama su bir gercek Alkanda soyledi ugrasan herkesin cocugu oluyor.Mubarek ucaylarda Allahim sesimizi duyacak.

cans, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen de zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah. Gebelik takibini ve troid takiplerini yapan doktorların ismi nedir?

Gunaydın Alarahan.... İnşallah sen de en kısa zamanda mucızene kavusursun .. umudunu kaybetme lutfen ... sen hamıle kalabılıyorsun bır gun mutlaka olacaktır Allah'ın ıznıyle....

Canım benım gebelık takıplerımı perınatolog olan profesor Özgur Deren yapıyor .. Ankara Hacettepe unıversıtesının rısklı gebelıkler bolum başkanı. Ama hastanede takıp yapmıyor tam gun yasasından dolayı .. Cınnah caddesınde muayenehanesıne gıdıyoruz 15 gunde bır ...Ismını duymussundur .. Tıroıd takıplerımı de Medıcana hastansesının endokrın doktoru Yavuz Selım Demır yapıyor .. Dıger kan testlerımı de Medıcana'da yaptırıyorum ... Ayrıca Medıcana hastanesınde de kadın dogum dr una gıdıyorum ... Gebelıgım bıraz sıkıntılı gecıyor maalesef ... Plesantanın rahım agzına yakın yerlesmesınden dolayı kanamalar atlattım .. Bebegın sıvısında da azalma var .. Allahın ıznıyle kucagıma alacagım gunlerı beklıyorum ....

Tum arkadaşlara hayatın guzellikler getırmesı dılegıyle ... Sevgıyle kalın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…