kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.
alkan, içim soğuyor gibi oluyor düşündükçe yeniden alevleniyor. Bu cumartesi bir yaş daha büyüyorum, yaşlanıyorum demek istemiyorum, bu bile germeye yetiyor. Tedavimi yapan klinik arayıpta test sonucumu sormadı, hele bu durum beni daha da sinir ediyori Demekki ümitli değillerdi, demekki embriyo işe yaramazdı ama sırf tam işlem parası almak için transferi de yaptılar diye düşünüyorum. Ayrıca, transferden sonra elime verdikleri kağıtta embriyo görüntüsü vardı ve 5. gün transferi yazıyordu. Oysaki 3. gün transferi yapıldı bana, verilen kağıdın bir düzemece olduğu, bilgisayardan başkasının bilgileri üzerinden kes+yapıştır yapıldığını daha o gün düşünmüştüm ama kalbimi bozmamaya çalışmıştım. Sonuç için de aramayınca, beni oyaladıklarını düşünüyorum. Eğerki öyleyse umudumu, emeğimi, paramı bu şekilde çalmışlarsa allah onlara yedirmesin, kazandıklarını haram etsin diyorum.
Arkadaşlar, bizler artık doktorlar için umut vaat etmiyoruz. Mademki ısrar ediyorsunuz, bizde sizin paranızı çıtır çıtır yeriz diyorlar. Ben artık tedavi düşünmüyorum. Her defasında tek yumurta, tek embriyo ile olmayacak bu iş. Eskilerden tanıdığım bir arkadaşımın elinde berna'nın iksirinden varmış, ondan aldım, başlayacağım. Umarım, faydalı olur, başka yerlere zararı olmaz.
İlayda, sana da geçmiş olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın.
Kampacım, zayıflama çalışmaları nasıl gidiyor?
9.cu gun kan degerım 0.100:))) yıne olmadı<(((((((((((
kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.
harika ötesi maşallahhhhrabbim kucaklamayıda nasip etsin kuzunu...
hangi merkezde tedavi olduunuz? doktorunuz kimdi...? yazarsan çok sevinirim
sevgiler
Hürrecim gözün aydın maşallah
sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin tanrım. Bu kadar emeğin üzüntünün sonu olmuş maşallah. Değerlerin ne çıktı birde ikiz gelirmiş çifte bayram olur :))
sevgiler
Tebrikler. Allah kucagina almayi nasip etsin. Amin. Bakin arkadaslar, herkes birer ikiser pozotif haberi veriyor. Yilmayin. Alarahan kendini toplayinca sana da umut olsun burasi. Insallah senin haberini de alacagiz bir gun. Rabbimin ol dedigi gun.
hurre..canim tebrik ediyorum seni Allah tamamina erdirsin.. insallahh ..cok sevindim..
Allarahan..umidini yitirme o gun yakindir insallahh..rabbim senide gorucek insallahh sansin bol olsun bebisin gelsin insallahh..
hurre çok sevindim Allah tamamına erdirsin
darısı bekleyen herkese olsun inşallah tez zamanda
Hurre, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İçime hep senin hamile olduğun hissi doğmuştu, bir kişi daha başardı, çok sevindim. Darısı başımıza.
Evimicin, iyi dileğin için teşekkür ederim de o "bir gün" daha da geç olmadan gelse, yoksa bende iş bitecek.
Çoook tebrik ederim canım.Hadi inşallah sağlıcakla doğacağı günleri sayalım şimdi.Hurre,huli(alooooo bu H de bi hikmet mi var acaba.Derhal benim nick Halkan olarak değiştirilebilir yani:)))Ama bir de Bernamız var di mi.Benim bildiğim hamişler üç oldu.altı olsun,dokuz olsun,12 ve hatta 12 bin olsun Aminnnn...Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bana da tabi....Hurre öncelikle sana da baştan baştan aman diim de aklımda kalmasın.Aman aman her şeylere dikkat et ve çok dinlen.Tecrübeli arkadaşlar da yazmış zaten.Aslında canlar Allaha emanet ama olsun.Biz de elimizden gelenleri yapalım.Semra hanımın riske girelim mi dediği şey neydi ben çok merak ettim.Yani nasıl bir tedavi uyguladı sana yaz lütfen olur mu.Bende çok az doz ilaç kullanmıştı.Bir de canım senin yaşın kaçtı.Onu da yaz.Hatta hulinin ve Berna'nın da yaşlarını çok merak ediyorum.Biliyorsunuz bende yaş takıntısı var.Eeee topiğin en genci olunca böyle oluyor napiim özür.Neyse kociş gelmek üzere ben kaçayım.Sonra girer yeniden bakarım.Hurre Allahım tamamına erdirsin kucağına nur topu gibi evladını al inşallah canım.Yeniden tebrik ederim.Görüşmek üzere şekerler....
hurre cim tebrik ederim canım sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.
hurre..canim tekrar tebrik ediyorum bak sanada ugurlu geldi memoriyal insallahh sonuna kadarda iyi gider temennim budur arkadasim..benim degerim unuttum desem inana ama ..1000 den fazlaydi yanlis hatirlamiyorsam..sonra ikiye katlanmisti..ama benimki 5 ide tutmustu..sonradan aralikli teker teker kalpleri durdu ve iki kizima omur verdi rabbim..cok sukur dogdular seninki ikiz deyildir buyuk ihtimal..tek olsun saglikli olsunda onemli o..evet benim drumda aynur hanimdi sonuna kadarda onla gittim ve transferimide aynur hanim yapmisti..eli ugurlu geldi..onemli olan aspirin vermesiydi once ignede verdi bize ,,hatta alip buralara kadar getirmistik ama daha sonra gerek yok igneye sadece aspirin kullan dedi ve ben 8 ay boyunca aspirin kullandim ilk 3 ay jel kullandim baya faydasi oldu tutunmada olucagida varmiski sukr hersey bahaene once ..allahim saonrada dr larimizin sayesinde kavustum yavrularima darisida sana ve hamile arkadaslarima olsun..ama ltfen ilk 3 ay hic kalkma..dr desede birsey olmaz sen dinlen bolca..sonradan dinelenmiyorsun..helede maasallah dogduktan sonra..simdi bol bol uyu ve duani et..saglicakla kall..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?