Herkese iyi hafta sonları öncelikle...Gerçi çalışmayanlara her gün hafta sonu ve her gün tatil bence...Artık her gün tatil olmasını ben de çok özledim.Biliyorsunuz biz öğretmenlerin tatili çocukların karne almasınla hemen başlamıyor.1 temmuzu bekleriz biz.Üstüne üstlük bir de hemen hemen her hafta sonu çeşitli sınavlar var ve onlarda da görevlerimiz oluyor.Dün üniversite sınavında görev vardı.2 saat boyunca sapsarı mum gibi suratlarıyla nasıl ter döktü yurdumun gençleri görmeliydiniz.Hatta görmemeniz çok daha iyi çünkü yüreğiniz eziliyor.Benim yeğenim ve eşimin kardeşi de o sınavdaydılar dün.Bu gün sabah 2.si ve önümüzdeki hafta sonu da diğer etapları yapılacak.Allah bütün sınavda ter döken gençlerin yardımcısı olsun Aminnnn...
Akidecik güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Aslında seninle birlikle herkese ama herkese çok teşekkür ederim.Öyle güzel bir enerji gönderiyorsunuz ki bana anlatamam.Umutsuz,yorgun,bitkin küskün olmamızdan daha doğal hiç birşey yok.Bu uğurda verilen savaş öyle böyle değil ki.Maddi,manevi,psikolojik ve hatta sosyal bir savaş bu.Herşeyle ayrı ayrı uğraşmak gerekiyor.Negatiflerde ise diyorsun ki tamam benden bi cacık olmaz boşuna tırmalamanın anlamı yok.Alayım başımı çekip gideyim bu diyarlardan kimselerle görüşmeyeyim konuşmamayım hatta mümkün olsa da beyni mi de söküp çıkarsam yerinden şu çocuk işini hiç düşünmeyeyim.İşte böyle fırtınalar esiyor yüreğimizde.Ama gerçek olan şu,içimizdeki istek ve ümit hep canlı hep taptaze.Olmaz olmaz diyorsun,dönüyorsun ya olursa ahhhh keşke olsalarla yaşıyorsun.Oluyor arkadaşlarım.Allah çoook isteyene ve çoook uğraşanlara veriyor.Ben bunu bu topikteki arkadaşlarla yaşadım gördüm.Buraya ilk gelişim bir aşılama ve çok ümitle başladığım 1.tüp denememden sonra oldu.Daha o ilk denemeden sonra ben kendi ipimi çekmiştim.Buranın eski sahipleri bana kızım sen daha ne uğraştın da hemen pes ettin,biz neler yaşadık ne tedavilerden elimiz boş döndük,ne göz yaşları döktük,ne emekler harcadık ta kavuştuk yavrularımıza mesajlarını verdiler.Boşdurma çalış Alkannnn dediler.Gittim 2.sini yaptırdım fossss.Olsun napalım önündeki maçlara bak dediler.Ağlayıp zırlamakla olmuyor.İste daha çok iste ve uğraş.Peki dedik bir daha.Olmadı yine emekler hoooop çöpe.Bu iş böyle arkadaşlar.Bu sözlerim alarahan ve tedavisi yeni negatifle sonuçlanan arkadaşlara.Ağlama üzülme demekle olmuyor.Bu uğraşın bir parçası da hüzün,hayal kırıklığı ve gözyaşı.Ama sakın aklınızdan çıkarmayın uğraşan her kadının çocuğu oluyormuş(benim doktorum söylemişti inanmamıştım)gördük.Tabi bu benim için ne kadar geçerli olacak bilmiyorum çünkü daha çok yolun başındayım.Ama uğraşıp didinip çocuklarını kucağına alan arkadaşlar burada canlı örnekler bize.Yumurta olduğu sürece umutlu olmamamız için sebep yok.Son yumurtaya kadar devam tüp kardeşlerim.ALARAHAN yeni tedaviden çıktığın için çok dikkatli ol e mi.Günlerini ve vücudunu takip et.folibolü kullanmaya devam et.Yumurtlamadan sonraki günlerde dokunmuyorsa coraspirin kullan.İlk bir iki ay olur ya belki süpriz olur kendiliğinden gelir bebiş Amiiiiin...
Kızlar herkese tek tek yazamıyorum çok özür ama benim yazım zaten herkese hepinize.Kendinize iyi bakın,sakın umudunuzu yitirmeyin,beni gözünüzün önüne alın.44 yaşında o be, yuhhhh yani deyin.Onun olduysa bizim hayda hayda olur deyin.Hem kendiniz için hem de benim için bol bol dua edin Amiiin...
görüşmek üzere kocaman sevgiler....
Gunaydın Alarahan.... İnşallah sen de en kısa zamanda mucızene kavusursun .. umudunu kaybetme lutfen ... sen hamıle kalabılıyorsun bır gun mutlaka olacaktır Allah'ın ıznıyle....
Canım benım gebelık takıplerımı perınatolog olan profesor Özgur Deren yapıyor .. Ankara Hacettepe unıversıtesının rısklı gebelıkler bolum başkanı. Ama hastanede takıp yapmıyor tam gun yasasından dolayı .. Cınnah caddesınde muayenehanesıne gıdıyoruz 15 gunde bır ...Ismını duymussundur .. Tıroıd takıplerımı de Medıcana hastansesının endokrın doktoru Yavuz Selım Demır yapıyor .. Dıger kan testlerımı de Medıcana'da yaptırıyorum ... Ayrıca Medıcana hastanesınde de kadın dogum dr una gıdıyorum ... Gebelıgım bıraz sıkıntılı gecıyor maalesef ... Plesantanın rahım agzına yakın yerlesmesınden dolayı kanamalar atlattım .. Bebegın sıvısında da azalma var .. Allahın ıznıyle kucagıma alacagım gunlerı beklıyorum ....
Tum arkadaşlara hayatın guzellikler getırmesı dılegıyle ... Sevgıyle kalın......
deniz bulutbatuya kocaman olmuş annesi.özledik seni arayı böyle uzatma.çalışıyormusun hala?
kangurum gerçekten süpriz yaptın bize inşaAllah bende bir gün evet arkadaşlar bende de süpriz derim.
Ben de ilk denememi Bahçeci TEŞVKİYEde yapmıştım.Ancak hatırlamak bile istemiyorum ,neyse ki bugün baktım o doktor artık Bahçeci de yeralmıyor.İkinci denemem için Dr.Erbil YAĞMUR ile görüştüm.Bayağı değişik yöntemler uygulayarak ,şansımızı artıracağız dedi,ben ona güveniyorum.Elinden geleni yapacağına inanıyorum.Zaten uzman doktorların çoğu doğru yerdesin,orada başladın,orada devam et,mutlaka sonuç alacaksın diyorlar...
hayırlı olsun canım inşaAllah bu defa kavuşurusun bebeğine.
Merhaba canım .... hayırlısı ıle transferın olmus.. ınşallah guzel bır bebek olarak sana donecek bır tane olmasına uzulme butun dogal gebelıkler tek bır yumurtadan olmuyor mu ? ınşallah senınkı de olacak ... canım ben su an 25 haftalık hamıleyım dogal yoldan surprız bır sekılde oluverdı .. işin ilgıncı tıroıdlerımı tamamen aldıracakken yanı tam amelıyat olacagım gun tesadufen ogrendık ... Hayırlısıyla kucagıma alsam baska bır sey ıstemıyorum ... Basından berı maalesef sorunlarla bogusuyoruz ama ınşalah benım savaşcı oglum aşacak bu zor gunlerı ... canım gorusmek uzere kendıne cok ıyı bakkk
Denızgeldı ...canım benım duaların ıcın cok tesekkurler ..bocüğü öp benım ıcın..
Alabama hosgeldın .. ozleyttın kendını ... her seyın yolunda olamasına sevındım .. Mert nasıl ? konusuyor mu ? Benım hamılelıgım bıraz sorunlu maalesef .. sevındırıcı noktası plesentadakı kanama durdu ama suyumuz normalın altında .. ınşallah daha da azalmaz .. dr lar 28 . haftayı tamamlasaydık rahat bır nefes alırdık dıyorlar . Hayırlısı inşallah duzelecek ... işe baslıyacakmışsın artık sık sık beklerız ..
Toana.. Tıroıd ılacını ıhmal etme canım .. ben ılacım oncesınde ve sonrasında duzenlı alıyorum .. bebege zararı yok merak etme ... senın kızlar nasıl ? hareketlerı arttı mı? benım oğluşum degışken sadece tekme atıyor henuz donmelerını ve kaymalarını hıssedemıyorum belkı de suyu az oldugu ıcındır ...
Alkanher sey cok guzel gelısecek ınşalah ... saglıcakla alacaksın bebegını kucagına ...
Denızbulut .... Nerelerdesın canım? merak edıyoruz senı .. Batucuk nasıl ?
Zarpdenız,Bahar ve tum arkadaşlar hepınıze cok selammmmm
Sizlere bebiş haberinim vereli bu gün 4.gün.Ama bi şey söyliim annem ve ablalarım sayesinde sağır sultan bile duydu.Bir taraftan daha çok erken söylemiyelim diyor bir taraftan da çenelerini tutamıyorlar.Kızamıyorum sadece endişeliyim.Onlara inşallah sevinciniz kursağınızda kalmaz diyorum.Nedense ben de durum heeep böyledir. .Yıllarca evlenmiycem evlenmiycem dedim küüüüüt diye evlendim herkes şok oldu ama biliyorum ki çoook sevindiler.Sonra bu bebek haberi de şoook etti herkesleri.Anladım ki problem bende.Herkeslerin hatta kendimin bile imkansız artık benden bi cacık olmaz dediğim zamanlarda oluveriyor.
Topiğimizin güzel kalpli kadınları.Öyle yazılar yazmışsınız ki çoğunu okurken gözlerim hep doldu hep doldu...Evimcim,cans,maiumut,toana,berna,lee,ays73Wannabemummy,melodi ,denizgeldi,Altınyunus,kampa,alabama,tayf ve diğer tüm arkadaşlar...Güzel sözleriniz iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler.Tedavide olan ve yeni başlayacak arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin.Ben gerçektn de umutsuz vakaydım kendi gözümde.Hayatım boyunca yaşa takmayan ben bu bebek işinde çok takmıştım.Ama bana taktıran doktorlar oldu.Evlendikten sonra gittiğim ilk tüp bebekçi bana direk donasyon dedi.E ama yumurtam var dedim.Var ama yaş itibariyle onlar bayat demeğe getirdi.Bende aylarca burdan benim yumurtalar bayat,yok kırıldı,yok cılk çıktı filan diye sızlandım durdum.Ama buranın eski sahipleri bana hoooop Alkan dur bakalım denemeğe devam et,sızlanma dediler.Özellikle alabama beni hep çok güzel motive etti. Hele bir seferinde Alkan senin çocuğun olmazsa gel benim yüzüme türkür dedi ya.. o gün ben koptum....
Daha yolun başındayım.Önümde nasıl günler var hiç bilmiyorum.Şu bir kaç günlük sevinç bile herşeye değer.Hafta sonu iki gün okuldaydım.Açıköğretim sınavlarında görevim vardı paşa paşa gittim.Anacığım rapor al yat diyor ama yok ben yatamam biliyorum.Temmuzun birine kadar tatil yok sonrasında zaten koca bir iki ay yan gelip yatacağız.Önümüzdeki haftanın sonunda doktora gidicem.İnşallah kese vardır,içinde de bebek:)))
Son bir şeyler yazmak istiyorum arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince tedavilere başlayın.Benim doğal yoldan oldu ama bence doğal yol filan değil.Çünkü tedaviden sonra sadece bir defa adet oldum.2.ay da bebek geldi.Yani tamam tüp başarısızlıkla sonuçlanıyor belki ama kullanılan ilaçların etkisi devam ediyor..Buradan okuduğum doğal yolla kalınmış hamileliklerin çoğunun öncesinde tüp tedavisi var.Kampa acele et.Benim olduysa senin hayda hayda olur.Maicim ve tüm diğerleri.Allah hepimize maddi ve manevi güç versin bu uğurda çalışmaya devam edelim.Uğraşınca oluyor çünkü.
Sevgili arkadaşlarım benim için dua edin nolur.İnşallah süreç iyi ilerler.Şu hafta sonunu nasıl bekliyorum bilemezsiniz.Belki de bekleyemeyeceğim.Ben de herkesin duacısıyım.Ama artık kendim içinde sizin için de içim rahat.Oluyor kızlar sakın üzülmeyin.Yeterki çabalayın oluyor valla.Kelebek bir gün aniden sessizce gelip saçımıza konuyor.Kelebeklerimizin
bir an önce gelmesi ve bir ömür bizimle kalmaları dileğimle herkese sevgiler...
Not:Adlarını tek tek yazıp teşekkür edemediğim arkadaşlar sakın alınmayın lütfen.Hepinizi seviyorum,kalbim sizlerle inanın bana...
Alarahan güzel haberlerinle seviniriz inşallah aminnnnn....
evet arkadaşlar benim de sizlere sürprizim var
deniz bulutbatuya kocaman olmuş annesi.özledik seni arayı böyle uzatma.çalışıyormusun hala?
kangurum gerçekten süpriz yaptın bize inşaAllah bende bir gün evet arkadaşlar bende de süpriz derim.
Eki Görüntüle 448417 Eki Görüntüle 448418 Eki Görüntüle 448419
batu nun profil resmini değiştiremedim. çok eskide kalmış. ben de son resimleri ekliyim dedim. darısı olmayan herkesin başına. özellikle yaramazlık konusunda
evet haklısınız ne oldu ne bitti ben yazmadım ama biraz yoğundum. malum ben lise öğretmeniyim ve sınavlarımız başladı.
1 mayısta en son regl oldum ve ayın sonunda tedaviye başlayacaktım ancak ayın 30 u oldu cevap yok 32 yok 34. gün idrar testi yaptım ama hiç ümidim yok inanamadım ikinci çizgiyi görünce.
hemen eşime seslendim ona gösterdim adam şoktan sadece hayırlısı olsun diyebildi ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyordum.
bir siteden aldığımız 10 tane filan gebelik testi vardı ve ben 10 testi 3 günde 3 öğün ölçe ölçe bitirdim. baktım hala bir şey yok ne bir damla kan ne bir belirti hafif bir bulantı var ama okadar değil. izmirdeki doktorumu aradım bana hemen kan tahlili yaptır dedi ve kanda olayı onayladı.
1 hafta öncede kesemizi gördük ama çok küçük daha 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için doktora gitmemi söyledi. ben 10 tane tüp bebek tedavisi görmüş kiminde tedavi yarım kalmış kiminde transfer sonrası tutunmamış deneyimlere sahip ben 42 yaşımı doldurduktan sonra hamile kaldım hemde doğal yolla nasıl becerdik anlamadım ama oldu işte:))))
2004 ten bu yana her ay takip etmekten bıkmıştım tamam 13.gün başlıyoruz.....
ama bu nasıl demekten hala kendime inanamıyorum şu an ezan okunuyor inanın herşey onun elinde ol demesi yeterli rabbim en başta sizlerin yavrularına sağlık biz bekleyenlere sağlıklı bebekler nasip etmesini dilerim. tabi tedavide olanlara iyi sonuçlar ve beklemede olanlarada benim gibi alkan gibi mucizelerle göbeklerini doldurmasını dilerim.
inanın daha çevremizde kimseye söylemedik ilk öğrenen doktorumdan sonra sizlersiniz. hepinize duacıyım ve hepinizin dualarına ihtiyacımız var.
3 aşılama ve 10 tüp ten sadece bir gebeliğim var oda düşüktü. onda yaşadığım mide bulantıları ve tiksinmelerden bu hamileliğimde eser yok rabbim inşallah tamamına sağlıkla erdirir ve sağlıklı ,eli ayağı düzgün evladımı kollarıma alırım .
bu arada alkan aynı dönemlerdeyiz gebeliklerimiz paralel gidiyor. inşallah sağlıkla doğum haberlerimizide veririz.
işte merak ettikleriniz kızlar....
çok korkuyorum bazen bazen inanamıyorum gidip sakladığım testlerden birine bakıyor bazende ultrason kağıdına bakıyorum rabbim mucizemi koru ona sağlık ver tüm anne adaylarının dualarını kabul et diye her an dua ediyorum...
yakında yine görüşürüz sizleri seviyorum....
Alkan, her ne kadar umudumu kaybettim desemde menapoza kadar sanırım umud edeceğim. 3 yıl önceki tedavimden sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine aspirin ve folik'e devam etmiştim ve ilk kez kendiliğimden gebe kalabilmiştim ama onu da kaybettim. Ben hamile kalsam bile sürdüremiyorum. haşimato troidimden midir yoksa pıhtılaşma sorunumdan mıdır anlayamadım. Sen gerçekten umud oldun hepimize, allah sağlıcakla kavuştursun bebişini.
Maiumut, zarpandit'i başka bir siteden tanıyorum. O başardı darısı bizlere. Benimde 10. tedavimdi.
Wannacım, kader arkadaşım. İnşallah hamilelik haberini beraber veririz, hem de kendiliğinden gelsin.:)
kırmızılar geldi yine 2gün önceden hemde.bu ayda olmadı.
Cok uzuldum arkadaşlar.... ınşallah bebegınızı kucagınıza alacagınız gunler yakındır ..
Kizlarrr canikolarim selammmmmm ben bugun takibe gittimm iki yumrtam olms biri 15 biri 12 tek doz igeyle sag yumurtaligim bir yildir bir sey vermiyodu simdi anacim ne olduysa sag calisiyorr soldan bisey yokk bakalaim ne olacak olur olmaz umitsiz olmayacagim beim umut kaynagim ALKAN onu soyledikleri terapi gibii bakalim rabbim ne gosterecek.Bende memeoriali dusunuyorum bakalim bir sansimda orda var ama biraz dinlencemm bu sefer olmazsa.egatif olan arkadaslarimm uzulmeyin desemde uzulursunuz bilirimm bende ck yasadim ama su bir gercek Alkanda soyledi ugrasan herkesin cocugu oluyor.Mubarek ucaylarda Allahim sesimizi duyacak.
Berna, Wannabe, Alarahan, cok uzuldum. Ama simdi dagilmayin birden. Uzulmeniz, cokmeniz, depresyona girmeniz normal ama toparlarsiniz kendinizi. Iyi bir yaz gecirelim, vucudumuza, moralimize iyi bakalim. Bu sefer olmadi ama ooolaaacaaak!!! 'Azimle ... duvari deler' (ay pardon) derler ya. Biz de aynen o sekilde devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?