38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar nasılsınız

bende soğan ve incir kürüne yarın başlıyorum.
aynı zamanda akupunktura da başlıyorum ekimde göreceğim reglimde kısa protokol
uygulanacak. bende 2 aylık boşlukta hazırlıklarımı tamamlamış olucam böylece

hayırlısı olsun hepimiz için .
bu benim 3. denemem ve artık bu son olacak
inşallah olumlu sonuç alırım

hepinize sevgiler....

Serap'çım,

Hayırlı uğurlu olsun, güzel haberlerini bekliyoruz yakında inşallah. Kürler gerçekten işe yarıyor. Ben sadece bir ay incir kürü yapmıştım, yavaştan tekrar başlamak lazım diye düşünmüyor değilim. Kolay gelsin canım.

Serap'cığım şimdiden hayırlı olsun diyorum, kürlerin faydasını ben gördüm ama aksatmadan ve süresi içerisinde yapmak gerekiyor, ne az ne çok... İnşallah senden de güzel haberler alacağız canım :)

canım merhaba sendeki sorun neydi pko hastasımıydın benim gibi yoksa hem bu arada bişi daha sorabilirmiyim soğan kürüne adetine 15 gün kala başlayıp içtin adetinle birliktede incir kürünemi başladın eğer seni yormazsa söyleyebilirmisin bu arada bebişin hayırlala sağlıkla gelsin sağlıklı ve kolay hamilelik geçirmen dileğiyle

bu arada canım yazmışım alışkanlık kusura bakmayın 25 yaşımdayım ben ,benden büyüksünüz sanırım kusura bakmayın

bende pko yok canım, sadece yaştan kaynaklanan bir yumurta kalitesizliği sorunu vardı, daha doğrusu en sonunda doktorlar buna karar vermişti, çünkü yapılan tüm tahliller normal çıkmıştı... soğan suyu kürüne ise adetli iken başlatıp 15 gün içtim ve bittikten sonra ertesi gün incir kürüne başladım, yani ikisini aynı zamanda yapmıyorsun, biri bitip diğerine başlıyorsun :) güzel dileklerin için sağol, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
bu arada canım yazmışım alışkanlık kusura bakmayın 25 yaşımdayım ben ,benden büyüksünüz sanırım kusura bakmayın
istediğin gibi hitap edebilirsin, benim için sorun olmaz :)

merhaba tekrar ablacım dicem o zaman böle daga rahat ederim :) bende polikistikover var duydunmu bilmiyorum ama kısaca anlatmak gerekirse bu gelişmeyen yumurtaların yani yeterli milimetrik çaplara gelip çatlamayan yumurtaların folikül olarak kalıp yumurtalıklarda kistleşmesi durumu bunlar kistleştikçe adet bozuluyor ve her ay bir yenisi ekleniyor ve bu kistler androjen erkeklik hormonu salgıladığı için tüylenme kilo ve sivilce oluşuyor ve adet düzensizliği ve gebe kalamama durumu oluşuyor bende en büyük belirtisi adet düzensizliği çok fazla olmasada normalin dışı tüylenme ve kilomda birden artıl oldu ve 2,5 yıldır evli olmama rağmen korunmasız ilişki olmasına rağmen bebiş olmadı. ben geçen ay yani haziranın 20 sinde adet olmuştum bu ayda 13-14-15 ve 16 sında kahverengilekelenme ve son gündede çok az kanama yaşadım gebelikten şüphelendim test yaptım 2 kere negatif çıktı hep ve akıntım artmaya başladı şefaf kokusuz ama çok geliyordu ve hafifte olsa ağrılarım oluyordu bugün dr a gittim ve rahim ağzı yarası çıktı ve kapsül iğne ve fitil şeklinde 3 ayrı ilaç verdi vede farlutal isimli ilacı kullanıp önce adet olmamı sonra kullanmamı söyledi bende bu akşam farlutala başladım yarın soğan suyuna başlayıp 15 gün kullanmak istiyorum zaten bu 15 günün sonuna doğru adet olurum ve adetimle birlikte incir kürüne başlarım adetim bittikten sonrada ilaçlara başlamayı düşünüyorum ilaçlarında kullanımı 7 gün sürecek sanırım ondan sonra adetimin 14. 15. günü geliyor zaten çalışmalara başlarım diye düşünüyorum bakarsın yumurtam oluşur hamile kalırım sence bu program uygunmu

Adetim 3 gün geçti 26 günde bir adet olurum 28 gün oldu. Midem bir tuhaf ama gögüslerimde birşey yok benim gebelik testim gögüs uçları onlar hassaslaşırsa teste bile gerek yok.

Ama adet geçmiş ve midem kötü olunca dedim acaba bu sefer farklı mı ? Ama sabah kahverengi leke geldi. Leke geldimi geriside gelir.

Kan değerleri, çatlama kalitesi vs hepsi iyiydi gene yaşa takıldı galiba. ((((((((((

Karemelcim neden kan testi yaptırmadın

niye yaşa takılcan canım 45- 50 yaşında nasıl hamile kalıyorlar
bizimde olacak mutlaka

benimde herşey mükemmel deniliyor

ama 2 tüp bebek denemesi de aynı oldu

11.gün değerim 126

13. değerim 220

sonra değer kendiliğinden düşüp gidiyor

ne oldu düşük olmuş diyor dr.

ama niye herşey mükemmelse neden düşük oluyor

bende 39 yaşındayım
ama vazgeçmek yokkkkkk
sevgilerrrr

serapcığım , bilmiyorum bu ay 2 dr a birden gittim 2 side tüpe gerek yok herşey çok iyi dedi. kendi doktorum ultrasonla çatlayan yumurtaları gördü, diğer doktor yine de progestan dedi oda 42,30 çıtı. 2. doktor mükemmel çatlamış birşeyler olabilir dedi.

Ya beni hep ümitlendirenler doktorlar oluyor yoksa ben hep oluruna bırakmak istiyorum.

Eşimin benden önceki evliliğinden 3 çocuğu var, bizimde 2 kere oldu, birini biz aldırdık , istediğimiz bebeğinde Martta kalbi durdu.

Kimse eşimden sperm testi istemiyor. Üroloğa sordum bu nedenlemi istenmiyor diye eee herhalde adamın çocuğu oluyor diyor, e benimde oluyor ama yine test üstüne test oluyor.

Bu sefer doktora ben diyeceğim yazın bir testte yaptırayım diye, önümüzü görelim.

Bilmiyorum, dün kendimi hamile sanırken " allahım ne olacak becerebilecekmiyim nasıl olacak oldum çok korktum" bugün olmadığını öğrenince " yine kabus oldu" ben olmasından da korkuyorum olmamasından da.

Birde 10 ay öncesine kadar adetim bir gün gecikse ya hamileysem diye bunalımlara giriyordum. Şimdi gelince bunalıma giriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun canım, pko rahatsızlığı olan bir çok tanıdığım var, bir kısmı tüp bebekle, bir kısmı da aşılamayla hamile kaldı, umutsuzluğa kapılma, kürler inşallah iyi gelecektir canaım :)
sadece yaş değil hayatım, kafaya takınca da gelmiyor bu nazlı veletler, olunca yaş kaç olursa olsun oluyor işte
doktorlar herşey yolunda diyorlarsa onlara inanmalısın canım, ama önce gerçekten istiyor musun istemiyor musun ona karar ver tatlım... içsel çelişkiler hep oluyor, bende de oldu ama bir süre sonra bertaraf ediyorsun ama önce kesin olarak ne istediğine karar ver, acaba şu an olmadığı için mi panikliyorsun?

Karamel'cim,

Toplantıdan çıkıp koştura koştura ofise geldim, haberini alayım diye. Sakın moralini bozma arkadaşım, bu saatten sonra bizim ihtiyacımız olan o.

Yanlış bilmiyorsam aşılama yapmıştınız, aşılamada spermleri yıkarken zaten spermiogram yapıyorlar, elinizde olmasa bile dosyanda biryerde ya da doktorunda vardır sperm bilgileri. Maalesef, işin çoğu yine bir sürü şeyde olduğu gibi kadında bittiğinden hep testler bizim üzerimizden. Sonuca ulaşalım da can sağlığı olsun. Ben dün testteydim, biliyorsun bebeğin kalbi durunca, yine de emin olalım diye bir sürü test yapıldı. Gerçi kromozom testi yok aralarında henüz ama doktorum %80 yumurta kaynaklıdır, diğer %20 ihtimali de eleyelim diye yaptırdı bu testleri.

Bir de acayip bozuldum, senelerdir limitsiz özel sağlık sigortam var; yıllardır kek gibi gebelik takibi ve doğum için de bir ton prim ödüyorum. Dünkü testlerimin hiçbirini ödemediler; kanıma dokundu, hamile olsaydım öderlermiş. Yahu ben mi istedim yani bu hamilelik bitsin, zevzekler.

Çok dağıttım, toplayayım. Ben de geçirdiğim o kısacak hamilelik döneminde acaba becerebilecek miyim diye düşünmedim değil. Ben bunu yıllarca bu konuda hiç düşünmemeye bağlıyorum açıkçası. Bir sürü insan daha 30larına gelmeden çocukla ilgili net fikir sahibi oluyor, zaten çoğu da o saate kadar anne oluyor, benim gibi ya da bizim gibiler yani biyolojik saati geç çalanlar insanların yıllar önce hallettikleri konularla gayet konsantre birşekilde başa çıkmak zorunda kalıyoruz. Ben bugün anlıyorum ki, her negatif testte, her periyodumda kalbimin hafif sızlaması esasında benim anne olmayı ne çok istediğimin göstergesiymiş, itiraf etmek ya da buna uyanmak zaman aldı.

Diyeceğim, umut etmek için çok sebebimiz var. Doktorlarına güveniyorsan aynı yolda devam et derim. Güzel haberler tez zamanda gelecektir inşallah.

Canlarım çok sağolun.

Denizciğim, istiyorum tabi hemde çok istiyorum. Demek elde değil dün kendimi hamile sanmam bile yüreğimi çarptırdı. Bir öncekini yaşamakta korkutuyor. Geçen hamile kaldığımda aaaa dedim oldu bitti, tamam. Dr. dedi durun biraz başı değil sonu önemli gerçektende onun dediği gibi oldu sonu gelmedi.

Heradacığım, yok güzelim aşılama değil. ılaç + çatlatma iğnesi kendimiz deniyoruz 2 dr. da aşılama bile gereksiz dediler. Canım evet doğumla ilgili şeyleri ödemiyorlar, doğum ödüyorlar.

Cumaya yine rand var muayene edip ilaç verecek ve döngümüz başlayacak. Allah herşeyin hayırlısını versin, hepimiz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tedavinin içinde olmak güzel şey Karamel'cim. Hayırlı olsun. Güzel şeyler hayal edelim, güzel şeyler olsun inşallah.

Bir tedavinin içinde olmak güzel şey Karamel'cim. Hayırlı olsun. Güzel şeyler hayal edelim, güzel şeyler olsun inşallah.

herada cım senin operasyonun çok yeni daha herhalde dinlenmen lazım ama bir sonrakini ne zamana düşünüyorsun? yine aşılama mı tüp mü olacak?

deniz bende, öğlen 16,00 kürtajdan çıkıp ertesi gün işe geldimdi. Evde olsa kafayı yerdim herhalde Herada'da benim gibi kafa dağıtmak için işe gidiyor ((

deniz bende, öğlen 16,00 kürtajdan çıkıp ertesi gün işe geldimdi. Evde olsa kafayı yerdim herhalde Herada'da benim gibi kafa dağıtmak için işe gidiyor ((

yok işe gitmesi iyi ben de geçen sene kürtajdan sonra hemen işe gitmiştim aslında tüp yaptırıp beklerken bile ilk 3 günden sonra işe gitmek daha iyi (işin yorucu değilse tabii) yoksa insan kendini dinleyip kafayı yiyor. ben bundan sonraki tedavi için kaç ay beklemeyi düşünüyor diye sormuştum.

herada cım senin operasyonun çok yeni daha herhalde dinlenmen lazım ama bir sonrakini ne zamana düşünüyorsun? yine aşılama mı tüp mü olacak?

Merhaba Deniz'cim,

İnan bilmiyorum arkadaşım. Bu hafta kürtaj sonrası istenen testleri yaptırdım, sanırım haftaya doktorla konuşmaya giderim sonuçları. Geçen hafta kaç kere girdim çıktım muayenesine, bana 'sana tüp düşünmem ben' mi dedi doktorum yoksa ben mi hayal ettim inan bilmiyorum. Aklımda aşılama var benim. Neticede bu tecrübeden de istatistiklere asla güvenme gibi bir ders almış oldum. Tüpten hala korkuyorum, inan. Ama doktor bitti artık aşılama derse, tüp tek yolsa, el mahkum o yola gireceğim. Psikolojik olarak kadının kendini iyi hissetmesi gibi bir lafa anca gülüp geçiyorum. Gerçekten ne kadar hazır olabilir ki insan, ne kadar üzülürsen üzül birkaç haftada tekrar denerim ben olmuyor muyuz sonuçta?

Sen neler yapıyorsun canım, ne kadar verdin, ne zaman deniyorsun ya da halen denemede misin? Ne zamandır haber alamadım senden?

Karamel'cim,

Haklısın, iş insanı oyalıyor. Ben de kürtajın sonrası gün işe başladım. Birşekilde oyalanmak gerekiyor. Keza tüpte transfer sonrası da 4. gün işteydim. Allah'tan iş gibi bir kaçış alanımız var.

Eğer sende kötü anıları çağrıştırmıyorsa martta yaşadıkların ve benim bu ay yaşadıklarım örtüşüyor. Sana birkaç sorum olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…