- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
ilk denememden sonra anladım ki çok kötü yerleri hariç tutarak söylüyorum merkezler 3 aşağı 5 yukarı aynı.olacağı varsa oluyor.
ben bu 2. de fiyatı en uygun yerlerden en güvendiğimi seçtim. çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğlu. şu an sonuç negatif de olsa (allah korusun) seçimimden çok memnunum. 3. yü denesem (aman gerekmesin) yine oraya giderim ama eve çok uzaktı uzaklığı cidden yordu bir de yumurtalar yavaş büyüyünce sık ve çok kontrole gitmek zorunda kldım(toplama dahil 8 kez) öldüm. sonuç iyi olsun da razıyım ben a.s
evet canım dün oldu 6 taneyi verdim şimdi aradılr 3 tane döllni dediler. inşşş çok kaliteli olurlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:deniz dün mü oldu yumurta toplama işi
hadi maşallah inşallah yarında bölünmeye devam ederler üçü birden transfer olur canım. hakkımızda hayırlısı
aman konservesini yeme canım. ben sormuştum geçen sefer konserve olmaz konserve hiçbir gıdayı yemeyin demişlerdi. ya taze ananas bul ye ya da suyu falan satılıyor suyunu al iç. konserve gıda hem şimdi hem de inşş hamile kalırsak yememeliymişiz.önemli olan pozitif olmak zaten gerisi gelir canım. bu kez ihmal etme her yerde konserve satılıyor bol bol ye bence. bunu yabana atma. ben kesin inanıyorum. ikimizde hamişiz kaydirigubbakcemile
Merhaba
Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?