38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım bu ayın 15,inde ilk aşılamam oldu. ay sonunu bekliyorum. veririm tabi ben seni irtibat listeme ekledim bakarsan göreceksin. öyle iki muhabbetle yok olmam ben hem takip ederim hem de peşini bırakmam merak etme. amin inşallah hepimiş çıtırlarımıza kavuşacağız. en çıtır bizim çıtır olcek :)

Canım benim, ne güzel az kalmış o zaman test zamanına. İnşallah güzel haberlerini alacağız, ben de sıkça kontrol ederim gelişmeleri. Hayırlı haberler inşallah.

Melilayda'cım,

Haydi gelişmeleri anlat bize. Vallahi 10 dakikaya kadar çıkmam lazım, sabırsızlandım. Güzel haberlerini bekliyoruz, hadi bekletme bizi

Doktora gittim, gelene kadarda ağladım halada ağlıyorum ama inancımı kaybetmemem lazım biliyorum. Doktorum geçmiş tahlillerime, filimlerime hiç bakmadı bile. Anlattıklarımı dinledi beni muayene etti. Sol tarafta kocaman bi kist olumuş dedi, kullandığın ilaçlardan olabilir dedi. sağ tarafta bikaç tane küçük antrakt folikül var dedi. 2. tedavide alabileceğin en yüksek dozu almışsın ve 3 yumurta oluşması bizim için iyi bir sonuç değil dedi. 5 ten az olursa buna iyi bakmayız dedi. Tüp bebek yapılır ama herkese değil dedi. Özel merkezler ne kadar şans versede para kazanmak için ben öyle diyemem dedi. Gördüğümü değerlendiririm dedi.Kist geçene kadar hiçbir ilaç veremem dedi. Ama ben bu işe baş koydum dersen yapılmaz değil deneriz ama hamile kalman çok büyük sürpriz olur dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak antral folikül sayısında değişme varmı diye, pazartesi sonuçları alacam onlarıda o zaman göstereceğim.

Sen hiç moralini bozma arkadaşım,

ımkansız denen insanların çocuk sahibi olduğunu bu sayfalarda okumadık mı? 3 taneyi az bulmuşlar da ne olmuş, ihtiyacımız olan bir tane işe yarar yumurta. Moral çok önemli, lütfen umudunu kaybetme. Şu kistin bir yok olsun önce, pazartesi günkü sonuçlarını da değerlendirir doktorun. Ben eminim senin güzel haberlerini alacağımıza, umudumuzu yitirmek yok. Yola devam, umudu yitirmek yok.

Ben acilen çıkmak durumundayım, lütfen moralini bozma. Haberleşiriz, moral önce. Dur bir tahlillerin çıksın, insanlar bir sürü kür deniyor yumurta kalitesini, sayısını arttırmak için. Lütfen kendine iyi bak. Sağlam duracağız ki, bebeklerimiz de bize gelecekler. Hadi canım, topla kendini. Sevgiler.

canım moralini bozma / hiç birimiz bozmayalım. Bizler elimizden geleni yapacağız takdir Allahın nice olmaz denilen insanların bebekleri oluyor.

inanmıyorum yaaaa... bu adam doktor falan olamaz, imkansız yani... ne demekmiş ne işin olurmuş, ona ne ki? böyle adamlar doktor moktor olmamalı, çok sinirlendim... melilayda sakın moralini bozma hayatım, ben 43'üne merdiven dayamış biri olarak söylüyorum 40'ından sonra anne olma olasılığı düşüyor diye bir şey yok, ne kadınlar var 50 yaşında hamile kalıp sapasağlam çocuklar doğuruyorlar... ben doktoruma gidip gelirken 24 yaşında bir kızcağız görmüştüm, kürtaj olacaktı, bebeği gelişmemiş, benim de 3. gebeliğimdi ve yine kaybetmiştim... doktorum bana o kızcağızı örnek verdi, sakın üzmeyin kendinizi dedi, sizden önceki hastam 8. bebeğini gelişim durduğundan kaybetti dedi, sizin daha 3., sakın umudunuzu kaybetmeyin ve denemeye devam edin dedi... bu sözler bana öyle umut verdi ki... şimdi bu benim 5. gebeliğim ve çok şükür bu sefer sağlıklı... sizlerin de sağlıklı bebekleri olacak... ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim, ben çok büyük uğraşlar verdim, çeşitli kürler uyguladım, sabırla denedim ve başardım, sizler de başaracaksınız, sadece umudunuzu yitirmeyin lütfen, hatta daha da ileri giderek bir şey daha söyleyeyim, bu bebeğimi inşallah sağlıkla doğurayım 2 sene sonra ikinci bebeğimi bile düşünüyorum, kaldı ki 45-46 yaşında olacağım o zaman... eğer Rabbim verirse neden olmasın? hiç bu tür adamların dediklerine takılmayın ve kulak arkası edin lütfen, kaale alınacak tipler değil bunlar... kendine dikkat et arkadaşım, inşallah sen ve diğer arkadaşlarım anne olacaklar ve burada bayram yapacağız :)
zaman ya da değil bilmiyorum alabama'cığım... bence şans bu iş, bizlerin de şansı bu ne yapalım? ama eminim sabrımızın sonunda mutlu olanlar biz olacağız :) böylece daha çok kıymet bileceğiz diye düşünüyorum :)
aaaaaaahhhhhhh ahhhhhhhh hiç sorma o endişeleri, önce kese görünecek mi endişesi, hadi gördük, kalp atışlarını görecek miyiz, hadi onu da gördük, sonra ikili, üçlü testler derken hadi amniyosentez, bu da bittikten sonra ay kıpırdadı, ay bugün kıpırdamadı endişesi, niye hareket etmiyor korkusu offffffffffffffffff.... bitmiyor bunlar bitmiyor kesinlikle sana katılıyorum ki bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gün bütün bu yaşanılanlar unutulacak :) Allah herkese yaşatsın inşallah :)
evet eminim ki sizler de yaşayacaksınız bu duyguları, dualarım sizinle :) sonra da bu yaşayacağınız tüm endişeleri ve güzellikleri zevkle sizinle paylaşacağım... pes etmediğiğniz ve umuduğunuzu yitirmediğiniz sürece anne olacağınıza inancım sonsuz :)
inşallah rüyan gerçek olacak arkadaşım :) bence de bu güzel bir işaret :)

melilayda, canım sakın ama sakın stres yapma.

Bak bende 40 yaşındayım kendi doktorum tüp demediği için başka doktora gittim oda 6 ay normal dene dedi.

Ve üstelik gittiğim 2. gittiğim doktorda tüp yapıyordu ve bana söylediği, hatta söylemedi bile sadece "cebinden para çıkarıp" oynadı. Anlayan anlar hesabı.

Çok ama çok memnun kaldım eğer istersen sana adını veririm. ınsana huzur veriyor.

Stres en büyük düşman, kendi kendimize zaten stres yaparken birde buna dr un dahil olması çok ama çok can sıkıcı.

Allahın izniyle hepimiz tek tek güzel haberlerimizi vereceğiz.

Melilayda canım

hiç canını sıkma 40 yaş ve üzeri okadar çok çocuk doğuran ve hamile kalan
bayan varki bizlerinde olacak buradan o mutlu hamileyimmmmmmmmmm

haberlerini vereceğiz

kürleri bende tavsiye ederim

soğan ve incir kürleri yumurtayı ve kalitesini artırıyormuş

birde akupunktur çok süper

transferden iki ay önce akuya gidenlerin hepsinin bebikleri tutundu

asla vazgeçmek yok

sevgilerrrrr

Rüzgar Deniz meraba,

ınşallah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın.

soğan ve incir kürlerini sen yapmışsın galiba okumuştum.

15 gün incir kürünü yapıp, hemen devamında yani aradaboş gün bırakmadan

soğan kürünüde 15 gün yapıyoruz ve

bu şekilde 2 ay veya 3 ay devam ediyoruz. Doğrumudur

farklı şekilde ise yazabilirmisin canım

sağlıklı bir 9 ay geçirmen dileğiyle, sevgiler

Canım ben 15 gün soğan kürünü yaptıktan sonra ertesi gün incir kürüne başladım ve 21 gün yaptım bunu, ertesi gün sadece 1 haftalığına soğan suyu yapıp tekrar 21 günlük incir kürüne başladım ama incir kürünün sonuna gelmeden hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım :) ama gün içerisinde mesela her sabah çörekotu+bal+tarçın karışımını içtim, akşamları da polen+arısütü+bal karşımından içtim, bunu eşime de içirdim (baharatçılarda satılıyor bu), ayrıca ilk soğan suyu kürüne başladığım gün eşime de keçi boynuzu suyu kürü uyguladım... yanında da E vitamini verdim çünkü eşim varikosel ameliyatı geçirmişti 2 sene önce, onun spermlerinin de kaliteli hale gelmesi için yaptım bunu... daha da başka bir şey yapmadım zaten :) iyi dileklerin için sağol canım... darısı hepinizin başına inşallah :)

Arkadaşlar ya inanın ne söyleyeceğimi bilmiyorum, nerdeyse dünyam yıkılmıştı, biraz kendime telkinde bulunmaya çalışıyordum. Yazdıklarınzı okuyunca inanın çok çok mutlu oldum, allahım gönlünüzdekini kucağınıza versin. Son yumurtayı kullanıncaya kadar devam. Allahın mucizesi çok, belki biride bizimle gerçekleşir. Çok teşekkür ederim hepinize.

amiiiiiiiiiiiin canım :Saruboceq: Allahın mucizesi gerçekten çok ve ben bunlardan birini yaşıyorum, siz de yaşayacaksınız...

arkadaşım doktor tabi ki çok iyi bir tablo çizmemiş ama yinede herşey kader kısmet. ben 33 yaşında olmama rağmen 4 folikülle hamile kaldım .umudunu yitirme yola devam. hiç yumurta olmasaydı napacaktınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…