yok gitmiycem canım ya...
simdi ben 2 gun sonra tekrar beta hcg yaptırsam mı yaptırmasammı?
bugun 3+3 um
4+3 olmadan dr gitmemem gerekir sanırım dime?
Heradacım sanırım bebegimin kalp atıslarını gormeden pek rahat edemeyecegim..
cunku 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum, tekrar aynı sey basıma gelecek diye cok korkuyorum
hoşgeldin hereda. tatilin iyi geçti umarım.kaydirigubbakcemile3 aşılama konusunda bir gelişme yok herhalde?
kizlar 36 yasindayim
ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)canim gozunaydin:)
11.gunde idrar testi yaptım silik cizgi cıktı
kostum kan testi yaptırdım 38 cıktı
bugun tekrar yaptıracaım :)
bana dua edin kızlar
ay ne guzel demek oglusun olacak:)formumuza bir erkek lazimdi zaten :)yarinda amniosentezin var insallah hersey yolunda gecer..bu gece cok streslisindir tahmin ediyorum..ama sorunsuz hamileliklerde birsey olmuyor gerekten gelismis bir yontem...bizi haberdar et:)esterya, gözün aydın canım, endişe ve streslerle dolu günlere hoşgeldin yerimseniben Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
deniz karayurt'cum, baş ağrıları çok normal, ben bir ara neredeyse her gün başağrısı çekiyordum ama şimdi gayet iyiyim, boya badana yaptıracaksan lütfen o kokulardan uzak dur, sonuçta kimyasal şeyler :) şimdi nasılsın?
moneta'cım umarım artık iyisindir :)
ben bugün doktordaydım :) ve bir oğluşum olacağını öğrendim... gayet hareketliydi, elleriyle yüzünü kapatıyordu, bir ara güneşlenir gibi elini ensesine koydu :) ayak parmağını ağzına götürdü vs... seyretmeye doyamadım... Allah hepinize yaşatsın inşallah... dualarım sizinle :) bu arada amniyosentez için perşembe saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim, lütfen dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar :)
ah canim hep ayni lab yaptir kesin cok farkli referans degerleri oluyor cok farkediyor..insallah hersey saglikla gelisir sende bizim gibi tatli endiselerin icine dalarsin:)canim ben cok korkuyorum
yine bisi olacak diye
bugun gidip tekrar kan testi yaptırdım 198 cıktı degerim..
dun aksam 61 cıkmıstı cok uzulmustum. demekki dun aksamki lab duzgun bakmadı.
aşilama ile benim yumurtalar buyutuldu ve aşılama yapıldı inşallah kalitelidrde
bebegim karnımda buyur ne olur dua edin kızlar
heracim cok sevindim:)nasil gidiyor ?Selam Deniz,
Güzel bir ara oldu sağol. Histeroskopini olmuşsun, hayırlısı olsun; bebeğine kavuşmak için son engeli aştığına inanıyorum ben. Yeni periyodunla başlayacaksın sanırım, hayırlısı olsun, güzel haberler vereceksin inşallah.
Ben aşılama ile ilgili ne yazacağımı bilemiyorum vallahi. Az önce doktorumla konuştum, hala şoktayım ama bu sefer oldu ve hayatımda ilk defa hamile kalmayı başardım galiba. Ben 15. günde test yaptırmadım, regli tarihimin bir gün bile olsa geçmesini bekledim. Sonucu aldığımdan beri de dileyen herkese nasip et Allah'ım diye dua edip, şükrediyorum. Umarım herşey yolunda ilerler, ne diyeyim.
canim ben ocakta ilk micro denememi yaotirdim negatifti..kisa protokoldu..kisa protokolde lucrin kullanilmiyor direk adetin 2. gunu ilaca baslaniyor 4 gun sonra ilk kontrolune gidiyorsun..genelde ileri yaslarda bu uygulaniyor cunku lucrin kontrolsuz yumurta gelisimini baskiliyor..merkezler konusunda amerikan hast alman hast ve acibadem duydugum en iyileri..hayirlisi olsun canimMerhaba arkadaşlar ben 40 yaşındayım, 2 mikro denemesi biri negatif diğeri biyokimyasal gebelik. Bu uzun protokol ile kısa arasında ne fark var.Bana bu konuda hiç bilgi verilmedi. Ben 450 menogon kullandım hep başka yardımcı ilaçlarda vardı tabiki.Lucrin nasıl bir ilaç. 38 yaş üstü için en deneyimli merkez hangisi acaba paylaşırsanız sevinirim.
Selam Deniz,
Güzel bir ara oldu sağol. Histeroskopini olmuşsun, hayırlısı olsun; bebeğine kavuşmak için son engeli aştığına inanıyorum ben. Yeni periyodunla başlayacaksın sanırım, hayırlısı olsun, güzel haberler vereceksin inşallah.
Ben aşılama ile ilgili ne yazacağımı bilemiyorum vallahi. Az önce doktorumla konuştum, hala şoktayım ama bu sefer oldu ve hayatımda ilk defa hamile kalmayı başardım galiba. Ben 15. günde test yaptırmadım, regli tarihimin bir gün bile olsa geçmesini bekledim. Sonucu aldığımdan beri de dileyen herkese nasip et Allah'ım diye dua edip, şükrediyorum. Umarım herşey yolunda ilerler, ne diyeyim.
Merhaba arkadaşlar ben 40 yaşındayım, 2 mikro denemesi biri negatif diğeri biyokimyasal gebelik. Bu uzun protokol ile kısa arasında ne fark var.Bana bu konuda hiç bilgi verilmedi. Ben 450 menogon kullandım hep başka yardımcı ilaçlarda vardı tabiki.Lucrin nasıl bir ilaç. 38 yaş üstü için en deneyimli merkez hangisi acaba paylaşırsanız sevinirim.
hiç söylemiyorsun tebriklerinşallah herşey çok güzel ilerler. tüpe gerek kalmadan aşılamayla oldu ha biz de mi denesek acaba ? CADIARZUkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar ben 40 yaşındayım, 2 mikro denemesi biri negatif diğeri biyokimyasal gebelik. Bu uzun protokol ile kısa arasında ne fark var.Bana bu konuda hiç bilgi verilmedi. Ben 450 menogon kullandım hep başka yardımcı ilaçlarda vardı tabiki.Lucrin nasıl bir ilaç. 38 yaş üstü için en deneyimli merkez hangisi acaba paylaşırsanız sevinirim.
Yok canım ya, ilk mesajı attığımda henüz doktorla konuşmamıştım. Kendi kendime kurmayayım diye test sonucunu almadım ben, direkt doktorumun muayenehanesine faxlanmasını istemiştim. Dolayısıyla da bilmiyordum. Öğrendikten bir yarım saat sonra girdim; haber vereyim diye, mesajını gördüm.
Herkesin gittiği yolun tersine gittim ben, biliyorsun. Nisan ayındaki mikrodan sonra çok ama çok kötüydüm, ikinci denemeden de korkuyordum. Ancak yine de gelecek ay ikinci mikroya hazırlanıyor arada da bir tedavinin ucunda olayım bari diye de aşılama istiyordum. Doktorum da tamam bu ay aşılama yapıyoruz demişti zaten. Tutacağına ihtimal vermek istiyordum da yine de olmaz gibi geliyordu, ne bileyim?
Sizlere elbette birşey diyemem ama şu geçirdiğim 2-3 ayda kendime şöyle bir misyon edindim; Yaşı kaç olursa olsun, çocuğu olmayan ya da ikinciye cesaret edemeyen bütün arkadaşlarıma 'yapmalısın, çocuğun olmalı, hadi ama' diyordum. Şu an ortaokuldan arkadaşım, senelerdir ikinci çocuk istiyor ama olmuyordu, yarın benim doktorumla aşılama deniyor olacak. Ben ilk defa içimden gelen sesi dinledim -ki genelde tersi çıkar-, bu sefer oldu. Şimdi de herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. İyi haberlerimizle bu topic her daim şen olur umarım.
Yok canım ya, ilk mesajı attığımda henüz doktorla konuşmamıştım. Kendi kendime kurmayayım diye test sonucunu almadım ben, direkt doktorumun muayenehanesine faxlanmasını istemiştim. Dolayısıyla da bilmiyordum. Öğrendikten bir yarım saat sonra girdim; haber vereyim diye, mesajını gördüm.
Herkesin gittiği yolun tersine gittim ben, biliyorsun. Nisan ayındaki mikrodan sonra çok ama çok kötüydüm, ikinci denemeden de korkuyordum. Ancak yine de gelecek ay ikinci mikroya hazırlanıyor arada da bir tedavinin ucunda olayım bari diye de aşılama istiyordum. Doktorum da tamam bu ay aşılama yapıyoruz demişti zaten. Tutacağına ihtimal vermek istiyordum da yine de olmaz gibi geliyordu, ne bileyim?
Sizlere elbette birşey diyemem ama şu geçirdiğim 2-3 ayda kendime şöyle bir misyon edindim; Yaşı kaç olursa olsun, çocuğu olmayan ya da ikinciye cesaret edemeyen bütün arkadaşlarıma 'yapmalısın, çocuğun olmalı, hadi ama' diyordum. Şu an ortaokuldan arkadaşım, senelerdir ikinci çocuk istiyor ama olmuyordu, yarın benim doktorumla aşılama deniyor olacak. Ben ilk defa içimden gelen sesi dinledim -ki genelde tersi çıkar-, bu sefer oldu. Şimdi de herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. İyi haberlerimizle bu topic her daim şen olur umarım.
Günaydin Herada,
Gözünaydin olsun...umarim hayirlisi ile hersey yolunda gider!Annelik yolunda sana bol sans diliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?