38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hoşbulduk deniz karayurtcummmm
bende üye değilken sizin bu topikteki uğraşlarınızı hep okudummmm
ve siz ödülünüzü aldınız maşallahhhh diyorum bütün hamişlere defne, rüzgar deniz
hepinizi tebrik ediyorummmm allah kucağınıza da almayı nasip etsinnnn

şimdi bizde aynı şekilde uğraşıyoruzzzzzz inşallah başarıcazzzzzzzzz
dimi kızlarrrrrrrrrrrrrr bütün ödevleri tam olarak yapmaya çalışıyoruz
sınıfıda geçeriz inşallahhhhhhhh

kızlar igne dozunu 5 toz 2 su yapmıs olan varmı
ben 5 gün femara 3gün igne (1toz1su)kullandım yumurta olusmadı
simdide dr 4günlük igne verdi(5 toz 2 su)
25 yasındayım yumurtalık rezervim az ve yumurtamkalıtesiz
fsh 30
aranızda benimle aynı durumda olan varsa bana yol gostersin lüütfen

canım bebişinin iyi olması süper :lepi: sen de ne yapalım içeceksin o ilaçları senin de dediğin gibi neler neler kullanmadık ki yeterki ucunda bebeğini sağlıkla ( tabii hem senin sağlığınla hem bebişin ) almak olsun vereliniortak

yaa ben 25 im demek istiyorum olmaz mı ki? delikafadulden

olur olur bal gibi de olur canım zaten insan hissettiği yaştadır kimlikteki yaş biyolojik yaşımız.yeter ki gönlün yaşlanmasın.hoşçakal

hoşbulduk denizkarayurt ben de bu forumu bulduktan sonra başından sonuna kadarokudum .hepinizin acısına sevincine ortak oldum.bebeğinin sağlığının iyi olduğuna sevindim.ayrıca haMİLE KALIP TA haalaaaburaya devam etmen de büyük incelik.bu forum da birkaç denize rastladığım için hangi konunun kime ait olduğunu karıştırabilrimsonuçta hepimiz biriz.bebeğin ne kadarlık.sağlıkla gelmesini dilerim hoşçakal. sevgiyle kal.

günaydın herkese. benim pazartesi randevum yarına alındı. 1 gün erken adet oldum. offf inşallah yumurtaları durumları falan daha iyi görür bu sefer kullandığım ilaçlarla. 1 önde giden az sayıda folikül vardı barı büyüklükleri birbirini yakalamış olsa

kızlar ne sorcam mesela başta toplam 5 folikül gözüküyorsa bu sayı kullanılan ilaçlarla daha artabilir mi yoksa en iyi durumda en fazla 5 tane mi gelişir ? fisfisfisbunlara takılmamam gerek ama elimde değil. rabbim hayırlı tedaviler ve sonuçlar versin inşşş

Canım hayırlı uğurlu olsun tedavin. Tedaviyle folikül sayısı birkaç tane artabiliyor diye biliyorum, neticede ilk ultrasonda görünmeyecek kadar küçük olanlar ilaçlarla gelişebiliyor. Ne olur stres yapmamaya çalış, stresle ve kafaya takmak keşke bize çözüm getirse. Bunu hem sana hem kendime yazıyorum. Şu bekleme döneminde ne tüp ne de aşılama döneminde hissetmediğim kadar gergin, mutsuz ve stres doluyum. Ancak içten içe biliyorum ki hala umudumuz var, imkansızı denemiyoruz.

Hep demez miyiz sayıya takılmayalım diye. Mühim olan kaç tane olursa olsun sağlıkla büyüyebilmesi, güzelce döllenmesi. Lütfen moralli olmaya çalış. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Deniz Karayurt'çum,

ılaçlar konusunda Allah yardımcın olsun. Bildiğim kadarıyla, vitamin, demir eksikliği her hamilelikte yaşanabilecek şeyler, eminim . işlevlerini görecektir. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. Hamileliğinin tadını çıkar arkadaşım, Allah kolaylıklar versin

canım çok haklısın hep diyorum stres yapma olacaksa da olmaz takmamaya çalış sonunda taksan da takmasan da herşey olacağına varıyor. ama hiç aklımdan çıkmıyor ki of yani laelaelaelaelaetamam doğurganlık yaşla azalıyor ama biraz da bünye meselesi. 4 yumurtası gelişip hepsi kaliteli döllenip transferde tutunanlar var. hatta durum ümitsiz olduğu için aşılamaya çevrilmeyen 1-2 yumurtası gelişen ve bununla hamile kalanlar var. biliyorum ama takıyorum işte :1no2: hani derler ya gerçekten rabbim yar ve yardımcım olsun.
bana dediğin senin için de geçerli. çok düşünmemeye çalış. tedaviye kadar bu aralığı diğer çalışmalarla değerlendirmeye çalış bakarsın kendi gelir :dance:

alabama canim insallah guzel haberler verirsin bize:)merakla bekliyoruzzz

denizkarayurtcum canim sagolasin beni anladigin icin:)halada endiselerim devam ediyor..zaten hamileligin hergunu kritik degilmi..dun doktordaydik bu hafta tuhaf kasik agrilairm vardi dun nst ye bagladi doktor cok sukur sanci cikmadi..sen giriyormusun canim nst ye?bu zamanlar yani 27. haft dan sonra erken dogum belirtileri olabiliyormus...onumde 2.5 ay gibi var ama inan hergunu benim icin biryil gibi...dun bir ark dogum yapti bebegin resmini gorunce bu isin inanilmaz bir mucize oldugunu birkere daha anladim:)allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi:)

canim merhaba evet ben tup denememde 5 toz 2 su yapmistim gerci yasin cok cok genc ama ..fsh cok artmis?onu duusrmek icin hayit tohumu incir vb kurler var onlardan denesene?insallah tedavin guzel sonuc verir canim

denizbulutcum benim sonradan sayida hic artis olmamisti..zaten 5 taneden biri ielri gitti zarzor ikincisi onu yakaladi..insallah sende cok cok daha iyi olur canim...tedavin hayirli olsun:)

başta 5 olupta sonra ilaçlarla büyüyenler de olyor.dr un 5 dediği büyük olanlardır. küçükleri saymıyorlar çünkü.kaliteli yumurtalar belli bir güne kadar büyüyenler zaten.büyümeyenler geride kalan küçücükler maalesef işimize yaramıyor.son denememde benim 6 sol da 2 sağda vardı sağdakilerde 8 9 a kadar büyümüşlerdiama sonra büyüklükleri aynı kaldı dr onlar işimize yaramanz demişti 6 taneyle devam etmişti.sonuçta da 4 toplanmıştı.ne kadar çok yumurta o kadar şans anlıycağın denizcim .yumurtaların da şansın da bol olsun canım işin rast gitsin hakkında haıyrlısı neyse o olsun.hoşçakal sevgiyle kal.

canım transferde önce mutlaka dr undan e2 tahlilini istemeyi unutma ne kadar yüksek o kadar iyi.en az 4 00 olması lazım aferdersin yanlış yazdım yumurtalar toplanmadan iste .bu oran yumurtalarındoluluğu yani kalitesi ile ilgili bize bilgi veriyor.[deniz bulut'a]

erverdi sağol canım. şubattan beri fsh e2 bakılmadı benim. yarın onları da yaptırırım artık. demin internette okudum. adet 2. gün fsh 10 dan yüksek e2 nin 80 den az olması azalan over rezervi gösteriyormuş. fsh ı biliyordum da e2 yi de öğrendim.

selam herkese geçmişi okuyamadım önce yazayım sonra okurum. dün akşamüstü kart geldi kırmızı yı yedim sahadan atıldım. ümitli bekleyiş başka bahara kaldı. bugün saat ikide randevu aldım doktora gidiyorum. hayırlısı hepimiz için. napalım bir bekliyoduk böyle tüp yapar ikiyi üçü buluruz belki. herşeye rağmen hayat güzel. ama bende istiyorum vazgeçmeyeceğim. amaaa tüpde de olmassa emin değilim vazgeçebiliriim :)

alabama, hakkında hayırlısı olsun canım adet görmek değilde, gecikmesi kötü oluyor insan umutlanıyor ınşallah güzel haberler vereceğiz.

deniz bulut, tedavin hayırlı olsun inşallah güzel ve kaliteli yeterince yumurta toplanır.
zaten ihtiyacımız olan bir yumurta ve bir sperm değil mi ?

Kızlar , birde merak ettiğim bazı arkadaşlar , 20 yumurta toplandı 30 toplandı diye yazıyorlar. Normalde ilaçsız her ay 1 yumurta olmuyor mu ? Nasıl bu kadar çok oluyor ilacamı aşırı reaksiyon gösteriyor yumurtalar ama tahminim o kadar çokta normal değildir.

Bayram sonrası aşılama yaptıracağım ya en az 3-4 sefer yaptırayım değil mi ? Birde her ay mı yoksa bir dolu bir boşmu öneriniz nedir ?

karamel ciğim aşılama için doktorun karar versin ama 2-3 taneden fazlası gereksiz. zaten 1 aşılama 1000 lira civarına çıkıyor. 4 aşılama neredeyse 1 tüp bebek eder ( ilaç dahil yerlerde bu fiyat hatta komik umut un ilanı vardı 38 yaş üstü bayanlara ilaç dahil 3500 lira diye. herhalde hemen hiç ilaç kullanmayıp sonra da sizin yaşınız ileri o yüzden olmadı diyeceklerdir :roflol:) ayrıca her aşılama da ayrı bir stres. aynı tüp gibi kontrole gidiyorsun ve sonrası bekliyorsun. sadece daha az ilaç kullanıp bünyeyi daha az yoruyorsun. senin de hakkında hayırlısı olsun canım. inşşş 1. aşılamada bebeği kucağına alırsın kaydirigubbakcemile5

denizbulutcum benim sonradan sayida hic artis olmamisti..zaten 5 taneden biri ielri gitti zarzor ikincisi onu yakaladi..insallah sende cok cok daha iyi olur canim...tedavin hayirli olsun:)

defneciğim ama bu kadar kötü bir denemeden sonra seninki süpriz yapıp kendi gelmiş. yani olmaz diye birşey yok biz yaşlarda herşey olabiliyor rabbimin taktiri. inşallah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip eder

Serap'cığım sağolasın canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. İnşallah o ödülü en kısa zamanda hepiniz alacaksınız. Hem sizin bebekleriniz ne güzel 2010 doğumlu olacaklar. Allah hepinizin yüzünü güldürsün. Bu kadar emek ve çabalarınız inanıyorum ki mutlu sonla bitecek. Hayatta olmaz diye bir şey olmaz. Yeter ki çok isteyip, dua edip sabredelim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım adaşım,
Sağolasın. Bu zamana kadar çok sıkıntı çektik. Vay down sendromu, vay kistik hidroma, kanama vs. derken gerçekten Defne'ciğimin de dediği gibi şu andaki aşama mucize gibi. Allah sizleri de minik mucizelerinize kavuştursun.
Deniz'ciğim, valla ben de senin gibi hala kendimi 25'inde sanıyorum. Amaaaan boşver bizim 25'liklerden neyimiz eksik di mi ama: :jeyyar:

Erverdi merhaba hoşgeldin aramıza. Evet, haklısın ayrı sorunları aynı acıları ve sıkıntıları yaşadığımız için bunları ancak birbirirmizle paylaşabiliyoruz. Hani adamın biri damdan düşmüş de "Bana doktoru değil, damdan düşmüş birirni çağırın. Halimden ancak o anlar" demiş ya. İşte bizim ki de o hesap.
Samimi dileklerin için çok teşekkürler. Moniş hep söylerdi, "Hamile kalanlar hep siteyi terk ediyor" diye. Aslında bir anlamda çok haklı. Çünkü hamileler aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarına destek ve moral olmalı. Sağolsun Defne ve Rüzgar Deniz'de giriyor. Ki, Rüzgar da çok meşakkatli bir süreçten sonra hamile kaldı.
Evet, Deniz'leri bazen karıştırıyorlar. Ben en eski Deniz'im (Deniz Karayurt), diğer Rüzgar Deniz de hamile. Deniz Bulut'u zaten tanıyorsunuz. O da en kısa zamanda hamile kalacak. İşte böyle Deniz'lerin durumu.

Deniz'ciğim, öncelikle tedavin hayırlı uğurlu ve bol şanslı olsun. Sen de doktor ve hastane konusunda çok sıkıntı çekmiştin. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olur. Sonradan ilaçlarla gelişir mi pek bilmiyorum ama (Ben zaten biliyorsun tedavi sırasında da mal gibiyimdim. Hiç bir değerimi yumurtam kaç taneymiş filan bilmiyordum) Belki de çok fazla bilmemek en iyisi. Çünkü insan çok şey bildikçe kafaya da çok takıyor. Ben yumurta sayımı yumurta toplandığında bize verilen kağıtta gördüm sadece. Onun dışında tedavi boyunca hiç bilmiyordum. Yumurta toplandığında da 5 taneydi benimki. En büyük olan doktorların en umutlu olduğu boş yumurta çıktı. Diğer küçükler iyiymiş. Hatta bunu daha yeni öğrendim geçen gün doktorum söyledi. Benden pek umutları yokmuş. Hamile olmama benden çok onlar sevinmiş.
Yani uzattım ama Deniz'ciğim demek istediğim şey şu: Ben tedavi sırasında heeeç. Çok rahattım valla. Olacak mı olmayacak mı stresi yapmadım. Çok şükür hamileyim. Ama ben de hamile olduktan sonra kafayı yiyenler kervanına katıldım. Çünkü insan içinde bir canlının varlığını öğrenince çok daha tedirgin oluyor. Yok olan şey yok diye fazla üzülmüyordum: Ama var olanı kaybedebilme endişesi çok korkunç. Off uzattım ama durum böyle.

Herada'cığım,
Evet her hamilelikte kansızlık olabiliyor. Ama dediğim gibi ben normalde turp gibiydim. Çok kanlı canı hareketli. Amin. Sen nasılsın bu arada. Şimdiden tedavi hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…