38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım kaliteli olduğu sürece tek yumurtadan da çok kişi hamile kalıyor biliyorsun değil mi?

evet aynen. bunlardan biri de benim. 11 yumurtam toplanmisti, sadece 2 tanesi dollendi ama ikisinin de kalitesi cok iyidi. Su anda 26 haftalik hamileyim. bir kizim olacak insallah. 1 hafta ilerde gidiyor, sisko bir sey olacak herhalde...

herkese bol sans diliyorum a.s.

evet ne güzel anlattın ağzına sağlık. tamam o zaman hafif kalkıp dolaşmak evin içinde iş yapmadan kendimi yormadan takılırım. yarın kayınvalidem ile görümcem gelcek zaten beni yanlız bırakmazlar yemeğim de var kocamda yardımcı olur öyle bi haftayı atlatırız inşallah ve bebişim gelir maşallahh

okki dokki yorulmak yok a.s

maşallah teşekkürler mambaa bana moral oluyor hikayeleriniz. tek yumurtayla bebişimi yakalarım inşallah. :Saruboceq:

yerim ben o şişkoyu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peşinden inşş bizlere de etsin. opuyorumnanaktanaz evvel çatlatma iğnemi yaptım. hadi hayırlısı bakalım

kızlar hayıt tohumunu nerede bulurum.aktar da mıyoksa eczanelerde bulunuyormu. bileniniz varsa.lütfennnn......sevgilerle...

bir de bu hayıt tohumu nasıl bir şeydir.nasıl ne ölçüde kullanılıyor bilen var mı.?

erverdi aktarlarda var. 100-200 gr al pahalı değil zaten. su ısıtıp 1 bardaga 1 tatlı kaşığı koy 5 dakika demle süz ve iç. günde 2-3 kere

kızlar yarın sabah opum var. dua edin lütfen yumoşların hepsi kaliteli çıksın :Saruboceq:

selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz

arkadaslar hayit tohumunun farmakoojik ozellikleri var. hipofiz bezine direkt etki eder. tup bebek tedavisi sirasinda ilaclarla biraber KESINLIKLE ALINMAMASI GEREKIR. Lutfen dikkatli olalim...

Deniz'ciğim ve Alabama'cığım Allah hayırlı uğurlu etsin. Ne olur artık moral verin şu topice yahu güzel haberlerinizle. Hadi inşallahhhhhhh. Aniiiiinnnnnn. Çoköpüyorum ikinizide.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar hayit tohumunun farmakoojik ozellikleri var. hipofiz bezine direkt etki eder. tup bebek tedavisi sirasinda ilaclarla biraber KESINLIKLE ALINMAMASI GEREKIR. Lutfen dikkatli olalim...

canım ben tüp bebeğe başlamadan kullanmıştım. tüpe başlayınca kestim zaten. bir tek bal-polen-çörekotu karışımına devam ettim birkaç gün ona da doktorlar zararı yok demişler.

selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz

hadi bakalım bekleyişin başladı inşallah arkandayım. hayırlı uğurlu olsun bebişin

inşallah canım inşallah yarın güzel haberlerle dönerim tabii cumartesi daha da önemli gün :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…