evet deniz hemde nasıl zor geçecek neden böyle oluyor bilemiyor,
arkadaslar boyle bir durum yasayan varmı gec kalp atışı duyan nolur paylaşın bıraz moral olsun lütfenn
merhaba kızlar sabahtan gelmedim netleşmesini bekledim. önce iki yumurtanın biri döllendi biri anormal döllendi haberini aldım. bir tane cepte :) diğer ikisi için ilk aşamayı atladılar şimdi ikinci aşamada belli olacak öğleden sonra dediler. ve fakat onlarda ikinci aşamayı atlatamadılar. dolayısıyla ben tekyumurta ile yolculuğuma devam ediyorum. demekki hayırlı olan buymuş çünkü ben hep hayırlısını istedim. yarın transferimiz var allahın izniyle ve hayırlı bir evlat olacaksa sağlıkla gelecekse annesini babasını üzmeyecekse yarın kendisini davet edeceğim hadi hayırlısı. denizcim inşallah senin üç yumurtan da gelişir ve transferin gerçekleşir sana çok bol şans dilerim.
kızlar moralim düzeldi kücük yumurtalar da büyümüşler diğerlerine yetişmişler. 16-16,5-17-17,5-18-20 mm olmuşlar:dance: of ya kötü şeyler getirmiyorum aklıma bu sefer. en az 3 tanesi mükemmel döllenecek ve tutunacaklar geçen sefer kardeşlerinin yapamadığını yapacaklar inşşş :Saruboceq:
alabama ve nazeninden haber yok daha. inşş onların da güzel haberlerini alacağız kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar sabahtan gelmedim netleşmesini bekledim. önce iki yumurtanın biri döllendi biri anormal döllendi haberini aldım. bir tane cepte :) diğer ikisi için ilk aşamayı atladılar şimdi ikinci aşamada belli olacak öğleden sonra dediler. ve fakat onlarda ikinci aşamayı atlatamadılar. dolayısıyla ben tekyumurta ile yolculuğuma devam ediyorum. demekki hayırlı olan buymuş çünkü ben hep hayırlısını istedim. yarın transferimiz var allahın izniyle ve hayırlı bir evlat olacaksa sağlıkla gelecekse annesini babasını üzmeyecekse yarın kendisini davet edeceğim hadi hayırlısı. denizcim inşallah senin üç yumurtan da gelişir ve transferin gerçekleşir sana çok bol şans dilerim.
inşallah heredacım inşallah geç geliştiler ama geliştiler nihayet. bugün ultrasondan çıktığımda doktorumun da benim de ağzımız kulaklarımızdaydı. eşim bile ne oldu gülüyorsun sonunda dedi. inşallah sonu da güzel gelir :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2zemuszemus
evet deniz hemde nasıl zor geçecek neden böyle oluyor bilemiyor,
arkadaslar boyle bir durum yasayan varmı gec kalp atışı duyan nolur paylaşın bıraz moral olsun lütfenn
DENİZCİM COOOK sevındım gozunaydın hadı ınsallah bu sefer formumuzda herkes hamıle kalacak ınsallah:)kızlar moralim düzeldi kücük yumurtalar da büyümüşler diğerlerine yetişmişler. 16-16,5-17-17,5-18-20 mm olmuşlar:dance: of ya kötü şeyler getirmiyorum aklıma bu sefer. en az 3 tanesi mükemmel döllenecek ve tutunacaklar geçen sefer kardeşlerinin yapamadığını yapacaklar inşşş :Saruboceq:
alabama ve nazeninden haber yok daha. inşş onların da güzel haberlerini alacağız kaydirigubbakcemile5
nazenıncım hıc kendını uzme bak canım bazen us da cok net duyulmuyor gorulmuyor eger ustten us ıle bakılıyorsa bende gormemıstım sonra doktorum daha cok su ıcmemı soylemıstı hayal meyal gormustuk sonrakı hafta duyduk o yuzden korkma sakınarkadaşlar,
saolun dualarınız için geldim dr dan, embrio oluşmuş kalp atımıda gördüler ama duyamadık, dr yavaş gelişiyor olabilir dedi bu yüzden haftaya asıl bakalım ozaman dinletebilmeliyim dedi. ancak hesaplara göre 7+3 dedi ancak bana 2 agustosta transfer olmustu onlar 2 hafta oncesiden son adetten hesaplıyormuş , ozaman 7+3 e göre oldukça yavaş gelişme değil mi?
boyle olupta sonradan kalp atışı duyan varmı acaba? ben napim şimdi anlamadım. dr sabretcez bekleyeceğiz dedi. ama çok üüzldüm eve geldim ağladım benin bir öncekide böyle olmustu once hafifi vardı sonraki gidişte hiç duyulmadı.
arkadaşlar nolur yardım edin düzelme şansı olur mu? gene mi hayal kırıklığı yaşayacagım yoksa .. inanamıyorum ben bukadar çok istedikçe nedenn?
canım cok sevındım hepınıze dua edıyorummerhaba kızlar sabahtan gelmedim netleşmesini bekledim. önce iki yumurtanın biri döllendi biri anormal döllendi haberini aldım. bir tane cepte :) diğer ikisi için ilk aşamayı atladılar şimdi ikinci aşamada belli olacak öğleden sonra dediler. ve fakat onlarda ikinci aşamayı atlatamadılar. dolayısıyla ben tekyumurta ile yolculuğuma devam ediyorum. demekki hayırlı olan buymuş çünkü ben hep hayırlısını istedim. yarın transferimiz var allahın izniyle ve hayırlı bir evlat olacaksa sağlıkla gelecekse annesini babasını üzmeyecekse yarın kendisini davet edeceğim hadi hayırlısı. denizcim inşallah senin üç yumurtan da gelişir ve transferin gerçekleşir sana çok bol şans dilerim.
Defnecim,
henuz hamile cayini almadim,alinca sana icerigini yazarim ama hem odeme hemde doguma yardimci oldugu soyleniyor..Kramp bu zamanlarda cok goruluyor herhalde bende de oluyor arada.Bugun hastanedeydim cok sukur kizim 2 kg olmus:) artik doguma kadar 3 kg olur insallah yoksa kucuk bebege bakmak da zor yani...Benim dogum tarihimi 31 ekim diyor dr.lar ama tabi hanim efendiye bagli 2 hafta daha erken yada daha gec....
Alabama'cım,
İnanmak yolun yarısı bence. Ben hep yazıyorum ya, çok inanıyorum 2 hafta sonra senin ve Deniz'in güzel haberlerini alacağımıza. Çok doğru diyorsun, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebekler, Allah yardımcın olsun canım. Sevgiler,
Sonunda beklediğim gülümseme geldi işte. Haydi bakalım, iki haftaya inşallah kahkahalar atıcaz burada.
Canım ne olur stres yapma. Doktorların vardır bir bildiği. Ben 6+5'te duymuştum kalp atışını ve Deniz'in dediği doğru, 8. 9. haftada duyan var. Allah'a sığın ve hayırlısıya güzel haberler dile. İyi şeyler dile ve hayal et canım benim. Biliyorum, beklemek çok zor, bu bir hafta sana beklemelerin en uzunu gibi gelecek ama umutlu ol, buna değecek inşallah.
hereda , nasıl gececek bilmiyorum neden böyle oluyor anlamıyorum hep hayırlısını diliyorum hep ama bir kürtaj daha olamam lütfenn olmasınnnnnnnn
Alabama,umarim senin icin hayirli olacak bir sonuc alirsin bu transferden..bana da 3 rmbriyo transfer edilmisti ancak bunlardan sadece 1 tanesinin kalitesi iyi idi ve su an 8 aylik hamileyim..darisi senin basina!...cok stres yapma,sakin ol..ben transfer sonrasi normal hayatima devam ettim..ozel hicbisey yapmadim sende elinden geldigince sakin olmaya calis ne yapmam,ne yapmamam gerek stresine girme sakin..yarin icin bol sans diliyorum!
alabama inşallah canım o tek embriyon tutar dualarım seninle.
Ogün sahur bitiminde ezanla hepinize tek tek isimlerinizle (tabi nickleriniz) dua ettim inşallah güzel haberler gelecek.
Nazenin (ne güzel bir isim kızım olursa düşündüğüm tek isim hatta) benim bebeğiminde kalp atışı 7 haftalık gibi duyulmuştu oda vaginal ultrasonla ama kıpırtısı gözüküyor kıpır kıpır hıçkırıç tutmuş gibiydi((((((((((
O yüzden üzülme canım çoğu gitti azı kaldı ama bence bir hafta bekleme 3-4 gün sonra git.
Alabama'cım,
İnanmak yolun yarısı bence. Ben hep yazıyorum ya, çok inanıyorum 2 hafta sonra senin ve Deniz'in güzel haberlerini alacağımıza. Çok doğru diyorsun, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebekler, Allah yardımcın olsun canım. Sevgiler,.
sımdı monıcım bende elıme supurgemı alıp senı bır guzel kovalayacagımkötükedihüsoaaaa bak demısımkı uzun uzun yazdım kayboldu!sana ne methıyeler yazdım gıtmedı bende acele dun yazdım kı kaybolmasın:)hem sor bakayım denıze her seferınde senı sorup neden gelmıyor bu kız dıyen kımmıs?:)zaten gozyasları heran akmaya hazır bır hamıle bayana boyle laflar denırmı aaaa
ay tamam ya vurma :mymeka:Çok üzgünüm çoookbiliyorum eşeğim ben laftan anlamıyorum :kedi:ama değişmeye çalışıyorum inanki. inşallah iyi olacak herşey inşallah :dance:
Denizkarayurt,
Evet ben normal doguma hazirlaniyorum,buralarda normal dogum cok moda:) eger son dakika bir aksilik cikmaz yada tirsmaz isem bende bu modaya uyacam..dogum valizi dedigim kucuk bir valiz,netten bilgiler aldim ama kendi dr. da soracam sanirim bir listeleri var..bana ve bebege gerekli olacak seyler iste..sen neler yaptin,basladin mi hazirliklarina minik prensinin:)
bişi sorcam kızlar transferden sonra sürekli yatmak mı lazım evde olmak yetmez mi iş güç yapmayacağım da yani yemek de mi yapmıyım bi su almaya bile kalkmayacak mıyım ?
hanımlar , allah sizden razı olsun iyiki burayı ve sizi bulmuşum,
banada vajinal bakıldı bugün, ama çok ufak yani normalde transfer 2 ağustos ta olduysa bu zaten sonrakı hafta tutmuyormu? ozaman nediye 2 hafta erkene dönüp adet tarıhını de alıyorlar içine? ozaman tabi 7 hafta içinde olur bana göre 6 nın içinde daha bu değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bişi sorcam kızlar transferden sonra sürekli yatmak mı lazım evde olmak yetmez mi iş güç yapmayacağım da yani yemek de mi yapmıyım bi su almaya bile kalkmayacak mıyım ?
DENİZCİM COOOK sevındım gozunaydın hadı ınsallah bu sefer formumuzda herkes hamıle kalacak ınsallah:)
canım tabiik ne kadar olgunlaşmış yumurtan var okadar şansın var anladığım kadarıyla. çünkü toplanması yetmiyomuş bide bunların döllenmesi kaliteli olması vs gerekiyormuş bunları hep yeni öğrendim. sonuçta sayın iyi inşallah en az iki encok hepsi kalitelidir ve döllenirler. yedek de olmuş olurlar en azından diilm? benim ilk denememde böyle oldu demekki böylesi hayırlısıymış hiç itirazım yok yarın bana sorun var bu yumurtada gitti derseler yine üzülmeyeceğim inan. üzülsem nolcak ki geri mi getircem isyan etsem nolcak değişen hiçbirşey olmaz. o yüzden ben biriki ay aramı verip daha inatçı bir şekilde yoluma devam edeceğim. yada bırakırım bilmiyorum. ben hayırlısını istiyorum ve her durumun benim için hayırlı olacağına inanıyorum. içimdeki ses de bi tanecik yumurtamın bana bebiş olup kucağıma hayırlısıyla geleceğine inan diyor evel allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?