inşallah canım inşallah emeklerin boşa cıkmayacak opuyorumnanaktan
Kızlar,
Herkese merhabalar.
Aramıza yeni katılanlar var. Onlara da hoşgeldin diyorum. Defne'ciğim çok güzel yazmış yaşadıklarını. Gerçekten çok sıkıntı çekti ve onun sıkıntısını hepimiz birlikte paylaştık. Allah'a çok şükür artık bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.Ben de öyle.
İnanıyorum ki, hepiniz bu özel ve güzel duyguyu yaşayacaksınız. Yeter ki karamsarlığa kapılmayın. Hepiniz için dua ediyorum. Biliyorum ki sizler de güzel yavrularınızı kucaklarınıza alacaksınız. Hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
Bu arada benim bebek sağlıklı maşallah. Umarım sonuna kadar öyle devam eder. Yalnız dün doktordaydım. Normalde benim kan değerlerim süperdir. Hamilelik nedeniyle çok kötü düşmüş. Haliyle bebek benim depoyu bitirmiş.:))) Doktor kan ilacı ve vitamin verdi. Vitamin kazık gibi bir hap, kan ilacı derse, ufak bir şişe içinde tentirdiyot gibi iğrenç ötesi bir şey. Iyyy mecbur içiyorum. Gerçi, hepimiz nelere katlandık. O acı ilacı da seve seve içiyorum elbette.
Epeydir okuyamadım pek çok sayfayı. Ama az önce Herada'nın başlattığı yaş meselesi olayına çok güldüm. Allah iyiliğini versin Hereda. Bu yaş meselesi nedense hep, polemik konusu olur.
Ama kesinlikle doğru olan zaten bitirdiğin yaşı söylemektir. Tamamlanmamış yaş söylenmez, çünkü zaten tamamlanmamış. Dolayısıyla adaşım Deniz Bulut lütfen kafan karışmasın. Evet 67 doğumlu isen 42 yaşını bitirdiğin için 42 yaşındayım demelisin. Ama 43'ten gün alıyorsun. Yani doğru biliyorsun.
Neyse hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar,
Herkese merhabalar.
Aramıza yeni katılanlar var. Onlara da hoşgeldin diyorum. Defne'ciğim çok güzel yazmış yaşadıklarını. Gerçekten çok sıkıntı çekti ve onun sıkıntısını hepimiz birlikte paylaştık. Allah'a çok şükür artık bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.Ben de öyle.
İnanıyorum ki, hepiniz bu özel ve güzel duyguyu yaşayacaksınız. Yeter ki karamsarlığa kapılmayın. Hepiniz için dua ediyorum. Biliyorum ki sizler de güzel yavrularınızı kucaklarınıza alacaksınız. Hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
Bu arada benim bebek sağlıklı maşallah. Umarım sonuna kadar öyle devam eder. Yalnız dün doktordaydım. Normalde benim kan değerlerim süperdir. Hamilelik nedeniyle çok kötü düşmüş. Haliyle bebek benim depoyu bitirmiş.:))) Doktor kan ilacı ve vitamin verdi. Vitamin kazık gibi bir hap, kan ilacı derse, ufak bir şişe içinde tentirdiyot gibi iğrenç ötesi bir şey. Iyyy mecbur içiyorum. Gerçi, hepimiz nelere katlandık. O acı ilacı da seve seve içiyorum elbette.
Epeydir okuyamadım pek çok sayfayı. Ama az önce Herada'nın başlattığı yaş meselesi olayına çok güldüm. Allah iyiliğini versin Hereda. Bu yaş meselesi nedense hep, polemik konusu olur.
Ama kesinlikle doğru olan zaten bitirdiğin yaşı söylemektir. Tamamlanmamış yaş söylenmez, çünkü zaten tamamlanmamış. Dolayısıyla adaşım Deniz Bulut lütfen kafan karışmasın. Evet 67 doğumlu isen 42 yaşını bitirdiğin için 42 yaşındayım demelisin. Ama 43'ten gün alıyorsun. Yani doğru biliyorsun.
Neyse hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bebişinin iyi olması süper :lepi: sen de ne yapalım içeceksin o ilaçları senin de dediğin gibi neler neler kullanmadık ki yeterki ucunda bebeğini sağlıkla ( tabii hem senin sağlığınla hem bebişin ) almak olsun vereliniortak
yaa ben 25 im demek istiyorum olmaz mı ki? delikafadulden
Kızlar,
Herkese merhabalar.
günaydın herkese. benim pazartesi randevum yarına alındı. 1 gün erken adet oldum. offf inşallah yumurtaları durumları falan daha iyi görür bu sefer kullandığım ilaçlarla. 1 önde giden az sayıda folikül vardı barı büyüklükleri birbirini yakalamış olsa
kızlar ne sorcam mesela başta toplam 5 folikül gözüküyorsa bu sayı kullanılan ilaçlarla daha artabilir mi yoksa en iyi durumda en fazla 5 tane mi gelişir ? fisfisfisbunlara takılmamam gerek ama elimde değil. rabbim hayırlı tedaviler ve sonuçlar versin inşşş
Canım hayırlı uğurlu olsun tedavin. Tedaviyle folikül sayısı birkaç tane artabiliyor diye biliyorum, neticede ilk ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olanlar ilaçlarla gelişebiliyor. Ne olur stres yapmamaya çalış, stresle ve kafaya takmak keşke bize çözüm getirse. Bunu hem sana hem kendime yazıyorum. Şu bekleme döneminde ne tüp ne de aşılama döneminde hissetmediğim kadar gergin, mutsuz ve stres doluyum. Ancak içten içe biliyorum ki hala umudumuz var, imkansızı denemiyoruz.
Hep demez miyiz sayıya takılmayalım diye. Mühim olan kaç tane olursa olsun sağlıkla büyüyebilmesi, güzelce döllenmesi. Lütfen moralli olmaya çalış. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
alabama canim insallah guzel haberler verirsin bize:)merakla bekliyoruzzzinşallah serappty moralli gördüm seni maşallah hep böyle ol emi.
ben hala regl olmadım kızlar bugün 5 oldu yarına kadar böyle devam edersem yarın test yapcam çıkmassa yine doktora gitmeyi planlıyorum artık napim. dua edin bana dularınıza ihtiyacım var.
denizkarayurtcum canim sagolasin beni anladigin icin:)halada endiselerim devam ediyor..zaten hamileligin hergunu kritik degilmi..dun doktordaydik bu hafta tuhaf kasik agrilairm vardi dun nst ye bagladi doktor cok sukur sanci cikmadi..sen giriyormusun canim nst ye?bu zamanlar yani 27. haft dan sonra erken dogum belirtileri olabiliyormus...onumde 2.5 ay gibi var ama inan hergunu benim icin biryil gibi...dun bir ark dogum yapti bebegin resmini gorunce bu isin inanilmaz bir mucize oldugunu birkere daha anladim:)allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi:)Kızlar,
Herkese merhabalar.
canim merhaba evet ben tup denememde 5 toz 2 su yapmistim gerci yasin cok cok genc ama ..fsh cok artmis?onu duusrmek icin hayit tohumu incir vb kurler var onlardan denesene?insallah tedavin guzel sonuc verir canimkızlar igne dozunu 5 toz 2 su yapmıs olan varmı
ben 5 gün femara 3gün igne (1toz1su)kullandım yumurta olusmadı
simdide dr 4günlük igne verdi(5 toz 2 su)
25 yasındayım yumurtalık rezervim az ve yumurtamkalıtesiz
fsh 30
aranızda benimle aynı durumda olan varsa bana yol gostersin lüütfen
denizbulutcum benim sonradan sayida hic artis olmamisti..zaten 5 taneden biri ielri gitti zarzor ikincisi onu yakaladi..insallah sende cok cok daha iyi olur canim...tedavin hayirli olsun:)günaydın herkese. benim pazartesi randevum yarına alındı. 1 gün erken adet oldum. offf inşallah yumurtaları durumları falan daha iyi görür bu sefer kullandığım ilaçlarla. 1 önde giden az sayıda folikül vardı barı büyüklükleri birbirini yakalamış olsa
kızlar ne sorcam mesela başta toplam 5 folikül gözüküyorsa bu sayı kullanılan ilaçlarla daha artabilir mi yoksa en iyi durumda en fazla 5 tane mi gelişir ? fisfisfisbunlara takılmamam gerek ama elimde değil. rabbim hayırlı tedaviler ve sonuçlar versin inşşş
günaydın herkese. benim pazartesi randevum yarına alındı. 1 gün erken adet oldum. offf inşallah yumurtaları durumları falan daha iyi görür bu sefer kullandığım ilaçlarla. 1 önde giden az sayıda folikül vardı barı büyüklükleri birbirini yakalamış olsa
denizbulutcum benim sonradan sayida hic artis olmamisti..zaten 5 taneden biri ielri gitti zarzor ikincisi onu yakaladi..insallah sende cok cok daha iyi olur canim...tedavin hayirli olsun:)
Hoşbulduk deniz karayurtcummmm
bende üye değilken sizin bu topikteki uğraşlarınızı hep okudummmm
ve siz ödülünüzü aldınız maşallahhhh diyorum bütün hamişlere defne, rüzgar deniz
hepinizi tebrik ediyorummmm allah kucağınıza da almayı nasip etsinnnn
şimdi bizde aynı şekilde uğraşıyoruzzzzzz inşallah başarıcazzzzzzzzz
dimi kızlarrrrrrrrrrrrrr bütün ödevleri tam olarak yapmaya çalışıyoruz
sınıfıda geçeriz inşallahhhhhhhh
canım bebişinin iyi olması süper :lepi: sen de ne yapalım içeceksin o ilaçları senin de dediğin gibi neler neler kullanmadık ki yeterki ucunda bebeğini sağlıkla ( tabii hem senin sağlığınla hem bebişin ) almak olsun vereliniortak
yaa ben 25 im demek istiyorum olmaz mı ki? delikafadulden
hoşbulduk denizkarayurt ben de bu forumu bulduktan sonra başından sonuna kadarokudum .hepinizin acısına sevincine ortak oldum.bebeğinin sağlığının iyi olduğuna sevindim.ayrıca haMİLE KALIP TA haalaaaburaya devam etmen de büyük incelik.bu forum da birkaç denize rastladığım için hangi konunun kime ait olduğunu karıştırabilrimsonuçta hepimiz biriz.bebeğin ne kadarlık.sağlıkla gelmesini dilerim hoşçakal. sevgiyle kal.
Deniz Karayurt'çum,
İlaçlar konusunda Allah yardımcın olsun. Bildiğim kadarıyla, vitamin, demir eksikliği her hamilelikte yaşanabilecek şeyler, eminim . işlevlerini görecektir. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. Hamileliğinin tadını çıkar arkadaşım, Allah kolaylıklar versin
denizkarayurtcum canim sagolasin beni anladigin icin:)halada endiselerim devam ediyor..zaten hamileligin hergunu kritik degilmi..dun doktordaydik bu hafta tuhaf kasik agrilairm vardi dun nst ye bagladi doktor cok sukur sanci cikmadi..sen giriyormusun canim nst ye?bu zamanlar yani 27. haft dan sonra erken dogum belirtileri olabiliyormus...onumde 2.5 ay gibi var ama inan hergunu benim icin biryil gibi...dun bir ark dogum yapti bebegin resmini gorunce bu isin inanilmaz bir mucize oldugunu birkere daha anladim:)allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi:)
QUOTE]
Defne'ciğim,
Az önce Deniz Bulut'a da yazmıştım. Kesinlikle endişelerini çok çok çok iyi anlıyorum hem de. Hani, hatırlıyor musun 3 aylıkken filan şiddetli bir kanamam olmuştu. O zaman çok ağlamış ve üzülmüştüm kaybedeceğim diye. İnan tüpten negatif sonuç alsaydım, o zamanlar o kadar kafama takmıyordum. Yani dediğim gibi karnında bir can taşıdığını ve bunu kaybedebilme ihtimalini yaşamak çok ürkütücü. Aynı çileyi sende çekmiştin. Hamile olduğunu öğrenmiş, ardından da kanama olmuştu. Çok acı bir yazı yazmıştın topicte. "Sevincim bir kaç günlükmüş galiba "diye. Hala tüylerim diken diken oluyor bu sözlerine. Sana çok dua etmiştim herşey yolunda gitsin diye. O zamana kadar hiç yüzünü görmediğim bir insana bu kadar dua edeceğimi düşünmezdim. Dualar zaten herkese gönülden edilince anlamlı. Hala da ediyorum bütün sevdiğim ardaşlarıma. Bu topicteki eski ve yeni bütüüüün arkadaşlarıma.
Allah hepimize yardımcı olsun. Hem bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza, hem de kucağına almayı bekleyenlere.
Benimki 24 hafta 6 günlük oldu Defne'ciğim. O yüzden henüz nst'ye girmedim. Çarşamba günü doktordaydım. Tetanoz aşısı, şeker yüklemesi, kan idrar tahlili filan yapıldı. Sancıların endişelendirmesi çok normal. Çünkü olağan bir sancı mı yorgunluk ya da üşütme gibi, ya da doğum sancısı mı anlamak kolay değil. Neyse sonucun iyi olmasına çok sevindim.
Bu arada evet bu olay kesinlikle ve kesinle çok büyük bir mucize. Yalnız biliyorsun ben balık burcuyum zaten ota boka ağlardım. Ama şimdi inanamazsın. Tuz, karabiber, çorap dense hüngür hüngür iki saat susturamıyor kimse beni. Bu kadar çok ağladığım ve kendimi zaptedemediğim için kendime çok kızyorum ama elimde değil. Of böyle işte Defne'ciğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?