38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam arkadaşlar, ben arada sırada girip gelişmeleri takip ediyorum ama benim içimden hiç birşey gelmiyor. Son gittiğim doktorlar bütün hislerimi öldürdü. İnşallah sizlerin güzel sonuçlarınızı alırım. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

hayrola canım? ne dedi ki doktor? bence her ne dediyse kafana takma, çünkü hepsi ayrı şeyler söylüyor, bence o doktora gitme bir daha... eğer ben testlerimi yaptırmak için İstanbul'a gittiğimde oradaki doktoru kaale alıp, inancımı kaybetseydim, bugün hala umutsuzca kaderime ağlıyor olacaktım... Oysa şimdi hamileliğimin 7. ayına girdim... sizi motive eden doktorlara gidin lütfen... yumurtladığımız sürece hamile kalma şansımız yüksek, lütfen inancını ve umudunu yitirme arkadaşım :)

melilayda o dr u boşver bak lütfen ya memoriala ya da o uzak veya pahalı dersen çamlıca medicana faruk vanlıoğluna git bir görüş. memorial da büyük ve alman ya da amerikan kadar olmasa da pahalı bir hastane ama doktorlar çok iyi ve diğerleri gibi fabrikasyon tedavi değil tam sana uyan tedaviyi uyguluyorlar. bir de çok bekleyip zaman kaybetmememiz gerek. mesela benim 2 ay önce folikül sayım 10 idi ve üstelik büyüklükleri falan da tam birbirine eşit ve mükemmelmiş. salak ben kocamı dinledim nasılsa sayı iyi dedim belki kendinden olur dedim para yok dedim birkaç ay bekleyelim dedim. bu ay gittim o yumurtalar yoktu galiba 4-5 yumurta vardı 1 tanesi de tedaviyi engelleyebilecek sekilde önde gidiyordu. tabi 2 ay sonra yine şahane yumurtalara rastlanabilir ama bulunca beklememk lazım ve de çok beklememek. 2 ay önce o yumurtalarla tüp yapsaydım şu anda büyük olasılık ikiz bekliyordum. neyse olanla ölene çare yok. ben yarın başlıyorum 21. gün verilen bantlari yapıştırıp iğneleri olmaya sonra adet 2. gün yumurtalar olabilecek gibiyse devam edeceğiz yoksa öbür aya erteleyeceğim. bekleme canım ve umudunu kaybetme

Son düzenleme:
deniz bulut inşallah şahane yumurtalar olur ve bu işi halledersin ,

melilayda o doktoru bırak lütfen, şöyle iyi bir doktor ve merkez bul ve umudunu kaybetme

Bende dün adet oldum. Zaten bu ay ümitsizdim doktorun verdiği saatlere uyamamıştık. Ancak ümitsiz olmama rağmen içimde acaba vardı iş aşılamaya gitmeden ya olursa diye kısmet değilmiş. (

Kızlar birşey soracağım , benim adetim hiç şaşmaz hep 26 günde bir olur ancak eskiye göre süre ve yoğunluk olarak azaldı. 2 gün falan oluyor. Dr a göre önemli değil takma sen onları diyor. Ancak yaşıtım arkadaşlarımda azalma vs yok aynen devam.

Birde şu var beni hayatımın hiçbir döneminde öyle 7 gün falan olmamıştı 3 gün yoğun 4. gün azalar biterdi. En fazla 5. güne leke kalırdı.

Spiral kullanırken bile 3 gün gibiydi biliyorsunuz spiral kanamayı arttırır. Sonra hapa geçtim azaldı, hapı bıraktım normale döndü. Hatta bir arkadaşıma " hap insanı ne kadar etkiliyor, bak bıraktım kanama çoğaldı kadın olduğunu hissediyorsun demiştim"

Ancak bebek için dr gittim (benim dr değil) bana adetin kaç gün sürüyor dedi 3 dedim ve o günden sonra adet acayip azaldı psikolojik mi ki acaba.

Sizlerde durum ne ?

Ay kızlar karışık oldu, cümle düşük oldu . İşten acele yazdım kusura bakmayın.

Karamelcim, 2 sene öncesine kadar benim adetlerim 28 günde bir ve 7 gün sürerdi ama hamile kalmamdan bir sene önce bende de azalma oldu yani 3 güne düştü, 4. gün tamamen biterdi ama 28 günde bir olurdum, ben hiç ilaç falan kullanmadım, ne spiral taktırdım ne hap kullandım... yani olabiliyor aslında... psikolojik de olabilir, havalardan da, stresten de... yani herşeyden olabilir... kendini sıkma canım :)

canım ne yazık ki yaşla ilgili. tam 40 yaşına kadar (çok uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandığım zamanlar hariç) 28 günde bir olurdurdum ve anormal yoğun olurdu. hatta ben her ay derdim ki tamam bu ay kanamadan ölecegim ve 3-4 günü yoğun 7 gün sürerdi. 40 dan sonra 26 günde bir oluyorum ve sanki hap içiyormuşum gibi 3-4 gün oluyorum 1-2 günü biraz yoğun. yani nasıl yumurta sayımız ve kalitesi düşüyor adetler de değişiyor. ama bu hala hamile kalamazsın demek değil sadece kolayca kalamayacağını biraz uğraşman gerektiğini gösteriyor.

Karamelcim selam benim hiçbir zaman yoğun 7 gün felan olmadı
3 gün sürer 4. gün az 5. gün leke tamamdır
şimdi yine aynı ama 2 gün baya yoğun 3. gün az oluyor 4. leke
bu kadar değişiklik oldu benim 10 yaşında kızım var ben ikinci için
uğraşıyorum 2 tüp bebek denemem oldu biri geçen yıl biri geçtiğimiz hazirenda
ikisindede 14 yumurta oluştu iki tane birinci kalite konuldu tuttu 5-6 gün sonra düşükle sonuçlandı ikiside
siklus aralığı da kendimi bildim bileli 25 gün halada aynııııı

senin adetlerin az değil gayet güzel benceeeee
herşey tamam yola devammmmmmmm

Kızlar size okuduğum güzel bir sözü aktarmak istiyorum

" OLUMSUZ DÜŞÜNCE LÜKSÜNE GERÇEKTEN SAHıP DEĞıLSıN, BıR TEKıNE BıLE "

(Ferrarisini Satan Bilge)

karamel69 nemli olan adet görmen benim doktor br arkadaş vardı 48 yaşında.az da olsa hala adet görüyor.dr um ne kadar sürdüğünün yada az ya da çok olmasının önemli olmadığını söyledi . önemli olan adet görebilmesiymiş. çünkü adet olduğu sürece tabiii fsh da çok yüksek değilse aolabileceğini söylüyor.tabiii ki benim arkadaş ta yaş çok önemli bir faktör.bu yüzden kafana takma derim. hoşçakal. sevgiyle kal karamel 69. stres yapıp adetini kesme de.

karamel 69 a devam. benim dr gata da çalışan bir dr.kısa iki alıntı anlatıyım.bir hastası varmış sters yapmaktan adeti kesilmiş.şimdi uğraşıyoruz diyodu kafasına takmasın da adet olmasını bekliyoruz demişti. yani tedaviye başlayamıyorlardı.bir de yine bu başk yani ikincisi.asker bir arkadaşları varmış bir kere kendiliğinden hamile kalmış ama düşükle sonuçlanmışsonra bizim dr gel tüp deneyelim demiş. denemişler ama hiç yumurta gelişmemiş olmamışl yani.yani normalle de olan tüple de olmayabiliyo . tamamen şans işi.o ayki yumurtalamay bağlı.yani kızlar adet görebildiğimiz sürece bizler de birer anne adayıyız.lütfen bunu unutmayalım. hoşçakal.

kızlar bugün bende moral çok.birlikte tedavi gördüğüm bir arkadaş vardı. benim olmamıştı onun tutmuştu ama bebeğinin kalbi atmadı 2 ay beklediler maalesef almak zorunda kaldılar tüple olmuştu.sonra o arkadaş 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. dün günü doluyordu i. bugün haberleşeceğim.13 senelik evliydi onca aşılamalardan tüptan sonra.yani ALLAH kısmet ettimi oluyor.ALLAH HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISINI KARARLAŞTIRSIN HERKESE SEVGıLER.

deniz bulut canım 10 yumurtan olmuşken neden bırakmıştın tedavini bunlar bizim için kaçırılmıyacak piyango gerçi oldumu bir taneden oluyo da.bizlerin maalesef artık yaştan dolayı yumurtalarımız hergeçen zaman azalıyo.dediğin gibi olanla çlene çare yok ama lütfen ama lütfen. yumurtalarımız çok kıymetli.bu yaşımızdan sonraki bebekler kıymetli bebekler .bantlı tedaviyi ben hiç olmamıştım biraz anlatırmısın. bir de hangi ilaçları veriyorlar hangi iğneleri kullnayorsun.hadi güzel haberlerle gel canım.

canım o 10 yumurtalı hepsi de eşit büyüklükte olan ayı salak gibi kaçırmasaydım memorial bana uzun protokolü önermişti yani o kadar iyiymiş düşün mafoldumben bu ay toplamda 4-5 var ve 1 tanesi önde gidiyor. dr 21. gün climara forte bant verdi 2 gün sonra değiştirilecek ve kendi düşene kadar kalacak. 22. gün başlayarak da orgalutran değil de c harfi ile başlayan hani yumurta olgunlaşınca çatlamasın diye olduğumuz iğneler var ya ondan olmaya başlayıp 3 gün olacagım ve o arada adet olursa 2. veya 3. günü olmazsa en geç pazartesi kontrole gideceğim. bu tedaviyi hiç duymamıştım. adına luteal faz supresyon protokolü diyordu. ben memorial ı bu bakımdan çok beğendim senin yumurta durumuna göre tedaviyi planlıyorlar diğerleri gibi adet 3. günü gel deyip olursa olur olmazsa olmaz diye aynı ilaçları dayamıyorlar. hayırlısı bakalım :Saruboceq:

denizicm bende seni merak ediyordum..oglusun ve senin sagligin yerinde olsun onemli olan bu:)evet eslerimizle ilgili sorunlar heleki bu zor yolculugumuzda bizi cok yipratiyor ama bebeklerimiz iyi olsun da bizler diger sorunlarida tolere ederiz..benimde cok problemlerim var hic sorma..sanki dunyanin tum yuku omuzumda gibi..esimin annesi kanser bulgusuyla hast yatti ..zaten esime cok tutkundu..bizim yasadiigmiz sehre geldi burada hast yatti..esim gece gunduz yaninda herseyi ben kendim cozumluyorum..aksam geldiginde hemen uyuyor zaten..bir yandan hamilelik bir yandan ecz stresi geri kalan ne varsa tum hazirliklar problemler bendegittikce daha agirlasmaya basladim cabuk yoruluyorum..ama sunu anladim erkekler gercekten bir hayat arkadasi:)yani mecazi anlamdan ote gercek...tum yuk bizlerde...

canim ayni seyi ben yasadim yazin 10 folikul varken hist gecirdim ve bir ay sonra tup bebek icin gorusmeye gittigimizde 5-6 tane vardisonra kisa protokold3e sadece tek yumurta gelisti ve doktorum gayet asabi(sanki benim sucum)bu tedaviyi kesiyorum diye cikti odadan!!!!o gunu hayatim boyunca unutmam..tum yol boyunca agladim durdum..sonra acibademe gitttim cem bey son derece olumlu bana moral verdi ve suan sana uygulanan protokolle tedaviye basladik..ne yazikki 2 tane yumurtam oldu ama dollendi transfer yapildi...tabi sonuc negatif olduama zaten en fazla 3 yumurta transfer ediliyor diye dusundum son derecede olumluydum...yani tek ymurta ibile hamile kalmamiza yeter moralini bozma..sonra biliyorsun negatif tup ardindaki ay spontan hamile kaldim yani minik mucizemin hikayesi bu:)allah hepimize coocuklairmizi saglikla kucakladigimiz gunleri gostersin..yas konusuna hic takilmayin...yapilan istatistikler tedavi icin basvuran kadinlar toplulugunu iceriyor...kayitlara gecmemis ileri yasta kendilginden hamile kalan okadar cok kadin varki...:)

defne ciğim. bu aykı yumurta sayım ve birinin önde gitmesi canımı sıkıyor ama bu yaşlarda tek denemede olmuyor işte. her deneme ayrı stres ama işte tüp olmadı aşılama denemek lazım bırakmadan onu anladım. sonra o kadar uğraş sinir bozukluğu bakıyorsun kendi gelmiş hoş gelmiş opuyorumnanaktanbir de 42 olmayıp 40 olsaydım daha da rahat olacaktım ama 44 olmaktan iyidir değil mi yerimseniben bu tedaviyi uygulayan bir dr daha buldum olabiliyor demek. 2 yumurta döllendiği ay senin de folikül sayın 5 civarı mıydı? herşeye rağmen doktorlar da diyor halen normal yolla da olma şansınız var diye düşük de olsa. olacak inşallah bir şekilde. sadece artık durmak yok yola devam. kaydirigubbakcemile5 senin hamileliğin de zor geçti seni üzdü ama az kaldı yakında kucağına alacaksın inşallah:CüvCüv:

Son düzenleme:

merhaba deniz memorial da lk görüşme ücretlimiben şu an araştırmadayım .yeni bir tedavi konusunda. peki maliyet nedir sende.yani ilaçların ne tutacak dr a verdiğin ücret yani tp tedavisini ne kadara uyguluyorlar kişiye göre değişiyormu tedavi protokolu. doktorların tutumu nasıl.bir bakıma normal tedaviye bir ay önceden başlanmış oluyor anladığım kadarıyla.dai hayırlısı .h.inşALLLH OLUR DA BİZİ DE CESARETLENDİRİRSİN.hoşçakal.sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…