38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

NEGATİF ! ! !

Size bu haberi vermek hiç istemezdim

Sebep (yaşın haricinde), rahim kalınlığının en fazla 6,1 mm olması olabilirmiş. Normali 7,5-8mm olurmuş. Bu konuda da yapılabilecek bir şey yokmuş. Bu problemi ilk defa konuştuk doktorla. Daha önceki tedavilerde 7mm falandı, yine de ince dedi. Rahimdeki yapışıklık açılsa da orada bir sorun yaşanıyor dedi.
Ben bu konuda bir şey yapamazsam, zaten olmaz bu iş demekki. Kalınlık problemini aşan varmı aranızda?

Tabi çok hayal kırıklığına uğradık. Ne desem yalan. Çöktüm. İlk defa, hiç olmayacak gibi hissettim. Şimdi kendimi nasıl toparlarım ona bakacağım, ne gibi oyunlar oynasam psikolojime de, yerden kaldırsam onu... Biraz ortadan kaybolur, sonra gelirim.
Herkesi öptüm.

Gecmis olsun ama yilmak yok. Yumurta varsa umit de var.

Bana asilamayi yapan doktor da kalinliktan dolayi asilamada normalde %25 olan sansimi %15 e dusurdu. Tabii bu rakamlar birsey ifade etmiyor ancak kalinlik olayinin onemini vurgulamak icin soyledi. Ilk tup bebegi yapan unlu bir prof da ben kalinlik nasil iyi mi diye sordugumda bana kalinligin direk etkisinin olmadigi kanitlandi gibilerinden laflar etti. Ikinci tup denememde negaatif sonucun aciklamasinda rahimle embryo senkronize olamadilar dedi doktor. Yani tup tedavisinde yumurtaya odaklandiklari icin rahim tam olarak hazirlanamiyormus o yuzden bir dahaki denemye dondurarak gidelim dedi. Sanirim bu kalinliktan bahsetti. Asilamami kalinlik 5.5 iken yapti doktor. Arkasindan gunde uc tane estrofem aldim. 7 falan olmustu bir hafta sonra. 8-9 idealdir dedmisti ama baklim kismet 2-3 ile tutan da var demisti doktor. Ben de bu yuzden zaten umutsuzdum sonuctan. Test gunumde bile gidip test yapmadim. Direk gittim tup randevusu aldim. Sonuc supriz oldu ....

Diyecegim su ki kalinlik onemli bence ama umutsuzluga kapilmak icin neden degil. Ben estrofemle bu astim bu problemi. Sen kullandin mi ? Cok ara verme bence. Bir iki ay dinlensin yumrtaliklar. Buarada denemeye devam.

Lutfen birakma kendini.

aynı srun bende de mevcuttu yaşadığım 4 adet kürtaj yüzünden hatta sonuncu iyice zorlanmıştı doktor bunun için ilaç iğne bir sürü şey veriyo ve benimki normale döndü sor doktoruna o cevap vermiyosa başka doktora vazgeçme sakın bence

canım yandı inan ...çok üzüldüm

madem rahim yeteri kadar kalın değildi neden bununla ilğili önlem alınmadı ??? bunula ilgili kullanılan estorfem tablet var...
yada keşke bilgin olsaydı bitkisel kürler var...en işe yarayanı taze sıkılmış veya %100 nar suyu...
vigara bile kullanan okumuştum rahim inceliği için...
emriyolar sağlıklı olsun bu sorunu kolayca aşarsın ve bir sonraki denemede başarırsın inşallah...
sakın çok uzun kaybolma...bize lazımsın biz yol arkadaşlarıyız
beraber başaracagız

Tatlım yok öyle çökmek mökmek ya...Elinden geleni maddi manevi,ekonomik,fiziksel,kimyasal,duygusal,sosyal ve hatta siyasal(ülke değiştirdin tedavi için az mıııı) ne gerekirse yaptın da şu an için olmadıysa napalım yani allah allah...Hiç bir şey bitmiş değil henüz.Üzüldüm ama en çok senin ne kadar üzgün olduğunu düşünüp,bilip üzülüyorum inan yemin ederim.Bu yolda uğraşıp sonuçta sevinememek çok acı biliyorum ama sana samimiyetimle söyliyeyim bu olmamazlığın sebebi asla rahim kalınlığı cart curt değil.Başarısızlığa bir kılıf uydurmaları gerekiyor.Bana yaş dedi sana rahim kalınlığı diyecek başkasına da bilmem ne.Allah verecekse verecek inan bana.Yapmamız gereken bu yolda devam etmek.Taki yumurtalar bitene kadar.Bitince ve menopoza girince bakacağız başımızın çaresine.İster kahrederiz kendimizi istersek de neyse ne...Ama daha yapacak çok işimiz var.Ben bu topikte 3 tüp yıkımı ve iki doğal olup kaybedilmiş pozitif sonuç (bebek bile diyemiyorum anla artık)yaşadım paylaştım ve hiç bir yere kaybolmadım.Üzülmedim mi çok üzüldüm ama her şey gibi üzüntü bile paylaştıkça azalıyor kampacım.Sen şimdi evine güle güle git,eşinin omzunda biraz ağla,sonra yeniden silkinip kendine ve bize geri dön e mi tatlım.Kendine iyi bak sevgiler...

canım bende üzügünüm....

bak üzüntünü yaşa ama pes etmek yok.çünkü başka çaremiz yok.bak toananın bebekleri miyoma rağmen tutuntudar demekki bu dünyada kısmetleri var.başka bir arkadaş var oda öyle ikizi ve miyomları var.yeterki Allahın bize yazdığı tarihe kadar sabr edelim.üzüntünü paylaşıyor sarıyorum seni.çok fazla kaybolma özleriz seni.hem burda olmak sana moral verir.

Dayanamadim geldim zaten :)
Ama bu sefer COK YORGUNUM. 2012'de 7 kere girdim ciktim operasyon odasina. Ruhum yiprandi! Bu sefer cok fena. Dunyanin sonu gelse, ben gitmeye hazirmisim gibi agir bir durumdaydim yani. Hic yakistirmadim kendime simdi, ama durum budur.
Toparlanmam lazim biraz. Bundan oncekilerde pek takmamistim ama bu sefer ikizler geliyor diye cok kaptirmisim kendimi, agir oldu. Ben kotu haberi yalnizken almayi seviyorum, senelerin yalniz yasama aliskanligi, daha kolay oluyor. Bu sefer evde annem babam vardi, agliycam bogazimda dugumleniyor. Onlar uzulmesin diye duzgun davraniyorum falan. Ooof. Ucaga zor attim kendimi. Evime gelir gelmez de, ariza ustune ariza cikardim. Agla agla, bir de esime ne sanssizsin sen, beni buldun, hep benim hatam falan demeler. Daha neler neler. Neyse size yazabildigime gore, benim uzuntum buraya kadar. Biraz zaman gecmeli. Ne yapmak istedigimi bilmiyorum.

Benim genclik yillarimda 2 kurtajim var, pismanliktan ve sucluluktan hala kendimi yedigim. Gecen ay yaptirdigim rahim acma ameliyati bu sebeplerden olabilirmis. Yine derdim depresti, kendimi suclamaya basladim. O ameliyattan sonra estrofem kullanmaya basladim zaten, gunde 3 tane. Progestan her gun 2 ampul de igne yaptirdim. Yine de endometrium kalinlasmadi. Bitkisel kur olmasina cok sevindim, doktor hic bir sey yapilamaz, ilaclarda minimal etki ediyor dedi.

Taze sikilmis nar suyu tavsiyesine, 'nerde bizde o sans' diyorum. Burada nari bulan yemez, nadide meyve diye kurutup masa ustu susu yapar. Iste ilan ediyorum aranizda nar suyu ihracati yapmak isteyen varsa, burda pazar hazir!
Olurda cikarsam depresyonumdan, bitkisellere bakacagim.
Sevgiler.

kampa, bizlerde her tedavi olan arkadaşımızla umutlanıyoruz ve sonuç ne olursa olsun etkileniyoruz. Şu anki duygularını da çok iyi anlıyoruz. Zaman herşeyin ilacı ama her başarısızlık bizi biraz daha fazla üzüyor, yoruyor. Kısmetimizde varsa olacaktır, inşallah anne olmak bize de nasip olur. Benim son tedavimde rahim kalınlığım 9 mm'di, bir tanecik embriyom birinci kalite ve 8'e bölünmüştü. Doktorum çok umutluydu ama yine olmadı. Bu işin nasıl sonuçlanacağını kimse bilemiyor. Ben son tedaviimde sorgulamayı bıraktım, olacaksa hiç bir şey engel olmaz diye düşünüyorum. Önce eşlerimiz ve bizler sağlıklı olalım. sağlıktan başka herşeyin çaresi bulunur.

kampa aklımdaydı bugün...
canın sağolsun kampa....canımız sağolsun.sat anasını babasına..ağla zırla...emin ol geçecek.geçeceğini biliyorsundur zaten:))
şimdi ağlama zamanı.....ama bitecek....keşke annenlerin yanında tutmasaymışsın kendini...daha iyi hissederdin .hiçbir duygu ertelenmemeli....sevgiler...

Kampa..canim benim gecmis olsun..ne denir bu durumda..bu tedavide inis ve cikis oldugunu biliyorsun..hemen tutmuyor yok oyle biraz ugras tiriyor meleyin seni ..gelicem diyor ama nezaman ..ltfen umidini yitirme biraz dinlen ve yoluna devam et arkadasim..bak burada hep oyle hic birimiz az seyler yasamadik hic ummadigimiz biranda birde baktik hamilelik gelivermis insallah darisi sana..vede esinide uzme biz aglayip icimizi dokuyoruz yeri gelip bagirip bu psikoliide kalplerini kirip sonra pisman oluyoruz..yazik, onlar ne aglaya biliyolar nede bagirabiliyolar..aslinda herseyden onemli onlar bizim icin ondan dolayi kirma esini siki siki sarilip birbirinizi teselli edin ..gercektende bazen dr lar ne bahane uydurcaklarini bilmiyolar..hem sen transfer olurken dr demedimi senin rahminin kalinligini inceliyini benim dr um aynur hanim transfer ederken rahmin cok guzel kalin demisti..bence dr lar pek aydinlatmiyor yada bahane diyorum ama nediyim bir yerde onlara muhtaciz iste..insallah rabbim senide fazla ugrastirmadan kucagini doldurur insallahh..ama fazla uzulme inan bana kendine edrsin..dua oku ..Allahina sigin ve daima hakkina hayirlisini iste halin rabbime havel et inan duyuyor ..opuyorum seni anliyorum ama yikilmak yok...zamani geldiginde yoluna devam..Allahim guc kuvvet versin canim...

Kampa selam! Simdi okudum yasadiklarini üzgünüm hem de cok ama inaniyorum herseyin bir zamani var. Bu zamanıda ancak Allah bilir.Depresyonda neymis, nar suyu ve bitkisel kürlere baslarsan prof saracoglunun sitesini incele lütfen. Biliyorsundur ama yinede hatirlatmak istedim. Ben tüm duygularini paylasiyorum hepimiz sonunda Anne olacağız Allahın izniyle

Kendime iyi bakmaliyim. Har vurup harman savurdum, ruh sagligim dagildi, cocuk diye diye. Yemisim tedaviyi medaviyi, ortada ben olmazsam hepsi bos. Biraz uyku, bol gida, biraz daha uyku. Bol sevgi, hep guzel seyler dusunme, guzel seylere bakma... Bir de deniz olaydi! Kalkardim hemen ayaga. Yalniz benim kadar sosyal bir yaratik, kimseyi gormek konusmak istemiyorsa, vardir bu iste bir nane. Zaten kac aydir boyleyim. Yikti gecti modumu bunlar. Galiba anti-depresan almaliyim. Istanbul’da 2 gun daha kalip bir seans terapiste gitseydim keske.

Su anda tedavinin adini bile duymak istemiyorum. Ne yaparim hic bilmem. Ama sizden ayrilamiyorum, cok seviyorum hepinizi. Desteginiz muhtesem, hepiniz harika kadinlarsiniz.

Son zamanda negatif sonuc alanlar, Lenova, Alkan, -daha kimler vardi?- bunlar hayat testleri, karakterimizi gelistirmek icin firsatlar. uzulmeden gecmek olmuyor ama sakin olgun basariyla gecicez. Arada deliricez. Simdi ben kedi gibi kivrilip uyuma modundayim, ruhumu dinlendiriyorum, sonra tedavi yuzunden ertelediklerimi yapmaya baslarim herhalde. Soyle eglenceli seyler, simdi dusuncesi bile yoruyor beni gerci.

Hepinizi optum.

Gecmis olsun.ne yazik ki hep mucadele etmemiz gerekiyor.bazen evlenirken bazen is hayatinda.hah tama artik sira cocukta denildigindede ne yazik ki istenen sonucu almak yorucu oluyor Allah sevdiklerimizi bize bagislasin ve kocaklarimizi bos birakmasin.(en kisa zamanda hayirlisini versin) sevgiler

Son düzenleme:

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM...
Ama inanıyorum ki Rabbim en kısa zamanda seni bebişinle kavuşturacaktır..
Çünkü ne kadar çok istediğini o da duyuyodur ve mutlaka kayıtsız kalmaz RABBİM emeklerin karşılığını her zaman verir..
Az biraz kendini toparla..
Dualara sığın...
Namaz KIL,YASİN oku,Meryem oku,
Slatı tefriciye oku...bunlar seni bebşinle buluşturacaktır bitanem...
Dua edeceğim sana...

sabah ezanı okunuyor....sizler çin dua ettim..dua etmeyi de hiç bırakmıyacağım....dedim ki ALLAHIM bu yolda uğraşanların gönlüne göre ver.bu yol çok zor bir yol..kendim de yaşadım biliyorum.SEN bu yolda uğraşanlara anneliği tattır...kendim için de Allahımm...sana şükürler olsun.çok şükürler olsun.milyonlar milyarlarca şükürler olsun Allahımmm bana göndediğin güzel yavru için SANA çokk çok şükürler olsunn.....AMİNN..

ZİLLİYİ UYANDIRMADAN SESSİZCE YZIYORUM.İİNŞALLAH AZ SONRA NAMAZDA YİNE EDECEĞİM SİZLER İÇİN DUAMI..

18 YIL BENDE HEP SİZİN GİBİYDİM.YARIM HİSSETTİM HEP KENDİMİ....ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNE..ŞİMDİ ONA BİŞEY OLURSA DİYE YÜREĞİ HOP EDİYOR....ÇOCUK ÇOCUKMUŞ MEĞER....NASIL SULARSAN ÖYLE BÜYÜYOR..

bir iki minik inci denizden...

tatlım babası banyodan çıkınca ona attet don diyo çamaşırlarını getiriyo

birşey yerken yediği dökülmesin diye yere serdiğim örtüyü kaldırıyor kirli sepetine atıyortabağını da mutfak tezgahına bırakıyor...

bugün onu sıka sıka severken bana ıkkk ıkk diyo...yine diyo...yine sık diyo yani

çoook zor bişekilde girdiğim netten çıkmam için ''anne üffen naynay papa demişti''demişti çoook zaman önce
.yani anne lütfen laptopu kapa:))

birkaç ta telaffuz....

şeftali=effafe

su=önceleri öf'tü şimdilerde fu

sandalye=nannanne

lütfen=üffen

artık bana annnem babasına da babammm ya da babimmmm diyor...bu saatte bu kadar.

kampa...al sana deniz!

herkese tüm güllere sevgiler...yine eskisi gibi sabah çiçekleriniz benden olsun...açtığınızda kapınızda bulun

cans hocamın yavrusu bağrındadır şimdi..sizinde olsun inşallah...

dua tamam...siz istemekten vazgeçmeyin...lütfen vazgeçmeyin...o gelecek....isteyen herkes anneliği tadacak.inşallah...

zilli uykusunda teyzesini çağırıyor.ismini sayıklıyor şu an...çok tatlı yaaa....

Çok ama çok üzüldüm.. Her deneme yeni bir umut. Umudunu sakın yitirme.. burda okuduklarımız dışında bu siteye erişemeyen bizim gibi kaderi olan bir sürü insan var. onlarında bitmeyen hikayeleri var. kimi ev satmış, kimi sağlığını yitirmiş, kiminin 10. denemesi olmuş. ama umutlarına kavuşmuşlar. Bugün ağla ama yarın başka bir umut daha var. Rahim incelmesi için bence başka doktorlarada gözüksen iyi olur. Geçmişde yaşananlar içinde sakın vicdan azabı duyma. Yoksa altından kalkamazsın. allah affedendir, herkes bedel ödemiştir ve en sonunda mükafatlandırır. Allah içindeki çocuk özlemini biliyordur, bu sefer değil belki başka seferdedir umut..
Yanında ki ele sahip çık eşine kızma..
Bu mübarek cuma günü rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…