Amin herkes isteyen herkes kavuşsun bebeğine, benim işim bu gün allaha kaldı (zaten hep allahtaydı ) malesef devletten 2. hakkımı kullanmama zaman yokmuş iğneleri kullanmaya başlarken seni 2. hakkınada yetiştircem diyen doktor bu gün yeni opu olmuşsun 6 eylüle kadar yumurtan oluşmaz ilaç rp. veremeyiz devletten yararlanamazsın dedi!!!! üzülmedim şaşırdım kendi sakinliğime daha çok şaşırdım transfer olamayacağımı öğrendiğimde kendimi parçalayıp tam gün ağlamıştım bu ne bilmiyorum. Bir kez daha anladım paran varsa daha kolay çözülüyor ,devlette ücretli 5000 TL olur dedi suratsız memur, zaten okadar para olsa üstünede ekler mis gibi özelde yaptırırım.
Kızlar paranız varsa hiç devletle uğraşmayın derim 3,5 aydır her gidişim sürpriz
her gidişim sitresti
İlk tüp denemem opuya kadar sürdü ...........sonrasını bilmiyorum
Şimdi ne yapacağımıda bilmiyorum...........
Bir sponsor :) bulabilirsem denemek istiyorum........................
Kocaman boşluktayım...................
Sanada iyi bayramlar nckurt Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir ben kendimi toparlamaya calisirken bir darbe de abimin esinden aldim gerine gerine 5 haftalik hamile oldugunu planladiklari gibi tam istedigimiz zaman oldugunu soylerken birazda bana dokundurdu tabi bir yegenim daha olacagi icin sevindim ama icim yine acidi eger benimde sonucum pozitif olsaydi ayni donemlerde doguracaktik. Neyse kadere karşi gelemem buda benim sinavim . Bu arada dr gittim bana uzuldugunu ama sonucun negatif olduguna cok sasirmadigini soyledi. Yumurtan tekde olsa kaliteli oluyor bu guzel dedi ama senin yasinda birinin hamile kalmasi yuZde yirmi dedi .yani 42 yasinda oldugum icin tek nedeni bu dedi( ama maddi gucun oldukca ben olsam denerim dedi regli oldugun surece sansin bitmez dedi bilmiyorum kizlar maddiyat tabiki onemli sonucta koc'un yada sabanci'nin kizi degilim ama en onemlisi icimdeki isigin sonmesi 40 yasinda en yakin arkadasimin hamileligi simdi abimin esi ve her ne yaparsam yapayim hamilelik sansimiz cok az oldugu ... Neyse sizide bayram ustu uzmek istemem herkese iyi bayramlar sevgiler...İ
Herkese Merhaba
Arkadaşlar tahlillerim yapıldı, döndüm... Oradaki sekreter kız doktorun yoğun olduğunu ameliyatta olduğunu görüşemeyeceğimizi, daha sonra bizi telf.arayacağını söyledi.
3 gün kafam allak bullak dolaştım. Arkadaşım niye doktoru beklemediniz diye fırça attı bana. Hay allah yanlışmı yaptım diye daha yedim kendimi. Dün ardı dk. sonuçlar iyi dedi nasıl sevindim anlatamam. Doğum kontrol hapımı bırakmıştım artık önümüzdeki ay başlayıp bir sonraki reglimde tedaviye başlayabileceğiz rabbimin izniyle. o izin verince oluyor işte kaçtır başlamak için gidiyoruz eli boş dönüyoruz bu bile çöküntüye sebep oluyor.
İyi dilekleriniz için teşekkürederim.
Ben bu pozitif güzel duayı yazdım bende okucam.
Blondehazan doktorunun adını bana da verebilir misin
Lenova okuyunca benide ağlattın hadi hayırlısı dedim başlarda okurken sonraki sayfalarda içim eridi. Üzülmede diyemiyorum ne bileyim işte bir değişik duygu sadece bizler anlarız... Bizlere verilen bu canı sonuna kadar emanetçiye verilmek üzere taşıyacağız işte.
Cans sevgili cans senide tebrik ederim mutluluğun daim olsun.
Süperim, anneme nazlanarak keyif yapıyorum şekerim. Deliye bağladım, ikizlerim ikizlerim diye dolanıyorum ortada.
Bu arada bütün arkadaşlarım sözleşmiş gibi beni yıldırmaya çalışıyorlar. bu son denemen mi olacak? bırak artık... çocuk büyütmek zaten çok zor... aman boşver böyle ne rahatsın, belanı mı arıyorsun... Ergenlik, okul parası of offf diyenler. Bir kısmı çektiklerime üzüldüklerinden, bir kısmı zaten çocuk büyütmekten sıkılmış, halime imrenenler de çok, sorumluluk az, gez toz, ohhh diyenler. Ne garip bu dünya. olanın derdi ayrı, olmayanın ki ayrı.
Toana ikizlerin hayali bile çok güzelmiş :) Senin mutluluğunu bir kere daha anladım.
gunaydin kizlarr..bugun bolca dua edin bugun yapilan dualar makbul dur rabbimin katinda insallahh..
Evimicin..evet canim dogumum yakin benimkiler asagi inmis ama..drum eylul 28 verdi ikizler erken dogduklari icin 3 hafta beri dedi ama bu ayin sonu veya eylulun basi diyoruz bakalim hayirlisiyla..rabbim bizlere hayirli saglikli ,kolay dogumlar versin RABBIM DARDA KOYMASIN INSALLAH BIZLERIDE BEBISLERIMIZIDE INSALLAHH..AMIINN
İyi bayramlar şekerler.Bundan sonraki her günümüz bayram tadında geçsin inşallah.Topiğimizin tüm kadınlarını,doğmuş ve yeni doğacak o
lan minik yavrularını sevgiyle kucaklıyorum...Allah tüm isteyen ben de dahil herkese gelecek bayramlarda annelik sevincini yaşatsın Amiiin...
Maicim yeniden çoook geçmiş olsun.Biraz dinlen koşturma artık.Aslında en çok lazım olan sensin biliyorsun canım...İstanbul kazan sen kepçe gezerken üşüttün biliyorum.Çoook çalışman gerek diyordum vaz geçtim.Dinlen,kendine iyi bak ve sakın hastalanma e mi tatlım...
Toana geri sayım başladı.Bir daha ki bayramda kuzulara elini öptüreceksin canım benim.Asıl bayramı o zaman kutlayacak ve hiç yalnızlık çekmeyeceksin gurbet ellerde biliyorsun.Kendine ve kuzulara dikkat et canım benim.
Kampa,tüm kalbimle sevincine ortak olmayı bekliyorum,bekliyoruz hepimiz.Patlat bir sevinç dalgası da silkinip kendimize gelelim beya....Hep ben motive ediyormuşum,umut oluyormuşum ya herkese,bu sefer sen ol be canım AMİNNNNN....Acayip ihtiyacımız var güzel bir bebek haberine bu topikte.Hadi bakalım gün saymaya devam az kaldı.Allah muradını versin al git bebişleri dooooğru evine....
Yeniden herkesin bayramını kutluyorum dostlar.Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?