ateş yok bakteriyel enfeksiyon dedi .ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor
roniyam kendi derdimden seni soramadım demek çarşamba bekliyorsun sonucu .......... allahım birimizden birini güldürrrrr inşallah güzel sonuç çıkarrrr
aklina kotu seyler getirme. gebelikte immun sistem biraz zayifladigi icin doktor tedbirini almak icin antibiyotik vermistir. eger virutik olsa hic antibiyotik vermiyoruz cunku.ama tabii kendine dikkat et bu arada.
anladım canım bende hep olumsuz konuşurum ne yapalım hiç birşey kolay değil hayatta .olursa süpriz olsun
ayni merkezde yaptirirsan ve 14-15 olursa umutlarin devam etsin canim arkadasim:)
virütik oluncamı tehlikeli biraz açarmısın canım yoksa uyuymıycam bu gece
desene yarında anlamıyacağım başka merkezde değer farklı çıkarsa yaptırmamın anlamı yok
yok virutik olanlara antibiyotik etki etmiyor ve genelde kendiliklerinden geciyorlar. bir de neden olan viruse bagli ama genelde daha hafif oluyorlar.
bakteriyel olanlar da genelde ates olur ve antibiyotik kullanmak gerekir. Yani antibiyotikle iyi sonuc aliriz daha cabuk iyilesir.Umarim anlatabilmisimdir.
anladım canım sagol umrım geçer .aslında uzn süredir bu öksürük var bende .ilk üç ay bal tarçın falan yapıp geçirdim .en son dondurma yiyince yeniledi geçer diye doktora gitmemiştim .öksürük karnımı ağrıtınca gideyim dedim .
gecer dert etme canim. gecmis olsun:))
sğol canım bu arada orda saat kaç ameriada benim ünüversiteden arkadaşım var ne zama n arasam kız uykuda oluyor bi tutturamadım
elifsucum geçmiş olsun benimle ilgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar ronicim ferayacım denizcim sağolun iyi geceler sizleride üzdüm affedin beniiiiiiii
elifsucum geçmiş olsun benimle ilgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar ronicim ferayacım denizcim sağolun iyi geceler sizleride üzdüm affedin beniiiiiiii
canım o ne demek. seni çok iyi anlıyorum benim de değerim 20 çıkınca azıcık da olsa acaba demiştim. ama anlamıştım vücudumdan olmadığını. çünkü ilaçlardan vs olabilir ama çok sert olan ve ağrıyan göğüslerim teste 2 gün kala yumuşamaya ve ağrımamaya başlamıştı ve böyle de devam etti. hamile kalsam bu kadar yumuşamazdı. ama insan böyle bir sonucu alınca acaba diyor keşke diyor. sonuçta herşey olacağına varıyor. canım inşallah biraz uyuyabilmişsindir ve bugün süpriz bir sonuç ile dönersin. burada birilerinin hamile kaldığını öğrendiğimde ben de çok seviniyorum. bana da ümit oluyor. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım.
canım,,,çok üzüldüm umarım birden bir sürpriz oluşur,,,,,dualarım seninle,,,diyecek başka kelime bulamıyorum,desene yarında anlamıyacağım başka merkezde değer farklı çıkarsa yaptırmamın anlamı yok
geçmiş olsun elifsu,,,,,kendine çok dikkat et,,,roni nin dediği gibi bol sıvı tüket,ve doktoruna danışarak vit takviyesi iste,,,,,,,dikkat etmen gereken dönemdesinvirütik oluncamı tehlikeli biraz açarmısın canım yoksa uyuymıycam bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?