38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya




Öğretmenim valla sen ne yazarsan yaz keyifle okuyoruz :)) Hürre de şansını tam manasıyla dibine kadar zorlamış iyide etmiş zaten kendisi şansın kendisi olmuş canım, allahın izinyle sağlıkla bir doğuralım o güne kadar endişeler hep devam edicek..
alkancım 74 lüyüm ben ocakta bir yaş daha alıyorum.. Bende sevgilimi ancak buldum, yapıştım yakasına geçen sene mayısta evlendik.
İnşallah en kısa zamanda allah göbüşlerinizi doldursun
sevgiler herkese güzel bir haftasonu olsun
 

hurrecim tebrik ederim eşini ve seni.inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ya da yavrularını :) benim en son hamileliğimde ilk değerim 63 tü ve ikizlere hamileydim ama sağlıklı bir gebelik değildi maalesef 11. haftada sonlandı.O yüzden ilk değerin yüksek olması çoğul gebeliği göstermiyor her zaman ,inşallah ikizdir bir oğlan bir kız ne tatlı olurlar.Allah sağlıkla devam ettirmeyi nasip etsin Demek sen de İzmirlisin çok sevindim hem de aynı yaştayız :) Ben de 29 aralıkta Semra hanımdan randevu aldım inşallah bana da uğurlu gelir dua et bizim için de :)
Kızlar hamileler ne kadar çoğaldı maşallah Eskiler hadi bir biz kaldık bu kış elimizi çabuk tutalım .Maicim İstanbula geldiğimde görüşürüz belki ne dersin :? Alkanla buluşucaz zaten sen de duramaz gelirsin bence :)
Toanacım şu güzellerinin fotolarını eklesen de güzel görsek yahu.Öpüyorum güzel yanaklarından Sağlıkla kalın...
 

Ben de ben de ben deeee isterim sizi tanimak.
 

ayy canım isterim elbette.

hurre cim dinlen derken hiç kalkmacasına değil tabi.sadece ağır iş yapma ağır kaldırma,yukarıda olan bişeye uzanma.evde yanlızsan mutfağa gidip kendine bişeyler hazırla tabi.kan dolaşımı olsun.
 

alkancım bende topiğin çıtırlarındanım...şubatta 43 bitiyor.doğum tarihi öyle diyor ama ben bu yaşta hiç hissetmediğim için kendimi biraz tuhaf oluyor.
 

hurrecim, çatlatma iğnesi yerine lucrin kullanmaları ilginç ama benim son tedavilerimde zaten 1 yada 2 yumurta toplanıyor, bir emriyoyla transfere giriyorum. Bana bu durumda memorial'de bir şey yapamaz. Senin 3-4 yumurtan gelişiyormuş. Ayrıca, bir tedavimde maya klinikte imci işlemini de denemiştik. Kısmet diyorum ben, olacaksa yeri önemli değil. Sana da sağlıklı bir gebelik diliyorum canım. :)
 
Hurre sagol canim dularin icin ..evet canim agrilarim benimde olmustu hemde nasil ..belimden oturamazdim.cok agrirdi tabi haliyle kasiklarimda oyleydi..kafayi takma agrilar normal tabi insandan insana degisiyor..geciyor biraz buyurse bebisin..moralini bozma bence normal..canim ben zaten tutunmasi icin ilk etapta igne vurulmustum taki test sonucunu alana kadar sen kullandinmi tutunmasi icin ilac?daha sonrasinda da aspirine baslamistim kan pihtilasmam yoktu sanirim cunki tahlil yapti drum ondan sonra gerek yok igneye demisti..ama aspirin kullan demisti tabiki dr un soyluyor nekadar kullanaicagini..beni takip etmediler ben zaten testimi oldum pozitif sonuc aldiktan sonra iki 3 gun icinde donduk buraya zaten..se ni takip mi ediyorlar..anlamadim..baska soru n varmiydi unuttum varsa sor canim cekinmeden elimden geldiyince yazarim ok..cok dinlen cunki ne olur ne olmaz..nesisin varki yan gel yat ..sonucta bebeklerimizi kolay kazanamiyoruz arkadasim o bakimdan diyorum..anlatabildimmi..saglicakla kal..

reise..canim birgun koyucam kizlarimin resmini ama simdi degil teyzesi..
 
kızlar bana hoşgeldin diyen yok yoksa aranıza almayacakmısınız beni

aaa olurmu nazcım arkadaşlar hafta sonu olduğu için görmemişlerdir.hemde bizim topiğimiz öyle çok kalabalık değil.hoş geldin canım. ayrıca burda herkese yer var yeterki gelmek isteyen olsun.bence memorial ile medikananın fiyatlarını karşılaştır çok fark yoksa memorial derim.hatta 1 2 fala olsun ama iyi olsun.yoksa hepsi boşa gidiyor.bize biraz kendinden bahsedermisin?yaşın kaç nerede denedin tedavilerini?
 

39 yaşındayım asıl sebep sperm sayısı düşüktü , ama bende yaş olarak geç kalmışım 12 yıllık evliyim.ilk tedavimde 8 yumurtam vardı çok güzel büyümüşlerdi toplamaya gittik operasyondan sonra yumurtalarımın erken çatladığını söylediler.tedavi yarım kaldı.2,de ise 5 yumurta toplandı sadece biri döllendi transfer edildi ama sonuç negatif.şubat gibi 3,yü düşünüyorum ama diğerlerinde psikolojim çok bozuldu şöyleki hiç olmadık yerde bu konu açıldığında beni ağlamak tutuyordu antidepresanlarla geçti çok şükür ama gene aynı şeyleri yaşayağım diye çok korkuyorum.şimdi biosteron kullanıyorum siz kullandınız mı
 
günaydın güller....mutlu pazarlar

alara.....ben böyle durumlarda hiçbirşey söyleyemiyorum.çünkü hiçbir söz teselli etmezdi beni.canımız sağolsun.ileriye bakalım.
olacaksa nerede olursa olacağına ben de inanıyorum.devlet hastanelerini pek önesemzler genelde,araştırma hastanelerini.ama benim gittiğim yıllarda özelden daha çok başarılı gebelik oranı vardı.

yeni gelenler hoşgelmişler.....hamişler bebelere iyi bakın.az yan gel yat osman üç dönüm bostan yapın.ama arada kalkın dolanın...hani rahimde kanlanma olması gerekiyormuş ya,o misal.

nisa alkan ve diğer güller....ennnnn yakın zamanda da size gelsin artık sıra...sizlerin de müjdelerini paylaşalım...ay paylaşalım ay...seninki şöyle benimki böyle muhabbeti olsun.olsun işte olsun!kız uyurken iyi yazdım.herkese sevgiler.

toana...evimiçin....unuttuklarım...yavruları bir kez de benim için öpünnnnn
 

toana ,raguel hoşgeldiniz,iyi pazarlar
canım teşekkür ederim cevapladığın için.tavsiyelerinize uyuyorum dinleniyorum,ne kadar uğraştım. RABBİM benim ve bu yolda uğraş veren tüm arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmasın hamileler sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza,tedavidekilerede RABBİM tez zamanda nasip etsin inşallah.
beni bu ayın 24 ünde çağırdılar kalp atışı için o güne kadar aspirin clexan folbiol estrafem ve jel(teste kadar progestan kullandım) kullanıyorum.benim merak ettiğim clexan kullanmama onlar mı karar verecek,burda bir doktora gittim gereksiz gördü kullanma sürem ne olacak ve kim karar verecek?zor aldım bu sonucu kaybetmek istemiyorum ALLAH'ın izniyle inşallah.
birde 5 emriyo transferin olmuş ya kalbi duranların diğer emriyolara zarar vermemesini nasıl sağladılar?
bende merak ediyorum hem seni hem güzel kızlarını,hepinizi öpüyorum.
 

günaudın hurre canım erken kalbi duran emriyolarda diğerlerine zarar vermesi gibi bir olasılık yok.bu konuda bilgisi olan varsa söylesin.onu vucut yok ediyor.bence aspirini almaya devam et ve seni takip edecek dr la konuşursun ne zamna kadar kullanacağına birlikte karar verirsiniz.ben cevapladım ama toana da görürse sorunu oda cevap verecektir.
 

öncelikle hoş geldin canım,inşallah bu tedavinle bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.canım bizdede ilk sorun sperm düşüklüğüydü ama zamanla bende rezerv düşüklüğü oluştu.sorunumuz seninle benzer gibi ama 8 yumurtanın birden çatlayıp gitmesini anlayamadım.sana öncelikle memoriali değerlendirmeni tavsiye ederim ve gittiğinde benden bahset istersen özelde ismimide yazarım sendede lucrinle başarı sağlanacağını düşünüyorum.bu tedavimden önce temmuz-eylül-ekim aylarında olmak üzere 3 ay biesteron kullandım.bunalımın konusundada seni en iyi anlayan bizleriz.üzüntülerimiz mecburen kısa sürmek zorunda güçlü olup umutla bebeklerimizi aramak zorundayız.çok güzel bir topiktesin burada herkes birbirine her anlamda destek.olabilecek merkezleri dolaş hepsiyle bir ön görüşme yap ve içine hangisi sinerse orda başla derim.inşallah en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız.öptümm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…