gerçekten yarın belli olurmu daha bu gün yaptım
RONİYAM canım nasılsın senin nezaman belli olacak
evet yarın akşam bile belli olur. benim mesela 12. gün değerim 20 idi çok ufak bir ihtimaldi geç tutunup degerin artması 2 gün sonra 4 e düştü. bu bile beni karmakarışık etmişti. demiştim bu nasıl değer bari baştan 0 çıksaydı. bir de hala kendimi suçluyoum tutunacaktı ben dikkat etmedim olmadı diye. eğer 1 tanesi geç tutunduysa bir mucize olur o da yarın akşam saatleri belli olur artıyor mu aynı mı düşüyor mu? inşallah öyle olur :Saruboceq:
sabah 9 da kanı verdim 17.00 de sonuç veriyolar
haftaya sali ya da carsamba. Pek umutlu degilim acikcasi. kendimi olmayacak gibi hazirladim ama olursa cok mutlu olurum..
senin durumun nasil canim kucuk canavarlar nasil cok yoruyorlar mi seni
iyiler hareket ediyorlar artık .biraz canım sıkkın aslında öksürük şikayetiyle dr ye gittim sedim ilk 30 dk da 31 ,60 dk da7 çıktı doktor yüksek dedi antıbiyotik verdi .sence basit bir öksürük için sedim bakılması garip degilmi
bence yarin oglen sonrasi yaptir. en azindan 30 saat gecmis olur. hem de cok beklememis olursun.
RONİYAM canım ne olur umutsuz olma dua et sen olacak gibi düşün inşallah olacak
olay bakteriyel mi virutik mi belki onu degerlendirmek istemistir. atesin varmi?
tamam canım yarın yaptırıyım yani 11 azcık geçse umutlanıyımmı
insallah canim. eger olursa cok sevinirim. sadece umutlanip eger olmazsa kendimi cok uzmemek icin hazirliyorum anlatabildimmi? Eger umutlu olursam sonra cok uzulurum. Bir de hayirlisi olsun diye hep dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?