- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Kızlar birşey soracağım bebek için uğraşıyoruz haliyle düşükler, bebek ölümleri yaşadık kürtaj olduk.
Sizlerden histeroskopi istendi mi ?
Kendi doktorum hiç böyle birşey istemedi, görüş için gittiğim başka bir doktorda size rahim filmine bile gerek yok çünkü kendiniz hamile kalıyorsunuz tüpler açık dedi.
Şimdi tüpler açıkta, rahim ne durumda yapışıkmı vs ultrasonla anlaşılıyor mu ?
Benim adet azalması ilk kürtaj sonrasına denk geldi ama yine hamile kaldım hiç bir doktor istemezken yaptıracağım diye ortaya çıkmak ne derece doğru acaba ?
tam ortasındayım yağmurun,,,,,,,karın`, soğuğun ortasındayım,,,,,nasıl da paylaşıyor insan ne isterse,,,,,,nasıl da birmiş meğer hasretler,,,,,,,nasıl da mecburmuşuz sabretmeye,,,,,,,sevmeye öğrenmeye,,,,,,tam ortasındayım yolun,,,,,koşunun ortasındayım,,,,,tam varıyorum ki hedefe, bir yenisi başlıyor,,,,,,,bu oyun hep aynı ,değişmiyor,,,,,,halaa devam halaa figan,,,,,,hem de bile bile,,,,,,nasıl da paylaşıyor insan ne isterse,,,,,nasıl da birmiş meğer hasretler,,,,,,nasıl da mecburmuşuz,sevmeye sevilmeye,,,,,sevmeye sevilmeye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Son günlerde gülbenden bu şarkıyı çok dinliyorum sanki bizim için yazılmış bizim için yazmış mazhar.kızlar şiir gibi yazacaktım ama beceremedim idare edin içimden paylaşmak geldi.bu oyununh değişmesi dileğiyle.sevgiyle kalıni
ben de ilk çıktığından beri candan erçetin melek şarkısını çok severim. hani hoş geldin melek - sefalar getirdin - ya gelmeseydin - yetişemeseydin - beni bulamasaydın - ne yapardım - yarım kalırdım melek -biliyorum sen bir meleksin - seni sevmem için gönderildin - biliyorum sen bir meleksin - son demlerimde çıkageldin
olursa bir cocuğum tam bana göre olacak. inşş yarım kalmam opuyorumnanaktan
bu arada benim reglim hep düzenlidir 28 de olurum. son üç yılda en fazla iki defa 4,gün gecikmeli olduydum. ilk kez beşinci gün oldu.
inşallah serappty moralli gördüm seni maşallah hep böyle ol emi.
ben hala regl olmadım kızlar bugün 5 oldu yarına kadar böyle devam edersem yarın test yapcam çıkmassa yine doktora gitmeyi planlıyorum artık napim. dua edin bana dularınıza ihtiyacım var.
yapcam yarın kızlar bugün işi bıkakamıyorum kocamla kardeşim dışardalar ancak onlar geldikten sonra çıkabilirim. bide bugünü de atlatayım diyorum yarın yaptırayım. gidip kan vercem akşamına regl olcam diye korkuyorum çünkü hep öyle oluyo
Günaydınnnnnnnnnnnnnn genç kızlarrrrrrrrrr
nerelerdesiniz
dün akuya gittim vüct ölçümü yapıldı
bu günde 12.15 te 1. seansım var 12 seans yeterliymiş
dr dünkü ölçümde gördü bilgisayar ekranında vücut resmi çıkıyor ve
orada rahatsız bölgeler organlar gözüküyor
benim sitres hat safada gözüktü dibe vurmak üzereymiş
bu şekeilde zaten tüp bebek tutması imkansız gibi bişey dedi
biz bunu tedavi edicez dedi birde rahimin kanlanmasını kalınlaşmasını sağlayacak.
dolayısıyla bebek tutunacak bırakmayacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yapcam yarın kızlar bugün işi bıkakamıyorum kocamla kardeşim dışardalar ancak onlar geldikten sonra çıkabilirim. bide bugünü de atlatayım diyorum yarın yaptırayım. gidip kan vercem akşamına regl olcam diye korkuyorum çünkü hep öyle oluyo
kızlar ben 67 liyim. 42 oldum 43 den gün alıyorum. 42 diyorum doğrusu bu. yani şimdi 41 mi diyeceğiz yoksa :1shok:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?