- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
merhaba deniz memorial da lk görüşme ücretlimiben şu an araştırmadayım .yeni bir tedavi konusunda. peki maliyet nedir sende.yani ilaçların ne tutacak dr a verdiğin ücret yani tp tedavisini ne kadara uyguluyorlar kişiye göre değişiyormu tedavi protokolu. doktorların tutumu nasıl.bir bakıma normal tedaviye bir ay önceden başlanmış oluyor anladığım kadarıyla.dai hayırlısı .h.inşALLLH OLUR DA BİZİ DE CESARETLENDİRİRSİN.hoşçakal.sevgiyle kal.
merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun belki hatırlarsınız geçen ay ilk defa aşılama denemiştik tutmamıştı. 28.gün de regl oluyorum. ama geçen ay erkenden hiç umutlanmaya zaman kalmadan 27.gün çat kartı yedim. neyse dün regl olmam gerekiyordu dün 28.günümdü. henüz regl olmadım. fazla da ümitlenmiyorum çünkü 4 gün geçikme yaşadım daha önce. içimdende acaba mı diyorum. normal yolla hamile kalırsam zil takıp oynarım heralde :)
evet denızcım aynen benımde oyleydı hatta ınanamadım bır oncekı aylarda en az 8-9 ken bırden 5 e falan dustudefne ciğim. bu aykı yumurta sayım ve birinin önde gitmesi canımı sıkıyor ama bu yaşlarda tek denemede olmuyor işte. her deneme ayrı stres ama işte tüp olmadı aşılama denemek lazım bırakmadan onu anladım. sonra o kadar uğraş sinir bozukluğu bakıyorsun kendi gelmiş hoş gelmiş opuyorumnanaktanbir de 42 olmayıp 40 olsaydım daha da rahat olacaktım ama 44 olmaktan iyidir değil mi yerimseniben bu tedaviyi uygulayan bir dr daha buldum olabiliyor demek. 2 yumurta döllendiği ay senin de folikül sayın 5 civarı mıydı? herşeye rağmen doktorlar da diyor halen normal yolla da olma şansınız var diye düşük de olsa. olacak inşallah bir şekilde. sadece artık durmak yok yola devam. kaydirigubbakcemile5 senin hamileliğin de zor geçti seni üzdü ama az kaldı yakında kucağına alacaksın inşallah:CüvCüv:
çok haklısın defneciğim, maalesef öyle... ben ve oğlum iyiyiz çok şükür, bir sıkıntımız yok, günler geçtikçe kavuşma heyecanı artıyor, buna ek olarak ben bir bebekle nasıl başa çıkacağım korkusu da başladı ama yine de güzel bir duygu :) sen nasılsın? hamileliğin nasıl gidiyor? kaç haftalık oldun? bu arada geçmiş olsun, kayınvalidenin durumu ağır mı? acil şifalar diliyorum canım :)denizicm bende seni merak ediyordum..oglusun ve senin sagligin yerinde olsun onemli olan bu:)evet eslerimizle ilgili sorunlar heleki bu zor yolculugumuzda bizi cok yipratiyor ama bebeklerimiz iyi olsun da bizler diger sorunlarida tolere ederiz..benimde cok problemlerim var hic sorma..sanki dunyanin tum yuku omuzumda gibi..esimin annesi kanser bulgusuyla hast yatti ..zaten esime cok tutkundu..bizim yasadiigmiz sehre geldi burada hast yatti..esim gece gunduz yaninda herseyi ben kendim cozumluyorum..aksam geldiginde hemen uyuyor zaten..bir yandan hamilelik bir yandan ecz stresi geri kalan ne varsa tum hazirliklar problemler bendegittikce daha agirlasmaya basladim cabuk yoruluyorum..ama sunu anladim erkekler gercekten bir hayat arkadasi:)yani mecazi anlamdan ote gercek...tum yuk bizlerde...
canim ayni seyi ben yasadim yazin 10 folikul varken hist gecirdim ve bir ay sonra tup bebek icin gorusmeye gittigimizde 5-6 tane vardisonra kisa protokold3e sadece tek yumurta gelisti ve doktorum gayet asabi(sanki benim sucum)bu tedaviyi kesiyorum diye cikti odadan!!!!o gunu hayatim boyunca unutmam..tum yol boyunca agladim durdum..sonra acibademe gitttim cem bey son derece olumlu bana moral verdi ve suan sana uygulanan protokolle tedaviye basladik..ne yazikki 2 tane yumurtam oldu ama dollendi transfer yapildi...tabi sonuc negatif oldu ama zaten en fazla 3 yumurta transfer ediliyor diye dusundum son derecede olumluydum...yani tek ymurta ibile hamile kalmamiza yeter moralini bozma..sonra biliyorsun negatif tup ardindaki ay spontan hamile kaldim yani minik mucizemin hikayesi bu:)allah hepimize coocuklairmizi saglikla kucakladigimiz gunleri gostersin..yas konusuna hic takilmayin...yapilan istatistikler tedavi icin basvuran kadinlar toplulugunu iceriyor...kayitlara gecmemis ileri yasta kendilginden hamile kalan okadar cok kadin varki...:)
hemen bir test yap canım, neden kendiliğinden olmasın ki? güzel haberini bekliyoruz canım :)merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun belki hatırlarsınız geçen ay ilk defa aşılama denemiştik tutmamıştı. 28.gün de regl oluyorum. ama geçen ay erkenden hiç umutlanmaya zaman kalmadan 27.gün çat kartı yedim. neyse dün regl olmam gerekiyordu dün 28.günümdü. henüz regl olmadım. fazla da ümitlenmiyorum çünkü 4 gün geçikme yaşadım daha önce. içimdende acaba mı diyorum. normal yolla hamile kalırsam zil takıp oynarım heralde :)
silik çizgi görmek için mikroskopla baktım ama nafile sengözlerimebaksanab kafamçokkarıştıfisfisfis
silik çizgi görmek için mikroskopla baktım ama nafile sengözlerimebaksanab kafamçokkarıştıfisfisfis
vınn vınnn vınnn süpersiniz kızlar yıkılmak yok direnişe devam. son yumurta kalana kadarrrrrrr
Kızlar birşey soracağım bebek için uğraşıyoruz haliyle düşükler, bebek ölümleri yaşadık kürtaj olduk.
Sizlerden histeroskopi istendi mi ?
Kendi doktorum hiç böyle birşey istemedi, görüş için gittiğim başka bir doktorda size rahim filmine bile gerek yok çünkü kendiniz hamile kalıyorsunuz tüpler açık dedi.
Şimdi tüpler açıkta, rahim ne durumda yapışıkmı vs ultrasonla anlaşılıyor mu ?
Benim adet azalması ilk kürtaj sonrasına denk geldi ama yine hamile kaldım hiç bir doktor istemezken yaptıracağım diye ortaya çıkmak ne derece doğru acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?