- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz
arkadaslar hayit tohumunun farmakoojik ozellikleri var. hipofiz bezine direkt etki eder. tup bebek tedavisi sirasinda ilaclarla biraber KESINLIKLE ALINMAMASI GEREKIR. Lutfen dikkatli olalim...
kızlar yarın sabah opum var. dua edin lütfen yumoşların hepsi kaliteli çıksın :Saruboceq:
selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz
selam kızlar evde pinekliyorum herkes iyimi denizin transferi yarın mı olacak bugün mü anlayamadım? hayırlısıyla yumoşların bebiş olsun denizcim.
evde sürekli yatmıyorum ben kızlar oturuyorum bazen yatıyorum iş güç yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum bi sakıncası yok dimi. doktorum çok ağır iş yapma ama çokta 24 saat yatmana gerek yok dedi siz ne dersiniz?
ben ikili- üçlü alıntı yapamıyorum
denz bulut ve alabama dualarım sizinle canlarım
selam kızlar evde pinekliyorum herkes iyimi denizin transferi yarın mı olacak bugün mü anlayamadım? hayırlısıyla yumoşların bebiş olsun denizcim.
evde sürekli yatmıyorum ben kızlar oturuyorum bazen yatıyorum iş güç yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum bi sakıncası yok dimi. doktorum çok ağır iş yapma ama çokta 24 saat yatmana gerek yok dedi siz ne dersiniz?
Allah yardımcın olsun, inşallah hepsi kaliteli yumurtalar çıkacak ve güzelce bölünecekler. Dualarımdasın canım.
Güzel anne adaylarımızı bol bol öpüyorum. Hadi bakalım başı çekin çabuk, arkanızdan gelecem, alecem var
sevgili alabama sana ve denizehayırlısı olsun diyorum.inşallah bayram müjdeniz olur.bizlerde buradan benimki şöyle tekmeledi benimki böyle yaptı muhabbetlerinizi okuruz.sevgiyle kalın önümüzdeki bu 12 günü sterssiz geçirmeye çalışın canınız ne isterse onu yiyin için kitap okuyun ya da bilmiyorum nelerden mutlu oluyorsanız onu yapın.
hülya59 inşş canım. alkisalkisalkissen tedavini nerede yaptırıyorsun ?
ben ikili- üçlü alıntı yapamıyorum
denz bulut ve alabama dualarım sizinle canlarım
Ben il denememi Florans Natıngle'de yaptırmıştım ama 2.için eşimle daha karar veremedik.Aynı yerde yaptırıcaz büyük ihtimal.
hadi bakalım karamel. denizle alabama sırayı savdı.artık bayram sonrası heyecan sende.şurda ne kaldı.hoşçakal.sevgiyle kal
alabamacim canim insallah bebegin artik seninledir :)selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz
denizcim kendi tup bebek denemem aklima geldi..insallah alabamadanda sendende cok guzel haberler bekliyoruz:)kızlar yarın sabah opum var. dua edin lütfen yumoşların hepsi kaliteli çıksın :Saruboceq:
satisu hosgeldin:)canim online rastlaman cok zor gibi ama sen derdini yaz herkes sana cevapo yazar..herkes dertli zaten..mrb buyurduk ama kimse yok sanırım
arkadaslar ignelerin 7. gununde sadece iki tane yumosu olusmus olan arkadaslar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?