38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu konuda deneyimli biri olarak durduk yere histeroskopi yaptırmana gerek yok. zaten öncesinde rahim filmi cektirmen daha iyi. benim son kürtajımda prça kalmıştı ve onrasında bir kaç ay lekelenmelerim azalarak devam etti. sonra da ben taktım birşey oldu diye. kimyasal tüp sonrası ben dedim doktora rahim filmi istiyorum diye ve rahimde bir miktar yapışıklık çıktı. benim dr kimyasl nedeni değil rahmin üstünde ve çok az dedi ama ona güvenemedim. birkaç dr dah doşaştım. sonunda 2 tanesi benim dr un dediğini dedi ve histeroskopi gerekmez dedi. 2 tanesi yine de yapalım ve rahmi tam görelim dedi. ben histeroskopiyi de yaptırdım ve şu an temiz dendi. eğer çok aklına takılan bir şey olursa rahim filmi çekirmen yeterli. ben ecomarda çektirdim. 250 lira ve hiç ağrı sızı yok işlem 10 dakika hazırlanması yatması kalkması dahil. rahim temiz mi tüpler açık mı anlaşılıyor. adetten sonra 8. güne kadar falan çekiliyor. eğer kafana takılan birşey varsa çözmek için çok kısa diğer işlemlere göre ucuz ve iyi bir merkezde hiç ağrısız bir işlem

anladım arkadaşlar çok sağolun, bir dr. size rahim filmine gerek yok dedi, benim dr hiç mevzu bile etmedi ama genede ilk randevumda bir konuşayım. teşekkürler

tam ortasındayım yağmurun,,,,,,,karın`, soğuğun ortasındayım,,,,,nasıl da paylaşıyor insan ne isterse,,,,,,nasıl da birmiş meğer hasretler,,,,,,,nasıl da mecburmuşuz sabretmeye,,,,,,,sevmeye öğrenmeye,,,,,,tam ortasındayım yolun,,,,,koşunun ortasındayım,,,,,tam varıyorum ki hedefe, bir yenisi başlıyor,,,,,,,bu oyun hep aynı ,değişmiyor,,,,,,halaa devam halaa figan,,,,,,hem de bile bile,,,,,,nasıl da paylaşıyor insan ne isterse,,,,,nasıl da birmiş meğer hasretler,,,,,,nasıl da mecburmuşuz,sevmeye sevilmeye,,,,,sevmeye sevilmeye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Son günlerde gülbenden bu şarkıyı çok dinliyorum sanki bizim için yazılmış bizim için yazmış mazhar.kızlar şiir gibi yazacaktım ama beceremedim idare edin içimden paylaşmak geldi.bu oyununh değişmesi dileğiyle.sevgiyle kalıni

sağol canım ellerine sağlık. böylede çok güzel olmuş.

ben de ilk çıktığından beri candan erçetin melek şarkısını çok severim. hani hoş geldin melek - sefalar getirdin - ya gelmeseydin - yetişemeseydin - beni bulamasaydın - ne yapardım - yarım kalırdım melek -biliyorum sen bir meleksin - seni sevmem için gönderildin - biliyorum sen bir meleksin - son demlerimde çıkageldin
olursa bir cocuğum tam bana göre olacak. inşş yarım kalmam opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

:))))) bu şarkı ilk çıktığında aklıma hep eşim gelirdi. Ama şimdi direk bebek geliyor. Ve düşünüyorumda tam bize uygun bir şarkı. ya gelmeseydin, yetişemeseydin kısmı özellikle

ınşallah hepimiz o meleklere kavuşuruz

Ayyyyyyyyyy kızlar çok nostalji takılmışsınız
ağlıcam şimdi hepside çok duygusallll
yapmayın lütfennn.
son demlerimizde bizde kavuşacağız kızlar allahın izniyleee

Karemelcim histeroskopi devam eden sebebsiz düşükler olduğunda en çok tavsiye ediliyor ve histeros kopi çekilirken hiç bişey olmasa bile rahim o ilaçlı suyla temizlenmiş oluyor birde dr rahme çizik atıyor emriyonun kolayca tutunup düşmemesi için, dolayısıyla hist çekiminin arkasın çok fazla kişi hemen hamil kalıyor çoğu tüp bebeğe bile gerek kalmadan oluyor.

bu nedenle ben ısrarla dr sölemeni ve yaptırmanı tavsiye ederim
hiçbişey kaybetmessin hem rahim temizlenmiş oluyor. sadece 500 tl kaybedersin canımmm
değer yaniiiiiiiiiiiiii

Günaydınnnnnnnnnnnnnn genç kızlarrrrrrrrrr

nerelerdesiniz
dün akuya gittim vüct ölçümü yapıldı

bu günde 12.15 te 1. seansım var 12 seans yeterliymiş
dr dünkü ölçümde gördü bilgisayar ekranında vücut resmi çıkıyor ve
orada rahatsız bölgeler organlar gözüküyor
benim sitres hat safada gözüktü dibe vurmak üzereymiş
bu şekeilde zaten tüp bebek tutması imkansız gibi bişey dedi
biz bunu tedavi edicez dedi birde rahimin kanlanmasını kalınlaşmasını sağlayacak.
dolayısıyla bebek tutunacak bırakmayacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah serappty moralli gördüm seni maşallah hep böyle ol emi.
ben hala regl olmadım kızlar bugün 5 oldu yarına kadar böyle devam edersem yarın test yapcam çıkmassa yine doktora gitmeyi planlıyorum artık napim. dua edin bana dularınıza ihtiyacım var.

bu arada benim reglim hep düzenlidir 28 de olurum. son üç yılda en fazla iki defa 4,gün gecikmeli olduydum. ilk kez beşinci gün oldu.

inşallah beklediğimiz şeydir geç döllenme olduysa testte gözükmeyebilir. bekleme git kan testi yaptır hadiiiii ama

bu arada benim reglim hep düzenlidir 28 de olurum. son üç yılda en fazla iki defa 4,gün gecikmeli olduydum. ilk kez beşinci gün oldu.

Canım niye bekliyorsun ki yarına kadar, yaptır şu kan testini, inşallah güzel bir sonuç çıkar. Ağustos ayımızın güzel sürprizi sen olursun inşallah.

alabama beta hcg yaptırsana.kurtulmuş olursun stresten.onda kesin belli olur.sen de rahat edrsin

yapcam yarın kızlar bugün işi bıkakamıyorum kocamla kardeşim dışardalar ancak onlar geldikten sonra çıkabilirim. bide bugünü de atlatayım diyorum yarın yaptırayım. gidip kan vercem akşamına regl olcam diye korkuyorum çünkü hep öyle oluyo

sen de haklısın bende de hep öyle olurdu idrar testlerinde. ama 1 tane daha idrar testi yapabilirsin 4-5 gün geçtikten sonra perdiktor gibi iyi bir testte varsa kesin çıkıyor zaten. yoksa da 1-2 gün daha bekle öyle git. bazen vücudun atabileceği bir kist falan oluyor o da geçiktiriyor veya sinir stres işte yaşlada da ilgisi yok herkese oluyor arada. tabii umarım bir bebektir

inşallah canım inşallah emeklerin boşa cıkmayacak opuyorumnanaktan

benim ilk hamileliğmde ilk 1 hafta idrar testinde çıkmamıştı 15 günde çıkmıştı bu yüzden çok ta fazla güvenme testlere sen beta hcg ye baktır canım. hadi inşallah

kızlar ben 67 liyim. 42 oldum 43 den gün alıyorum. 42 diyorum doğrusu bu. yani şimdi 41 mi diyeceğiz yoksa :1shok:delikafadulden

Kızlar,

Herkese merhabalar.

Aramıza yeni katılanlar var. Onlara da hoşgeldin diyorum. Defne'ciğim çok güzel yazmış yaşadıklarını. Gerçekten çok sıkıntı çekti ve onun sıkıntısını hepimiz birlikte paylaştık. Allah'a çok şükür artık bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Ben de öyle.

İnanıyorum ki, hepiniz bu özel ve güzel duyguyu yaşayacaksınız. Yeter ki karamsarlığa kapılmayın. Hepiniz için dua ediyorum. Biliyorum ki sizler de güzel yavrularınızı kucaklarınıza alacaksınız. Hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

Bu arada benim bebek sağlıklı maşallah. Umarım sonuna kadar öyle devam eder. Yalnız dün doktordaydım. Normalde benim kan değerlerim süperdir. Hamilelik nedeniyle çok kötü düşmüş. Haliyle bebek benim depoyu bitirmiş.:))) Doktor kan ilacı ve vitamin verdi. Vitamin kazık gibi bir hap, kan ilacı derse, ufak bir şişe içinde tentirdiyot gibi iğrenç ötesi bir şey. Iyyy mecbur içiyorum. Gerçi, hepimiz nelere katlandık. O acı ilacı da seve seve içiyorum elbette.

Epeydir okuyamadım pek çok sayfayı. Ama az önce Herada'nın başlattığı yaş meselesi olayına çok güldüm. Allah iyiliğini versin Hereda. Bu yaş meselesi nedense hep, polemik konusu olur.

Ama kesinlikle doğru olan zaten bitirdiğin yaşı söylemektir. Tamamlanmamış yaş söylenmez, çünkü zaten tamamlanmamış. Dolayısıyla adaşım Deniz Bulut lütfen kafan karışmasın. Evet 67 doğumlu isen 42 yaşını bitirdiğin için 42 yaşındayım demelisin. Ama 43'ten gün alıyorsun. Yani doğru biliyorsun.

Neyse hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Alabama sağol canım inşallah canımmmmmm
hadi belkide hamilesinnnnnnnnn
genç kızlar topiğimizin ilk hamilesisindirrrr belkideeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…