38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alkancigim sen cok yasa emi. ne kadar güzel yazmissin. aslinda belki de biraz sallamak gerekir. belki de bu kadar stres kafaya takmaca yüzünden olacaksa da olmuyor. Annem hep diyor. Kizim cok zorlama. Olacaksa olur olmayacaksa da kendini de yirtsan olmaz diye. ne bileyim sonrasinda cok gec oldugunda keske demek istemiyorum. nelere katlaniyoruz hepimiz ayni hayal ugruna. sabahlari bugday cimini yemyesil koca bir bardak seklinde ictigimde "Allahim sen nelere kadirsin. Gör halimi yakinda bende yesil böceklere benzeyecegim oldur yakin zamanda diye aklimdan geciriyorum".

73 dogumluyum evet. her ne kadar yumurta toplama isine girdiysekte benim de FSH 5.38 olmasina ragmen AMH 0.2 cikti. yani bilmem ne zamana kadar toplama isi uygulanabilecek. doktorum 3 kez yapsak bir kez de tüp bebek isleminde toplasak 8 yaklasik 8 yumi olur dedi ama bakalim. blastosist olayina girilecegi icin ne kadar olursa o kadar iyi. Allahtan hayirlisi artik.

hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Selam kızlar nasılsınız? Ben rahim filmimi çektirdim şükür bişey çıkmadı,kanallarım açık ,yapışıklık falan yok.Doktorum fsh yüksek çıktığı için biosteron ve grape seed diye üzüm çekirdeğinden oluşan solgarın bir vitaminini verdi.Umarım kilo aldırmanın dışında bir faydası dokunur.Nihayet merkez konusunda karar verip Semra Kahraman dan 29 Aralık cumartesi gününe muayene için randevu aldım.İzmirden 1 günlüğüne geleceğiz.Her şey yolunda giderse Ocak ayının 20 si gibi regl olmam lazım o tarihte tedaviye başlayacağım.Şimdiden booking.com dan otelimizin rezervasyonunu bile yaptık.Şimdilik bunlar bile beni mutlu etti.Dilerim sonunda da mutlu olurum.Çünkü bu benim son denemem olacak kendimce böyle karar aldım.Hayatımı ,evliliğimi çocuk üzerine kurmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tan :)
Tedavide olan tüm dostlara Allah yardımcıları olsun gönüllerindekine sağlıkla kavuştursun.Amin...
Hamile arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı inşallah.
Hepinizi kocaman öptüm.Alkancım hadi sömestrde sen de gel de görüşelim İstanbul'da.Altını üstüne getirelim İstanbul'un

Alara cok uzuldum, cok gecmis olsun. Bolca dinlen, kendini topla, sonra yola devam arkadasim. Berna'nin iksirini ben de bulmaya calisiyorum. Romanya forumlarinda herkes cok ovuyor.

9.cu gun kan degerım 0.100:))) yıne olmadı<(((((((((((
Ilaydacim gecmis olsun, sabirli ol, sakin ol, cok zor, ama yola devam. Of cok zor bu isler, laf soz caresiz. Kendine iyi bak.

Bu ilacin online satisi var fakat teslimat sadece Romanya icine yapiliyor. Firmaya telefon edip satis temsilcisi ile konustum. Soyle satin alinabiliyor: (contact@daciaplant.ro) adresine email ile siparisinizi ve adresinizi yaziyorsunuz, onlardan yine email ile fatura geliyor, banka hesaplarina parayi yatirdiktan sonra adresinize paketi postaliyorlar.
Ben siparisimi verdim. Siparis elime gecerse yine yazarim, sizler de istersiniz. Yazismayi ingilizce yapmak gerekiyor tabi. Bu konuda yardima ihtiyaci olan varsa, ozelden bana mesaj atin, ne yazacaginizi veya gelen emailin anlamini vs yazarim size. Once benim siparisimin akibetini bir gorelim de.

Sevgiler

Okuldan eve geldim.Yapılması gereken bir sürü iş var.Üzerimi değiştirdim.Ne yapsam acaba diye biraz düşündüm ve deeeeee ^'salla kızım ya..' diip geçtim oturdum.Bir fincan nescafe ve tabi yanında da mezevengi,açtım neti.Gözüm bir taraftan da geçen gece aniden çıkan fırtına sonucu kapatmaya yetişemeyip gözümüzün önünde çatur çutur kırılan koca panjura kayıyor.Benim sevgili o gece zor bela arasına bir şeyler tıkıştırdı ki üçüp gidip aşağıdaki arabalara zarar vermesin.Ne fırtınaymış beee. Fırtına değil adeta bilmem ne kasırgasıydı.Koca gemileri batırdı,canlar aldı da bizim bi panjuru parçalamış çok mu?Değil tabi de yaptıracak adam olsa.Benim sevgili evde bir ufak cıngar çıkarmasam hiç bakmaz bu işlere.Cıngar zorunlu yani...
Alarahan,umarım için acık soğumuşrur canım ya.Gerçi henüz yeni ama olsun,sen biran önce soğutmaya bak ve yeni bir sayfa açmaya hazırlan şekercim.Elden gelen bir şey yok çünkü napalım.Mücadeleye tam gaz devam.
Kampa,hadi canım bul al şu Branca denen sihirli iksiri.Yazışmalarını bize de yaz,adres madres neyse hepiciğini.Alalım içelim,yapmadık demeyelim bari.Şifanın nereden geleceği belli olmaz.Bernaya Romanya'dan gelmiş.Ne de güzel olmuş.Darısı hepimizin başına aminnnnYazdığın adresi tıkladım site çıktı.İlacı da gördüm.Önce bi seninkisi gelsin de sonra bize alabilmemiz için yapmamız gerekenleri yaz e mi canım.....
Reis,sevgili güzel meslektaşım...Harekete geçmene çok sevindim.Hadi hayırlısı.Doktor seçimimde çok doğru bir karar vermişsin.Ama sakın kendini sadece ekibe bırakma.Semra hanımdan bire bir ilgi iste.Hatta onun için geldiğini tedavinde kontrollerinde ve transferinde bulunmasını istediğinin de altını ısrarla çiz.Tatilde aynen buluşup gezeceğiz.Hatta sözün var unutmaaa...Boşluk olduğunda ver elini Alkan place...Şimdiden bol şans diliyorum.Bu kış bebekler göbişte yaz sonu da beşikte.Duy sesimi Allahım Aminnnn...
İlayda,yaşını ve hikayeni bilmiyorum.Ama sonuç kötü olmuş söylenecek bir söz yok.Ağla,üzül,toparlan ve yeniden başla.Bu böyle bir süreç.Örnekleri nah işte önünde.44 yaşın bitmesine hepi topu 3 ay kaldı hala umut dünyası çabalayıp duruyoruz.Bir de bu taraftan bak ve pes etme.
Diğer arkadaşlarım,umarım hepiniz iyisinizdir.Kendinize ve bebekleri olanlar da bebeklerimize iyi baksınlar.Havalar acayip oldu.Ortalık gripten kırılıyor.Yavruların beti benzi solmuş.Bir sürü de raporlu öğrenci var.Kış şiddetli başladı.Umarım böyle devam etmez.Sevmiyorum soğuğu abicim yaaaa.Bütün enerjimi alıyor götürüyor.Bu gün bizim okulun yanında kurulan pazardan kocaman bir lahana aldım.Onu haşlıycak boyutta tencerem var mı hiç bilmiyorum.Varsa da sonra kim saracak.Birazdan başlasam gece yarısı biter inşallah...Yok yok ben onu bi güzel doğrayıp kapuska mı yapsam acaba.Ama adı gibi kendisi de çok anlamsız bi yemek şu kapuska.Kociş de pek hoşlanmaz.Neyse ben kaçayım artık.Kendinize iyi bakın.Sevgiler herkese...

Online görünüyorsun....Canlı selam şekercim.Hem sen bu saatte ne arıyorsun buralarda bakiim...Asmışsın işleri galiba.Çok çalışman gerek çokkkk:)))Öpüyorum seni canım benim.Görüşmek üzere sevgiler...

Sana da canlı canlı selamlar denizcimmm.Ben hep gece girerim ya nete,gündüz gözüyle online olanları görünce bir hoş oldum valla.Kızını ve seni öpüyorum canım.Kendine iyi bak.Sevgiler...

alkan, içim soğuyor gibi oluyor düşündükçe yeniden alevleniyor. Bu cumartesi bir yaş daha büyüyorum, yaşlanıyorum demek istemiyorum, bu bile germeye yetiyor. Tedavimi yapan klinik arayıpta test sonucumu sormadı, hele bu durum beni daha da sinir ediyori Demekki ümitli değillerdi, demekki embriyo işe yaramazdı ama sırf tam işlem parası almak için transferi de yaptılar diye düşünüyorum. Ayrıca, transferden sonra elime verdikleri kağıtta embriyo görüntüsü vardı ve 5. gün transferi yazıyordu. Oysaki 3. gün transferi yapıldı bana, verilen kağıdın bir düzemece olduğu, bilgisayardan başkasının bilgileri üzerinden kes+yapıştır yapıldığını daha o gün düşünmüştüm ama kalbimi bozmamaya çalışmıştım. Sonuç için de aramayınca, beni oyaladıklarını düşünüyorum. Eğerki öyleyse umudumu, emeğimi, paramı bu şekilde çalmışlarsa allah onlara yedirmesin, kazandıklarını haram etsin diyorum.
Arkadaşlar, bizler artık doktorlar için umut vaat etmiyoruz. Mademki ısrar ediyorsunuz, bizde sizin paranızı çıtır çıtır yeriz diyorlar. Ben artık tedavi düşünmüyorum. Her defasında tek yumurta, tek embriyo ile olmayacak bu iş. Eskilerden tanıdığım bir arkadaşımın elinde berna'nın iksirinden varmış, ondan aldım, başlayacağım. Umarım, faydalı olur, başka yerlere zararı olmaz.

İlayda, sana da geçmiş olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın.

Kampacım, zayıflama çalışmaları nasıl gidiyor?

alarahan biliyorum kolay değil ama moralini yüksek tut rabbimin mucizeleri bitmez inan.sağlıklı bebişli uzun yıllar dilerim sana.bu iksirin yan tesiri yok bilakis binbir tane faydası var.sevindim bulduğuna inşallah faydasını görürsün canım. böyle doktorlar konusunda denecek birşey yok allah yanlarına bırakmaz inan.fakat içinde allah korkusu olan doktorlarımızda var biraz şans işi malesef.herşey gönlünce olsun arkadaşım.

Herkese merhaba
Uzun zaman oldu yazmayalı.Yeni hamileler, yeni arkadaşlar, yeni umutlarla dolmuş burası.
Alarahan, arkadaşım ne denir ki? Mucizen seni bulsun diye hep içten dua ettim, takip ettim ama olmamış ha? Hep söyledim hep söylüyorum kızma bana ne olur.Lütfen şu Ankara'da deneme artık.Hoş son demişsin.Bir kez de İstanbul'da denesen ne olur?
Herkese sevgiler.

Altınyunusum, artık çok yoruldum. Bir daha tedavi istemiyorum. Olumsuz sonucu aldığım gün Berna'nın hamilelik haberiyle yeniden bir umut düşüncesiyle bu bitkiselin peşine düştüm. Sağolsun tweety arkadaşım benim adıma araştırmış ve elinde ilaç olan bir arkadaşla temasa geçmemi istedi. O arkadaşın da benim eski bir kader arkadaşım çıkması umarım bir vesiledir ve olur da bu işi burada noktalarım. Canım arkadaşım sağolsun dün bana gönderdi ve bu sabah kullanmaya başladım.

Berna, branca ursulai ile ilgili aris'in açtığı forumu okumaya çalıştım ama çok sayfa. Kaç kişi olumlu sonuç aldı, bir liste var mı acaba?

kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.

bu arada neden geç yazdın derseniz,cuma verdiğim kanın sonucunu ancak pazartesi öğrenebildim,ağrılarım çoktu dinlendim bugün biraz daha iyiyim,gelip sizinle paylaşmak istedim.deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum ağrılar normalmi?
kime sorsam dinlen diyorlar:26:

günaydın canım 2 yıl önce yaptırdığım testte amh değerim 0.1 çıkmıştı çok üzüldüm neler duymuş olabileceğimi tahmin edersin sadece bir doktor sadece amh değerine bakılarak değerlendirme yapılamaz yumurtalıklarınada bakalım demişti ve bana umut olmuştu,bu tedavimde bebeklerim bende inşallah vakti geldiğinde sağlıkla doğduklarınıda görürüz,umudunu asla kaybetme hayırlısıyla hepimiz anne olacağız.

harika ötesi maşallahhhh rabbim kucaklamayıda nasip etsin kuzunu...

hangi merkezde tedavi olduunuz? doktorunuz kimdi...? yazarsan çok sevinirim

sevgiler

Hürrecim gözün aydın maşallah
sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin tanrım. Bu kadar emeğin üzüntünün sonu olmuş maşallah. Değerlerin ne çıktı birde ikiz gelirmiş çifte bayram olur :))
sevgiler

Tebrikler. Allah kucagina almayi nasip etsin. Amin. Bakin arkadaslar, herkes birer ikiser pozotif haberi veriyor. Yilmayin. Alarahan kendini toplayinca sana da umut olsun burasi. Insallah senin haberini de alacagiz bir gun. Rabbimin ol dedigi gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…