ostrojen hormonunu calıştırıp yumurta kalitesini arttırdığı için spor yapmanı öneririm. inan farkediyor. önündeki 3 ay bir salona yazıl ve haftada en az 3 gün git. diğer günler de yürü. kilo fazlan varsa kilo vermek de çok iyiymiş. ama fazlan olmasa da sporu mutlaka dene canım. hem sinirlere de çok iyi geliyor
badecim formumuza hosgeldin:)sana nacizane onerilerim olacak..bende ocak 26 da ilk tup bebek transferini yasadim ne yazikki 7 subatta negatif sonuc aldim 9 subatta adet oldum (normaldekinden daha siddetli kanama yasayabilirsin korkma bir suru hormon yuklendi cunku)sonra allahim sukurler olsun bana bir mucize gonderdi ve negatif tupten sonraki ay spontan hamile kaldim:)roniyam ile ikimiz birseyler denedik:)dhea denilen bir ilac var (bende eczaciyim)eczanelerde satiliyor yumurtaliklari genclestirdigi soyleniyor biz ondan ictik ama 4 ayda sonuc verir diyorlardi ben henuz 2 ayi doldurmamistim..ama yinede belki ondan belkide tupte kullanilan ilaclardan allahin lutfu hamiel kaldim:)ondan once d vit baktirdim eger dusukse tutmama sebepleri olabiliyor d vit ictim...heparin ignesi eger daha once gebelik kaybin varsa tromboz paneli denen bir duru genetik test yaptirman gerekiyor orada rsikli ciakrsan hamileyken heparin kullanman geekiyor..canim aklina takilan birsey olursa sor insallah tum form bu sene hamile kalacak:))canım kilom fazla değil ama doğru spor her şekilde iyi gelebilir ... sevgiler...
Sen tatili unutlülülülülülü,biraz kıdem kazan annelikte,ondan sonrayasakkelimekizlar hep aklimdasiniz ama tadsiz bir donem geciriyorsam pek girmiyorum ..gecen gunelrim biraz oyledyi cok sukur bugun biraz daha iyiyim...hepinizi cok ozledim:)ama daha yaz gelmeden herkes tatile gidiyor galiba:)ben evde kapali hayal kuruyorum:))
badecim formumuza hosgeldin:)sana nacizane onerilerim olacak..bende ocak 26 da ilk tup bebek transferini yasadim ne yazikki 7 subatta negatif sonuc aldim 9 subatta adet oldum (normaldekinden daha siddetli kanama yasayabilirsin korkma bir suru hormon yuklendi cunku)sonra allahim sukurler olsun bana bir mucize gonderdi ve negatif tupten sonraki ay spontan hamile kaldim:)roniyam ile ikimiz birseyler denedik:)dhea denilen bir ilac var (bende eczaciyim)eczanelerde satiliyor yumurtaliklari genclestirdigi soyleniyor biz ondan ictik ama 4 ayda sonuc verir diyorlardi ben henuz 2 ayi doldurmamistim..ama yinede belki ondan belkide tupte kullanilan ilaclardan allahin lutfu hamiel kaldim:)ondan once d vit baktirdim eger dusukse tutmama sebepleri olabiliyor d vit ictim...heparin ignesi eger daha once gebelik kaybin varsa tromboz paneli denen bir duru genetik test yaptirman gerekiyor orada rsikli ciakrsan hamileyken heparin kullanman geekiyor..canim aklina takilan birsey olursa sor insallah tum form bu sene hamile kalacak:))
kızlar nerelerdesiniz ben annemde kaldım uzun süre nete giremedim .neler olmuş neler.DEFNECİM anladığım kadarıyla hamileliğin iyi gidiyor çok sevindim.hiç kalkma lğtfen yat 14. haftaya kadar risk biliyorsun .RONİYAM tatile çıkmışsın iyi tatiller.MONETACIM öncelikle başın sağolsun sonuç için üzldüm ama biliyorum sen başaracaksın .DİLAREM fıstık kızını öp yerime .yeni hamileler DENİZ RÜZGAR hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz okumak biraz zor oldu ara ara okudum kaçırdığım şeylr olmuştur.benim durum aynı evdeyim hep 13. haftaya girdim .her şey iyi ama sonuna kadar merak ve korku peşimi bırakmıycak gibi .neyse kimseler yok görüşmek üzere
Ay sen bizi hatırladın mı cadıııı
İyi olduğuna sevindim canımkaydirigubbakcemile3
Yaaav herkes hamile olunca gidiyorrrrsenağlama
Çocuk olduğunda hiç uğramayacaksınız galibaaaa:1no2:
Öpüyorum seni ama ara ara girip bilgi ver kıs kendinden,umut ol burdaki arkadaşlarımıza canummmmŞeniz
kizlar hep aklimdasiniz ama tadsiz bir donem geciriyorsam pek girmiyorum ..gecen gunelrim biraz oyledyi cok sukur bugun biraz daha iyiyim...hepinizi cok ozledim:)ama daha yaz gelmeden herkes tatile gidiyor galiba:)ben evde kapali hayal kuruyorum:))
Saol gulummma.s.Diloşum, Roni'ciğim
Her ikinize de güzeeel bir tatil diliyorum. Diloş'cuğum sen bebeğinle ilk tatiline çıkacaksın, inşallah daha çok uzun yıllar bu güzel duyguyu yaşarsınız.
Roni'ciğim sen de üzerindeki stresi atarsın inşallah. Hem bebek işi, hem sınav derken gerçekten yoruldun. Zaten beden yorgunluğu dinlenince geçiyor, ama ruhsal yorgunluk daha zor. O yüzden umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ve yeni başlangıçlara zinde bir şekilde adam atarsın.
Oh oh kızlar bizim için de eğlenin. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Saol gulummma.s.
Amin canım,inşallah burdan senin de ilk tatilini konuşuyor olcaz yakında:içelim:
cokacimcoookBu arada çamaşırlar o kadar birirkti ki evde. Resmen dağ gibiydi. Onları attım makineye. Şimdiden ikinci makineyi yıkıyor.
Akşama da ne yemek yapacağımı bilmiyorum. Kabak filan var ama şöyle patates, kabak filan fırına sürüp yoğurt mu dösem yoksa, normal ocakta hafif ekşili mi yapsam bilmiyorum.Bakalım artık, karar verririm birazdan. :sm_confused:
Kurtarırdım önce:teselli:Keşkem dün sen de olsaydı Diloşum tam kaynatırdık valla. Hem belki sen beni Monişin dayağından kurtarırdın.
(.:1no2:..... mı acaba. Sonra da "Bırak biraz da ben döveyim" mi derdin. Valla onu tam bilemiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?