- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
alarahan aynı dönem aynı sancıları yaşadık şimdide beraber ilerleyelim ne olur bağlantyı kopartmayalım ...burasıda olmasa hepten kötüyü olcagım...
tedavi sonrası bir mucize yaşamamızı tüm kalbimle diliyorumm
ben elevit,folik asit,omega 3,vitex,evening prime rose
bi macun karışım kullanıyorumm...ovulasyondan sonrada coraspirine mi başlasam ? faydası olur zararı olmaz sanırım...
berna bende üzüldüm inşallah bu ay başarırsın... şu brancala ursuli sen mi kullanıyordun ?
cans sizde olmasanız zaten kimse bu kalp agrısını anlamıyor..bu grubun bi büyüsü var gerçekten...geçmişten bugüne okuyunca başaranların sayısı epey var..umut oluyor gerçekten
alkan hepimize umut oldu derken kangurumda bunu perçinledi...inşallah 2 yumurtan bebek olur...
üzülmeyin deselerde hepimiz bu acıları yaşadık hala ağlamak nöbetlerindeyim...bi anda duş alırken ,otururken,bulaşık yıkarken...........
aglama nöbeti geçiriyorum...mübarek 3 aylardaaa rabbim dualrımızı kabul etsin...
kampa toparlamak için mücadele ediyorum...şimdi kilo verme zamanı deyip hergün verdiğim kararı bozuyorum
belki yürüyşe başlamak iyi gelebilir...ama dışarı çıkınca hemen eve geri dönmek istiyorum..
evet azimle ............ delecegiz inşallahh
sen nasılsın? hala istanbuldamısın ?
yeni negatif sonucunu almış ve bi bunalım yaşarkenn önce Alkan arkasından sen nasıl umut ışıgısınız anlatamam...
sağlıkla kavuşmanızı diliyorumm...bu dönemde kullanılan özel kürler otlar haplar varmıydı bişey ?
Denizbulut nerdeyse tüm hikayeni biliyorum bi dönemler sadece okuyordum..
maşallah rabbim oğluna uzuuuuuuuun saglıklı ömür versin...
şimdi arkadaslar evet pes etmek yok haklısınızda...
şu kalp agrısını aglama krizlerini nasıl geçirecegim...bana önereceginiz bi ot hap bişe varmı?
kimyasal bir şey kullanmak istemiyorum...
deniz bulut....yakın zamanda görmüştüm ama buradan da söyliyiiim.batu kocaman adam olmuş maşallah maşallah maşallah ona...ve en büyük maşallah ta sana....annesi...
tviti....nikinin yazılışını bulamıycam şimdi ..heh heh.....ağla zırla gitsin....nasıl olsa bir zaman sonra o da geçiyor...ağlama zamanı ağlamalı gülme zamnı gülmeli....hiçbişrşeyi ertelememeli,artık kaçtım.ama umarım yakın zamanda gülenlerden olursun.....
evet haklısınız ne oldu ne bitti ben yazmadım ama biraz yoğundum. malum ben lise öğretmeniyim ve sınavlarımız başladı.
1 mayısta en son regl oldum ve ayın sonunda tedaviye başlayacaktım ancak ayın 30 u oldu cevap yok 32 yok 34. gün idrar testi yaptım ama hiç ümidim yok inanamadım ikinci çizgiyi görünce.
hemen eşime seslendim ona gösterdim adam şoktan sadece hayırlısı olsun diyebildi ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyordum.
bir siteden aldığımız 10 tane filan gebelik testi vardı ve ben 10 testi 3 günde 3 öğün ölçe ölçe bitirdim. baktım hala bir şey yok ne bir damla kan ne bir belirti hafif bir bulantı var ama okadar değil. izmirdeki doktorumu aradım bana hemen kan tahlili yaptır dedi ve kanda olayı onayladı.
1 hafta öncede kesemizi gördük ama çok küçük daha 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için doktora gitmemi söyledi. ben 10 tane tüp bebek tedavisi görmüş kiminde tedavi yarım kalmış kiminde transfer sonrası tutunmamış deneyimlere sahip ben 42 yaşımı doldurduktan sonra hamile kaldım hemde doğal yolla nasıl becerdik anlamadım ama oldu işte:))))
2004 ten bu yana her ay takip etmekten bıkmıştım tamam 13.gün başlıyoruz.....
ama bu nasıl demekten hala kendime inanamıyorum şu an ezan okunuyor inanın herşey onun elinde ol demesi yeterli rabbim en başta sizlerin yavrularına sağlık biz bekleyenlere sağlıklı bebekler nasip etmesini dilerim. tabi tedavide olanlara iyi sonuçlar ve beklemede olanlarada benim gibi alkan gibi mucizelerle göbeklerini doldurmasını dilerim.
inanın daha çevremizde kimseye söylemedik ilk öğrenen doktorumdan sonra sizlersiniz. hepinize duacıyım ve hepinizin dualarına ihtiyacımız var.
3 aşılama ve 10 tüp ten sadece bir gebeliğim var oda düşüktü. onda yaşadığım mide bulantıları ve tiksinmelerden bu hamileliğimde eser yok rabbim inşallah tamamına sağlıkla erdirir ve sağlıklı ,eli ayağı düzgün evladımı kollarıma alırım .
bu arada alkan aynı dönemlerdeyiz gebeliklerimiz paralel gidiyor. inşallah sağlıkla doğum haberlerimizide veririz.
işte merak ettikleriniz kızlar....
çok korkuyorum bazen bazen inanamıyorum gidip sakladığım testlerden birine bakıyor bazende ultrason kağıdına bakıyorum rabbim mucizemi koru ona sağlık ver tüm anne adaylarının dualarını kabul et diye her an dua ediyorum...
yakında yine görüşürüz sizleri seviyorum....
denizcim sanırım sen isimleri karıştırdın benim öyle bir mesajım yok ki :26:
iyi geceler güller....tatlı uykularda olun.....
tiviti....şimdi okudum da...vanabumu ya yazmışım...öyle acele yazmıştım ki karışmış...teselli edecekse eğer herkese olsun sözlerim...hiçbir duygu ertelenmemeli...yaşanmalı ve bitirmeli....geleceğe bakmalı....
tek gözlen yazıyom...bir gözüm uyumakta..heh heh....sizler de olunnn inşallah.AMİNNN...
Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....
alarahan aynı dönem aynı sancıları yaşadık şimdide beraber ilerleyelim ne olur bağlantyı kopartmayalım ...burasıda olmasa hepten kötüyü olcagım...
tedavi sonrası bir mucize yaşamamızı tüm kalbimle diliyorumm
ben elevit,folik asit,omega 3,vitex,evening prime rose
bi macun karışım kullanıyorumm...ovulasyondan sonrada coraspirine mi başlasam ? faydası olur zararı olmaz sanırım...
berna bende üzüldüm inşallah bu ay başarırsın... şu brancala ursuli sen mi kullanıyordun ?
cans sizde olmasanız zaten kimse bu kalp agrısını anlamıyor..bu grubun bi büyüsü var gerçekten...geçmişten bugüne okuyunca başaranların sayısı epey var..umut oluyor gerçekten
Canimm bende bir yildir hergun agliyorum bisey degismiyor ustelik esimde bana karsi pek anlayisli degil olmazsa olmaz diyrlutfen aglama rabbim senide biide hepimizi duyacak.Sloganimiz Alkanin lafi UGRASAN HERKESIN COCUGU OLUYORR;Sevgilerrrr
alkan hepimize umut oldu derken kangurumda bunu perçinledi...inşallah 2 yumurtan bebek olur...
üzülmeyin deselerde hepimiz bu acıları yaşadık hala ağlamak nöbetlerindeyim...bi anda duş alırken ,otururken,bulaşık yıkarken...........
aglama nöbeti geçiriyorum...mübarek 3 aylardaaa rabbim dualrımızı kabul etsin...
kampa toparlamak için mücadele ediyorum...şimdi kilo verme zamanı deyip hergün verdiğim kararı bozuyorum
belki yürüyşe başlamak iyi gelebilir...ama dışarı çıkınca hemen eve geri dönmek istiyorum..
evet azimle ............ delecegiz inşallahh
sen nasılsın? hala istanbuldamısın ?
yeni negatif sonucunu almış ve bi bunalım yaşarkenn önce Alkan arkasından sen nasıl umut ışıgısınız anlatamam...
sağlıkla kavuşmanızı diliyorumm...bu dönemde kullanılan özel kürler otlar haplar varmıydı bişey ?
Denizbulut nerdeyse tüm hikayeni biliyorum bi dönemler sadece okuyordum..
maşallah rabbim oğluna uzuuuuuuuun saglıklı ömür versin...
şimdi arkadaslar evet pes etmek yok haklısınızda...
şu kalp agrısını aglama krizlerini nasıl geçirecegim...bana önereceginiz bi ot hap bişe varmı?
kimyasal bir şey kullanmak istemiyorum...
Kizlarrr simdi ymurtalari verdim geldim ama bakalaim tansfere gidebilecekmi birde orda esmle bir kavga sebeb benim aglamam adam sinirli berbat bir toplama gunu gecirdim sayet transfere giderse 1_2 bakalim ne olacak ama ben suna karar aldim birakicam biraz tedavyi bir yildir her ay tedavi vucut bitti ya ondan sonra artik son kez turkiyede denerm olursa olur Rabbim hepimizn sesimizi duysunnn/hergun bir umutlu haber isde kangrummm sizler bu topigin umutboceklerisinizsevgilerr kizlar bana dualarini eksik etmeyinn.Hepinizi kocamamn optum
kizlarrr ben geldimm 4 gun embriyosu A kalite 8 hucreli tek embriyo transfer oldumm rabbimm yardimcimiz olsun sevgilerr yanliz tweety bana yolladigi dua ve onun icimi okumus gibi yazmasi benim umut meleklerimi cogallti
kizlarrr ben geldimm 4 gun embriyosu A kalite 8 hucreli tek embriyo transfer oldumm rabbimm yardimcimiz olsun sevgilerr yanliz tweety bana yolladigi dua ve onun icimi okumus gibi yazmasi benim umut meleklerimi cogallti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?