38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağolun arkadaşlar,

Evet can arkadaşlarım, gittik doktora. Sonuç değişmedi. Doğru doktora kendimi ve bebeğimi emanet ettiğime bir kere daha emin oldum; iki farklı yer önerdi bana, istediğini seç bir görüş daha alalım dedi. Ben de yakındaki ünlü bir merkezi seçtim. Sonuçtan emindim, kalp atışı yoktu zaten. O ünlü yere gittik, radyoloji bölümüne doppler çekimi için, çok kötü bir muamele anlatamam. Allah'tan ilk onlardan öğrenmedim bu haberi, benim canım doktorum ne güzel alıştıra alıştıra konuşmuştu benimle. Bu gerzekler, sanki yüzümde sivilce çıktı ne ilaç almam lazım demişim gibi davrandılar, neyse. Doktorumun vardığı sonucu onlar da konfirme etti. Sonra doktoruma geri. Uzun uzun konuştuk işte. Şükrediyorum, rabbim sorunlu bir bebek için ömür boyu üzülüp kahrolmaktan kurtardı beni. Bu aşamada gerçekleşen bu kalp durmasının başka bir izahı yokmuş çünkü, bebekte ciddi problem ya da problemler olduğu anlamına gelirmiş. Umudu kaybetmek yok, ben size güzel haberler vermeyi çok istemiştim ama bu seferlik kısmet değilmiş dedi. Yarın ufak bir müdahale ile bu tatlı rüya bitiyor olacak. Şimdilik yani, çok ümit ediyor ve içten içe de inanıyorum ki çok uzun sürmeyecek sizlere yeni bir müjde vermem, Allah'ın izniyle tabii. Bu sitede bir söz okudum, çok hoşuma gitti. Düşüğün ayağı içeride kalır derlermiş Anadolu'da. Bu söze göre de devamı gelecek ve tamamına erecek Allah'ın izniyle. Neyse, demek istediğim, hepinize ilginiz ve sıcaklığınız için teşekkür ediyorum. Sağolun. Hamile arkadaşlarımızın güzel haberlerini okumaya devam edeceğim inşallah, yeni hamilelik müjdelerini de bekliyor olacağım. Hepinize sevgiler, çok öpüyorum sizleri. Sağolun.
 
Son düzenleme:

Canım bu kesinlikle çok doğru, eğer bebekte bir sorun olmasaydı kalbi durmazdı, doğa o kadar mükemmel ki normal olmayan şeyi yok ediyor... Kalbini ferah tut lütfen, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik olacak inşallah canım... Umudunu kaybetmemene ve pes etmemene sevindim, güçlü olmak zorundayız... 4 kaybım oldu, sadece sonuncusunda tamam artık yeter demiştim ama bu sadece 1 hafta sürdü... Sana yarın için şans diliyorum ve şimdiden geçmiş olsun diyorum arkadaşım... Seni çok öpüyorum :)
 
heradacığım, ne denir bilmiyorum ama gücüne ve pozitif düşünmene hayran oldum. İnşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize ve inşallah operasyon sorunsuz geçer.
 

canım ne denir kısmet değilmiş. ileride amniosentezde bir terslik çıkıp allah seni karar vermek zorunda bırakmadı buna da şükür diyelim. inşallah birkaç ay sonra fazla bekletmeden doğal yoldan gelir bebişin. ben olacağına tüm kalbimle inanıyorum sadece şu an zamanı değilmiş. yine güzel haberlerini alacağız inşallah. şu an sadece sabır diliyorum
 

Heradacığım canım çok üzüldüm ama sen gerçekten ne kadar üzüntülü ve acılı olsanda olgunluğunu birkez daha bize gösterdin örnek oldun. herşey allahtan ve her kalan işte bir hayır vardır. ve dediğin çok doğru ilk kez duyuyorum ama mantıklı bi ayağı içerde kalıyor ve birkac ay içinde hemen hamiş kalıyosun canım benim. allah güzel gönlüne göre versin. :teselli:
 
canim uzuldum ama hepimiz yasadik ben 2 aylik evliyken bunu yasadim gercekten uzucu biur durum ama bak hepimize umudumuzu kaybetmeden devam ettik cok sukur allahim bize mucizelerimizi verdi ve verecek daha...herseyin bir zamani var ve ozamani bu sefer gelmemis oyle dusun...insallah en kisa surede tekrar guzel haberlerini aliriz:)
 
kızlar bir sıkıntım var

Tamamen psikolojik biliyorum ama nasıl aşacağım bilmiyorum.

Her ay 3 kere doktora gidiyorum.

Hap öncesi yumurtalık kontrolü için, hap bitince yumurtalık takibi ve çatlatma iğnesi için, iğneden 2 gün sonra yumurta çatlamış mı diye...

Peki bunları ne için yapıyorum , bebek için ama bebek için çalışma hiç içimden gelmiyor ((

Bu eşimi de etkiliyor.

Biz bebeği nasıl yapacağız.

Alakasız bir şey ama kusura bakmayın.
 
Selam Arkadaşlar,

Doktordan geldik, müdahale gayet sorunsuz geçti ve ben iyiyim, haber vereyim dedim. Sağolun güzel mesajlarınız için. Aynen yola devam ediyoruz, pes etmek için henüz çokkk erken. Sanıyorum bir kaç ay dinleneceğim sadece. Tüpten sonraki gibi olmayacağım diye söz vermiştim kendime, ara sıra duyguların karışmaması mümkün değil ama hemen mantığı ön plana sokmaya gayret ediyorum. Neticede daha önce Deniz'in de dediği gibi yıllardır hiç bilmediğim, emin olmadığım birşeyden emin oldum bu vesileyle, ben hamile kalabiliyorum Allah'a şükür. Bundan sonrası sabır ve azim. ınşallah üstesinden geleceğim, geleceğiz.

Karamel'cim, senin sıkıntını ben de yaşadım, eminim çok yaşayan da oluyordur. Bir yerde de Bahçeci'nin bir görüşünü okumuştum; emir komuta zinciriyle beraber olunmaz diye Evet haklısın, zor bir durum ama içinden gelmeye gelmeye yapabileceğin birşeyin ne kadar harika bir sonuç verebileceğini düşünsene. Eminim daha iyi hissedeceksin ve daha bir hazır olacaksın takvimli çalışmalara Pes etmek yok, haydi bakalım, ödevler tam olacak. Sevgiler.
 


haklısınız, bu beni de rahatsız eden bir durum. hani insan yarın öbürgün çocuğuna sen romantik bir gecenin ürünüsün demek ister :)) ama bu pek mümkün olamayacak bize gibi görünüyor :) gününü kaçırmayalım derken iştah da kaçıyor.....
başka bir seçeneğimiz olmadığı için, yılmak yok yola devam demekten başka yolumuz yok :)
 

geçmiş olun heradacım. metanetine ve azmine şapka çıkarıyorum. bozma tabii moralini. bu seferde olmadı ama olacak inşallah. bu nasıl olduysa yine olacak. inşallah doğal yoldan olmadı aşılama olmadı tüp ile. dinlen şu an sadece:1hug:
 

bize de bir arkadaşım tüpte olmayınca boşverin tüpü sizin normal yolla da oluyor. allah hayırlıysa böyle versin dediydi. ben de demiştim ki kolaydı öyle de. ovülasyon gününü takip et. canın istemiyordur yapmak zorundasın kavgalısındır yapmak zorundasın. yorgunsundur yapmak zorundasın. hastasındır yapmak zorundasın. hayır diğer günler de bu işi yapmak anlamsız geliyor. nasıl olsa birşey olma olasılığı yok neden yapıyoruzki gibi. inşallah geçici bir süreç. belki bu kadar takmamak lazım. nasıl olacaksa -tatlicadiarzu-
 
Haklısınız kızlar aşmak lazım (

evet ya birde diğer günler olayı var " yumurta çatlamışsa ne gerek var hesabı"

ventamaris valla haklısın hiçte romantik bir şekilde bebek yapamayacağız.

heradacığım sana tavsiyem " bebeğimi kaybettim" bölümüne hiç girme. Ben bebeğimin kalbi durduğunda oradan çıkmamış ufak çaplı kafayı yemiştim.

Hepinizi öpüyorum
 
Nekadar ortak sorunlarımız var, umutlarımız da hep aynı, inşallah sonuçlarımızda bir olur, bigün bebişlerimizi kucağımıza alıp onları doyasıya koklar ve çilelerimizi anlatmak için birleştiğimiz burada onların sevimli yaramazlıklarını paylaşırız.
 
karamelcim bak sana soyle diyeyeim suanki bebegim bu calismalrin urunu:)aynen dedigin gibi coook zor bir sey yani zorunlu yapmak hatta kadina daha zor geliyor ama sonucunu dusun bizler icin artik zamanini ayarlayarak yapmak mecburi birseyama ben ovulasyon testi aliyordum hic yumurta takibi yapmadim...insallah onun acik olsun:)azmini kaybetme
 
ahhh güzelim ah... çok çok ama çok haklısın, ancak bundan başka çare yok maalesef, bir ara ben de çok bunalmıştım, hatta napıyorum ben ya falan demeye başlamıştım, sonra bebek isteğimin önüne geçemeyince başka yol yok deyip yola devam etmiştim ve sonuç çok güzel oldu :) senin de öyle olacak arkadaşım :)
Metanetine hayran kaldım canım, bundan sonra inşallah herşey yolunda ve istediğimiz gibi gidecek eminim, şimdilik dinlen, öncelikle de ruhunu dinlendirmeye çalış :) ben inanıyorum ki buradaki bütün arkadaşlarım amaçlarına en güzel şekilde ulaşacaklar :) dualarım sizinle kızlar :)
bunu söylemeyi ben de çok isterdim canım... oğluma söyleyebileceğim tek şey onu çok istediğimizi için elimizden gelen herşeyi yaptığımız olacak... eh bu da güzel sayılır :) ayrıca bizler riskli gebelikler kategorisinde olduğumuzdan zaten ilk üç ay yasak, sonrasında da bahane bulmak istedikten sonra bahane o kadar çok ki ben bile özledim bazı şeyleri :kedi:
sana katılıyorum canım :)

inşallah canım :Saruboceq:
 
selam güzel hanımlar

aranıza yeni katıldım ama hepinizi uzun zamandır izliyorum.

çünkü bende 39 yaşında genç hanımlardanım

10 yaşında bir kızım var

ikinci için 1 aşılama 2 tüp bebek başarısızlığım var

enson 30 haz da negatif sonuç aldım hala atlatamadım

benim yaşımdaki kişileri bu topikte bulunca çok sevindim

ekimde 3. denememi yapacağım

tavsiyelerinizi bekliyorum

hepinizi öpüyorum...
 
Herada canım

çok geçmiş olsun çok güçlü birisin maşallah , Allah en yakın zamanda hamile kalmana ve kucağına bebeğini almana yardım etsin canım.Dualarımdasın. öpüyorum.
 
Desteğiniz için çok sağolun kızlar. Hayatta herşey insanlar içinmiş. Geçen ay bugün hamile olduğumu öğrenmiştim, bugün kaybımı geride bırakıp geleceğime umutla bakmaya gayret ediyorum. Bir sonraki ay kimbilir ne kadar güzel sürprizler bekliyor olacak bizi, kimbilir?

Serap'çım, hoşgeldin arkadaşım. Sıcak mesajın için de çok teşekkür ederim. Negatif denemelerimizden sonra birşekilde toparlanıyoruz yeniden, umudun hiç tükenmemesi ne güzel di mi? ınşallah bu topic'teki herkes 2010 yılına hamile girecek. Ne süper olur di mi? Olumsuz tecrübelerden de bir sürü şey öğrenmiyor muyuz gerçekten de. Sen nerede yaptırdın tüp ve aşılama tecrübelerini. Paylaşır mısın bizimle başından geçenleri. Biz de yaşadıklarımızı aktarır fikir alış verişi yaparız böylece, ne dersin?
 
Herada'cım

günaydın,centrum clınıg diye bir yerde yapıldı canım.
benim ilgimi çeken şey şu bazı topikler de anlatıyor bayanlar, opudan sonra 6 tane ilaç ve bir tanede iğne verilmiş iğneyi günde 2 kez yaptırmışlar şu an 6-7 8 haftalık hamileler ve iğnelerine hala devam ediyorlar östrojen bantları felan kullanıyorlar .

ben bunların hiç birini kullanmadım sadece progestan vajina içine konulan günde 3 defa

dr o kadar söyledim iğne felan kullanıyım tutsun diye dedim ama gereksiz onlar dedi.

sen opudan sonra neler kullandın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…