Sağolun arkadaşlar,
Evet gittik bugün doktora. Sonuç değişmedi. Doğru doktora kendimi ve bebeğimi emanet ettiğime bir kere daha emin oldum; iki farklı yer önerdi bana, istediğini seç bir görüş daha alalım dedi. Ben de yakındaki ünlü bir merkezi seçtim. Sonuçtan emindim, kalp atışı yoktu zaten. O ünlü yere gittik, radyoloji bölümüne doppler çekimi için, çok kötü bir muamele anlatamam. Allah'tan ilk onlardan öğrenmedim bu haberi, benim canım doktorum ne güzel alıştıra alıştıra konuşmuştu benimle. Bu gerzekler, sanki yüzümde sivilce çıktı ne ilaç almam lazım demişim gibi davrandılar, neyse. Doktorumun vardığı sonucu onlar da konfirme etti. Sonra doktoruma geri. Uzun uzun konuştuk işte. Şükrediyorum, rabbim sorunlu bir bebek için ömür boyu üzülüp kahrolmaktan kurtardı beni. Bu aşamada gerçekleşen bu kalp durmasının başka bir izahı yokmuş çünkü, bebekte ciddi problem ya da problemler olduğu anlamına gelirmiş. Umudu kaybetmek yok, ben size güzel haberler vermeyi çok istemiştim ama bu seferlik kısmet değilmiş dedi. Yarın ufak bir müdahale ile bu tatlı rüya bitiyor olacak. Şimdilik yani, çok ümit ediyor ve içten içe de inanıyorum ki çok uzun sürmeyecek sizlere yeni bir müjde vermem, Allah'ın izniyle tabii. Hepinize ilginiz ve sıcaklığınız için teşekkür ediyorum. Sağolun. Hamile arkadaşlarımızın güzel haberlerini okumaya devam edeceğim inşallah, yeni hamilelik müjdelerini de bekliyor olacağım. Hepinize sevgiler, çok öpüyorum sizleri. Sağolun.
Sağolun arkadaşlar,
Evet can arkadaşlarım, gittik doktora. Sonuç değişmedi. Doğru doktora kendimi ve bebeğimi emanet ettiğime bir kere daha emin oldum; iki farklı yer önerdi bana, istediğini seç bir görüş daha alalım dedi. Ben de yakındaki ünlü bir merkezi seçtim. Sonuçtan emindim, kalp atışı yoktu zaten. O ünlü yere gittik, radyoloji bölümüne doppler çekimi için, çok kötü bir muamele anlatamam. Allah'tan ilk onlardan öğrenmedim bu haberi, benim canım doktorum ne güzel alıştıra alıştıra konuşmuştu benimle. Bu gerzekler, sanki yüzümde sivilce çıktı ne ilaç almam lazım demişim gibi davrandılar, neyse. Doktorumun vardığı sonucu onlar da konfirme etti. Sonra doktoruma geri. Uzun uzun konuştuk işte. Şükrediyorum, rabbim sorunlu bir bebek için ömür boyu üzülüp kahrolmaktan kurtardı beni. Bu aşamada gerçekleşen bu kalp durmasının başka bir izahı yokmuş çünkü, bebekte ciddi problem ya da problemler olduğu anlamına gelirmiş. Umudu kaybetmek yok, ben size güzel haberler vermeyi çok istemiştim ama bu seferlik kısmet değilmiş dedi. Yarın ufak bir müdahale ile bu tatlı rüya bitiyor olacak. Şimdilik yani, çok ümit ediyor ve içten içe de inanıyorum ki çok uzun sürmeyecek sizlere yeni bir müjde vermem, Allah'ın izniyle tabii. Bu sitede bir söz okudum, çok hoşuma gitti. Düşüğün ayağı içeride kalır derlermiş Anadolu'da. Bu söze göre de devamı gelecek ve tamamına erecek Allah'ın izniyle. Neyse, demek istediğim, hepinize ilginiz ve sıcaklığınız için teşekkür ediyorum. Sağolun. Hamile arkadaşlarımızın güzel haberlerini okumaya devam edeceğim inşallah, yeni hamilelik müjdelerini de bekliyor olacağım. Hepinize sevgiler, çok öpüyorum sizleri. Sağolun.
Sağolun arkadaşlar,
Evet can arkadaşlarım, gittik doktora. Sonuç değişmedi. Doğru doktora kendimi ve bebeğimi emanet ettiğime bir kere daha emin oldum; iki farklı yer önerdi bana, istediğini seç bir görüş daha alalım dedi. Ben de yakındaki ünlü bir merkezi seçtim. Sonuçtan emindim, kalp atışı yoktu zaten. O ünlü yere gittik, radyoloji bölümüne doppler çekimi için, çok kötü bir muamele anlatamam. Allah'tan ilk onlardan öğrenmedim bu haberi, benim canım doktorum ne güzel alıştıra alıştıra konuşmuştu benimle. Bu gerzekler, sanki yüzümde sivilce çıktı ne ilaç almam lazım demişim gibi davrandılar, neyse. Doktorumun vardığı sonucu onlar da konfirme etti. Sonra doktoruma geri. Uzun uzun konuştuk işte. Şükrediyorum, rabbim sorunlu bir bebek için ömür boyu üzülüp kahrolmaktan kurtardı beni. Bu aşamada gerçekleşen bu kalp durmasının başka bir izahı yokmuş çünkü, bebekte ciddi problem ya da problemler olduğu anlamına gelirmiş. Umudu kaybetmek yok, ben size güzel haberler vermeyi çok istemiştim ama bu seferlik kısmet değilmiş dedi. Yarın ufak bir müdahale ile bu tatlı rüya bitiyor olacak. Şimdilik yani, çok ümit ediyor ve içten içe de inanıyorum ki çok uzun sürmeyecek sizlere yeni bir müjde vermem, Allah'ın izniyle tabii. Bu sitede bir söz okudum, çok hoşuma gitti. Düşüğün ayağı içeride kalır derlermiş Anadolu'da. Bu söze göre de devamı gelecek ve tamamına erecek Allah'ın izniyle. Neyse, demek istediğim, hepinize ilginiz ve sıcaklığınız için teşekkür ediyorum. Sağolun. Hamile arkadaşlarımızın güzel haberlerini okumaya devam edeceğim inşallah, yeni hamilelik müjdelerini de bekliyor olacağım. Hepinize sevgiler, çok öpüyorum sizleri. Sağolun.
canim uzuldum ama hepimiz yasadik ben 2 aylik evliyken bunu yasadim gercekten uzucu biur durum ama bak hepimize umudumuzu kaybetmeden devam ettik cok sukur allahim bize mucizelerimizi verdi ve verecek daha...herseyin bir zamani var ve ozamani bu sefer gelmemis oyle dusun...insallah en kisa surede tekrar guzel haberlerini aliriz:)Sağolun arkadaşlar,
kızlar bir sıkıntım var
Tamamen psikolojik biliyorum ama nasıl aşacağım bilmiyorum.
Her ay 3 kere doktora gidiyorum.
Hap öncesi yumurtalık kontrolü için, hap bitince yumurtalık takibi ve çatlatma iğnesi için, iğneden 2 gün sonra yumurta çatlamış mı diye...
Peki bunları ne için yapıyorum , bebek için ama bebek için çalışma hiç içimden gelmiyor((
Bu eşimi de etkiliyor.
Biz bebeği nasıl yapacağız.
Alakasız bir şey ama kusura bakmayın.
Selam Arkadaşlar,
Doktordan geldik, müdahale gayet sorunsuz geçti ve ben iyiyim, haber vereyim dedim. Sağolun güzel mesajlarınız için. Aynen yola devam ediyoruz, pes etmek için henüz çokkk erken. Sanıyorum bir kaç ay dinleneceğim sadece. Tüpten sonraki gibi olmayacağım diye söz vermiştim kendime, ara sıra duyguların karışmaması mümkün değil ama hemen mantığı ön plana sokmaya gayret ediyorum. Neticede daha önce Deniz'in de dediği gibi yıllardır hiç bilmediğim, emin olmadığım birşeyden emin oldum bu vesileyle, ben hamile kalabiliyorum Allah'a şükür. Bundan sonrası sabır ve azim. İnşallah üstesinden geleceğim, geleceğiz.
Karamel'cim, senin sıkıntını ben de yaşadım, eminim çok yaşayan da oluyordur. Bir yerde de Bahçeci'nin bir görüşünü okumuştum; emir komuta zinciriyle beraber olunmaz diyeEvet haklısın, zor bir durum ama içinden gelmeye gelmeye yapabileceğin birşeyin ne kadar harika bir sonuç verebileceğini düşünsene. Eminim daha iyi hissedeceksin ve daha bir hazır olacaksın takvimli çalışmalara Pes etmek yok, haydi bakalım, ödevler tam olacak. Sevgiler.
kızlar bir sıkıntım var
Hap öncesi yumurtalık kontrolü için, hap bitince yumurtalık takibi ve çatlatma iğnesi için, iğneden 2 gün sonra yumurta çatlamış mı diye...
Peki bunları ne için yapıyorum , bebek için ama bebek için çalışma hiç içimden gelmiyor((
Bu eşimi de etkiliyor.
karamelcim bak sana soyle diyeyeim suanki bebegim bu calismalrin urunu:)aynen dedigin gibi coook zor bir sey yani zorunlu yapmak hatta kadina daha zor geliyor ama sonucunu dusun bizler icin artik zamanini ayarlayarak yapmak mecburi birseySelam Arkadaşlar,
Doktordan geldik, müdahale gayet sorunsuz geçti ve ben iyiyim, haber vereyim dedim. Sağolun güzel mesajlarınız için. Aynen yola devam ediyoruz, pes etmek için henüz çokkk erken. Sanıyorum bir kaç ay dinleneceğim sadece. Tüpten sonraki gibi olmayacağım diye söz vermiştim kendime, ara sıra duyguların karışmaması mümkün değil ama hemen mantığı ön plana sokmaya gayret ediyorum. Neticede daha önce Deniz'in de dediği gibi yıllardır hiç bilmediğim, emin olmadığım birşeyden emin oldum bu vesileyle, ben hamile kalabiliyorum Allah'a şükür. Bundan sonrası sabır ve azim. İnşallah üstesinden geleceğim, geleceğiz.HERACIM cok gecmis olsun canim..guclu ve inanclisin ne guzel bak bu duygularla mutlaka en kisa surade hamile kalacaksin insallah guzel haberlerini bekliyoruz:)
Karamel'cim, senin sıkıntını ben de yaşadım, eminim çok yaşayan da oluyordur. Bir yerde de Bahçeci'nin bir görüşünü okumuştum; emir komuta zinciriyle beraber olunmaz diyeEvet haklısın, zor bir durum ama içinden gelmeye gelmeye yapabileceğin birşeyin ne kadar harika bir sonuç verebileceğini düşünsene. Eminim daha iyi hissedeceksin ve daha bir hazır olacaksın takvimli çalışmalara Pes etmek yok, haydi bakalım, ödevler tam olacak. Sevgiler.
ahhh güzelim ah... çok çok ama çok haklısın, ancak bundan başka çare yok maalesef, bir ara ben de çok bunalmıştım, hatta napıyorum ben ya falan demeye başlamıştım, sonra bebek isteğimin önüne geçemeyince başka yol yok deyip yola devam etmiştim ve sonuç çok güzel oldu :) senin de öyle olacak arkadaşım :)kızlar bir sıkıntım var
Bu eşimi de etkiliyor.
Metanetine hayran kaldım canım, bundan sonra inşallah herşey yolunda ve istediğimiz gibi gidecek eminim, şimdilik dinlen, öncelikle de ruhunu dinlendirmeye çalış :) ben inanıyorum ki buradaki bütün arkadaşlarım amaçlarına en güzel şekilde ulaşacaklar :) dualarım sizinle kızlar :)Selam Arkadaşlar,
Doktordan geldik, müdahale gayet sorunsuz geçti ve ben iyiyim, haber vereyim dedim. Sağolun güzel mesajlarınız için. Aynen yola devam ediyoruz, pes etmek için henüz çokkk erken. Sanıyorum bir kaç ay dinleneceğim sadece. Tüpten sonraki gibi olmayacağım diye söz vermiştim kendime, ara sıra duyguların karışmaması mümkün değil ama hemen mantığı ön plana sokmaya gayret ediyorum. Neticede daha önce Deniz'in de dediği gibi yıllardır hiç bilmediğim, emin olmadığım birşeyden emin oldum bu vesileyle, ben hamile kalabiliyorum Allah'a şükür. Bundan sonrası sabır ve azim. İnşallah üstesinden geleceğim, geleceğiz.
bunu söylemeyi ben de çok isterdim canım... oğluma söyleyebileceğim tek şey onu çok istediğimizi için elimizden gelen herşeyi yaptığımız olacak... eh bu da güzel sayılır :) ayrıca bizler riskli gebelikler kategorisinde olduğumuzdan zaten ilk üç ay yasak, sonrasında da bahane bulmak istedikten sonra bahane o kadar çok ki ben bile özledim bazı şeyleri :kedi:haklısınız, bu beni de rahatsız eden bir durum. hani insan yarın öbürgün çocuğuna sen romantik bir gecenin ürünüsün demek ister :)) ama bu pek mümkün olamayacak bize gibi görünüyor :) gününü kaçırmayalım derken iştah da kaçıyor.....
başka bir seçeneğimiz olmadığı için, yılmak yok yola devam demekten başka yolumuz yok :)
sana katılıyorum canım :)bize de bir arkadaşım tüpte olmayınca boşverin tüpü sizin normal yolla da oluyor. allah hayırlıysa böyle versin dediydi. ben de demiştim ki kolaydı öyle de. ovülasyon gününü takip et. canın istemiyordur yapmak zorundasın kavgalısındır yapmak zorundasın. yorgunsundur yapmak zorundasın. hastasındır yapmak zorundasın. hayır diğer günler de bu işi yapmak anlamsız geliyor. nasıl olsa birşey olma olasılığı yok neden yapıyoruzki gibi. inşallah geçici bir süreç. belki bu kadar takmamak lazım. nasıl olacaksa -tatlicadiarzu-
Nekadar ortak sorunlarımız var, umutlarımız da hep aynı, inşallah sonuçlarımızda bir olur, bigün bebişlerimizi kucağımıza alıp onları doyasıya koklar ve çilelerimizi anlatmak için birleştiğimiz burada onların sevimli yaramazlıklarını paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?