38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağol Defne'cim,

Bİlmiyorum o kadar yeni ki. Hala şoktayım. Hafta sonu kontrole çağırdı doktorum, sanıyorum o günden sonra normale dönmek mümkün olacak. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
heradacim elbette insan sokta oluyor ama hem sevinc hemde aniden endiseyi yasamaya basliyorsun..bu mucizeyi bulupta kaybetmekten korkmamak imkansiz...benim yarin detayli us var cok gerginim bana dua edin:)denizkarayurtcum guzel haberlerini aldim demek seninde oglusun olacak:)cok sevindim..amnio konusunda kararin nedir?doktorun guzel haberler vermis galiba:)ruzgardenizcim seninde amnioyu atlatmana cok sevindim..keske bende sorunsuz atlatip sevinebilseydim..ama cok riskliydimonetacim sen nasilsin?online gorunuyorsun ama bu formada degilsin roniyamcim sen nerelerdesin??arkadasalr hepinizi cok cok opuyorum..

defne ciğim sn amnio yptırmamaya mı kaar verdin? senin mnio vakin geçti mi? inşallh herşey güzel gelişiyordur.

sağol canım, gergin olmakta çok haklısın ama Allaha dua et, o senin yanında olacaktır, ben kendimi ve bebeğimi tamamen Allaha bıraktım, çünkü ben elimden gelen herşeyi yapıyorum, çok dikkat ediyorum ama sonuçta yine hereşey Allahın bileceği bir iş... detaylı ultrasonun sonucunu bize hemen bildir hayatım, dualarımız seninle :)

Kolaylıklar diliyorum Defne'cim. Dualarımız seninle, detaylı usg'nin çok iyi geçecektir, umarım bu endişeler bir an önce uzaklaşır senden. Keyifli ve güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de çok öperim.

defne ciğim sn amnio yptırmamaya mı kaar verdin? senin mnio vakin geçti mi? inşallh herşey güzel gelişiyordur.
evet canim ben amnio yaptirmiyorum cunku pekcok riskim var kanamam zor gecti daha once hist oldum ..ikili ve dortlu taramam testim cok sukur iyi cikti doktor bana birakti tek risk yas benimde icim cok rahat degil ama allaha emanet kaybetme riskim coktu ..

ruzgardenizcim aynen dedigin gibi bende kendimi ve bebegimi allaha emanet ediyorum..dun us vardi ve girmeden once cok dua ettim ayni senin dedigin gibi allahim dedim ben elimden geleni yapiyorum herseye dikkat ediyorum kizim senin mucizen senin ellerine emanet sen onu koru kucagima almayi nasip et..ve oyle girdim us na...cok sukur hersey iyi cikti..ilk defa bukadar cok bebegimizi seyrettik..resmen nutkumuz tutulmus bir sekilde..doktor kendi konustu yandan profili cok guzel duruyor diye:)tam bir kocaman bebekti sanki oysa ufacik daha:)allah herkese isteyen her kadina versin..masallah onu iyi gordukce dunyanin en mutlu insani oluyorum ..

Kolaylıklar diliyorum Defne'cim. Dualarımız seninle, detaylı usg'nin çok iyi geçecektir, umarım bu endişeler bir an önce uzaklaşır senden. Keyifli ve güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de çok öperim.
heracim sagol canim..us iyi gecti insallah baska problemler cikmaz...zorlu bir yol..resmen gun dolduruyorum:)sen nasilsin?

canım için rahat olsun. 2 li 4 lü testlerde herşey iyiyse ailede de bir problem yoksa risk yükselse de yaşla o kadar önemli olmuyor. inşallah sağlıkla kucaklayacaksın ttlı cadını opuyorumnanaktan

canım için rahat olsun. 2 li 4 lü testlerde herşey iyiyse ailede de bir problem yoksa risk yükselse de yaşla o kadar önemli olmuyor. inşallah sağlıkla kucaklayacaksın ttlı cadını opuyorumnanaktan
denizcim sagolasin destegin icin:)insallah saglikla kucaklarim yaramazi:)daha hissetmiyorum ama yola giderken falan beni okadar kotu yapiyorki agrim sizim oluyor icim bulaniyor esimde beni teselli etmek icin yaramaz falan diyor yani birbirimizi eyliyoruz:)bazen bana cok cektiriyor bunun acisini cikarticam diyorum:)

cadın ikinizide yer ,,,,,canım benim yaaaa,,,,kız valla seni çok seviyorumzemuszemus
canıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm ben deeeeeeeeeeeeeeeeeee :kedi:
çok geçmiş olsun canım, yaşadığın stresin ne kadar büyük olduğunu biliyorum, sonucun iyi çıkmasına da sevindim, ne kadar güzel değil mi o ekranda seyretmek :) insan doyamıyor ve inanamıyor, tam bir mucize, dediğin gibi Allah isteyen her kadına versin bu mutluluğu bu coşkuyu yaşatsın... tekrar taaa 1 ay sonra görmek yok mu en zor kısım, o 1 ay geçmek bilmiyor, bebeğini özlüyor insan mafoldumben tekrar gözün aydın canım, benim sonucumu almama 16-17 gün kaldı, ama sabırla ama sabırsızlıkla bekliyorum işte :)

sagol denizcim:)canim sen nasil dayaniyorsun ben 15 gunde bir gidiyorum riskli gebelikler doktoruma bazende dayanamayip arada eski doktoruma gidiyorum ama hareketlerini ikigundur duymaya basladim:)once cok korktum erken gelen sancilar sandim bir arkadasimda bu zamanlarda basladi ve hic farkedilmiyormus biliyor musun?ama sonra kizim oldugunu anladim:)sabah uykudan uyandirdi beni :)bak muayne zamanlarimizdan benimkinin ne kadar riskli gebelik oldugunu anlacunku doktorum ozellikle 15 gunde bir verdi kontrolleridenizcim bastan bu yana kac kilo aldin?bebegin kac kilo oldu?hangi ilaclari aliyorsun?bak bunlari konusmaya hic vaktimiz olmuyordu kizlara laf yetistirmekten ama bizi terkettiler galiba neredeler gercekten??

burda herkes beni unuttu
esteryacim hic unuturmuyuz askolsun:)ama seyrek giriyoruz sen vakit buldukca girki sana hemen cevap yetistirelim:)bugun 4+4 gorunuyorsun takvimde:)hadi hayirlisi nasil gidiyor?en zor zamanlari ama dikkat et sabirli ol dinlen :)bak nasil gececek gunler:)aklina takilan seyleri sor lutfen ben en sorunlu tarafindan yasadim

Merhaba,37 yaş grubunu kabul eder misiniz acaba :)

Esterya üzülme ne olur, gebelik kesesi 5.haftada görünür diye biliyorum ben...Peki dr.un ne dedi?

ya bende anlamadım 3+6 iken baktıgında 4mm kese var dedi
bugun baktı yani 4+4 iken kese aynı dedi
anlamadım gitti
daha oncede gelismeyen gebelik gecirmistim cok moralim bozuldu

burda herkes beni unuttu
aaa aşkolsun canım, çok fazla giren yok o yüzden de yazmıyorum açıkçası, sen gir ve yaz, biz de geliriz tabii birileri olunca :)
valla hiç sorma, dayanmak çooooook zor, hatta 2 -3 gündür bebeğimin harketlerini çok net duyamıyorum endişe yaptım, ama zaten bu haftalarda duyulması zormuş ilk gebeliklerde, esas 22. haftalarda çok net duyulurmuş... o yüzden endişe etmemeye çalışıyorum... bayağı sık görüyorsun bu durumda bebişini :) ayda 1 olunca ben çok özlüyorum, o 1 ay geçmek bilmiyor valla... canım doktorum elevit'i kesti yerine Fersol diye bir kan hapı verdi, daha doğrusu çiğneme tableti, günde iki kere alıyorum, yanı sıra coraspin'e devam ediyorum günde bir tane... haftada 3 gün bakliyat, haftada 1 balık, hergün 1 kase yoğurt, 1 bardak süt yememi tavsiye etti, 69 kiloyla hamile kaldım ve son tartıldığımad yine 70 idim... bebeişimin boyu ve kilosu hakkında bir şey söylemedi doktorum... işte böyle canım... sanırım kızlara yaz rehaveti geldi :)
ben bugun dr gittim kese gorunmedi kizlar , moralim cok bozuk
bozma hemen moralini canım, tekrar ne zaman gideceksin doktora?
Merhaba,37 yaş grubunu kabul eder misiniz acaba :)

Esterya üzülme ne olur, gebelik kesesi 5.haftada görünür diye biliyorum ben...Peki dr.un ne dedi?
hoşgeldin canım :)
anlamadım gitti
bence 1 hafta sonra daha net görülür diye düşünüyorum :)

anlamadım gitti

Bozma moralini Esterya'cım. Bir dahaki kontrolün ne zaman? Kese aynı demesi kötü birşey değil ki hem. Kötü birşey olsa doktorun sana söylerdi kendini hazırla diye. Lütfen bir öncekiyle karşılaştırma bunu hayatım. Hepsi birbirinden farklı demezler mi hep? Umudunu kaybetme lütfen.

uzun süre bebek bekleyenlerin sabrına hayranım. Dün adet oldum kalbim sıkıştı.

Çünkü kalbi duran bebeğimde ilk ay (klomen + oviterelle) ilk ay hamile kalmıştım. Çok önce değil Ocak 2009 du.

O yüzden gene çok umutluydum. Günde 2 klomenle birlikte 3 yumurtam oluşmuş ve çatlamıştı. Doktorum süper cevap veriyorsunuz demişti. Hatta ikiz adları konuşmuştuk doktorumla.

Ama olmadı, bir anda dünyanın anlamı yok gibi geldi. Bilirsiniz bu duyguları. FSH ım 5,77 doktorum hiç tüp bebek lafını ağzına almıyor herşey normal olur diyor ama bilmiyorum.

Akıla ihtiyacım var ,

1- Doktorum tüp bebek merkezi olmayan bir hastanede çalışıyor. Yaşıma rağmen (40) gerek yok diyor.
2- Diğer doktorlar (gerek gittiğim , gerek sanal) hazır değerler güzelken tüp diyor.

Şimdi soru burada, doktorum mu beni elinden kaçımayıp boş umut veriyor (her gidiş para)

yoksa normal olabilecekken tüp diyenler mi umut tacirliği yapıyor (tüp fiyatları belli)

olsunda hiç bir şeyin önemi yok. Benim bayram sonrasına kadar bekleyip tüp yapmak, nasılsa rapor falan yok, 3 aşılama beklemeye gerek yok.

Evet kızlar ne diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…