38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

lenovammmah canimmm sende benden benim hic sorunum yokdu bu ise baslarken sadece tuplerim tikaliydi acilamaz dediler tupe yonlendim 9 ay sonra ameliyata girdim acildi tuplerim su anda normalim ama sanirim yumurtalar bayat rahim tertemiz sorun buu kendi kendine gelsin bebislerimiz bakalim bende 8_9 ayda tturkieyde deneyecegim merkez karar veremiyorum burda yucel beyle gorusdum beni bekliyor ama karasizim bahceci ve yucel kahraman bilemiyorum

Senden haber almak guzel. Turkiyede denemen cok iyi olacak bence. Toana gibi sen de bebegini al git evine.
Ben badenurun durumunu cok merak ediyorum. Denizbulut haberlesiyordu onunla. Bebeler nasil acaba, badenur ne durumda.

canım ben bahcecıyi tavsıye etmıyorum bılıyosun gıtmıstım ve onun soyledıklerınden sonra 3 ay kendıme gelememıstım ve soyledıklerının hep tersını yasadım.. yanı yucel bey'e gıt ya da Cem Demırel memorıal atasehır arastır bu dr o da cok ıyı bır doktor..

sevgıler canım

Selam beni belki hatırlamazsın ama bi ara vaktin olursa hikayemi okursan görürsün, hayatımda ilk kez kendiliğinden 42 yaşımda doğal yolla hamile kaldım devam etmedi ama ardından yine 3 kez doğal yolla yine kaldım onlar da etmedi düşük oldu ama ben başaracağıma inanıyorum son 3 yılım hep böyle geçti şu an 45 yaşındayım ve hala umudumu yitirmedim tırmalamaya devam ben inanıyorum sizde de olacak umudu kaybetmemeliyiz.

hikayemiz çok benziyor acını anlıyor ve sabırlar diliyorum gerçekten 4 düşük yaşamış ardından histereskopi yeni yaşamış biri olarak

Herkese benden kucak kucak sevgiler...
Önce bebişten haber vereyim sizlere.Okul çıkışı sevgiliyle buluştuk gittik doktora.Siyah beyaz görüntüsünü izledik ekrandan.Ne gördün diye sorarsanız valla ben pek bi şey göremedim.Bu kese,işte şu da içindeki bebek falan dedi doktor ama hiiiç bebeğe mebeğe benzetemedim ben.Birden odaya güm güm güm güm bir ses doldu.Sevgilimle birbirimize baktık bakakaldık.Bu ses ondan mı dedim.Evet kalbi atıyor işte dedi.Mai bana kalbinin sesini ilk duyduğunda dua et demişti.Ona,size herkese ama isteyen herkese dua ettim.Bütün kadınlar bu duyguyu yaşasın tatsın Aminnn...Aslında ben saatlerce orada kalıp dinlemek isterdim.Ama kapattı hemen.Rahatsız ediyor onu dedi.Olsun yine gelirim dedim.Gel,sen ne zaman istersen ozaman gel dedi.Kalktım toparlandım.Elimize hiç anlamlandıramadığım siyah beyaz bir foto daha verdi.Bu 3. resmi oldu.Kendisi henüz 6+3 günlük.Yerinde rahatmış.Bir sıkıntısı yokmuş.Annesi hoplamaz zıplamaz kendine iyi bakar yer içerse daha iyi olmaması için bir sebep yokmuş.Ama tabi benim endişelerim çok.Önümüzde yapılması gereken bir çok test varmış.İkililer,üçlüler amniyolar falan filan.Allahın izniyle hepsini atlatırız inşallah.Önceden kelebeğim diyordum ,içime korku düştü artık demiyorum.Kelebek kısa ömürlü.Benim bebiş sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah.Dua edin teyzeleri Amiiiin...
Akidecik,Semra hanıma git.Memoriale demiyorum bak, direk Hocanın kendisine git ve onunla başla.Kampa,çok doğru karar verdin.Ben de Semra hanımın gözüne inanıyorum.Bakacak ve görecek inşallah Amin...
Lenova,Lee ve diğer tüm arkadaşlar.Ben 3.tüp denememi yaptığımda ve negatif sonuç aldığımda maiye de söylemiştim.Acaba nasıl yazsam da kızların umutlarını kırmasam diye.Hatta en umutsuz olduğum anlarımda bile hem kendime hem de beni okuyan herkese umut aşılamak istedim.Annemin sözüdür gerekirse başımdaki fesi,dötümdeki donu satıp yola devam etcez dedim.Edecektikte valla billa...Demem şu ki,yumurta az,üç tane,beş tane,yok ufak yok büyük,bayat taze.Abicim hikayeeeee.Allah verecekse verecek.Bebek dünyaya gelecekse gelecek.Daha önceki bir yazımda yazmıştım.Ruhlar bizden çoook önce yaratılmışlar.Mutlaka anaları babaları da bellidir.Biz bilmiyoruz sadece.İşimiz beklemek,uğraşmak ve umut etmek.Zor ama öyle napalım.Bir gün önce,beş gün sonra.Keşke sağlıkla gelsinde geç gelsin.Kızlar bişey daha söyliycem.Ben hep yaşıma takılır üzülürdüm ya hani.Eeee 44 yaşımdayım yuhhhh yani(aslında 28 de neyse işte)Olur da sorunsuz geçer bu bebek dünyaya gelmeyi başarırsa...Biz 54 o on yaşında,biz 64,o 20sinde daha.E ne güzel işteeee....Yaşlılığımızda yanımızda can yoldaşları.Tıpkı benim anama olduğum gibi.İnsan daha ne ister.Herkes yani yaşıtlarımız çoluğunu çocuğunu evlendirip barklandırmış olacak,oysa biiiiz daha okutuyor olacağız ne ala valla.Hayat boyu meşguliyetimiz bitmeyecek kendimizi dileyip romatizmalarımıza ya da ne bileyim oramıza buramıza takıyor olmayacağız.Yani her şeyde bir hayır var deyip yaşa takılmayalım bari bizde.
Donasyonu dile getiren arkadaşa benden selam,yanış cicim.Donasyonda yaş sınırlaması yok.Menopoza girdikten sonra hemde epey bir sonra tamam bir altarnetif tedavi şekli.Ama yumurtan olduğu sürece bence hayır.Tek bile çıkıyorsa onunla dene canım.Olmasa tutmasa bile kullanılan ilaçlar harekete geçiriyor,içerlerde bir şeyleri düzene sokuyor.Örneği benim işte.Devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama tek yumurtayla oluyor işte.Sakın vazgeçme,vazgeçmeyelim.Allah hepimizin ama herkesin gönlünün muradını versin Aminnn.
Kızlarrrrr burası bir sıcak,anacım bir sıcak sormayın.Camı açınca içeriye sanki fön makinesiyle üflüyorlar valla billa.Bizim şehirde 48 yıldır yapılan Kiraz Festivali bu gün başladı.Çok güzel olur çokkk.Gece sahilimizdeki alanda sanatçılar çıkar yıldızların altında şarkılar söyleler.Dağ taş insan kaynar,her yer namelerle inler.Havai fişekler gökyüzünü aydınlatır.Geçen yıl sevgiliyi zorla ikna edip ablamla kaçıp gidip en öne kurulup Volkan konağı izlemiştim.Bizim başkan Çok yakışıklı,genç,modern,aydın çalışkan ve sevilen bir doktor.Hem dünya görüşümüz hem de müzik zevkimiz çok örtüşüyor.Bu yıl Zülfü abimizi getirmiş Handeciğimle birlikte.aSLINDA BEN YİNE GİDER EN ÖNE KURULUR ve Zülfücüğüme Heyyyyy Özgürlükkkkk diye vokal yapabilirim ama bilemiyorum.Cuma gecesi çıkacağını biliyorum.Büyük ihtimal benim sevgili o sabah kapıyı üstümden kitler gider kalabalığa girmeyeyim diye.Yapar mı yapar valla.
Şekerler,kafanız tarafımdan yine ütülendi biliyorum.Affedin.Napiim sözümün arkası kesilmiyor bir türlü.Kendinize iyi bakın.Benim için kendiniz için herşey için pozitif düşünün dua edin nolur.En çok ihtiyacımız olan şey umut.Görüşmek üzere sevgiler....

Kizlarrrrrrr lenovamm bahcecide bana gecen kasim ayinda halit firat erden cok ugrasirsin ugrasma direk donasyon dedi biliyorum gerci yucel bey burda brukselde gorusdum garanti yok ama elimden geleni yapicam dedi simdi iki arada bir deredeyim neticede bir kez deneyebilirim;elimde bir ecza deposu kadar ilac var gonal f mi puregonmi cetroditmi fostimon mi menopurmu ha clasid happ depo gibiyimmm ne istersen varr..evimicin sana ozelden mail atiyim goruselim .lenovamm uzulme ya benim icmde soyle bir his var ilaclari birakmak istiyorum kendine halime kalmak ne bileyimm yahuu.evimicin sen ne yapdin?

Alkanimmm sana cokk ama cok sveindim ve sen pozitifliginle bana umit oldun herzaman iyi niyetini rabbim duysu bizide duyacak biliyorumm evet yaaaaa donasyona bende sicak bakmiyorumm ama hayat ne etiri bilinmez buyuk konusmamamk lazim.gidecegim mutlaka semra hanimada gidcegim 8 inci ayda yolculuk varr son sans hangi kapida bakalimm.Memleketimii cokk ozledim ya burda yagmur soguk firtina kalorifer yaniyor yahuu dun bizim evdede firtina vardi ben gene salya sumukk adamda bikdi ama oda cok onemsemiyor olursa olur takma diyorr.

Sen buralarda yokken ben oylesine yaptirdigim asilama ile hamile kaldim. Benimki de mucize gibiydi. Semra hanima gitmek icin randevu gunu bile ayarlamistim yani. Testimi bile arkadasimin zoruyla yaptirdim. Halit beyi ben de ciddiyetsiz buluyorum. Ayrica bahcecide bir fabrika havasi var. Memoriale gitmedim bilmiyorum ama belki de zor ve kotu anilarim oldugu icin bahcecinin onunden bile gecerken icim sizliyor. Alkana katiliyorum tutmasa da bu ilaclarin etkisi devam ediyor dinlenme zamanlarinda. Mutlaka turkiyeye gel tup icin almadan da gitme bebegini. Alkan buradaki herkese moral oldu , umut oldu.

Alkan , daha cooooook erken ama sana bir tavsiyede bulunacagim nacizhane. İkili uclu testlerle ugrasma. Amniyo dansa ben cvs i dusunmeni tavsiye ederim. Benim doktorum cvs i amniyoya tercih ediyordu. Cunku amniyoda keseye giriliyor. Daha riskli ve daha gec haftalarda yapiliyor. Cvs daha erken ve bebekle keseden uzak plasentadan minik bir parca aliyorlar. Ayrintilara sonra gireriz istersen ama ben yaptirdim sonrasinda sukur temiz cikti cok rahat ettim. Kesin sonuc ve 10. Haftadan itibaren yapiliyor.
Coook su ic. Ve ne olur cok hareket etme. Bak bu bebek mucize , dikkat et ona. Gerci rabbim verdigi mucizeyi de korur bir sekilde ama sen yine de dikkat et gozunu seveyim.

iyi geceler 38in gülleri

alkannnnn...kirazlardan benim için de ye emi.Allahım bebeğini korusunnn....çok yazmak isterim ama vakit yok...

akide.....sen ameliyat sonrası spontan hamile kaldın.hem de hemen.devamı gelmedi.ama hamile kaldın.ben senin birgün hamile kalacağına inanıyorum...

tüp merkezleri konusunda naçizane fikrim;
alman hastanesinde bahçeci vardı benim gittiğim yıllarda.tam bir fabrikasyon.eline bir reklam,broşür.fiyat listesi.gel yapalım.o kadar....

avrupa şafak:fazla hastane araştırmaya gerek yok.şu şu ilacı al getir yapalım!!

fertijin.opu sonrası doğru dürüst bilgi verilmiyor.

meorial:top onda liste başı...gerek görmedikçe tüpü yapmıyor.hastanın çıkarı doğrultusunda hareket ediliyor.ticari kaygı yok.

süleymaniye tüpbebek....hiçbir özel tüp merkezine değişmem.özellikle dr ları konusunda.başta tüp direktörü şener yalçınkaya olmak üzere...hemşirelerin tutumlarını yaklaşımlarını hiçbir özelde görmemiştim.gittiğim dönemde başarı oranı yüksekti.

birde minik bir uyarı:özel muayenehanelerde bazı kadın doğumcular birbirleriyle paslaşıyorlar.anlaşmalı tüp merkzelerinde çalşıyorlar...önermiyorum..çok git gel oluyor...

şimdilik böyle...herkse çok sevgiler...Allah herkesin gönlünün muradını versin.AMİNNNNN...

ZARPHOCAAAMMM....BAHARNAAAAZZ....DENİZBULUUUTT...ALABAMAAAAAA....nerdeseiniz...sizlerede selam olsun

denizgeldi..ben kocagobis geldi cok degistim kele benimkiler beni balon yutmus gibi yapti..bu gunumuze sukur teyzesi simdilik iiler galiba cuma kontrolumuzz var bakalim insallah yine ii haberler aliriz..halen senin dediyin gibi gunluk ihlas,nas ve felak okuyorum bebislerim icin rabbim verdi rabbim tamamina erdircek insallahh ..isteyen butun arkadaslarima ve mai ciyimede versin inslllahhh..senin cimcime nasil annesi buyumustur simdi tatlim benim op kizini yerine senide optm sevgiyle kal; turkiyeme slm olsun...

Alkan..canim gozun aydin bebisinin kalp atisini duymussun cok guzel buyuduyunude gorucen annesi ALLAH BUYUK..hani sen bana demistin ya aman sesten uzak dur sinemaya felan gitme ..simdi de ben sana diyorum gitme kiraz miraz senliyine konsere felan..otur evinde aman gozunu severim dikkat et bak neler cekiyoruz bir evladimiz olsun diye..yat uzan dinlen dua et bebisine gonder hersey gonlunce olur insallahh..

Denizzzzzzz caniimmm evet hamle kaldimm 2 kez biri kimyasall guzel dileklerin icin cook tesekkur ederimm.Valla bende karar vermeye calisiyorum hastane fikirlerin icin cok sagol bakalim biraz dinclencem 2 ay falan gerci su anda tedavideyim ama burda umidim yok acikcasi puregon 300 ve bir hap closid 3 tane iciyorum degisik bir tedavi ama icimden bir ses birak diyor bu ilacla tedaviyi bilemicem.Rabbim iseyen herkese versinn yarabbim ya.Sizler iyisiniz degilmi

Evimicin canim benimm ay cok sevindimm ne guzel haberler rabbim saglikla kucagina versin canim yaaa burda super haberler varr coook sevindim hem sana hemde alkanaaaa

Yani Memorial Şişli yakınında demek istedim...

İstanbul Tahlil Laboratuvarı ve Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti
Acıbadem Şubesi : Sarayardı Caddesi No: 29 AcıbademKadıköy / İSTANBUL

Mecidiyeköy Şubemiz : Latilokum Sok. No: 7 Mecidiyeköy / Şişli / İSTANBUL

ALO LAB : 444 7 522(LAB)Çağrı Merkezi: 444 7 522 (Saat :08:30 -19:00)Arası
çok ucuza yaptıtmıştım kaç sene önce tavsiye ederim aynen memorial pıhtılaşma testlerine uçuk bir fiyat çekmişti yarı fiyatından azına yaptırdım

çoook duygulandım gözlerim dolu dolu oldu darısı başımıza Allah tamamına erdirsin inşallah

bahçeci halit erden deyince bi zamanlar bende 33 yaşında 34 yaşında hahah işte gidiyooo :)))) ama o zamanlar gittiğimde oooo süper hastaydım sebepsiz infertil bi topalamda 13 -14 yumurta beni beğenmiycekte kimi beğencek dimi:)) bu adam..

neyse valla bahceci halitte ben epey denedim heeee 4 yada 5 deneme en son bi gebe kaldım kalbi durdu falan ama.. adam bidaha beni görmek istemedi sinirlerimi zıplattıı ... okudumda doğru teşhis koymuş arkadaşlarım dedi..

zorla uğraşmak işlerinemi gelmiyo bilmiyomki, aslında bizde tıp olarak sorun yok ama bebekte yok .. yapılması gereken hangi. b..k kaldıysa yapıldı bu arada ... genetik , menetık , tüp, müp, :))) şimdi tutnacak salıdıracak bi dal kalmadı artık doktorlar için...

çok özür dilerim kıçımda sivilce çıksa aha bakın tüh bundan olmuyo denecek durumdayız yani..

3 kez rahim filmi hepsinde tüp açık
3 kerz histereskopi
ikis tanısal amaçlı birini başka doktor yaptı birini başka doktor ama yapan öbürünü beğenmedi yada illa gözümle görecem dedi töbee yaaa :) neyse
3.cü histereskopi zaten kurtaj peşi olan yapışıklık açma operasyonu onu saymıyım hadi..
ha bide tanısal laparaskopi onuda boşına yaptılar hiçbişi çıkmadı...

bunlar çeyreğin çeyreği tabi yaşadıklarımın....

işte bende deneyeceğim tekrar ama deyinki güç varmı valla yokkkkkkkkk bitmişşş ama gönül istiyomu istiyooo:)) bide şu tp bebek ilçlarını tamamlasam...

forumda vaa topik açmışım ama gel gör ki üzülüyorum ilaç son kullanım tarihine var1 ay yada 2 ay ücret istiyolar üzülüyomm o kadar yakın tarihli ilacı satın almak ne biliiiimmmm :)) çaresizlik zooo zanattt bee...

herkezlere kocaman sevgiler ve şans diliyom tabee kendimede diliyommmm

:)

caney canım ne zorluklar yaşamışsın.madem sebepsiz inşaAllahhhhhh yakın zamnda sende alkan gibi bize müjdeyi veririsin.

benden haberler.donurup biriktirmek için ikinci tedavimi oldum.tam sonuçlanınca yazim dedim.başta dr um bana ooooo çok yumurtan var dedi,geçen seferden iyisin dedi tabi çok sevindim ama sanki nedense kendimi fernledim dur dedim daha erken hele bir iilerleyelim dedim.neyse gel git günler ilerledi hala bana bir dünya yumurta verecen diyor dr.dosyama baktım 9 folikül yazıyor aslında benim en fazla gördüğüm folikül saysı idi.amaaaaaa pazartesi opudan sonra bana üç yumurta topladık dedince şok oldum nasıl dedimya dokuz tane folikül tamam yedi yada altı olabilir ama ya üç.dr la konuştum dediki ikisi ciğere yakındı risk vardı diğerleri küçüktü.işte salı günü arayıp ikisi olgundu dediler ikiside döllenmiş.bu günde ikisini de donruduklarını söylemek için aradaılar 4 hücreli orta kalite.buna üzüldüm yaaa tamam iki tane şükür buna,ama şimdiye kadar hiç 4 hücrede jkalmamıştı benim emriyolar.

yani cepte şimdilik 5 embriyo var rabbbim inşaAllah en az biri bana bebek olarak yollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…