38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok gitmiycem canım ya...

simdi ben 2 gun sonra tekrar beta hcg yaptırsam mı yaptırmasammı?

bugun 3+3 um

4+3 olmadan dr gitmemem gerekir sanırım dime?

günaydin esterya,

neden kendi dr.la konusmuyorsun..tahlilleri sen kafana göre mi yaptiriyorsun?tüp bebek yapildiktan sonra ben sadece dr.umun söyledigi günlerde tahlil yaptirdim yoksa insanin kafasi karisiyor..bu sitede kac defa sahit oldum buna..bence en dogru cevabi kendi dr.dan alirsin..ikide bir test yaptirip kendini strese sokma..

konustum canım dr umla 4 gun sonra tekrar test yaptır dedi yani cmtesi tekrar test yaptırıcam ikinci yaptırdım lab da

Selam Arkadaşlar,

Sonunda tatil macerası bitti ama bakıyorum artık topiğimize ilgi bayağı azalmış. Hamile arkadaşlarımın hamilelikleri keyifle devam ediyordur umarım, uğraşanlara da sorunsuz ve şans dolu günler diliyorum.

Bu arada Esterya, hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. ınşallah keyifle dolu bir hamilelikle bebeğini kucaklarsın.

Herkes kendine iyi baksın, sevgiler.

Heradacım sanırım bebegimin kalp atıslarını gormeden pek rahat edemeyecegim..
cunku 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum, tekrar aynı sey basıma gelecek diye cok korkuyorum

Heradacım sanırım bebegimin kalp atıslarını gormeden pek rahat edemeyecegim..
cunku 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum, tekrar aynı sey basıma gelecek diye cok korkuyorum

İnşallah sağlıkla bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın. İçini ferah tut.

hoşgeldin hereda. tatilin iyi geçti umarım.kaydirigubbakcemile3 aşılama konusunda bir gelişme yok herhalde?

hoşgeldin hereda. tatilin iyi geçti umarım.kaydirigubbakcemile3 aşılama konusunda bir gelişme yok herhalde?

Selam Deniz,

Güzel bir ara oldu sağol. Histeroskopini olmuşsun, hayırlısı olsun; bebeğine kavuşmak için son engeli aştığına inanıyorum ben. Yeni periyodunla başlayacaksın sanırım, hayırlısı olsun, güzel haberler vereceksin inşallah.

Ben aşılama ile ilgili ne yazacağımı bilemiyorum vallahi. Az önce doktorumla konuştum, hala şoktayım ama bu sefer oldu ve hayatımda ilk defa hamile kalmayı başardım galiba. Ben 15. günde test yaptırmadım, regli tarihimin bir gün bile olsa geçmesini bekledim. Sonucu aldığımdan beri de dileyen herkese nasip et Allah'ım diye dua edip, şükrediyorum. Umarım herşey yolunda ilerler, ne diyeyim.

Merhaba arkadaşlar ben 40 yaşındayım, 2 mikro denemesi biri negatif diğeri biyokimyasal gebelik. Bu uzun protokol ile kısa arasında ne fark var.Bana bu konuda hiç bilgi verilmedi. Ben 450 menogon kullandım hep başka yardımcı ilaçlarda vardı tabiki.Lucrin nasıl bir ilaç. 38 yaş üstü için en deneyimli merkez hangisi acaba paylaşırsanız sevinirim.

kizlar 36 yasindayim

ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)canim gozunaydin:)

11.gunde idrar testi yaptım silik cizgi cıktı
kostum kan testi yaptırdım 38 cıktı

bugun tekrar yaptıracaım :)

bana dua edin kızlar

ay ne guzel demek oglusun olacak:)formumuza bir erkek lazimdi zaten :)yarinda amniosentezin var insallah hersey yolunda gecer..bu gece cok streslisindir tahmin ediyorum..ama sorunsuz hamileliklerde birsey olmuyor gerekten gelismis bir yontem...bizi haberdar et:)

ah canim hep ayni lab yaptir kesin cok farkli referans degerleri oluyor cok farkediyor..insallah hersey saglikla gelisir sende bizim gibi tatli endiselerin icine dalarsin:)

heracim cok sevindim:)nasil gidiyor ?

canim ben ocakta ilk micro denememi yaotirdim negatifti..kisa protokoldu..kisa protokolde lucrin kullanilmiyor direk adetin 2. gunu ilaca baslaniyor 4 gun sonra ilk kontrolune gidiyorsun..genelde ileri yaslarda bu uygulaniyor cunku lucrin kontrolsuz yumurta gelisimini baskiliyor..merkezler konusunda amerikan hast alman hast ve acibadem duydugum en iyileri..hayirlisi olsun canim

deniz karayurtcum o yazdiign doktorun soyledigi seninde endiselendigin sey nedir?sende mi boyle birsey tesbit etti?icini ferah tutcanim..kanaman gectimi tamamen?bas agrisi hem tansiyon hemde kansizlikbelirtisi olabilir..tansiyonunu sik sik olc mutlaka canim..

hiç söylemiyorsun tebrikler inşallah herşey çok güzel ilerler. tüpe gerek kalmadan aşılamayla oldu ha biz de mi denesek acaba ? CADIARZUkaydirigubbakcemile5

alman da yaptırdım ben iyiler ama çok fabrikasyon çalışıyorlar. memorial i çok beğendim. şiddetle taviye ediyorum. bana 42 yaşında tek uzun protokol diyen yerdi ve sonra telefonda da nedenini çok iyi açıkladı. kısa - uzun protokolde önemli olan yaş değil antral folikül sayısı ve hormonlardır ve yumutalar baskılanıp eşit büyümeleri sağlanırsa daha iyi döllenme sonucu alabiliyouz diye. çok güven veriyorlar. bir görüş en azından diyeceğim. muayene olmazsan ön göüşme ücretsiz. muayene galiba 190 veya 200 lira bende sağlık sigortası indirimi yaptılar 100 liraydı

hiç söylemiyorsun tebrikler inşallah herşey çok güzel ilerler. tüpe gerek kalmadan aşılamayla oldu ha biz de mi denesek acaba ? CADIARZUkaydirigubbakcemile5

Yok canım ya, ilk mesajı attığımda henüz doktorla konuşmamıştım. Kendi kendime kurmayayım diye test sonucunu almadım ben, direkt doktorumun muayenehanesine faxlanmasını istemiştim. Dolayısıyla da bilmiyordum. Öğrendikten bir yarım saat sonra girdim; haber vereyim diye, mesajını gördüm.

Herkesin gittiği yolun tersine gittim ben, biliyorsun. Nisan ayındaki mikrodan sonra çok ama çok kötüydüm, ikinci denemeden de korkuyordum. Ancak yine de gelecek ay ikinci mikroya hazırlanıyor arada da bir tedavinin ucunda olayım bari diye de aşılama istiyordum. Doktorum da tamam bu ay aşılama yapıyoruz demişti zaten. Tutacağına ihtimal vermek istiyordum da yine de olmaz gibi geliyordu, ne bileyim?

Sizlere elbette birşey diyemem ama şu geçirdiğim 2-3 ayda kendime şöyle bir misyon edindim; Yaşı kaç olursa olsun, çocuğu olmayan ya da ikinciye cesaret edemeyen bütün arkadaşlarıma 'yapmalısın, çocuğun olmalı, hadi ama' diyordum. Şu an ortaokuldan arkadaşım, senelerdir ikinci çocuk istiyor ama olmuyordu, yarın benim doktorumla aşılama deniyor olacak. Ben ilk defa içimden gelen sesi dinledim -ki genelde tersi çıkar-, bu sefer oldu. Şimdi de herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. İyi haberlerimizle bu topic her daim şen olur umarım.

Selam Melilayda,

Hayırlısı olsun, umarım yakında iyi haberlerini alırız. Ben de 40 yaşındayım ve ilk mikro tedavimi Bahçeci'de oldum. Açıkçası bana 40 yaş ve üstü için farklı bir tedavi uyguluyorlarmış gibi gelmedi, belki de ben yanılıyorumdur.Deniz Bulut'un da bu konuda söyleyecekleri olabilir. Neticede ne o ne de ben doktorlarımızdan memnun kalmadık ve ikimizin de sonucu olumsuz geldi. Diyeceğim, yol gösterecek birşey söyleyemiyorum ama sana iyi şanslar dilemeden de geçmek istemedim. Umarım istediğin bilgiyi verecek arkadaşlarımız vardır burada.

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

Sağol Defne'cim,

Bılmiyorum o kadar yeni ki. Hala şoktayım. Hafta sonu kontrole çağırdı doktorum, sanıyorum o günden sonra normale dönmek mümkün olacak. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Günaydin Herada,

Gözünaydin olsun...umarim hayirlisi ile hersey yolunda gider!Annelik yolunda sana bol sans diliyorum!

yok ben saklıyorsun anlamında dememiştim yanlış anlama yani ne kadar sakinsin hemen ilk demedin anlamındaydı. inşallah devamıda çok güzel gelir çok rahat ve mutlu bir hamilelik geçirirsin öptüm canım kaydirigubbakcemile3

Heradacım tebrik ediyorum insallah hersey yolunda gider ve hayırlısı ile bebegini kucagına alırısn.
sen ayın kacında asılama oldun SAT ne idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…