Ben de 40 yaşımı doldurdum ve 4. tüp bebek için kolları sıvadık. Sizleri okumak bana çok iyi geldi...umarım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.
kampa... canım inşaAllah pozitif haberini alıp heyecanla bizimle paylaşacaksın.bende heyecanla bekliyorum sonucu dualrım seninle...
NEGATİF ! ! !
Size bu haberi vermek hiç istemezdim
Sebep (yaşın haricinde), rahim kalınlığının en fazla 6,1 mm olması olabilirmiş. Normali 7,5-8mm olurmuş. Bu konuda da yapılabilecek bir şey yokmuş. Bu problemi ilk defa konuştuk doktorla. Daha önceki tedavilerde 7mm falandı, yine de ince dedi. Rahimdeki yapışıklık açılsa da orada bir sorun yaşanıyor dedi.
Ben bu konuda bir şey yapamazsam, zaten olmaz bu iş demekki. Kalınlık problemini aşan varmı aranızda?
Tabi çok hayal kırıklığına uğradık. Ne desem yalan. Çöktüm. İlk defa, hiç olmayacak gibi hissettim. Şimdi kendimi nasıl toparlarım ona bakacağım, ne gibi oyunlar oynasam psikolojime de, yerden kaldırsam onu... Biraz ortadan kaybolur, sonra gelirim.
Herkesi öptüm.
NEGATİF ! ! !
Sebep (yaşın haricinde), rahim kalınlığının en fazla 6,1 mm olması olabilirmiş. Normali 7,5-8mm olurmuş. Bu konuda da yapılabilecek bir şey yokmuş. Bu problemi ilk defa konuştuk doktorla. Daha önceki tedavilerde 7mm falandı, yine de ince dedi. Rahimdeki yapışıklık açılsa da orada bir sorun yaşanıyor dedi.
Ben bu konuda bir şey yapamazsam, zaten olmaz bu iş demekki. Kalınlık problemini aşan varmı aranızda?
Tabi çok hayal kırıklığına uğradık. Ne desem yalan. Çöktüm. İlk defa, hiç olmayacak gibi hissettim. Şimdi kendimi nasıl toparlarım ona bakacağım, ne gibi oyunlar oynasam psikolojime de, yerden kaldırsam onu... Biraz ortadan kaybolur, sonra gelirim.
Herkesi öptüm.
Tatlım yok öyle çökmek mökmek ya...Elinden geleni maddi manevi,ekonomik,fiziksel,kimyasal,duygusal,sosyal ve hatta siyasal(ülke değiştirdin tedavi için az mıııı) ne gerekirse yaptın da şu an için olmadıysa napalım yani allah allah...Hiç bir şey bitmiş değil henüz.Üzüldüm ama en çok senin ne kadar üzgün olduğunu düşünüp,bilip üzülüyorum inan yemin ederim.Bu yolda uğraşıp sonuçta sevinememek çok acı biliyorum ama sana samimiyetimle söyliyeyim bu olmamazlığın sebebi asla rahim kalınlığı cart curt değil.Başarısızlığa bir kılıf uydurmaları gerekiyor.Bana yaş dedi sana rahim kalınlığı diyecek başkasına da bilmem ne.Allah verecekse verecek inan bana.Yapmamız gereken bu yolda devam etmek.Taki yumurtalar bitene kadar.Bitince ve menopoza girince bakacağız başımızın çaresine.İster kahrederiz kendimizi istersek de neyse ne...Ama daha yapacak çok işimiz var.Ben bu topikte 3 tüp yıkımı ve iki doğal olup kaybedilmiş pozitif sonuç (bebek bile diyemiyorum anla artık)yaşadım paylaştım ve hiç bir yere kaybolmadım.Üzülmedim mi çok üzüldüm ama her şey gibi üzüntü bile paylaştıkça azalıyor kampacım.Sen şimdi evine güle güle git,eşinin omzunda biraz ağla,sonra yeniden silkinip kendine ve bize geri dön e mi tatlım.Kendine iyi bak sevgiler...NEGATİF ! ! !
Herkesi öptüm.
NEGATİF ! ! !
Herkesi öptüm.
Dayanamadim geldim zaten :)
Ama bu sefer COK YORGUNUM. 2012'de 7 kere girdim ciktim operasyon odasina. Ruhum yiprandi! Bu sefer cok fena. Dunyanin sonu gelse, ben gitmeye hazirmisim gibi agir bir durumdaydim yani. Hic yakistirmadim kendime simdi, ama durum budur.
Toparlanmam lazim biraz. Bundan oncekilerde pek takmamistim ama bu sefer ikizler geliyor diye cok kaptirmisim kendimi, agir oldu. Ben kotu haberi yalnizken almayi seviyorum, senelerin yalniz yasama aliskanligi, daha kolay oluyor. Bu sefer evde annem babam vardi, agliycam bogazimda dugumleniyor. Onlar uzulmesin diye duzgun davraniyorum falan. Ooof. Ucaga zor attim kendimi. Evime gelir gelmez de, ariza ustune ariza cikardim. Agla agla, bir de esime ne sanssizsin sen, beni buldun, hep benim hatam falan demeler. Daha neler neler. Neyse size yazabildigime gore, benim uzuntum buraya kadar. Biraz zaman gecmeli. Ne yapmak istedigimi bilmiyorum.
Benim genclik yillarimda 2 kurtajim var, pismanliktan ve sucluluktan hala kendimi yedigim. Gecen ay yaptirdigim rahim acma ameliyati bu sebeplerden olabilirmis. Yine derdim depresti, kendimi suclamaya basladim. O ameliyattan sonra estrofem kullanmaya basladim zaten, gunde 3 tane. Progestan her gun 2 ampul de igne yaptirdim. Yine de endometrium kalinlasmadi. Bitkisel kur olmasina cok sevindim, doktor hic bir sey yapilamaz, ilaclarda minimal etki ediyor dedi.
Taze sikilmis nar suyu tavsiyesine, 'nerde bizde o sans' diyorum. Burada nari bulan yemez, nadide meyve diye kurutup masa ustu susu yapar. Iste ilan ediyorum aranizda nar suyu ihracati yapmak isteyen varsa, burda pazar hazir!
Olurda cikarsam depresyonumdan, bitkisellere bakacagim.
Sevgiler.
Kendime iyi bakmaliyim. Har vurup harman savurdum, ruh sagligim dagildi, cocuk diye diye. Yemisim tedaviyi medaviyi, ortada ben olmazsam hepsi bos. Biraz uyku, bol gida, biraz daha uyku. Bol sevgi, hep guzel seyler dusunme, guzel seylere bakma... Bir de deniz olaydi! Kalkardim hemen ayaga. Yalniz benim kadar sosyal bir yaratik, kimseyi gormek konusmak istemiyorsa, vardir bu iste bir nane. Zaten kac aydir boyleyim. Yikti gecti modumu bunlar. Galiba anti-depresan almaliyim. Istanbul’da 2 gun daha kalip bir seans terapiste gitseydim keske.
Su anda tedavinin adini bile duymak istemiyorum. Ne yaparim hic bilmem. Ama sizden ayrilamiyorum, cok seviyorum hepinizi. Desteginiz muhtesem, hepiniz harika kadinlarsiniz.
Son zamanda negatif sonuc alanlar, Lenova, Alkan, -daha kimler vardi?- bunlar hayat testleri, karakterimizi gelistirmek icin firsatlar. uzulmeden gecmek olmuyor ama sakin olgun basariyla gecicez. Arada deliricez. Simdi ben kedi gibi kivrilip uyuma modundayim, ruhumu dinlendiriyorum, sonra tedavi yuzunden ertelediklerimi yapmaya baslarim herhalde. Soyle eglenceli seyler, simdi dusuncesi bile yoruyor beni gerci.
Hepinizi optum.
Kendime iyi bakmaliyim. Har vurup harman savurdum, ruh sagligim dagildi, cocuk diye diye. Yemisim tedaviyi medaviyi, ortada ben olmazsam hepsi bos. Biraz uyku, bol gida, biraz daha uyku. Bol sevgi, hep guzel seyler dusunme, guzel seylere bakma... Bir de deniz olaydi! Kalkardim hemen ayaga. Yalniz benim kadar sosyal bir yaratik, kimseyi gormek konusmak istemiyorsa, vardir bu iste bir nane. Zaten kac aydir boyleyim. Yikti gecti modumu bunlar. Galiba anti-depresan almaliyim. Istanbulda 2 gun daha kalip bir seans terapiste gitseydim keske.
Su anda tedavinin adini bile duymak istemiyorum. Ne yaparim hic bilmem. Ama sizden ayrilamiyorum, cok seviyorum hepinizi. Desteginiz muhtesem, hepiniz harika kadinlarsiniz.
Son zamanda negatif sonuc alanlar, Lenova, Alkan, -daha kimler vardi?- bunlar hayat testleri, karakterimizi gelistirmek icin firsatlar. uzulmeden gecmek olmuyor ama sakin olgun basariyla gecicez. Arada deliricez. Simdi ben kedi gibi kivrilip uyuma modundayim, ruhumu dinlendiriyorum, sonra tedavi yuzunden ertelediklerimi yapmaya baslarim herhalde. Soyle eglenceli seyler, simdi dusuncesi bile yoruyor beni gerci.
Canim cok uzuldum bu durumu en yakin yasayan biri olarak ne hissettigini cok iyi anliyorum AMA elden bisey gelmiyor onumuze yasimiz duvar gibi cikiyor su an ezan okunuyor ve Allah isteyen herkese versin diye dua ediyorum kismette varsa olacak yoksa da hayatimiza évlat eksikligini hissederek devam edecegiz.
SEvgiler
Dayanamadim geldim zaten :)
Ama bu sefer COK YORGUNUM. 2012'de 7 kere girdim ciktim operasyon odasina. Ruhum yiprandi! Bu sefer cok fena. Dunyanin sonu gelse, ben gitmeye hazirmisim gibi agir bir durumdaydim yani. Hic yakistirmadim kendime simdi, ama durum budur.
Toparlanmam lazim biraz. Bundan oncekilerde pek takmamistim ama bu sefer ikizler geliyor diye cok kaptirmisim kendimi, agir oldu. Ben kotu haberi yalnizken almayi seviyorum, senelerin yalniz yasama aliskanligi, daha kolay oluyor. Bu sefer evde annem babam vardi, agliycam bogazimda dugumleniyor. Onlar uzulmesin diye duzgun davraniyorum falan. Ooof. Ucaga zor attim kendimi. Evime gelir gelmez de, ariza ustune ariza cikardim. Agla agla, bir de esime ne sanssizsin sen, beni buldun, hep benim hatam falan demeler. Daha neler neler. Neyse size yazabildigime gore, benim uzuntum buraya kadar. Biraz zaman gecmeli. Ne yapmak istedigimi bilmiyorum.
Benim genclik yillarimda 2 kurtajim var, pismanliktan ve sucluluktan hala kendimi yedigim. Gecen ay yaptirdigim rahim acma ameliyati bu sebeplerden olabilirmis. Yine derdim depresti, kendimi suclamaya basladim. O ameliyattan sonra estrofem kullanmaya basladim zaten, gunde 3 tane. Progestan her gun 2 ampul de igne yaptirdim. Yine de endometrium kalinlasmadi. Bitkisel kur olmasina cok sevindim, doktor hic bir sey yapilamaz, ilaclarda minimal etki ediyor dedi.
Taze sikilmis nar suyu tavsiyesine, 'nerde bizde o sans' diyorum. Burada nari bulan yemez, nadide meyve diye kurutup masa ustu susu yapar. Iste ilan ediyorum aranizda nar suyu ihracati yapmak isteyen varsa, burda pazar hazir!
Olurda cikarsam depresyonumdan, bitkisellere bakacagim.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?