- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Kizlar selammm nasilsinizz ben uzun zamandir giremiyorum isin aslina bakarsaniz psikoloimde pek iyi degil ugras ugras yoruldum yas 41 e geldi 1 yildri non stop denedim vucudumda yoruldu ruhumda simdi son kez ignelere bsladim ama artik bu son denemem isin pesini birakmaya karar verdim.Birde son kez turkiyede dneyecegim ondan sonra stop oda cimde kalmasin diye.Ancakkk suna cok sevindim ALKANN yemin ederim sanki kendim hamile kaldim o adar sevindim;BADENUR rabbimm bebsleriini sana bagisladi ve diger arkadaslarim haa bu arada MAIcim seninde az kaldi yakinda kavusacaksin bebisine buna inaniyorum.Ben bayat yumurta disinda bir problemim kalmadi umarim bir gun bir tazesi gelir oda Alkanim gibi beni bulur.Aslinda icimden bir ses su ilaclari birak kendiliginden gelecek diyor Rabbim buyuk.Pozitif yanimi yitirdim ama kendimi topluyacagim yoksa evimin huzuruda gitti.Dun doktorda bir ara donasyonu bile dusundum ama su anda yumurtam var duzenli adet olurken gerek yokk Rabbim sesimi duyacak elbet zamanivar.sevgiler hepinizee
lenovammmah canimmm sende benden benim hic sorunum yokdu bu ise baslarken sadece tuplerim tikaliydi acilamaz dediler tupe yonlendim 9 ay sonra ameliyata girdim acildi tuplerim su anda normalim ama sanirim yumurtalar bayat rahim tertemiz sorun buu kendi kendine gelsin bebislerimiz bakalim bende 8_9 ayda tturkieyde deneyecegim merkez karar veremiyorum burda yucel beyle gorusdum beni bekliyor ama karasizim bahceci ve yucel kahraman bilemiyorum
Umarım herkes ıyıdır..
Alkancım canım merak edıyorum senı melegın kesesini ve kalp atıslarını duydun mu?
kampa'cım canım bılıyorsun bende hıstereskopı yaptırdım. ama benımkısı senın kadar kapsamlı degıldı ofıste oldu ama canım cok yandı tabı sımdı rahım fıstık gıbı (doktorumun tabiriyle:) ama Semra hanım'ın dedıgı gıbı iş yumurta gelıstırebılmekte...ben gecen ay regl olamadım doktor ılac verdı ve gecen gun gıttım 2 senedır 2 yumurtadan fazlasını gormeyen ben 4 yumurta ıle karsılastım.. ama sevıncım anlıktı cunku yumurtalar reglının 3. gunune gore cok buyumus ve bu da kalıtesız yumurta anlamına gelıyor tabı yanı fsh yukseklıgı ortaya cıkıyor ( doktorum bu ayda baslayamam dedı reglının 21. gunu ıcmeye baslamam gereken bır ılac verdı ve reglı olunca gel dedı..
ben 42 yasında hıc hamıle kalmayan kurtaj vs olmayan bırı olarak kendımı ümitsiz bir vaka olarak görüyorum.
Ama doktorum ben senin kadar ümitsiz değilim diyor.. Yeter ki dogru zamanda baslayalım ve bugun kı gıbı 4 yumurta ver:) ama tabı 2 yılda 2 yumurtayı goremeyen ben bır saskınlık ıcersındeyım. sımdı sogan kurune basladım ve hayıt suyu ıcecegım.. belkı fsh bıraz dusururum..
ıste boyle bı umut temmuzu beklıyorum..
tum arkadaslarıma sevgılerımı gonderıyorum..
Merhabalar ben iki aylık ikizlere hamileydim ikinci tüp bebek denemem sonucunda iki hafta önce kanmalar sonucunda bebklerimi kaybettim bu benim dördüncü kürtajım hep knamalar oluyor ve bebkelrin kalp atışı duruyor bu tedavim öncesinde histeroskopi yaptırmıştım perde varmış rahimde o alındı şimdide rahim çok damarlıymış bebkler geliştikçe kantıyormuş böyle bir şey başına gelen var mı
Kizlarrrrrrr lenovamm bahcecide bana gecen kasim ayinda halit firat erden cok ugrasirsin ugrasma direk donasyon dedi biliyorum gerci yucel bey burda brukselde gorusdum garanti yok ama elimden geleni yapicam dedi simdi iki arada bir deredeyim neticede bir kez deneyebilirim;elimde bir ecza deposu kadar ilac var gonal f mi puregonmi cetroditmi fostimon mi menopurmu ha clasid happ depo gibiyimmm ne istersen varr..evimicin sana ozelden mail atiyim goruselim .lenovamm uzulme ya benim icmde soyle bir his var ilaclari birakmak istiyorum kendine halime kalmak ne bileyimm yahuu.evimicin sen ne yapdin?
Yani Memorial Şişli yakınında demek istedim...
Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....
Sen buralarda yokken ben oylesine yaptirdigim asilama ile hamile kaldim. Benimki de mucize gibiydi. Semra hanima gitmek icin randevu gunu bile ayarlamistim yani. Testimi bile arkadasimin zoruyla yaptirdim. Halit beyi ben de ciddiyetsiz buluyorum. Ayrica bahcecide bir fabrika havasi var. Memoriale gitmedim bilmiyorum ama belki de zor ve kotu anilarim oldugu icin bahcecinin onunden bile gecerken icim sizliyor. Alkana katiliyorum tutmasa da bu ilaclarin etkisi devam ediyor dinlenme zamanlarinda. Mutlaka turkiyeye gel tup icin almadan da gitme bebegini. Alkan buradaki herkese moral oldu , umut oldu.
Alkan , daha cooooook erken ama sana bir tavsiyede bulunacagim nacizhane. İkili uclu testlerle ugrasma. Amniyo dansa ben cvs i dusunmeni tavsiye ederim. Benim doktorum cvs i amniyoya tercih ediyordu. Cunku amniyoda keseye giriliyor. Daha riskli ve daha gec haftalarda yapiliyor. Cvs daha erken ve bebekle keseden uzak plasentadan minik bir parca aliyorlar. Ayrintilara sonra gireriz istersen ama ben yaptirdim sonrasinda sukur temiz cikti cok rahat ettim. Kesin sonuc ve 10. Haftadan itibaren yapiliyor.
Coook su ic. Ve ne olur cok hareket etme. Bak bu bebek mucize , dikkat et ona. Gerci rabbim verdigi mucizeyi de korur bir sekilde ama sen yine de dikkat et gozunu seveyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?