Alkan bence de doğru İstanbul'a, adam gibi güvendiğin bir doktora... Böyle saçma salak doktorlara sinir oluyorum. Her işte bir hayır vardır, sağlıksız bir gebelik olacaktı belki, hatta sağlıksız bir çocuk, Allah korusun bunlardan, belki en iyisi buydu da böyle oldu. Ben senden umudumu kesmedim, sakin ve sağlıklı kal canım.
Emir çok zor habire kötü haber almak, hele eşin de arıza çıkarınca. Psikolog iyi fikir, aslında hepimizin ihtiyacı var profesyonel birileriyle konuşmaya. Yıkılma ama, gün doğmadan neler doğar, dur bakalım neler olacak. Kistin ne olduğunu anlamadan panik olma, hiç bir şey çıkmayabilir de.
Benim 3 folikulum toplandı bugun, doktor pek umutlu konuşmadı, serbest sıvı var (ne demekse), bunların içi boş olabilir dedi. Hepimizin isi çok zor, umut doruğa çıkıyor çıkıyor, sonra boom dibe çakıl, tekrar, tekrar... Valla ben de psikologa gitmeyi düşünüyorum, bir iki seansta insan düşüncelerini toparlar.
Hepinize iyi geceler.
herkese selam fazla kalmayacağım okuyorum takip ediyorum ama artık kabuk değişsin yeni arkadaşlar gelsin paylaşsın onlar hamile kalsın bebeklerine kavuşsunlar diye uzak duruyorum. ve tabiki eskisi gibi de vakit bulamayorum. evden hiç işten arada sırada bakabildiğiğim ve sizlerde eskisi gibi çok yazışmadığınız için hemen arayı kapatıyorum.
arkadaşlar aman negatif olmayın sakin olun üzülmeyin sabırlı olun falan deniliyo ya tedavi süresinde bu cümleleri KAALE ALIN olur mu? çünkü bu kelimelerin içinde hayat gizli hayatın şifresi gizli size bir kere daha şifre veriyorum boru değil ama gerçekten şifreyi veriyorum. gönülden içten doğal bir şekilde
NEDEN BEN DİYECEĞİNİZE NEDEN OLMASIN HERKESİN OLURSA BENİM DE OLUR BENİM NİYE OLMASIN BENİM İKİ KAFAM MI VAR İKİ KALBİM Mİ VAR BENİM DE İKİ ELİM İKİ AYAĞIM VAR BENİMDE DİĞER KADIN KİŞİLERDEN HİÇBİR FARKIM YOK O ZAMAN BEN DE İSTİYORUM HEMEN İSTİYORUM HAYIRLISIYSA DEĞİL HAYIRLISINI İSTİYORUM diyeceksiniz. söylemiş olmak için değil olsun diye inanarak söyleyin. nasıl olsa benim olmaz olmayacak falan ayaklarını kendinize acıma ayaklarını bırakın.
normal hayatta da pozitif olun kimseyi bilerek kırmayın dedikodu yapmayın kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbirşeyi başkasına yapmayın. hele doğaya ve hayvanlara kesinlikle zarar vermeyin. doğaya ve hayvanlara kötü duyarsız davranana doğa çoğalma izni vermez bu da benim komple teorim. niye çünkü kendisine zarar verecek bir insan daha dünyaya gelmesin diye.
Alkan merhaba, tekrar geçmiş olsun İstanbul'da gitmeyi düşünürsen benim doktorumun adını verebilirim tüccar zihniyetli olmayan, idealist ve ileri yaşta bir sürü hastası olan ve onlarda başarı sağladıkça kendisindeki mutluluğu gözünden hissettiğin bi doktor
istersen verebilirim haber ver canım
Çok geçmiş olsun canım ya.Allah bir daha ne sana ne su10'a ne de hiç birimize göstermesin inşallah.O kapılarda hiç kimseyi bekletmesin.Anjiyoda bir şey çıkmamasına çok sevindim.Erkekler bu yaşlarda kalp konusunda potansiyel tehlike taşıyorlar.Allah kocişlere sağlıklı uzuuuun ömürler versin bizimle yaşasın bizimle yaşlansınlar inşallah Aminnnn...Anne olacağımıza inancını ve dualarını sürdür.Ben de öyle yapıyorum.Alabama fırçalar sonra bizi bak karışmam ona göre...Kendine iyi bak sevgiler...
şimdi çok güzel bir haber aldım,kendisi yazmak isterdi belki ama herkes merak ettiği için dayanamıyıp ve diğer arkadaşlara moral olsun diye bu güzel gecede güzel haberi vereyim dedim. cans doğum yapmış arkadaşlar.Yağız bebek hayırlısı ile sağ salim doğmuş. Cans da çok iyiymiş Maşallah
vana.....bu sana....
bir sabah...... mutfaktayım.tezgahı topluyorum.benim zilli almış mama sandalyesinin tepsisini bağırıyor''imimiiiiiiiiiii imimiiiiiiiiiiiii
dedim annem ne yapıyorsun sen?simitmi satıyorsun?
dedi-hı
devam ettiimimiiiiii imimiiiiiii
zilli demek parka çıktığında görmüş aklında tutmuş....simitçi görmüş....evde bana taklit yapıyor sümüklüm..
ben hemen devamını getirdim.bıraktım işimi...mini bir tiyatro yaptık ikimiz ana kız.
o şimdi tepsi başında geziyorimimiiiidiye...ben de çağırıyorum onu.müşteriyim ya..simitçiiiiii simitlerin taze mi?
-tate
çıtır çıtır mı
-tıtı tıtı
- bir tane ver bakalım
hayalde veriyormuş gibi yapıyor.siz gözünüzün önüne getirin.ben tadına bakıyorum
-hımmmm eveet.çok tazeymiş çıtır çıtır.
-kaç para?
-10
-tamam.al sana 10 para....
parasını cebine koymasını kaybetmemesini söylüyorum...hayalde koyuyor cebine.....
sonra sırasıyla ayşesine pepesine tavşanna ve ababasına(alibaba)simit satıyor...
a babaya geliyor sıra.parasını istiyor.ben devreye giriyorum.
-anneciiiim...a babanın parası yokmuuuuş....olsun de annem sonra verirsin de annem diyorum...
bir tane daha.....
Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz
Sevgili Mai
Bu havuz sistemini biraz yazar mısın hangi doktor uyguladı sana bunu.
Benim düşündüğüm sistem gibi mi merak ettim. Ben bir ay ilaçsız normal yumurtlamada toplansın sonra tedaviyle oluşanlar toplansın garanti olsun diye düşünüyorum hep.
Bu arada herkes tek de olsa olsun demiş ya arkadaşlar ben de diyorum ki ikiz olsun inşallah kafanda kukuletalarla gezesin inşallah, yardım arkadaşlar diye bize yazasın inşallah:))
Alkan sen herkese çok güzel moraller veriyorsun Allah ömrünü daim etsin:) Hepimizin kini de
Bayramda kayınbiraderim ve sevgili eşi geliceklermiş eşi hamile (Allah onu utandırmamışta hemen hamile kalmış öyle dedi bana) k.validem iftara gelirsiniz dedi, k.babam cümbürcemaat oluruz dedi. Bir anda başıma ağrılar girdi hayır diyemedim onlara çünkü rutin bu işler bizde son akşam onlar geliyo iftar ediliyo ertesi gün kahvaltıya gidiliyo.
Nasıl dayanıcam arkadaşlar bilmiyorum. Şimdi ona sen otur dicekler ben hizmet edicem buda beni bir kat daha yaralayacak. Son günlerde düşüncelerimi oldukça yoğun yaşıyorum. Ama artık geceleri yattığımda gözümün önüne bebekler getirmeye çalışarak avunuyorum.
Allah burdaki herkese ikiz ikiz versin versinde birbirimize yaramazlıklarını anlatalım büyüdüklerini yazalım denizgeldinin böceği gibi bizi işi bıraktırsınlar da başımıza tac edelim onları inşallah.
Allah göbüşlerimize böbüş koysun en meleğinden
Öpüyorum hepinizi
Kızlar merhaba yaş 39 olmak üzere fhs 9,75 amh 0,08 devlet hakkımı (ki bu ilk denememdi)kullanmak üzere yola çıktım yüksek doz iğnelerle 13.gün üç yumurta oluştu ikisi iyi görünüyor biri küçük denildi ve geçtiğimiz pazartesi opu oldu sonuç tam bir hüsran gelişmiş olan ikitanenin içi boşelimizde 1 tane küçük kaldı doktor perşembe transfere gelecek gibi hazırlan ama biz sana haber vericez dedi ve dün aradılar embriyo oluşmamış transfer iptal bu sonuca hazırım sanıyordum değilmişim yıkıldım.
Şimdi sizden özellikle çok kez tüp deneyenlerden ve değerleri bu kadar düşük olanlardan bilgi rica edicem lütfen beni yalnız bırakmayın vede yumurta sayısı kalitesi konusunda ne yapmalıyım????
Doktar yapılabilir birşey yok demişti.
devletteki 2. hakkımıda acil kullandıracaklar çok canım sıkkın lütfen bilgilerinizi paylaşın............
sevgilerimle
ays73 canım geçmiş olsun,inşallah bir daha ki sefere daha iyi sonuçlar alırsın,bir ay bir ayı tutmuyor.Benim gittiğim doktor takip ediyor en uygun ayda tedaviye başlıyor,en uygun ayı nasıl biliyor bilmiyorum,kısacası yıkılma,yola devam.Ben dhea denen bir ilaç kullanıyorum şimdi,faydası olup olmadığı tartışılır ama bana iyi geldi,doktoruna sorarak kullanabilirsin,bir de incir kürünü biliyorum.İnşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun,sevgiler iyi bayramlar
Amin herkes isteyen herkes kavuşsun bebeğine, benim işim bu gün allaha kaldı (zaten hep allahtaydı ) malesef devletten 2. hakkımı kullanmama zaman yokmuş iğneleri kullanmaya başlarken seni 2. hakkınada yetiştircem diyen doktor bu gün yeni opu olmuşsun 6 eylüle kadar yumurtan oluşmaz ilaç rp. veremeyiz devletten yararlanamazsın dedi!!!! üzülmedim şaşırdım kendi sakinliğime daha çok şaşırdım transfer olamayacağımı öğrendiğimde kendimi parçalayıp tam gün ağlamıştım bu ne bilmiyorum. Bir kez daha anladım paran varsa daha kolay çözülüyor ,devlette ücretli 5000 TL olur dedi suratsız memur, zaten okadar para olsa üstünede ekler mis gibi özelde yaptırırım.
Kızlar paranız varsa hiç devletle uğraşmayın derim 3,5 aydır her gidişim sürpriz
her gidişim sitresti
İlk tüp denemem opuya kadar sürdü ...........sonrasını bilmiyorum
Şimdi ne yapacağımıda bilmiyorum...........
Bir sponsor :) bulabilirsem denemek istiyorum........................
Kocaman boşluktayım...................
Sanada iyi bayramlar nckurt Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
Sevgili Mai
Bu havuz sistemini biraz yazar mısın hangi doktor uyguladı sana bunu.
Benim düşündüğüm sistem gibi mi merak ettim. Ben bir ay ilaçsız normal yumurtlamada toplansın sonra tedaviyle oluşanlar toplansın garanti olsun diye düşünüyorum hep.
Bu arada herkes tek de olsa olsun demiş ya arkadaşlar ben de diyorum ki ikiz olsun inşallah kafanda kukuletalarla gezesin inşallah, yardım arkadaşlar diye bize yazasın inşallah:))
Alkan sen herkese çok güzel moraller veriyorsun Allah ömrünü daim etsin:) Hepimizin kini de
Bayramda kayınbiraderim ve sevgili eşi geliceklermiş eşi hamile (Allah onu utandırmamışta hemen hamile kalmış öyle dedi bana) k.validem iftara gelirsiniz dedi, k.babam cümbürcemaat oluruz dedi. Bir anda başıma ağrılar girdi hayır diyemedim onlara çünkü rutin bu işler bizde son akşam onlar geliyo iftar ediliyo ertesi gün kahvaltıya gidiliyo.
Nasıl dayanıcam arkadaşlar bilmiyorum. Şimdi ona sen otur dicekler ben hizmet edicem buda beni bir kat daha yaralayacak. Son günlerde düşüncelerimi oldukça yoğun yaşıyorum. Ama artık geceleri yattığımda gözümün önüne bebekler getirmeye çalışarak avunuyorum.
Allah burdaki herkese ikiz ikiz versin versinde birbirimize yaramazlıklarını anlatalım büyüdüklerini yazalım denizgeldinin böceği gibi bizi işi bıraktırsınlar da başımıza tac edelim onları inşallah.
Allah göbüşlerimize böbüş koysun en meleğinden
Öpüyorum hepinizi
merhaba emir canım dr um bana havuz diye bişey demedi.benim embriyolara genetik analiz uygulanacak.o yüzden en az 5 emriyo olması gerek dedi.o yüzeden senden iki kez toplayalım dedi tamam dedim.ilk yumurta toplamada 5 yumurtadan 3 tanesi döllendi ve donduruldu.ben eşimle öcerti öderken muhasebecileri dediki transfer olmadığı sürece sonraki tedavilerde sadece ilaç ve dr takip ücreti ödersiniz.o zaman bende dedimki madem ben üç kez toplansın istiyorum dr da nasıl istersen dedi.tabi bu sonraki tedaviler bile bana 4 bine mal oldu.benim ilaçlar 2 bini geçiyor.çok şükür iyiki üç kez olsun dedim.
toplamda şimdi 11 embriyomuz var kurban oldum Allahım bunlardan bize bebek nasip etsin.isteyen herkese de amin.
Canım merhaba ,öncelikle hoşgeldin emin ol burada kendini daha iyi hissedeceksin,çünkü bu duyguları ancak yaşayan bilir,bizi ancak biz anlarız.
Ben 43 yaşımı gireceğim,fsh tavan yapmış durumda,menopoz kapıda bu haldeyken ben bile denemeye devam ediyorum.Ne zaman tamam desem burada yazılanları okuyorum ve yeniden eskisinden de daha büyük bir istekle yola devam ediyorum.
Senin yaşın bizlere göre daha genç ve inan bu yaşlarda ay bile farkediyor.Tüplerinden bir tanesi kapalıysa diğeri var,kısacası umutsuzluk yok,stres yapma ve bol bol dua et,bir de burayı takip et,inan senin gibi pek çok kişinin bunları yaşadığını bilmek,seni anlayan birilerinin olması vb...bunlar güzel şeyler,en azından yalnız olmadığını biliyorsun.Rabbim aratmasın,hepimizin dileği anne olmak,inşallah en kısa sürede hep beraber yaşarız bu duyguyu,sevgiler,iyi bayramlar
Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir ben kendimi toparlamaya calisirken bir darbe de abimin esinden aldim gerine gerine 5 haftalik hamile oldugunu planladiklari gibi tam istedigimiz zaman oldugunu soylerken birazda bana dokundurdu tabi bir yegenim daha olacagi icin sevindim ama icim yine acidi eger benimde sonucum pozitif olsaydi ayni donemlerde doguracaktik. Neyse kadere karşi gelemem buda benim sinavim . Bu arada dr gittim bana uzuldugunu ama sonucun negatif olduguna cok sasirmadigini soyledi. Yumurtan tekde olsa kaliteli oluyor bu guzel dedi ama senin yasinda birinin hamile kalmasi yuZde yirmi dedi .yani 42 yasinda oldugum icin tek nedeni bu dedi( ama maddi gucun oldukca ben olsam denerim dedi regli oldugun surece sansin bitmez dedi bilmiyorum kizlar maddiyat tabiki onemli sonucta koc'un yada sabanci'nin kizi degilim ama en onemlisi icimdeki isigin sonmesi 40 yasinda en yakin arkadasimin hamileligi simdi abimin esi ve her ne yaparsam yapayim hamilelik sansimiz cok az oldugu ... Neyse sizide bayram ustu uzmek istemem herkese iyi bayramlar sevgiler...İ
Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir ben kendimi toparlamaya calisirken bir darbe de abimin esinden aldim gerine gerine 5 haftalik hamile oldugunu planladiklari gibi tam istedigimiz zaman oldugunu soylerken birazda bana dokundurdu tabi bir yegenim daha olacagi icin sevindim ama icim yine acidi eger benimde sonucum pozitif olsaydi ayni donemlerde doguracaktik. Neyse kadere karşi gelemem buda benim sinavim . Bu arada dr gittim bana uzuldugunu ama sonucun negatif olduguna cok sasirmadigini soyledi. Yumurtan tekde olsa kaliteli oluyor bu guzel dedi ama senin yasinda birinin hamile kalmasi yuZde yirmi dedi .yani 42 yasinda oldugum icin tek nedeni bu dedi( ama maddi gucun oldukca ben olsam denerim dedi regli oldugun surece sansin bitmez dedi bilmiyorum kizlar maddiyat tabiki onemli sonucta koc'un yada sabanci'nin kizi degilim ama en onemlisi icimdeki isigin sonmesi 40 yasinda en yakin arkadasimin hamileligi simdi abimin esi ve her ne yaparsam yapayim hamilelik sansimiz cok az oldugu ... Neyse sizide bayram ustu uzmek istemem herkese iyi bayramlar sevgiler...İ
Takmayın!!!! Tak-ma-yın!!! Kimin nesi oluyorsa olur, ilk çocuğu, ikinci çocuğu... Size ne? Herkesin kaderi ayrı, Allah daha iyi şeyler versin onlara. Birgün bize de verecek. Enerjinizi bozmayın, keyfinize sağlığınıza bakın, sizi sağlam gördükçe nispet yapmak isteyenler utansın. Amaan hayat zaten 3 gün. elimizden geleni de yapıyoruz. Daha ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?