hormon testlerini yaptırdığımda kan alan hemşire aç olmanın gerekmediğini söylemişti.ama ben ne olr ne olmaz yine de aç verirdim.
selamlar herkese.....
Tedavin hayirli olsun. İnsallah guzel haberle gelir sonu.
Ben yumurta kalitesini artirmanin biraz orta-uzun vadeli oldugunu dusunuyorum. Ama nacizhane fikrimi paylasayim. Bol meyve sebze baklagil agirlikli beslenme, balik yagi ( tablet olarak alamiyorsan bol balik) , kuru incir, kuru kayisi, badem, findik ( bunlari bol bol ye diyemiyorum ama ara ogun gibi yapabilirsin her birini), burda kan sulandirici olarak coasprinin faydasindan da bahsettiler ama o konuda dooktor bilir en iyisini, cayi kahveyi sigarayi kes ve en onemlisi HUZUR. Ufak yuruyuslerle biraz hareket. İnanc ve bol dua.
Mujdeni bekliyoruz....
kizlar..hayirli cumalar..rabbim gonlunuzdeki muratlarinizi versin insallahh..
okuyorum ama bazen yazamiyorum ..cunki malum agirlastim bugunde topallamaya basladim..yamuk yumuk yurumeye basladim..benimkiler iyice asagi indi..p,tesi geliyo benim kizlar hayirlisiyla degisik bir guzel bir dugu..rabbim isteyen arkadaslarimada benim suanki duygularimi tattirsin insallahh..sizi seviyorum ve dualrinizda benide unutmayin canlarim opuyorum ..hepinize slmlarr..
Evet rahim filmi, hatirladigim kadariyla reglin 2-3. gunlerinden sonra istemislerdi. Hormon testlerini tok karnina yaptirabilirsin, fakat galiba Prolaktin olcumunde aclik istemislerdi.
Toana, canim, ne heyecanlisindir simdi. Allah kolay ve saglikli dogum versin. Saglikli bicir bicir kizlar geliyoooor,
BEnim de benzer tecrubem oldu, 4 degisik merkezde, negatiften sonra tam bir caresizlik icine girdiler. Sorular sordum, tetkik apalim, baska ne olabilir falan gibi. Hic gerek yok, yasa bagli dediler. Sinir oldum bu doktorlara. En son Memorial'i tavsiye ettiler ve cok memnun kaldim. Gercekten takip ediliyorsun, tum tetkiklerin yapiliyor. Insallah sen de memnun kalirsin, git ve guven. 43 yasinda tup ile de hamile kalan var, vazgectim dedikten sonra kendiliginden de hamile kalan var. Benim bir arkadasim 43'de, bir digeri 44'de dogal yoldan hamile kaldi. Optum.
teşekkür ederim DenizGeldi. bişe daha sorucam bu HSG denilen test rahim filmi mi oluyor? buda reg halindeyken mi yapılyor?
Kizlar..merabalar hepinize ..
DENIZGELDI..aglattin beni guzel yazinla rabbim guzel kalbine gore versin ve kizini sana ve esine bagislasin insallah..amin guzel dileklerin icin ,tabiki opucem teyzesi yerine hele bir dogsunlar ,Allah kerim..
reiuse..arakadasim ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ..RABBIM SANADA TATTIRSIN BU GUZEL DUYGUMU HEYCANIMI INSALLAHH..sagol guzel dileklerin icin ..rabbim seninde muradini versin insallahh..
Alkancim tatli kadin..inan bana herzaman sende aklimdasin duamdasin..insallah seninde kalbine gore vericek..senin dogumunun gunlerini sayicaz inan bana..olmiycak birsey yok degilmi ama..Rabbim ol diyince bilemiyorsun nezamn gelicegini..insallahh seninde gonlundeki bebisini inci tanesini gondericek insallahh..ha bu arada bende isterim kcuk altin..unutmadermisim..guzel dileklerin icin tessekur ederim alkancim..bu heycanimi sanada tattirsin rabbim insallahh..opuyorum..
Kampa..gurbet arkadasim..canim darisi sana olsun insallah erken vakitte sende ikizlerine kavusursun..nediyim dilegim bu ..tabi hayirlisi olsun birtane olsun demi ama..evet heycanliyim ama rabbim kuvet veriyor dua ediyorum ALLAHIMA SIGINDIM VE HAYIRLI SAGLIK USLU EVLATLAR DILEGIM insallahh..
isimlerini unuttugum arkadaslarim ve bana guzel dilekte bulunan butun arkadaslarima sevgilerimi gonderiyorum..dualariniz icin Allah razi olsun ..hepinizi opuyorum..
Kizlar gunaydin biraz sonra cikicam ve hayirlisiyla evime kizlarimla donucem..cok duygusalim..allahima sukur olsun verdigim emeklerimin karsiligini mahsulunu bugun alicam.,.hep;inizi seviyorum ..haberlerimi maiye vericemm..oda size vericek insallahh sag selim kurtulayim ..insallahh
Kizlar gunaydin biraz sonra cikicam ve hayirlisiyla evime kizlarimla donucem..cok duygusalim..allahima sukur olsun verdigim emeklerimin karsiligini mahsulunu bugun alicam.,.hep;inizi seviyorum ..haberlerimi maiye vericemm..oda size vericek insallahh sag selim kurtulayim ..insallahh
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. heyecan ile bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?