Şekercim,sonuç kötü ama yapılan işlemin sonucu kötü sadece...Yani henüz son değil bu.Sende de bende olduğu gibi pıhtı problemi var değil mi?Bir de tabi yaşşşş((Aman beee salla gitsin anasını satiiim.De ki yaptım ben.Elimden geleni yaptım.Paraysa para,zamansa zaman,emekse emek.Verecek olan Allah.Canı istiyorsa verir istemiyorsa da vermez.Vicdanen gönlünü serin tutuyor musun sen ona bak.Gerisini de artık benim gibi salla.Kumar oynamak gibi her ay.Ya tutarsa.Anasını satiim 42 yaşımda evlendim.Ohhhh be sonunda muradıma erdim dedim.Meğerse nahhh ermişim.İlk 6 ay lay lay lom.Sonrasında gelsin aşılama,gitsin tüp bebek,olmadı şu ot,bu mok,şu püsür.Hap içerken her seferinde ölüm tehlikesi atlatan ben,sabah-akşam bir avuç vitamindi,aspirindi leblebi gibi yutar oldum.İğne fobisi olanlara da şaşıyorum(önde gideni bendim oysa).Dön kıçını yaptır.Hiççç bişeycik olmuyor.Olsaydı biz gariplere olurdu di mi ama.Az mı yedik. Sevgiliyle teşviki mesaiyi ise sorma gitsin.Hesaba kitaba dayalı bir aşk oldu bizimki.Teklif gelirse takvime bakılacak uygunsa ne ala uygun değilse tatlım bu gece çok başım ağrıyo çoook:)))Üç gün sonraya yatırım yapmak lazım.Neden bu gece heba olsun.Vakit o vakitse daha kapıdan girer girmez üstüne atlanacak.İstemez nazlanırsa tecvz zorunlu olacak ve hiç gözünün yaşına bakılmayacak.Yakındır sevgili kendine spontan aşk yapacak bir partner arayacak diye korkum...Yapmaz biliyorum ama o da çok sıkıldı sıkıldı bu durumdan anlıyorum.
Neyse tatlım dediğim gibi sen şimdi sallama moduna gir bakalım benim gibİ.Bir taraftan da gözün kulağın yine iş üstünde olsun.Bu ve bundan sonraki ay heran her şey olabilir.İncir kürü yap.Bir de adetin ilk bir haftası aspirin içiyorsan içme.Kaliteyi etkiliyormuş.Neyse diycem o ki üzül tabi ama çok da üzülme.Herşeyde bir hayır vardır.Olacaksa da olur.Ne yaş dinler ne de baş.Ben çok inanıyorum.Olacak olanlardan olalım Allahım demekten ve dua etmekten başka yolu yok arkadaşım.
Hope73,sen yetmiş üç doğumlu musun canım?Denediğin yöntem süper.İnşallah merkezinde iyidir ve onca emeğe değer.Ben de yapmak isterdim ama ne yaşım ne de rezervim uygun değil.Bu işlere ilk başladığımda başlasaydım belki benimde kenarda köşede pgt yapılacak bir kaç embriom olurdu ama artık geç.Hadi inşallah sen ve mai bu yöntemin meyvelerini toplayacaksınız.
Diğer tüm arkadaşlarım,umarım herkesler iyidir.Toana ve deniz geldi,pazartesi iş çıkışı doğğğğru doktora gidilecek,klomenin yararları-zararları ultrasonda görülecek şekerler.Bi beklentim mi var cııııııık,ama olsun.Madem tıp dünyası böyle bir hap çıkarmış içmeden olmaz di mi ama.Şimdi aklım fikrim şu
Berna'nın iksirinde.Önümüzdeki hafta o moda girip iz sürmek gerek.Berna cım bu şuruba adetle birlikte mi başlamak gerekiyor şekercim?Kaç gün içiliyor ne zaman kesiliyor bilgin varsa yaz e mi.Bak şimdi aklıma fre presed mıydı neydi o geldi.Deniz Bulut tan öğrenmiş az aramamış zor bulmuş,geldiğindeyse tamam artık bu ay bebiş yolda moduna nasıl da girmiştim.Öffff yine çok yazdım.Dilerim kafalar şişmedi.Herkese iyi geceler dileyip kaçayım.Acayip yağmur yağıyor ve şimşek çakıyor.İnşallah fakir fukaranın evi barkı sel olmaz yarabbim.Görüşmek üzere sevgiyle kalın hoşçakalın...
Sağolun arkadaşlarım, desteğiniz için. İnanırmısınız ağlayamadım bile. Ben yıllarıma ve emeğime üzülüyorum. Bir iş bu kadar mı zor olur, bu kadar mı yılını çalar insanın.İnşallah kendiliğinden olur.
Hurre, sen ne yaptın, sonucun ne oldu?
Ilaydacim gecmis olsun, sabirli ol, sakin ol, cok zor, ama yola devam. Of cok zor bu isler, laf soz caresiz. Kendine iyi bak.9.cu gun kan degerım 0.100:))) yıne olmadı<(((((((((((
alkan, içim soğuyor gibi oluyor düşündükçe yeniden alevleniyor. Bu cumartesi bir yaş daha büyüyorum, yaşlanıyorum demek istemiyorum, bu bile germeye yetiyor. Tedavimi yapan klinik arayıpta test sonucumu sormadı, hele bu durum beni daha da sinir ediyori Demekki ümitli değillerdi, demekki embriyo işe yaramazdı ama sırf tam işlem parası almak için transferi de yaptılar diye düşünüyorum. Ayrıca, transferden sonra elime verdikleri kağıtta embriyo görüntüsü vardı ve 5. gün transferi yazıyordu. Oysaki 3. gün transferi yapıldı bana, verilen kağıdın bir düzemece olduğu, bilgisayardan başkasının bilgileri üzerinden kes+yapıştır yapıldığını daha o gün düşünmüştüm ama kalbimi bozmamaya çalışmıştım. Sonuç için de aramayınca, beni oyaladıklarını düşünüyorum. Eğerki öyleyse umudumu, emeğimi, paramı bu şekilde çalmışlarsa allah onlara yedirmesin, kazandıklarını haram etsin diyorum.
Arkadaşlar, bizler artık doktorlar için umut vaat etmiyoruz. Mademki ısrar ediyorsunuz, bizde sizin paranızı çıtır çıtır yeriz diyorlar. Ben artık tedavi düşünmüyorum. Her defasında tek yumurta, tek embriyo ile olmayacak bu iş. Eskilerden tanıdığım bir arkadaşımın elinde berna'nın iksirinden varmış, ondan aldım, başlayacağım. Umarım, faydalı olur, başka yerlere zararı olmaz.
İlayda, sana da geçmiş olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın.
Kampacım, zayıflama çalışmaları nasıl gidiyor?
kizlar inanin ki cok ama cok moralim bozuk. bugün aksam posta kutusundan birtakim test sonuclari cikti. FSH degerimi zaten biliyordum 5.38 ama AMH degeri bir tokat gibi yüzüme vurdu. AMh degeri 0.2. henüz doktorumla konusmadim ama sanirim bu sebeple biriktirme isine girmek istedi. ne kadar vaktim kaldi acaba. FSH bu kadar düsük seyrederken AMH nasil böyle bir deger cikti bir türlü anlam veremedim.
hersey olacagina varir ama sanirim beni en sonunda yumurta donasyonu paklar. iki dondurulmus yumurtam olmasina karsin artik hic umudum kalmadi. nereye kadar. demek ki artik dogurganlik sinirda...
hepinize hayirli güzel bir aksam ve güzel bir haftasonu dilerim. benimki berbat gececektir eminim((
günaydın canım 2 yıl önce yaptırdığım testte amh değerim 0.1 çıkmıştı çok üzüldüm neler duymuş olabileceğimi tahmin edersin sadece bir doktor sadece amh değerine bakılarak değerlendirme yapılamaz yumurtalıklarınada bakalım demişti ve bana umut olmuştu,bu tedavimde bebeklerim bende inşallah vakti geldiğinde sağlıkla doğduklarınıda görürüz,umudunu asla kaybetme hayırlısıyla hepimiz anne olacağız.
kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.
kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?