38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese Merhaba
Arkadaşlar tahlillerim yapıldı, döndüm... Oradaki sekreter kız doktorun yoğun olduğunu ameliyatta olduğunu görüşemeyeceğimizi, daha sonra bizi telf.arayacağını söyledi.
3 gün kafam allak bullak dolaştım. Arkadaşım niye doktoru beklemediniz diye fırça attı bana. Hay allah yanlışmı yaptım diye daha yedim kendimi. Dün ardı dk. sonuçlar iyi dedi nasıl sevindim anlatamam. Doğum kontrol hapımı bırakmıştım artık önümüzdeki ay başlayıp bir sonraki reglimde tedaviye başlayabileceğiz rabbimin izniyle. o izin verince oluyor işte kaçtır başlamak için gidiyoruz eli boş dönüyoruz bu bile çöküntüye sebep oluyor.

İyi dilekleriniz için teşekkürederim.
Ben bu pozitif güzel duayı yazdım bende okucam.
Blondehazan doktorunun adını bana da verebilir misin

Lenova okuyunca benide ağlattın hadi hayırlısı dedim başlarda okurken sonraki sayfalarda içim eridi. Üzülmede diyemiyorum ne bileyim işte bir değişik duygu sadece bizler anlarız... Bizlere verilen bu canı sonuna kadar emanetçiye verilmek üzere taşıyacağız işte.

Cans sevgili cans senide tebrik ederim mutluluğun daim olsun.

Sevgili Mai

Bu havuz sistemini biraz yazar mısın hangi doktor uyguladı sana bunu.
Benim düşündüğüm sistem gibi mi merak ettim. Ben bir ay ilaçsız normal yumurtlamada toplansın sonra tedaviyle oluşanlar toplansın garanti olsun diye düşünüyorum hep.
Bu arada herkes tek de olsa olsun demiş ya arkadaşlar ben de diyorum ki ikiz olsun inşallah kafanda kukuletalarla gezesin inşallah, yardım arkadaşlar diye bize yazasın inşallah:))
Alkan sen herkese çok güzel moraller veriyorsun Allah ömrünü daim etsin:) Hepimizin kini de

Bayramda kayınbiraderim ve sevgili eşi geliceklermiş eşi hamile (Allah onu utandırmamışta hemen hamile kalmış öyle dedi bana) k.validem iftara gelirsiniz dedi, k.babam cümbürcemaat oluruz dedi. Bir anda başıma ağrılar girdi hayır diyemedim onlara çünkü rutin bu işler bizde son akşam onlar geliyo iftar ediliyo ertesi gün kahvaltıya gidiliyo.

Nasıl dayanıcam arkadaşlar bilmiyorum. Şimdi ona sen otur dicekler ben hizmet edicem buda beni bir kat daha yaralayacak. Son günlerde düşüncelerimi oldukça yoğun yaşıyorum. Ama artık geceleri yattığımda gözümün önüne bebekler getirmeye çalışarak avunuyorum.

Allah burdaki herkese ikiz ikiz versin versinde birbirimize yaramazlıklarını anlatalım büyüdüklerini yazalım denizgeldinin böceği gibi bizi işi bıraktırsınlar da başımıza tac edelim onları inşallah.

Allah göbüşlerimize böbüş koysun en meleğinden
Öpüyorum hepinizi

Gunaydin arkadaslar..bayrama az kaldi ..gelsin borekler corekler tatlilar ..bizim orda yuvalamalar ahh ahh ozledim bizim oralarda neguzledi bayramlar..annem,babam varken hersey daha guzledi :..kalabalikta yerdik icerdik tadi vardi simdi zaten gidemiyorum bebeklerim oluncada uzun bir zaman gidemem ama ozluyorum memleketimi..kac senedir tr de bayramlari unuttum ..annem babam olmayincada hicbirseyin tadi yok tbi..ALLAH rahmet eylesin nur icinde yatsinlar insallah..cumle gecmislerimize ..

Emir..canim insallah olucak bebeyin ALLAH KERIM..anliyorum seni hamile kalmadan once ..tuhafima giderdi onlarin var benim neden yok derdim ama rabbimden hayirlisini dilerdim..insan kendini yarim hissediyor yada biz oyle hissediyoruz..cok kisi hamile kaldi benden saklarlardi sanki birsey yapicaz gibi zoruma giderdi ..bir ortama girmek istemezdim..cocuk sorarlardi yalan soylemekten bikmistim..HEP ALLAH DEDIM..sonucta kendi kendini bilmeyen insanlar cok ALLAH KARSILASTIRMASin..bak simdi hamileyim cok sukur insallah sende hamileligi tatican ve herkesin dili kesilecek inan bana azim edersen basaramiycan birsey yoktur..bu bize ALLAHIMIN BIR IMTIHANI DE VERMEDIYINDE GECIKTIRDIYINDE BIR SEBEP VARDIR MUTLAKA..Zamanini bekliyordur senin meleginde gelicektir yetrki duani et rabbine sigin..su guzel gunler gelicek olan bayramlar yuzu suyu hurmetine allahim kucaginiz hepinizin doldursun insallah kimsenin boynu bukuk kalmasin arkadasim..herzaman duam budur ..ALLAH yuzunuzu guldursun..

Canım çok teşekkür ederım,gerçekten rabbim eşlerimize ve bizlere önce sağlık versin,biz sağlıklı olalımki bebişler de sağlıklı olsun değil mi?Allah kimseye o duyguları yaşatmasın çok zor gerçekten,evet birşey çıkmaması çok sevindirici,bazen acaba bu bize bir uyarımıydı diye düşünmüyor değilim,hani aklınızı başınıza alın,yok olana takılmak yerine var olanın kıymetini bilin ve şükredin gibi...
Sana da çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bebişini kucağına alır tüm bu olumsuzlukları unutursun.Ben senin tüpe gerek kalmadan mutlu sona ulaşacağına inanıyorum,allah bu yolda emek veren herkese en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,sende kendine iyi bak,şimdiden iyi bayramlar,sevgiler...

CANS,seni ve eşini tebrik ederim allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun Yağız bebek...

Denizgeldi,ne güzel anlatıyorsun öyle içten,öyle sevgi dolu...Sen anlatırken gözümün önünde canlanıyor,gülümsüyorum,allah mutluluğunuzu daim etsin,sağlıklı ve mutlu bir aile olarak ömrünüz uzun bahtınız açık olsun.Rabbim inşallah bizlere de bu duyguları yaşamayı nasip eder,kızını öp benim için,sevgiler,iyi bayramlar

Canım merhaba ,öncelikle hoşgeldin emin ol burada kendini daha iyi hissedeceksin,çünkü bu duyguları ancak yaşayan bilir,bizi ancak biz anlarız.
Ben 43 yaşımı gireceğim,fsh tavan yapmış durumda,menopoz kapıda bu haldeyken ben bile denemeye devam ediyorum.Ne zaman tamam desem burada yazılanları okuyorum ve yeniden eskisinden de daha büyük bir istekle yola devam ediyorum.
Senin yaşın bizlere göre daha genç ve inan bu yaşlarda ay bile farkediyor.Tüplerinden bir tanesi kapalıysa diğeri var,kısacası umutsuzluk yok,stres yapma ve bol bol dua et,bir de burayı takip et,inan senin gibi pek çok kişinin bunları yaşadığını bilmek,seni anlayan birilerinin olması vb...bunlar güzel şeyler,en azından yalnız olmadığını biliyorsun.Rabbim aratmasın,hepimizin dileği anne olmak,inşallah en kısa sürede hep beraber yaşarız bu duyguyu,sevgiler,iyi bayramlar

Canım ya seni çok iyi anlıyorum.benim de kayınvalidem her gidişimizde mutlaka bu konuyu açar,işte size dua ediyorum,inşallah ölmeden önce yavrumunda bebeğini görürüm,temizlik yaparım aman evi kirleten mi var,inşallah bir tane olsun da o zaman gör,bir sürü torunum var bir de sizin olsaydı vb.Ya bunları iyi niyetle söylediğini düşünmek istiyorum ama her gittiğimde de aynı şeyler söylenmezki ama.Şimdi biz de bayram sabahı oraya gideceğiz,yine başlar torunlarımın hepsi burada bir de sizinki olsaydı,yani yine bayramı zehir edecek bana,cevap versen bir türlü vermesem bir türlü zaten benim derdim bana yetiyor,allahtan eşem kayınvalidem söylenmeye başladığında anneeee diyorda daha fazla devam edemiyor.Rabbim sabır versin,diye dua edip düşünmemeye çalışıyorum,aman yaşlı işte deyip geçiştiriyorum.
neyse yaa,yazını okuyunca dayanamadım,boşver kafana takma diyeceğim ama genede takılıyor işte,babam hep"alınma kötünün sözüne bilse iyisini konuşur"der,ayrıcı eltine sinir oldum ne demek allah utandırmadı,sanki böyle olmasını biz istedik.
Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim,boş ver sen takılma yinede(ben de kendimi tebrik ediyorum yani,kızın canı sıkılmış zaten onu teselli edip yatıştırmam gerekirken daha da gaz veriyorum,sonrada boşver takılma diyorum buda iyi yani ,ne yapayım bir an tutamadım kendimi)

ays73 canım geçmiş olsun,inşallah bir daha ki sefere daha iyi sonuçlar alırsın,bir ay bir ayı tutmuyor.Benim gittiğim doktor takip ediyor en uygun ayda tedaviye başlıyor,en uygun ayı nasıl biliyor bilmiyorum,kısacası yıkılma,yola devam.Ben dhea denen bir ilaç kullanıyorum şimdi,faydası olup olmadığı tartışılır ama bana iyi geldi,doktoruna sorarak kullanabilirsin,bir de incir kürünü biliyorum.İnşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun,sevgiler iyi bayramlar

Amin herkes isteyen herkes kavuşsun bebeğine, benim işim bu gün allaha kaldı (zaten hep allahtaydı ) malesef devletten 2. hakkımı kullanmama zaman yokmuş iğneleri kullanmaya başlarken seni 2. hakkınada yetiştircem diyen doktor bu gün yeni opu olmuşsun 6 eylüle kadar yumurtan oluşmaz ilaç rp. veremeyiz devletten yararlanamazsın dedi!!!! üzülmedim şaşırdım kendi sakinliğime daha çok şaşırdım transfer olamayacağımı öğrendiğimde kendimi parçalayıp tam gün ağlamıştım bu ne bilmiyorum. Bir kez daha anladım paran varsa daha kolay çözülüyor ,devlette ücretli 5000 TL olur dedi suratsız memur, zaten okadar para olsa üstünede ekler mis gibi özelde yaptırırım.
Kızlar paranız varsa hiç devletle uğraşmayın derim 3,5 aydır her gidişim sürpriz
her gidişim sitresti
İlk tüp denemem opuya kadar sürdü ...........sonrasını bilmiyorum
Şimdi ne yapacağımıda bilmiyorum...........
Bir sponsor :) bulabilirsem denemek istiyorum........................
Kocaman boşluktayım...................
Sanada iyi bayramlar nckurt Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.

geçmiş olsun ays73 .hepimizin ayrı ayrı bir hikayesi var.bende tutunma sorunu ne yazık ki.ama sonuçta bende tedavilarimden sonuç alamadım.inşallah hiç birine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırız.kendine zaman tanı derim.bu arada doğal yöntemler dene.ama ilaçlarda nasıl doz aşımı oluyorsa unutmaki bitkilerdede doz aşımı olabbilir.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

merhaba emir canım dr um bana havuz diye bişey demedi.benim embriyolara genetik analiz uygulanacak.o yüzden en az 5 emriyo olması gerek dedi.o yüzeden senden iki kez toplayalım dedi tamam dedim.ilk yumurta toplamada 5 yumurtadan 3 tanesi döllendi ve donduruldu.ben eşimle öcerti öderken muhasebecileri dediki transfer olmadığı sürece sonraki tedavilerde sadece ilaç ve dr takip ücreti ödersiniz.o zaman bende dedimki madem ben üç kez toplansın istiyorum dr da nasıl istersen dedi.tabi bu sonraki tedaviler bile bana 4 bine mal oldu.benim ilaçlar 2 bini geçiyor.çok şükür iyiki üç kez olsun dedim.

toplamda şimdi 11 embriyomuz var kurban oldum Allahım bunlardan bize bebek nasip etsin.isteyen herkese de amin.

Olcak canim olcak. Hic merak etme.

Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir ben kendimi toparlamaya calisirken bir darbe de abimin esinden aldim gerine gerine 5 haftalik hamile oldugunu planladiklari gibi tam istedigimiz zaman oldugunu soylerken birazda bana dokundurdu tabi bir yegenim daha olacagi icin sevindim ama icim yine acidi eger benimde sonucum pozitif olsaydi ayni donemlerde doguracaktik. Neyse kadere karşi gelemem buda benim sinavim . Bu arada dr gittim bana uzuldugunu ama sonucun negatif olduguna cok sasirmadigini soyledi. Yumurtan tekde olsa kaliteli oluyor bu guzel dedi ama senin yasinda birinin hamile kalmasi yuZde yirmi dedi .yani 42 yasinda oldugum icin tek nedeni bu dedi( ama maddi gucun oldukca ben olsam denerim dedi regli oldugun surece sansin bitmez dedi bilmiyorum kizlar maddiyat tabiki onemli sonucta koc'un yada sabanci'nin kizi degilim ama en onemlisi icimdeki isigin sonmesi 40 yasinda en yakin arkadasimin hamileligi simdi abimin esi ve her ne yaparsam yapayim hamilelik sansimiz cok az oldugu ... Neyse sizide bayram ustu uzmek istemem herkese iyi bayramlar sevgiler...İ

Merhaba nckurt yazın mutlu etti beni,çok tesekkür ederim.İnsallah hepimiz anne oluruz Allahin izniyle.Paylasmaya devam edecegim.Tüm ictenliğimle ve sevgilerimle iyi huzurlu bayramlar.

Merhaba öncelikle iyi bayramlar.Yazdiklarin beni üzdü ama sadece abinin esinin davranisi.Bende umutsuz ve mutsuzum ama 45 46 yasinda ikiz cocuk sahibi olanlar var tanidigim.Yani hersey bahane Allah nasip edince oluyor.Umutlu olmaliyiz ve birbirimize destek olmaliyiz arkadasim.Öpüyorum ve moralimizi bozmayalım diyorum :)

lenovacım zor süreçler bunlar çok.ne diyebilirim maddiyat çok önemli zaten o oldukça devam ederiz.biraz ara verip para biriktirme durumuda az çünkü zaman geçiyor.sen eşin karar vereceksiniz tabi.ama insan hep düşünüyor acaba bir sonraki sefer olurmu diye.öbür konuya değinmiyorum zaten.valla ne deser bize dokunuyor.söyleselerde gizleyip geç söyleselerde.çünkü bu konuda çok hassasız.ama ben kendime şöyle bir yol buldum.eltim ikinciye hamile kaldı biz yabancıdan duyduk.ben ilkinde etkilenmiştim çünkü daha hiç tedaviye başlamamıştım ama ikincisinde eşim etkilendi ben ona dedimki bak onların olsada olmasada başkalarının olur.herkesin oluyor onlarında olsun.böyle düşünce daha az dokunuyor.sende takma lenovam elde değil biliyorum.eğer gücün varsa.dr la konuş belki indirim yapar.

Takmayın!!!! Tak-ma-yın!!! Kimin nesi oluyorsa olur, ilk çocuğu, ikinci çocuğu... Size ne? Herkesin kaderi ayrı, Allah daha iyi şeyler versin onlara. Birgün bize de verecek. Enerjinizi bozmayın, keyfinize sağlığınıza bakın, sizi sağlam gördükçe nispet yapmak isteyenler utansın. Amaan hayat zaten 3 gün. elimizden geleni de yapıyoruz. Daha ne?!

Çok haklısın canım. İnşallah güçlü olmayı ve başkalarına karşı dimdik görünmeyi becerebilriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…