38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tüm bu burokrasiyle uğraşmadan doğal yollarla hamile kalırsın inşallah. Çünkü bunca emekten sonra sonuç hüsran olunca daha çok yıkılıyor insan. Ben devletten yardım almadan (yaş 43) yaptırdım ama 7. haftada kalbi durdu bebeğimin.(( Psikolojim berbat...((

Yaş olayı insanın yüzüne öyle bir vuruluyor ki, sanki biz istedikte daha küçük yaşta bebek yapmadık gibi. Bizde isterdik erken yaşta hamile kalmayı anne olmayı. Ben de 43 yaşındayım. 2 kürtaj bir düşük yaşadım ve sebebine doktorlar yaş faktörü diyorlar. Ve bu beni çok daha fazla üzüyor. (( Bebekliğne şahit olduğum çocukların hamile olmaları, anne olmaları beni etkiliyor. Kıskançlık değil asla ama bir burukluk oluyor. En yakın arkadaşımın 2 çocuğu ünüversiteyi bitirdi. Allahım herkese güzel günler versin. Bize de..

gunaydin kizlarr..bugun bolca dua edin bugun yapilan dualar makbul dur rabbimin katinda insallahh..

Evimicin..evet canim dogumum yakin benimkiler asagi inmis ama..drum eylul 28 verdi ikizler erken dogduklari icin 3 hafta beri dedi ama bu ayin sonu veya eylulun basi diyoruz bakalim hayirlisiyla..rabbim bizlere hayirli saglikli ,kolay dogumlar versin RABBIM DARDA KOYMASIN INSALLAH BIZLERIDE BEBISLERIMIZIDE INSALLAHH..AMIINN

38in güllerine selam

tüm güllerin bayramını kutlar en yakın zamanda sizlerinde anneliği tatmanızı dilerim....cani gönüldenn...sevgiler.....
bunlarv da bayram çiçekleriniz

şeker zaten zararlı....onun yerine de denizimden kocaman öpücük

Canım selam senin hikayeni tam bilemiyorum inşallah senin de Allah yardımcın olsun doktorum bakırköy de bakırköy konakları tel 0212 660 41 42 Serhat Sakız çok memenun kalacğına eminim

Kampa selam aynı tavsiyelerden muzadripim her gören başına bela mı alıcan bu saatten sonra diye beni caydırmaya uğraşıyo hepsine gıcık oluyorum sanki bana küfrerdiyorlar gibi geliyo seni çok iyi anlıyorum

Dun gece senin dogum yaptigini gordum. Yemin ederim. Cok uzun bir ruyaydi ama simdi ayrintilarini cok hatirlamiyorum. Soyle bir sahneyi hatirliyorum ama dogmadan hemen once ton baligi tenekesi gibi bir sey aciyorlar hastanede. Bebek mamasiymis o. Dogumdan hemen sonra sutun gelmezse diye hazir ediyorlarmis mamayi.

Ben kendi bebegimi gormedim ruyamda.

Hayirlisi insallah ferah haberlere cikar...

Bu arada 28 agustos diyecektin herhalde.

kizlarr hepinize hayirli bayramlar.

Evimicin..hayirdir insallah canim bakalim ozaman daha var benim dogumuma demektir hayirlisiyla insallahh..evet benim doguma drum eylulun 28 dedi ama 3 hafta beride olur dedigi icin ben agustolsun sonu eylulun basi diyorum bakalim hayirlisi ..insallah gordugun ruya hayirlara vesile olurr..

İyi Bayramlar herkese!

Tahlil yaptırmama 2 gün kaldı. Hiç bir belirti yok vücudumda, biraz göğüste hassasiyet o kadar. Olmadı mı yine nedir? Ben hala ikizler geliyor diye dalgadayım ama...

Kampa..pozitif dusun ltfen bir belirti bekleme..belirtisizde hamilelik oluyor kizz..hemencecik olmadi deme ltfen gun dogmadan neler dogarmis..hem eve baglanmasaydin cik yavas yavas dolan biraz..zaten ilk 3 gun onemli diyolar ,yani uc gunden sonra biraz hareketlenebilirsin..kasma kendini..aklini birazz uzaklastir ikizlerinden..tutucak annesi insallahh..emegini bos etmesin rabbimm..

merhaba kızlar bayram nasıl geçiyor sizde?bende bayrammı değilmi belli değilhem hastayım üşüttüm üzerinize afiyet.dün çok kötüydüm bu gün biraz daha iyiyim.

kampa rabbim yazmışsa her şekilde olur.belirti olmadan hamile kalan odu darısı sana olsun canım.bayram bitsede senin bayramın devam etsin inşaAllahhhhh

İyi bayramlar şekerler.Bundan sonraki her günümüz bayram tadında geçsin inşallah.Topiğimizin tüm kadınlarını,doğmuş ve yeni doğacak o
lan minik yavrularını sevgiyle kucaklıyorum...Allah tüm isteyen ben de dahil herkese gelecek bayramlarda annelik sevincini yaşatsın Amiiin...
Maicim yeniden çoook geçmiş olsun.Biraz dinlen koşturma artık.Aslında en çok lazım olan sensin biliyorsun canım...İstanbul kazan sen kepçe gezerken üşüttün biliyorum.Çoook çalışman gerek diyordum vaz geçtim.Dinlen,kendine iyi bak ve sakın hastalanma e mi tatlım...
Toana geri sayım başladı.Bir daha ki bayramda kuzulara elini öptüreceksin canım benim.Asıl bayramı o zaman kutlayacak ve hiç yalnızlık çekmeyeceksin gurbet ellerde biliyorsun.Kendine ve kuzulara dikkat et canım benim.
Kampa,tüm kalbimle sevincine ortak olmayı bekliyorum,bekliyoruz hepimiz.Patlat bir sevinç dalgası da silkinip kendimize gelelim beya....Hep ben motive ediyormuşum,umut oluyormuşum ya herkese,bu sefer sen ol be canım AMİNNNNN....Acayip ihtiyacımız var güzel bir bebek haberine bu topikte.Hadi bakalım gün saymaya devam az kaldı.Allah muradını versin al git bebişleri dooooğru evine....
Yeniden herkesin bayramını kutluyorum dostlar.Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere iyi geceler...

alkancım teşekkür ederim canım arkadaşım evet abarttım galibabu gün dünden iyiyim şükür kaltım ayağa.Allah kimseyi düşürmesin.be sefer fenaydım ama geçecek inşaAllah.
diğer dileklerin yüreğimin taaaaa içindennnn aminnnn diyorum.inşaAllah gelecek yıl hepimiz anne olarak bayramı kutlarız.

mai ...gecmis olsun canim kendine iyi bak ..

Alkan..sagol guzel dilekelrin icin rabbim seninde gonlundeki evladini biran once gondersin insallah hayirlisiyla..

Kızlar selaaam. Son güne kadar iyi idare ettim de, bu son gün hemen gidip test yaptırmak istiyorum. Korku sardı içimi ay ay aaaay.
İnşallah pozitif olacak bu sefer. Gerçi her sefer böyle dedik ama bu sefer daha iyi embriyo, rahim daha iyi durumda, 2 tane yerleşti. Oh oh daha ne olsun. Tutmazsa iyice deliye bağlamam inşallah. Sonucu alır almaz, eve bile uğramadan uçağa gideceğim, size sonucu Perşembe yazarım artık.

Kampa...hayirlisi bakalim..persembe gec merak ederiz sen ucaga gitmeden bize yaz ..insallah guzel haberlerini alalim sansin bol olsun ..hadi bekliyoruz..

kampa... canım inşaAllah pozitif haberini alıp heyecanla bizimle paylaşacaksın.bende heyecanla bekliyorum sonucu dualrım seninle...

Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz[/QUOTE]

Sevgili Puding... 38 yaş ve hatta hiçbir yaş hiçbir şey için geç değildir... Ben 40 yaşındayım ve 4. deneme için hazırlık yapıyorum.Rabbim büyük, eğer maddi sıkıntınız yoksa denemeye değer...Merkez olarak da memorial şişliyi tavsiye ederim...Son denemem de orada oldu 4. de orada olacak.Sana kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…