38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Benimm canarkadaslarimmiyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim cunku bu benim bu ulkede son tedavimdi icimden bir ses vazgecmeemi soyledi istemiye istemiye bir an once bitsin diye oldum ama istemedimmi istedim umudum yokmuu varrrr her zaman biliyorumki o melekler sirasini bekliyor hepsi buradaki annelerinin kucagina dolacak;size bir sey anlatmak istiyorum yasadigimiz icicn her duyguyu hepimiz biliriz herkes sarildigi bir bebis bekliyor gecen kandilde gece ruyamda bir erkek bebek gordum sarildim sarildim ayni grcek gibi ama kimseye anlatmadim hatta bugun bile ransferden sonra esime anlattim.dedimki icimden Rabbim evlat vermicek al boyle tat dedi dedim;transfeere kadar hep korkuyla bekledim transferde esim yanimdaydi ve ben agliyarak o mucize kucuk beyaz isigi icimde gordum.Simdi hep beraber ssira bizde olsun canim arkadaslarimm ve sizin bana ettiginiz kadar bende sizlere duaciym

Sen kalbini bu kadar temiz tutmaya devam edersen rabbim nasip eder sana da insallahh.

Gülbahar, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Ben şu an troid ilacımı, folik asit ve coraspin kullanıyorum. Troid sorunum olduğunu bilmeden önce evliliğin ilk 1,5 yılı doğum kontrol hapı kullandım. Hem troidime hem de pıhtılaşmaya olumsuz etkisi oldu.

Pıhtılaşma testlerimde MTHFR 677 heterozigot, PAI-1 5g/5g, ApoE 3/3 gibi üç alelde sorun varmış. Bir arkadaşım homozigottu, hematolog ona gebelik öncesi kan sulandırıcı vermişti ve o ay hamile kaldı. Bende aynı hematologa sonuçlarımı gösterdim, öncelikle kilo vermemi söyledi (maalesefki hala 80'li kilolardayım, veremedim) gebelikte mutlaka kan sulandırıcı kullanmamı söyledi. Ben arkadaşımın hergün kullandığını ve o ay hamile kaldığını söyleyince istersen sen de haftada 2-3 defa kullanabilirsin dedi Ama ben sanki zorlamamla tavsiye ettiğini düşünerek kullanmadım. Sana doktorun gebelik öncesi de mi kullanmanı söyledi?

B12'nin yüksek olması iyimiymiş? Folik'in zehirleme yaptığını nasıl anlayabiliriz acaba?

Kizlarrr off patlicammm evde yaa devamli yemek istiyorummmm valla ssabahdan beri 1 ekmek yedimm doymak bilmiyorumm yahuu ben bir kacgun daha bole yatarsamm sisecegimm bide carpintim varr banyo yapmamakda cok kotu yahuu daha bugun ilk gundu ben yedim icdim yattim evde sadece bulasik yikadim ama canimm cok sikildii yaa;dusundumde neler cekiyoruzz igneler yumurta oldumu kac tane buyudumu catladimi alindi embriyo oldumu bolundumu dollendimi transfer hadeeee 12 gun bekleee tuttumu tutmadimi yat is yapma yikanma hepsii bebis icin yarabbiiimmmm biz resmen sinavdayiz yahuu

akidecik olsun canım canın sıkılsın yeterki sonuç pozitif olsun.ben yine hatırlatayım ağır iş yapma evde gez dolaş ağır kaldırma uzanma.inşaAllah bu sefer yüzün güler canım hemde bölünsün o a kalite embriyon.

akidecik, kolay sahip olanlar bizim neler yaşadığımızı, neler hissettiğimizi asla anlayamazlar. Allah emeklerinin karşılığını versin, güzel şeyler düşün, güzel olsun.:)

Evett dogru cnmm biz kolay bulmuyoruz ama cok seyde kazaniyoruz anlamayan anlamasin biz birbirimizi anliyoruz ya kader arkadaslarimm hem unutmayalimki kolay kazanilan hicbisey bu kadar degerli olamazzz hepimizz bulacagizz ve ssonuna kadar beraber gidecegizz.

kizlarrr ben geldimm 4 gun embriyosu A kalite 8 hucreli tek embriyo transfer oldumm rabbimm yardimcimiz olsun sevgilerr yanliz tweety bana yolladigi dua ve onun icimi okumus gibi yazmasi benim umut meleklerimi cogallti

canım hayırlı olsun inşaallah bebişin seninle olacak içini ferah tut bol bol su içmeyi unutma tutunmayı sağlıyormuş.dualarımız seninle) buradan mutlu haberle bize döneceksin)

38in fıstıkları hepiniz iyisinizdir umarım) uzun bir ara yoktum tatildeydim veeeee sizlere bomba bir haberle döndüm.kızlar ben anne oldum ))))) bir oğluşum bir kızım oldu)) biz kuruma kayıtlıydık.tam benim 3.tüp tedavi dönemimde haber geldi.iki kardeş biz bir beklerken rabbim süprizle iki kardeş gönderdi bize dün görmeye gittik allahım biyolojik çocuğumuzu henüz vermedi ama bize iki tane melek sundu.şuan alışma dönemi olacakmış saatlik olarak görüşüyoruz.sürekli alabilmemiz için büyük kuzumuz oğlumuzun bize alışması önemli.çok ama çok mutluyuz eşim ve ben) rabbim bize evliliğimizin 10.yıl armağanlarını çok güzel bir şekilde sundu.allah bizi yavrularımız yavrularımızıda bize hayırlı kılar inşaallah.vee ben birazdan yakışıklı oğlumla güzel kızımı görmeye gideceğim)) allah herkese anneliği tattırsın inanın biyolojik çocuğunuz olması şart değil.ben onları doğdukları andan beri tanıyor gibiyim sevgim o kadar büyük ki eşimle ikimiz aşık olduk onlara)
sevgiyle kalın)

merhaba Lee, seninle bir kaç kez yazışmıştık önceden .. senin adına çok sevindim ... Allah'ım ne güzel bir duygudur.. güle güle büyütmek nasip etsin Allah'ım... sabah sabah ilk okuduğum nottu ve inan tüylerim diken diken oldu arkadaşım ve gözyaşlarıma engel olmadım .. biyolojik olması önemli değil senin şu anki hissettiklerin önemli.. umarım bir ömür birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler sizi bekliyordur.. böyle güzel duyguyu yıldönümünde tatmanda ayrı bir güzel.. tekrardan tebrik ederim canım ... hayırlısı olsun .. görüşmek üzere..

Cok sevindim. Tebrikler.

çok sevindim canım,ne güzel bir beklerken 2 gelmiş, siz onları sevindireceksiniz Allahda sizi inşallah. güle güle büyüt yavrularını yaşları kaç? inşallah size alışmaları kolay olur ,biranönce yanınıza alırsınız. uzun zamandır girmemiştim bu topiğe dün girip geçmişi okuyunca ve kurumdan cevap beklediğinizi duyunca sizn için dua etmiştim Yüce Rabbin tez vakitte kavuştur diye ama bukadar çabuk olacağını düşünmemiştim açıkcası çok sevindim. belki denizgeldi hatırlar ondada aynısını yaşamıştık.bu konuda dualarım tutuyor herhalde. Allah tüm isteyenleri tez vakitte evlatlarıyla buluştırsun inşallah.

bu arada biz iyiyiz arkadaşlar oğlumun geçen hafta diş buğdayını yaptık. bugün tam 9 ayı bitti.

dün okudum hamile haberlerini çok sevindim.tedavide olan arkadaşlarada tez vakitte bebiş diliyorum inşallah, hamilelerimizede sağlıkla kucaklarına almayı bebeklerini.

hepinizi canı gönülden öpüyorum

Son düzenleme:
Lee26..tebrik ediyorum canim..hakkina boyle hayirliymis sana hayirli evlat olsunlar insallahh..arkasindanda biyolojik cocugunda olur insallahh..

kizlarrr ben geldimm 4 gun embriyosu A kalite 8 hucreli tek embriyo transfer oldumm rabbimm yardimcimiz olsun sevgilerr yanliz tweety bana yolladigi dua ve onun icimi okumus gibi yazmasi benim umut meleklerimi cogallti

canım benim yaa sana umut olabildiysem ne mutlu bana ben inanıyorum en kısa zamanda gelecek meleğin
Rabbim içindeki o umudu her daim yeşertsin sende buradaki diğer arkadaşlara umut ol günden güne sayımız
hep çoğalsın inşallah.. Dün gece yattım yatağıma sana ve maiye dua ettim canım Rabbim tez zamanda nasip
edecek inşallah ben buna can-ı gönülden inanıyorum... o gördüğün rüyada sana çıkacak bak gör

selam 38 in gülleri.71:

çabuk yazıyorum unutacaklarıma şimdiden affola.
akide...haydi haırlıı olsun .o a kalşte embriyon sana tutunsun son olsun inşallah..

nisa...sen de arayı açmışın sanırım pek az görüyom seni buralarda.iyimisin?ne kadar yazamasam da okumaya çalışıyorum yani...benden kaçmaz:))

kartopu hoş gelmişinmaşallah oğluş 9 aylık olmuş..öp onu...hatırlamazmıyım..kızlar buarnın sihri size de bulaşsın..ben bir dualar almıştım hop kızım çabucak benim oldu....isteyen herkesin olsun

cans hocam...iyimiyiz....özelden de sormuştum...inşallah herşey yolunda....

evimiçin...tekrar teşekkürler....inan ben de şanslıyım....senin ne kadar oldu...hamilelik iyi geçiyor inşallah

tedavide olan ya da uğraş veren arkadaşlar....Allah işlerinizi rast getirsin...sizler de gülün inşallah

sevgili leee.....canım yazılarını inan ağlamaktan zor okudum....tüm heyecanını paylaşıyorum...canım ....inan seni o kaar iyi anlayabiliyorum ki....ben de aynen öyle...sadece doğurmadım diyorum...yani o kadar...haırlısı ile güle güle
büyüt yavrularını...

herkse çok sevgiler...

kampa başlıyacaktı ne oldu?
alkan....sendne ses yok...inşallah herşey yolunda...hamileliğinin tadını çıkar....

Son düzenleme:
Lee tebrik ederim, ne tatli haber. Allah saglik ve mutluluk versin ailenize.

Akidecik, iyi sanslar canim, insallah olacak bu sefer. Olmazsa da Turkiye'ye geleceksin, yine olacak.

Deniz'cim beni sormussun; ben hala estrogen alip, HSG'de yapilan rahim kesilerini iyilestirmeye calisiyorum. Agustos basinda tedaviye baslayacagim. O zamana kadar, buradaki guzel haberleri okuyup umut topluyorum. Herkesin bir zamani var galiba. Insallah hepimizin teker teker yuzu gulecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…