38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet deniz hemde nasıl zor geçecek neden böyle oluyor bilemiyor,
arkadaslar boyle bir durum yasayan varmı gec kalp atışı duyan nolur paylaşın bıraz moral olsun lütfenn

canım keşke derdine ilaç olsaydım ama hiç tecrübem yok inan. inşallah senin içinde hayırlısı olsun. bence şu an sakin durgun olmalısın. bu kadar stres olman senin ve bebişinin zararına olur. sakin ol beklemen gerekiyorsa bekle. telaşlanmamaya çalış. evet burdan söylemesi kolay ama inan ben daha iyi olacağına ve kalp atışını almışsınız zaten duyacağınıza da eminim.:Saruboceq:

Defnecim,
henuz hamile cayini almadim,alinca sana icerigini yazarim ama hem odeme hemde doguma yardimci oldugu soyleniyor..Kramp bu zamanlarda cok goruluyor herhalde bende de oluyor arada.Bugun hastanedeydim cok sukur kizim 2 kg olmus:) artik doguma kadar 3 kg olur insallah yoksa kucuk bebege bakmak da zor yani...Benim dogum tarihimi 31 ekim diyor dr.lar ama tabi hanim efendiye bagli 2 hafta daha erken yada daha gec....

Alabama,umarim senin icin hayirli olacak bir sonuc alirsin bu transferden..bana da 3 rmbriyo transfer edilmisti ancak bunlardan sadece 1 tanesinin kalitesi iyi idi ve su an 8 aylik hamileyim..darisi senin basina!...cok stres yapma,sakin ol..ben transfer sonrasi normal hayatima devam ettim..ozel hicbisey yapmadim sende elinden geldigince sakin olmaya calis ne yapmam,ne yapmamam gerek stresine girme sakin..yarin icin bol sans diliyorum!

Denizbulut,
umarim hersey yoludan gider transferinde ve bebisine kavusursun....:CüvCüv:

arkadaşlar hiç yokmu bana yardımcı olcak ?? cok zor birşey evet nasıl gececek buhafta bilmiyorum ama benim pe ümidim yok olsaydı olurdu , ya varmı boyle 8.haftada felan kalp atışını duyan helppppp!!

Alabama'cım,

ınanmak yolun yarısı bence. Ben hep yazıyorum ya, çok inanıyorum 2 hafta sonra senin ve Deniz'in güzel haberlerini alacağımıza. Çok doğru diyorsun, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebekler, Allah yardımcın olsun canım. Sevgiler,

Sonunda beklediğim gülümseme geldi işte. Haydi bakalım, iki haftaya inşallah kahkahalar atıcaz burada.

evet deniz hemde nasıl zor geçecek neden böyle oluyor bilemiyor,
arkadaslar boyle bir durum yasayan varmı gec kalp atışı duyan nolur paylaşın bıraz moral olsun lütfenn

Canım ne olur stres yapma. Doktorların vardır bir bildiği. Ben 6+5'te duymuştum kalp atışını ve Deniz'in dediği doğru, 8. 9. haftada duyan var. Allah'a sığın ve hayırlısıya güzel haberler dile. ıyi şeyler dile ve hayal et canım benim. Biliyorum, beklemek çok zor, bu bir hafta sana beklemelerin en uzunu gibi gelecek ama umutlu ol, buna değecek inşallah.

Son düzenleme:
alabama inşallah canım o tek embriyon tutar dualarım seninle.

Ogün sahur bitiminde ezanla hepinize tek tek isimlerinizle (tabi nickleriniz) dua ettim inşallah güzel haberler gelecek.

Nazenin (ne güzel bir isim kızım olursa düşündüğüm tek isim hatta) benim bebeğiminde kalp atışı 7 haftalık gibi duyulmuştu oda vaginal ultrasonla ama kıpırtısı gözüküyor kıpır kıpır hıçkırıç tutmuş gibiydi ((((((((((

O yüzden üzülme canım çoğu gitti azı kaldı ama bence bir hafta bekleme 3-4 gün sonra git.

DENİZCİM COOOK sevındım gozunaydın hadı ınsallah bu sefer formumuzda herkes hamıle kalacak ınsallah:)

nazenıncım hıc kendını uzme bak canım bazen us da cok net duyulmuyor gorulmuyor eger ustten us ıle bakılıyorsa bende gormemıstım sonra doktorum daha cok su ıcmemı soylemıstı hayal meyal gormustuk sonrakı hafta duyduk o yuzden korkma sakın
canım cok sevındım hepınıze dua edıyorum

serpılcım masallah:)bız senı 16 gun gerıden takıb edıyoruz:)ıkımııznkıde akrep burcu olacak galıba?:9bende bu cuma kontroldeyım bakalım kac gr olmus:9

hereda , nasıl gececek bilmiyorum neden böyle oluyor anlamıyorum hep hayırlısını diliyorum hep ama bir kürtaj daha olamam lütfenn olmasınnnnnnnn

hereda , nasıl gececek bilmiyorum neden böyle oluyor anlamıyorum hep hayırlısını diliyorum hep ama bir kürtaj daha olamam lütfenn olmasınnnnnnnn

İnşallah canım, inşallah güzel haber vereceksin haftaya. Ne olur en kötüsünü düşünme şimdiden. Hala umut edebilirsin, bir umut olmasaydı doktor bekleyelim demezdi. Bir sürü insan var kalp atışını bırak duymayı, görmek için birkaç hafta daha sabretmek zorunda kalan. Çoğu da sağlıklı bir hamilelik geçirdi ya da geçiriyor. Sen ümit edeceksin ve bebeğini strese sokmayacaksın. Lütfen böyle yapma. Dua et, ümit et canım benim.
Karamel'in dediği doğru, eğer bekleyemeyeceksen birkaç gün sonra bir doktora daha görün. Doppler vajinal ultrasondan daha detaylı bilgi verebiliyor, aklında olsun. Bunları kafanı karıştırmak için değil, bekleyişini katlanılabilir kılmak için söylüyorum. Ama herşeyin başı lütfen ve lütfen umudunu kaybetme.

canımsın evet ne kadar güzel harikasın bana öyle güzel destek oluyorsunuz ki hepinize çok teşekkür ederim. inşallah bebişini kucağına da alır misler gibi koklarsın. elimden geldiiğince inançlı sabırlı ve moralli olmaya çalışıyorum.

saol karamelim bende hep sizin için duacıyım hepimiz inşallah bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşuruz umarım.

Saol Heradacım bende inanki inanıyorum birtane yumurtam olsa da gelecek biliyorum tabi allahın izniyle. Denizde mutlu haberler verecek bende vereceğim inşallah.

Defne'ciğim, Moniş sana takılıyor, tabi ki o da senin kendisini sorduğunun ve ilgilendiğinin farkında. Zaten ben de söyledim ona. Bana özel mesajda söylediğin gibi "Uzun yazdığın halde yazdıklarının gitmediğini, tekrar yazamadığını" filan. Ayrıca da gözyaşların hemen akmasın öyle, bebeğini kucağına aldığında mutluluktan aksın canım.
Bu arada canım, endişelerinde haklısın. Ama hayatta endişe hiç bitmez. Lüften biraz relaks ol. (Bu lafı da sevmem ama neyse)

ay tamam ya vurma :mymeka:Çok üzgünüm çoookbiliyorum eşeğim ben laftan anlamıyorum :kedi:ama değişmeye çalışıyorum inanki. inşallah iyi olacak herşey inşallah :dance:

Ayyy canım benim, ben sana kıyıp da vurabilir miyim. kaydirigubbakcemile3.
Estağfurullah canım o da ne demek öyle. Zaten değişmeye çalıştığının farkındayım. İnşallah bu sefer yüzümüzü güldüreceksin. Merakla ve umutla bekleyeceğiz seni. Tabi dualarımızı eksik etmeden.

Aslında başarabilsek de biz de normal doğurabilsek keşke.Asılda doğum, çok doğal ve fizyolojik bir süreç. Üstelik bebeğinin doğduğunu an an görebilmek eminim çok güzel bir duygudur. Allah yardımcın olsun hakikaten zamanın az kalmış.
Doğum valizi için gereken şeylerin listesini sormuşsun. Benim gittiğim Ankara Etlik Zübeyde Hanım (ezh.gov.tr'den giriyorsun. Üstteki linklerden "Hastalarımız için"e tıklıyorsun. oradan "Hastlıklarınız hakkında"ya tıklıyorsun. Oradan da "Doğum çantası"kısmına tıklıyorsun. Orada doğuma girmeden önce hem anne hem bebek için gereken her türlü malzeme ayrıntılı anlatılmış. Yardımcı olacağı düşüncesindeyim. Zaten bir çok yer, bizim hastanenin doğum çantası kısmından alıntı yapmış.
Ben daha doğum çantası aşamasında değilim. Ama tabi bebek için hazırlıklar başladı. Yorgan, yastık, body vs. gibi ufak tefekleri hazır. Ben de bebeğe hırka örmeye başladım. (Moniş teyzesi habire sıkıştırıyordu beni, bebeğe birşeyler ör diye.) Böyle işte canım.

Nazenin canım, üzüntünü ve endişeni çok iyi anlayabiliyorum. Bunu çok kötü bir şekilde yaşadım. İki kere gittiğimde de doktorumun, keseden başka bir şey göremeyince suratı asıldı. Ben de çok üzüldüm. Bir hafta sonra gelmemi istedi ve çokşükür o hafta gördüm. Yani 8. haftaya kadar kalp atışı gözükebiliyor. Belki de seninki de benimki gibi geç döllenme nedeniyle geç gözükecektir canım. Dualarımız seninle.

bişi sorcam kızlar transferden sonra sürekli yatmak mı lazım evde olmak yetmez mi iş güç yapmayacağım da yani yemek de mi yapmıyım bi su almaya bile kalkmayacak mıyım ?

aynı kliniğemi gideyim o renkli dopler için başka biryerdemi baktırayım acaba? bende nasıl bekleyeceğim diyordum birkaç gün sonra gideyim mi gerçekten? şimdi başka biryerde okudum biriisnde 9. hafta duyulmuş dr daha yeni oluşuyor kalbi demiş olabiliyor yani inşallah geç olsunda güç olmasın,

bu arada eşim kliniği aramış benim eşimde dr bu arada, konuşmuş herkesle, nediye karımı üzüyorsunuz ağlıyor demiş. onlarda, biz kötü birşey söylemedik demişler, embrio gelişmiş, kese büyümüş kalp atımıda vardı sadece sesi yoktu haftaya bakalım takip edelim dedik demişler, herzaman risk vardır demişler , sonra eşimde bana kızıyor bek kötü birşey dememişler ne diye beni de paniklettin diyor ay valla insanın eşide olsa halden anlayan yok kızlar, benim ne cektiğimi bilen yok valla bir anlayan varsa oda sizlersiniz işte aynı şeyleri yaşadığımız için. saolun desteğe biraz daha iyiyim o panik geçti biraz belki benimkide yavaş gelişiyordur inşallah öyledir ,

bişi sorcam kızlar transferden sonra sürekli yatmak mı lazım evde olmak yetmez mi iş güç yapmayacağım da yani yemek de mi yapmıyım bi su almaya bile kalkmayacak mıyım ?

alabamacım ben analtım sana,
ben iki tüp bebektede hamile kaldım biliyorsun inşallah bunu sürdürcem allahın izniyle,
ilk transferden sonra aynı gün kendim araba kullanarak pendik yalavo feribotu ile taa mudanyaya gittim. orda yazlık var kayınvalide felan orda eşim nöbetciydi çünkü, sonrada ev 2 katlı in çık bahçeye in, dolaş araba kullan, alışveriş yap ki ozaman birde biz ev yaptırıyorduk mudanyaya da, onun için mimarla dolaş felan bayramdı birde, ama cok yorulmadım ağır kaldırmadım ve ben tuttugunu hafifi mide bulantısı ve basdönmesi ile hissettim aslında. istanbula döndüm test yaptırdum 220 çıktı çok mutlu olmuşturm ama işte 6. hafat gitti.

2. cide daha dikkat edelim dedik, eşimde yanımdaydı busefer transferden sonra ilk gun direk eve gidip yattım uyudum uzandım, sonraki günler ilk 3 gun evden cıkmadım banyo yapmadım ama ev 4 katlı in çık , yemek yap, bulaşık makınası boşalt , mutfagı toparla, kedinin mamasını ver, sonraki gunler yavaş yavaş alışverilşe çıktım hatta evde mısafır bile ağırladım ve gene mıde bulantısı hafıfı oldu test yaptım 132 çıktı.

ve şimdide işte bekliyorum kalp atışını, yani sürekli yatmak değil olay, kendini yormamak, keyifli vakit geçirmek, o dönemi ben çok keyifli evde geçirdim. hiç kanamam felan olmadı , ilaçları iğneleri düzgün ve saatli yaptım. yormadım kendimi sureklı yatılacak diye birşey yok,dediğim gibi yorma sakin ol, sıcak banyo yapma, cinsel ilişki yok rahim kasılmasın diye, ayaklarını sıcak tut üşütme , kabız olunuyor ilaçlar ve hormonlardan, bol su ve kayısı kullan.
ve pozitif düşün :))) başkasına negüzel moral veriliyormuş:))))
haydi güzel haberlereeeeeee sevgiler,

hanımlar , allah sizden razı olsun iyiki burayı ve sizi bulmuşum,
banada vajinal bakıldı bugün, ama çok ufak yani normalde transfer 2 ağustos ta olduysa bu zaten sonrakı hafta tutmuyormu? ozaman nediye 2 hafta erkene dönüp adet tarıhını de alıyorlar içine? ozaman tabi 7 hafta içinde olur bana göre 6 nın içinde daha bu değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım tam bilmiyorum ama transfer değil adet gününü baz alıyorlar benim bildiğim. ama tüp olayında işte transferdi tutunmaydı normal adete göre birkaçgün sarkma olabilir. ne bileyim transfer sonrası 3. gün değil de 6. gün tutunabilir. bu birkaç gün bile etkileyebilir. ve ben çok uydum kalp atışı hiç alınamayan ama 1 hafta hatta 2 hafta sonra duyulan. seninki var ama hafifmiş. bence gelişiyordur o daha haftya gümbür gümbür duyacaksınız allahın izniyle yerimsenibenopuyorumnanaktan

nazenin çok güzel açıklamış. bazı arkadaşlar abartıyorlar 10 gün yatıyorlar ama bu gerekli değilmiş. ilk 1-2 gün yat dinlen hafif hafif dolaş yemek ye tuvalete git falan. mesela benim eşim yardım etmez. yemekleri hazırlayıp gideceğim transfere (allahın izniyle döllenirlerse inşşşş) sonra 2 gün başında durup çıkart getir götür bir de bulaşık makinesine doldur işlerini ona yaptıracağım. sonrasında ağır kaldırmadan yorulmadan ben yapmaya başlayacağım. pazartesi transferim olursa perş işe başlayabileceğimi söyledi doktorum. yol arabayla zaten. iş de masa başı. devamlı yatmak iyi değilmiş rahim kanlanmıyormuş bu da tutunmaya engelmiş. ağır kaldırma kendini kasma ve yorulma yok sadece

ben de ilkinde acemiyim. 8 gelişen olunca en az 4 tanesi döllenir sanmıştım olmuyormuş. ama ne kadar çok yumurta o kadar çok şans tabii. arkadaşlarıma 6 yumurta gelişiyor diyince oh ne iyi niye endişeleniyorsun yediz mi isiyorsun diyorlar tabii onun öyle olmadığını anlatıyorsun. laelaelaelaelaeumarım sende 2. denemeye gerek kalmaz hayırlısı bu seferdir. bende de 3. denemeye gerek kalmasın lütfen buiş gerçekten stresli ve zor bir süreç daha fazla sabrımı sınamasın rabbim inşşş :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…