selam kızlar nasılsınız
bende soğan ve incir kürüne yarın başlıyorum.
aynı zamanda akupunktura da başlıyorum ekimde göreceğim reglimde kısa protokol
uygulanacak. bende 2 aylık boşlukta hazırlıklarımı tamamlamış olucam böylece
hayırlısı olsun hepimiz için .
bu benim 3. denemem ve artık bu son olacak
inşallah olumlu sonuç alırım
hepinize sevgiler....
Canım ben 15 gün soğan kürünü yaptıktan sonra ertesi gün incir kürüne başladım ve 21 gün yaptım bunu, ertesi gün sadece 1 haftalığına soğan suyu yapıp tekrar 21 günlük incir kürüne başladım ama incir kürünün sonuna gelmeden hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım :) ama gün içerisinde mesela her sabah çörekotu+bal+tarçın karışımını içtim, akşamları da polen+arısütü+bal karşımından içtim, bunu eşime de içirdim (baharatçılarda satılıyor bu), ayrıca ilk soğan suyu kürüne başladığım gün eşime de keçi boynuzu suyu kürü uyguladım... yanında da E vitamini verdim çünkü eşim varikosel ameliyatı geçirmişti 2 sene önce, onun spermlerinin de kaliteli hale gelmesi için yaptım bunu... daha da başka bir şey yapmadım zaten :) iyi dileklerin için sağol canım... darısı hepinizin başına inşallah :)
bende pko yok canım, sadece yaştan kaynaklanan bir yumurta kalitesizliği sorunu vardı, daha doğrusu en sonunda doktorlar buna karar vermişti, çünkü yapılan tüm tahliller normal çıkmıştı... soğan suyu kürüne ise adetli iken başlatıp 15 gün içtim ve bittikten sonra ertesi gün incir kürüne başladım, yani ikisini aynı zamanda yapmıyorsun, biri bitip diğerine başlıyorsun :) güzel dileklerin için sağol, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)canım merhaba sendeki sorun neydi pko hastasımıydın benim gibi yoksa hem bu arada bişi daha sorabilirmiyim soğan kürüne adetine 15 gün kala başlayıp içtin adetinle birliktede incir kürünemi başladın eğer seni yormazsa söyleyebilirmisin bu arada bebişin hayırlala sağlıkla gelsin sağlıklı ve kolay hamilelik geçirmen dileğiyle
istediğin gibi hitap edebilirsin, benim için sorun olmaz :)bu arada canım yazmışım alışkanlık kusura bakmayın 25 yaşımdayım ben ,benden büyüksünüz sanırım kusura bakmayın
bende pko yok canım, sadece yaştan kaynaklanan bir yumurta kalitesizliği sorunu vardı, daha doğrusu en sonunda doktorlar buna karar vermişti, çünkü yapılan tüm tahliller normal çıkmıştı... soğan suyu kürüne ise adetli iken başlatıp 15 gün içtim ve bittikten sonra ertesi gün incir kürüne başladım, yani ikisini aynı zamanda yapmıyorsun, biri bitip diğerine başlıyorsun :) güzel dileklerin için sağol, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
istediğin gibi hitap edebilirsin, benim için sorun olmaz :)
geçmiş olsun canım, pko rahatsızlığı olan bir çok tanıdığım var, bir kısmı tüp bebekle, bir kısmı da aşılamayla hamile kaldı, umutsuzluğa kapılma, kürler inşallah iyi gelecektir canaım :)merhaba tekrar ablacım dicem o zaman böle daga rahat ederim :) bende polikistikover var duydunmu bilmiyorum ama kısaca anlatmak gerekirse bu gelişmeyen yumurtaların yani yeterli milimetrik çaplara gelip çatlamayan yumurtaların folikül olarak kalıp yumurtalıklarda kistleşmesi durumu bunlar kistleştikçe adet bozuluyor ve her ay bir yenisi ekleniyor ve bu kistler androjen erkeklik hormonu salgıladığı için tüylenme kilo ve sivilce oluşuyor ve adet düzensizliği ve gebe kalamama durumu oluşuyor bende en büyük belirtisi adet düzensizliği çok fazla olmasada normalin dışı tüylenme ve kilomda birden artıl oldu ve 2,5 yıldır evli olmama rağmen korunmasız ilişki olmasına rağmen bebiş olmadı. ben geçen ay yani haziranın 20 sinde adet olmuştum bu ayda 13-14-15 ve 16 sında kahverengilekelenme ve son gündede çok az kanama yaşadım gebelikten şüphelendim test yaptım 2 kere negatif çıktı hep ve akıntım artmaya başladı şefaf kokusuz ama çok geliyordu ve hafifte olsa ağrılarım oluyordu bugün dr a gittim ve rahim ağzı yarası çıktı ve kapsül iğne ve fitil şeklinde 3 ayrı ilaç verdi vede farlutal isimli ilacı kullanıp önce adet olmamı sonra kullanmamı söyledi bende bu akşam farlutala başladım yarın soğan suyuna başlayıp 15 gün kullanmak istiyorum zaten bu 15 günün sonuna doğru adet olurum ve adetimle birlikte incir kürüne başlarım adetim bittikten sonrada ilaçlara başlamayı düşünüyorum ilaçlarında kullanımı 7 gün sürecek sanırım ondan sonra adetimin 14. 15. günü geliyor zaten çalışmalara başlarım diye düşünüyorum bakarsın yumurtam oluşur hamile kalırım sence bu program uygunmu
sadece yaş değil hayatım, kafaya takınca da gelmiyor bu nazlı veletler, olunca yaş kaç olursa olsun oluyor işteAdetim 3 gün geçti 26 günde bir adet olurum 28 gün oldu. Midem bir tuhaf ama gögüslerimde birşey yok benim gebelik testim gögüs uçları onlar hassaslaşırsa teste bile gerek yok.
Ama adet geçmiş ve midem kötü olunca dedim acaba bu sefer farklı mı ? Ama sabah kahverengi leke geldi. Leke geldimi geriside gelir.
Kan değerleri, çatlama kalitesi vs hepsi iyiydi gene yaşa takıldı galiba.((((((((((
doktorlar herşey yolunda diyorlarsa onlara inanmalısın canım, ama önce gerçekten istiyor musun istemiyor musun ona karar ver tatlım... içsel çelişkiler hep oluyor, bende de oldu ama bir süre sonra bertaraf ediyorsun ama önce kesin olarak ne istediğine karar ver, acaba şu an olmadığı için mi panikliyorsun?serapcığım , bilmiyorum bu ay 2 dr a birden gittim 2 side tüpe gerek yok herşey çok iyi dedi. kendi doktorum ultrasonla çatlayan yumurtaları gördü, diğer doktor yine de progestan dedi oda 42,30 çıtı. 2. doktor mükemmel çatlamış birşeyler olabilir dedi.
Ya beni hep ümitlendirenler doktorlar oluyor yoksa ben hep oluruna bırakmak istiyorum.
Eşimin benden önceki evliliğinden 3 çocuğu var, bizimde 2 kere oldu, birini biz aldırdık , istediğimiz bebeğinde Martta kalbi durdu.
Kimse eşimden sperm testi istemiyor. Üroloğa sordum bu nedenlemi istenmiyor diye eee herhalde adamın çocuğu oluyor diyor, e benimde oluyor ama yine test üstüne test oluyor.
Bu sefer doktora ben diyeceğim yazın bir testte yaptırayım diye, önümüzü görelim.
Bilmiyorum, dün kendimi hamile sanırken " allahım ne olacak becerebilecekmiyim nasıl olacak oldum çok korktum" bugün olmadığını öğrenince " yine kabus oldu" ben olmasından da korkuyorum olmamasından da.
Birde 10 ay öncesine kadar adetim bir gün gecikse ya hamileysem diye bunalımlara giriyordum. Şimdi gelince bunalıma giriyorum
Bir tedavinin içinde olmak güzel şey Karamel'cim. Hayırlı olsun. Güzel şeyler hayal edelim, güzel şeyler olsun inşallah.
deniz bende, öğlen 16,00 kürtajdan çıkıp ertesi gün işe geldimdi. Evde olsa kafayı yerdim herhalde Herada'da benim gibi kafa dağıtmak için işe gidiyor((
herada cım senin operasyonun çok yeni daha herhalde dinlenmen lazım ama bir sonrakini ne zamana düşünüyorsun? yine aşılama mı tüp mü olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?