38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydin kizlar ,hayirli cumalar rabbim gonlunuzdeki yavrularinizi meleklerinizi biran once gondersin insallahh ...herkim gonlunden ne geciriyorsa ALLAHIM onu versin nasip etsin saglicakla hepimizin insallahh..

Denizgeldi..rabbim kizini sana bagislasin hayirli evlat olsun sizlere insallahh..simdi o buyudukce neler neler soyleyecek bu yaslarda soyletip gulmak cok tatli olur kesin..yarim yarim konusmalari insani bitirir..dualarin icin sagol(BANADA ETMISSINDIR UMARIM UNUTMAMISINDIR KELE BENI)denizi cadi kizini op yerime meleyini..hollandadan slm sevgi..

alkan özellikle seni ve cans ı merak ettiğim için girdim. çok üzüldüm durumuna. ne diyeyim allah bir daha göstermesin. yine hamile kal ama sağlıkla devam etsin. rıza bey çok iyidir. benim doktorum da odur. ben işi 3-4 ay oluruna bırak sonra son kere deneyeceğim dediğin tüpü dene diyeceğim. yaş malum. son şanslar bunlar. olursa olur ama oyalanmaya da gelmez artık.
eğer herşeye rağmen olmazsa 1 sene sonra donör vs de düşünebilirsin diye ekleyeceğim kızmazsan. evlat da edinebilirsin ama malum 45 yaşında kurum 5-6 yaşında bir çocuk evlatlık veriyor. illa bebek de gerekmiyor ama 1-2 yaşı da yaşamak lazım. hiç olmazsa bu yaşlarda verseler evlat da edinebilirsin ya. çocuk şart mı diyenlere değil tabii. ama gez toz ye iç bir yere kadar. o da hayatın bir güzelliği. hem çok zor hem de çok güzel bir duygu. dileyen herkes yaşasın

cans nasılmış haberi olan var mı?

maicim sen ne zaman deneyecaksin?
galiba 11 embriyon olmuş

evincim sona geldin sanırım?

toana nın bebekler de eli kulağındaymış

kampa çok üzüldüm. ne diyeyim çok yıpratıcı biliyorum. inşallah bunu da çabuk atlatırsın

işten bir arkadaş 4-5 kez tüp denemişti. 40 üstü. galiba 42 filan. normal hamileliği de var. ama bebekler hep düşüyordu. doktorlar neden bulamıyordu.genetik analiz diğer tektikler hep yapılmıştı. son 2 tüpğ kıbrısta yaptırmıştı. tek 3-4 yumurta konabiliyor şansım daha çok olur diye. evlat da edinemiyordu zira eşi aileden durumu zorda olan birinin çocuğunu alabiliriz sadece diyordu ama o akraba istemiyordu. şu an doğal hamileymiş ve devam etmiş. amniosunu da olmuş ve bebek sağlıklıymış. bir mucize daha. sadece devam diyeceğim herkese.

deniz seni arayacağım

geri kalan herkese selamlar yine bakmaya çalışacağım

deniz bulut seni yeniden görmek çok güzel.özledik seni gözlerim seni aradı hep.batu nasıl sen nasılsın?

canım cans doğum yaptı yağız bebek doğdu.kartopu haber verdi.kendisi daha gelmedi.

evet çok şükür embriyo biriktime işi iyi geçti.son tedavimi ramazanda oldum.bir iki ay aradan sonra transfer düşünüyorum.hem maddi olarak biraz toparlanmalıyım.

Selam dniz bulut, hosgeldin tekrar. Ben de merak ediyordum nerelerdesin diye.
Sukur son bir aya girdim. Problemsiz gidiyoruz insallah 2 ekim sezeryan gunumuz. Hareketlerim iyice kisitlandi ama buna da sukur.

deniz bulut ,hosgeldin nasilsin iyimisin girmiyorsun coktandir..evet bende bugun dr gittim 17 eylul verdi sezeryan tarihim..heycan basti simdiden tabi ogune kadar benimkiler durursa..bakalim hayirlisi ..batuyu op yerime..

slm arkadaşlar

negatif sonuç alan arkadaşlar allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin, zaman herşeyin ilacı klasik ama çok doğru bir söz.

ara ara sayfaya uğruyorum ama yazacak bişey bulamıyorum sizler kaynaşmışsınız çok güzel dayanışmanız var allah daim etsin.

memorıal da semra hanımla görüştüm eylülde 6. tedavime başlıcam kısmetse.bazı testler istediler dışarda yaptır burda pahalıya gelir dediler ben istnabula yeni taşındım burdaki hastaneleri fazla tanımıyorum.şişli etfale gittim dr. yazmadı başka hastane istemiş filan deyip beni başından savdı.sizden ricam bu konuda fikriniz varsa bana yol gösterirmisiniz?
serbest t4
prolaktin
tsh
hbs ag
anti hbs
antihcv
anti hıv ı+ıı
rubella ıgc

tam kan sayımı

istenilen tahlilller bunlar eşimdende hbs ag,anti-hıv,anti hcv istendiler hangi hastanede yaptırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..

merhaba portakal ben buna benzer bir çok tahlilimi ilçe sağlık merkezinde bedeva yaptırdım.yada kızılayda da yaptırabilirsin sanırım.

portakal..meraba canim..bende burdan istanbula gidip tedavimi memoriyalde gordum ve pozitif sonuc aldim darisi sana ve arkadaslarima insallah..canim benim baya kan tahlillerim vardi aynur hanim di dr um..birsuru tahlil istemisti hastanede benim kan tahlillerim 2 milyar tutmustu banada dediler istersen disairida yaptirabilirsin demisti..bende bilmiyordum ist bulu hemde hic..sagolsun orada tanidik bir kadin bulduk ozel bir polikilinikte yaptirmistim..900 milyona kurtarmistim ama bazi kan tahlilleri var,onlar mecburen hastanede yapilmasi gereken tahllilerdi..sen disaridan hastane deyilde polikilnik arsatir daha uyguna yapiyolar canim .Allah rast getirsin ve emeyini bos etmesin ,guzel haberlerini buradan okuruz insallahh..

t3
t4
tsh
prılaktin
bunları bulunduğun yerin devlet hastansinde yaptırabilirsin.bayrampaşa devlet hSTANESİNDE sAMİ BEY VAR.GENEL CERRAH..İYİ DR DUR...BEN YAPTIRMIŞTIM.NE İÇİN YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİ DE SÖYLE.ÖZELLİKLE DE TÜP İÇİN OLDUĞUNU SÖYLE.TAHMİN,İME GÖRE DİĞERLERİNİ DE YAZACAKTIR.

AYRICA ENFEKSİYON BRANŞINDA DA YİNEAYNI HASTANEDE DİĞER İSTENECEK AİDS SARILIK VS..TAHLİLLERİNİ DE YAPTIRABİLİRİSN.

HERKESE SEVGİLER

Öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar.Umarım hepiniz iiyisiniz.Ben hala annemdeyim.Bahçemizde koca bir incir ağacımız var.Karadeniz'in kara incirini bilir misiniz bilmem.Olmaya başlayınca kabukları çizgi çizgi açılmaya başlar.O yüzden adı yazılı incirdir ve kabukları da incedir.Toplayıp hiç soymadan yersiniz.Bal gibidir bal...Tatlı sevmediğimden yıllarca yüzüne bakmayan ben bu yaz sırf bebek,yumurta,kalite diye diye incirin etrafında pervana oldum.Bir de kokulu kara üzümümüz var bahçemizde.Onunda memleketi yine Karadeniz.İncirin aksine çok kalın kabukludur,kabuğunu çıkarmak zorundasınız.Asmasında tüm yaz boyunca yem yeşil asılırken ağustosun sonuna doğru kararmaya başlar ve o andan itibaren de etrafa misss gibi bir koku yayılır.Yoldan geçenler burada ne kokuyor böyle diye sorarlar.Aslında bahçemizde koca bir napolyon kirazı,papaz eriğimiz,çok genç olmalarına rağmen salkım salkım meyvesini veren vişne ağaçlarımız,bir kenarda yaşlılığının mağrurluluğunu yaşayan ve artık benden bu kadar diyen koca gövdeli ekmek ayvası ağacımız,sadece kokusu için tarafımdan annemin hiç hoşlanmamasına rağmen dikilen iğde ağacımız da var.Üzerinde sadece bir kaç yemişi bulunan cevizimiz,elma ve armut fidanlarımız da var ama onlar henüz ağaç mertebesine ulaşamadı ablaları...Yediveren güllerimiz taaa kasım ayına kadar açardı geçen yıla kadar ama bu yıl yaşlılıktan mı,ilgisizlikten mi nedir sadece baharda bir açtılar o kadar.Ben umutla hala bekliyorum bakalım artık.Yoksa seneye yerlerine yenilerini ekmek gerekecek.Şimdi beni okuyorsanız koskoca bir bahçe canlandı gözünüzde ama değil işte.Bu saydığım bahçede her şey yan yana kol kola,omuz omuza.Kendilerine biraz daha yer açmak için can havliyle mücadele veriyor zavallılar.Erik,kiraz ve ayva arka bahçede çok rahatlar ama diğerleri dediğim gibi yaz boyunca birbirlerini tırmalıyorlar.En güçlüsü incir.Hepsinin üstünden altından sağından solundan bir güzel yayılmış durumda valla.Hele şu an mevsim onun mevsimi ya,bir ilgi bir ilgi ona.Gelen geçen koparıp yiyor kucaklarını doldurup gidiyor.Fakat sanmam ki hiç kimse benim niyetimle koparıp yiyor.Zavallı sevgilimin ayağını arı soktu sırf bu incir aşkı yüzünden...
İşte böyle şekerlerrrr...Benim yazım bu şekilde meyve avcılığı ile geçti.Bu gün operasyondan sonraki 12.gün.Ne denize girdim ne de güneşlendim.Ama çoook özledim.Ben yıllar önce Mısır'a gidip döndüğümde bir daha ne Şam'ın şekeri ne de arabın yüzü demiştim ammaaa olur ki bir kaç ay sonra sırf denize girmek aşkına doğğğru Dubaiye.Hiç belli olmaz yani...Bu arada öğrencilerimi ve okulumu da çoook özledim.Sanki eğitim yılımız başladığında kafamı daha çok dağıtacakmışım gibi geliyor bana.Neyse ona da az kaldı zaten...
Denizbulut,gelip yazdığına,beni merak etmene sevindim.Özlemişiz seni.Durum bende bildiğin gibi.Eğer doğal başaramazsak yarıyıl tatilinde tüpü yaparım büyük ihtimalle ki ona artık kendim için pek umutla bakmıyorum.Ama donör olayı bizde imkansız.Ben o kanuyu 3.denememden önce eşimle çok konuşmaya çalıştım ama asla dedi.Hatta bir daha konuşmaya bile yanaşmadı.Ona göre hiç etik değil ve inancına da taban tabana zıt.Benim için eşim her şeyin üstünde.Ona rağmen yapabileceğim hiç bir şey olmaz olamaz.Ama evlat edinme tabiki olur.Biz daha önce ablama da kurumdan bir melek almıştık yazmıştım daha önce.O da emekli olduğumda olur ki ben daha çoook gencim çoook.Olsun biz de koruyucu aile olur korur kollar severiz.Zaman ne gösterirse onu yaşarız ne eksik ne de fazla.İlgine ve önerilerine sonsuz teşekkürler.Yine gel özletme.Batu'yu da tatlı yanaklarından çoook öpüyorum.
Diğer tüm arkadaşlarım,bu gün böyle bir yazasım var nedense.Kafa ütülemekten korkmasam yazacağım ama kaçayım artık ben.Evimcim ve toana bebişleri heyecanla bekliyoruz biliyorsunuz.Allah zamanında hayırlısıyla,sağlıkla doğmalarını kısmet etsin.Kendinize iyi bakın 38'in şekerleri.Herkese sevgiler....

Sana da selam olsun. Meyve bahcendeki keyfini bir kiskandim ki sorma.

Ben dun cok agir bir temizlik yaptim. Benim salak temizlikci kacti gitti beni koca gobegimle bir basima birakarak. Ellemeyeyim diyorum yeni birini bulana kadar ama ev cok kotu oldu, hem kedi var evde hem de cok cicek var. kapi pencere de kapanmiyor sicaktan. Evde toz govdeyi goturuyordu. Bir giristim ise, kacan kadini bol bol anarak, aksama bel , kasik, bacak heryerim agriyordu. Allahtan esim de yardim etti de aksama kadar bitirebildik. Sonra cok pisman oldum. Niye zorladim ki kendimi boyle diye. Ya birsey olsaydi, hayat boyu vicdan azabi.

Toana yarin giriyor degil mi sezeryana? Artik kurtuldu o. Bundan sonra ikizlerin saglikli ve hayirli evlatlar olmasini dileyecegiz.
Ben de son virajdayim. Allaha emanetiz.

Herkese cok selamlar.

Günaydın İyi haftalar herkese
Ya kızlar çok uğurlu geldiniz bana.... Ben geçen çarşamba Tüp bebek için Dr. hanımla tanıştım testler yaptırdım hatta bugün sonuçlar gelicek... 1 hafta sonra başlıyoruz dedik anlaştık. Ama dün adetim 2. gün gecikince kan testi yaptırdım. ve Pozitiffffffffffffffffffff ..
Sevineyim mi bekleyeyim mi bilemiyorum ki, geçen severde böyle başladı 6. hafta da dış gebelik olduğu tespit edildi... Daha çok yeni 5 ay geçti üstünden ve ben aklımdaki sorulardan sabaha kadar uyuyamadım. Eşimde bende şaşkınız Kimselere söyleyemiyorum bir süre bekleyeceğim..... 2 günde bir testi yenileyeceğim 6. haftayı aşarsak nefes alabiliriz..
Bu arada Göztepe tarafında iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum kızlar sizden..

Aman nazar degmesin.
Saglıkla devam eder insallah.

gunaydin kizlar...iyi bir hafta diliyorum hepinize..

Alkancim..Allah snin kalbine gore versin canim..guzel dileklerine cok tessekur..ama canim simdi incir istedi valla ustelikte tatli birsey yiyemiyorum hamilelik sekerinden dolayi ..maasallah annenin bahceside guzelmis tadini cikar her ne meyveden yersen onlari sev ve dilek tut,inanirmisin ben yesil birsey gorunce oksayarak dilek tutardim bir meyve yediyim zaman dilek tutardim herzemn saglicaktan hayirli evlat istedim,ve herseyden medet umarak dua ederdim..,cok sukur ben 1 tane istedim rabbime hamdusenalar olsun ikitane verdi birde saglicaktan dogurursam..neyse darisi sana INSALLAHHH..evlat edinirsen bile oda senin parcan oluyor zaten kendin buyutup kendin besleyip istedigin sartlarda buyute biliyorsun ama oncesinde sanslarini dene ve yoluna deevam et inan dualrimdasin sen herseyi hakkediyorsun bence..opuyorum sevgiyle kal..

Evimicin..temizlik isin hic soyleme ben karnim 9 .aya girdi ve birgunden birgune supurgeye elimi vurmadim sagolsun esim her isimi yapti sadece evi toparlayip toz aliyorum mutfakta oturarak yemeyimi yapiyorum bulasik makinaya ve ondan sonra oturdum hep ama massallah hareketliyim oyle yan gelip yatm,am zorlanmadikca..canim benim sezeryan tarihim 17 eylul yarin deyil yani..bugun hastaneye gittik biraz alleri oldum karnim felan vucudum..cocuklarin kalp atislarina baktilar benim kanimi kontrol ettiler cok sukur hersey yolunda dedi dr um..birazdan gidip sezeryan olucagimdan anestezi uzmaniyla gorusmemiz var ..BILgi alicaz benim husnu kuruntularim bitmez ya kafama takilanlari sorucaz ,vede burda oda icin anahtar veriyolar onu alicaz bakalim hayirlisi,,senin icinde benim icinde saglikli
bir dogum olsun rabbim anali babali yavrularimizi kucakalrimiza almayi nasip etsin RABBIM INSALLAHH..

herkese sevgiler 38 in gülleri.....

alkan....meyve ağaçlarının arasında kayboldum...tekrar okuyacağım.....lütfen yine yazınnnn..yine...yine....

güller.....herşey gönlünüzce olsunAMİN

Sabahin korunde geldim ofise, saat 7'de basladim toplantilara. Alkan'in meyve bahcesi bir hayal gibi, su penceresiz odada video ekranlarina bakarken. Aaah ah! Alkan Dubai iyi fikir de... Biz transit gecerken 1 gun kaldik, alisveris merkezinin kapisinda, silah yasak, kopek yasak isaretlerinin yani sira, el ele tutusmak yasagini da gorunce esimle aramiza bir metre mesafe koyduk. Bir sey olmaz, nezarete alsalar bile, evli oldugunuzu anlayinca birakirlar dediler, dogrumu bilmem. Apostilli evlilik belgesini almistim yanima ne olur ne olmaz diye :) Denize girmek de bir dert, bekarlar icin ayri plaj, evli cocuksuzlar icin ayri plaj, cocuklu aileler icinse baska plaj. Oteller disinda zor yani :)

Sabah size bir mesaj yazdim, kayboldu gitti. Tekrar yaziyorum. Evden cikamayacak kadar karanlik bir iki gun gecirdikten, kanepe, kahve, cikolata, film dortlusunun dibine vurduktan sonra, bu konuda biraz dusundum. Kontrolumun disina cikan bir takim duygular icindeyim, daha derin bir seyler oluyor sanki bilincaltimda. Hosuma gitmiyor. Gunluk hayati toparlamak kolay da, bilincalti isleri biraz zor, uykularim bolunuyor, baska bir insan oluyorum, keyfim yerine gelmis gibi yapsam da, aslinda pek zevk almiyorum hayattan. Islerim ve iliskilerim de aksiyor. Iyi bir terapist buldum Istanbul'dan, telefonla gorustuk bir saat. Yardimi da oldu aslinda. Onun soyledigi herseyi bende goruyorum, soyluyorum, ama kendime yardim edemiyorum. Bana 100 milyar sinir hucresi ile dogdugumuzu, kortex gelistikten sonra sadece %28 ile iletisimde kaldigimizi (bunlarla dusunup, iletisim kurdugumuzu) soyledi, buna da alfa iletisim dermisiz. 72 milyar sinir hucremiz ise, duygularimizin depolandigi yer, bilincalti diyelim, beta iletisimini gerceklestirirmis. Yani bir bebegin kendisini seveni tanimasi, gulene degil sevene gitmesi. Bizler de beta iletisimi ile, cevremize sinyaller veriyoruz, anliyoruz, mesela esimizin her ruh halini havada kapmamiz gibi. Terapist hanima, ben neden kendime yardim edemiyorum dedigimde, 'bu %28'i kullanarak, %72'lik kortex altinda gerceklesen firtinalari kontrol edemezsin, kendi kendine acik mide ameliyati yapmaya benzer' dedi. Hmmm dedim. Kontrolu elimden kacirdim panigim gecti biraz. Peki ne yapmali bilincaltindaki 'uretemiyorum oyleyse yokum' travmasina dusmemek icin? Onun ustunde calisiyorum, sirrina erince paylasirim :)

Biz esimle bu konuyu hayatin akisina birakmaya karar verdik, su anda ben hic bir sey dusunmuyorum, ama hafiften evlat edinmeyi, hatta yumurta donoru konusmaya basladik. Bunlara hazir degiliz, ama ihtimalleri konusuyoruz. Hayati bazen o kadar zorluyoruz ki, olmuyorsa olmuyor, olacaksa da olacak. Biraktik, biraz da hayat bize soylesin be istiyor. Her sey bir hikayenin ya basi, ya gelismesi, ya sonu. Ancak 5-10 sene sonra anliyoruz gercek hikayenin ne oldugunu. Icindeyken yorum yapmak cok zor. Belki bu yasadiklarimiz bizi bilmedigimiz bir yone dogru goturuyor. Gorecegiz. 'Bulbulun olumunde bile bir bildigi vardir kaderin' demis, guzel demis Shakespeare :)

Hepinizi optum.

Huli canim, cok tebrik ederim, cok sevindim. Insallah saglikli gelisir. Icini rahat tut, bir kez dis gebelik oldu diye tekrar edecek degil ya. Ama bekle, herkese ilan etme, saglikli devam ettigini gor, ondan sonra etrafinla paylas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…