- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
canım hayırlı olsun inşaallah bebişin seninle olacak içini ferah tut bol bol su içmeyi unutma tutunmayı sağlıyormuş.dualarımız seninle) buradan mutlu haberle bize döneceksin )
canım benim yaa sana umut olabildiysem ne mutlu bana ben inanıyorum en kısa zamanda gelecek meleğin
Rabbim içindeki o umudu her daim yeşertsin sende buradaki diğer arkadaşlara umut ol günden güne sayımız
hep çoğalsın inşallah.. Dün gece yattım yatağıma sana ve maiye dua ettim canım Rabbim tez zamanda nasip
edecek inşallah ben buna can-ı gönülden inanıyorum... o gördüğün rüyada sana çıkacak bak gör
KAMPA DENIZIMM Sagolun can arkadaslarimm MAImindee mujdesi gelecek insallahhh LEEE senii cok takdir ettim canimm inanki dogurmak ve sonuna kadar gidbilmek mesele degil unutma dogurmayi basaran herkesde iyi bir anne olmuyor ben suna inaniyorum rabbim sana bunun mukafatini minik melegini verecek sevgilerr
Akidecim rahim filmi demişsin tatlım çektirdim 2010 ekim ayında şükür temiz çıktı
heralde zamanı var benim sıpanınhakkımızda hayırlısı
ooooo super canim yakinda gelecek o kucuk sipaaaaaa emin ol bunaaa ben inaniyorumm
amiiiiiinnn inşallah canım
şu böğürtlen kökümüymüş neymiş aktardan alayımda bu ay yapayım diyorum yumurtalara iyi geliyormuş
rahmi kuvvetlendiriyormuş bilgin varmı canım? nasıl yapılıyor nasıl içiliyor?:26:
ayy duydumm bir sitede yaziyyor google yaz bogurtlen koku kuru diye cikiyor caniimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?